Miten pukeudutte

Nuorimies vm 93

.. ja millaista pukeutumista toivotte vastapuolelta? Itse tykkään pukeutua melko siististi, mutten mitenkään juhlallisesti. Pidän ylläni neuleita ja joskus kauluspaitoja, jaloissa mustat, siniset tai harmaat farkut. Käytän melko hillittyjä sävyjä, mutta toki muutakin kuin mustaa ja valkoista, esim. ruskeaa ja vihreää.

Vaikkei pukeutumistyyli olekaan missään nimessä tärkeimpiä asioita, on sillä kuitenkin huomattava vaikutus siihen, millaisen käsityksen muut ihmisestä saavat. Jos jollain on se ruokalista paidassa, on todennäköistä, ettei tällainen ihminen anna itsestään kovin siistiä vaikutelmaa.

Itse pidän naisilla siitä, että pukeutuu tilanteeseen sopivasti ja useimmiten suht. siististi, muttei tosiaan liian juhlavasti. Vaihtelua olisi myös hyvä olla. Ei haittaa minua kyllä sekään, jos pukeutuu vähän ns. oudosti, eli vähän massasta poikkeavalla tavalla, jos sen pitää hyvän maun rajoissa ja on onnistuu silti olemaan näyttämättä kovin epäsiistiltä. Turnoffeja ovat sellaiset asiat kuin college-housujen pitäminen julkisella paikalla, niin junttimaisten asusteiden kuin crocsien käyttäminen julkisella paikalla sekä esim. äärimmäisen paljastava pukeutuminen.

Ps. Luettuani kirjoitukseni katsoisin vielä sopivaksi huomauttaa, että olen aivan tavallinen, vuokralla asuva opiskelija.

16

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nnenenen

      rennosti tykkään pukeutua, löysät vaatteet yleensä. tykkään kans mustasta, harmaasta, valkosesta ja en pidä kirkkaista väreistä.

      ei sillä oikeastaan väliä miten mies pukeutuisi, kunhan pitää itse vaatteistaan

    • boooooriing

      Miehillä hirveimpiä ovat kulahtaneet vanhat farkut. Uusikaa sitä vaatekerrastoanne vähän useammin, pliis, katselkaa ympärille, miten muut pukeutuu, löytäkää hyviä yhdistelmiä ja olkaa erilaisia. Suomessa ihmiset häpeää olla yksilöllisiä. Liian paljon massaa. Naisillakin kaikilla aina saman merkin laukut, jalkineet jne. Tylsää.

    • Nöff Nöff

      minä käytän vuoden 95 rippipukuu hyvi viel sopii, :D

      • Hyvin on sitten linjat säilyneet.


    • Minusta kannattaa pukeutua enneminkin tilanteen eikä tietyn muodin mukaan.

    • Vanhanaikainen

      Tyylini on söpö ja vanhanaikainen, pienellä seksikkyydellä höystettynä. Ma-pe ihan jo työnkin puolesta aina lyhyt (kynä-, villakangas-, vekki-, A-linjainen, muhkea, myös kesä-) hame ja siistit kengät. Näin kylmään aikaan villatakkeja, useimmiten helmet tai korvikset. Hiukset aina huolitellut, olivat sitten auki tai kiinni. Pidän usein 50- ja 60-luvun tyylisiä kampauksia.

      Tykkään ehkä eniten miehistä, joilla on siistit farkut, villatakki tai -paita, ja alta näkyy eri värinen T-paita. Kauluspaitakin todella hyvä, tietenkin, jos työ sitä vaatii (ja jos miehelle sopii vielä slipoveri niin huhhuh - mitä rumempi sitä parempi ;D). Samoin perus napitettava ruutupaita. Kengät voi olla Converset tai vaikka nahkakengät, kunhan ei lenkkarit.

      Väreistä hyviä perusvaihtoehtojen lisäksi kirkaskin punainen (etenkin tummasänkisen miehen päällä punainen villapaita... mmmmm...), mutta ei ikinä vaaleanpunainen... Kotona voi tietenkin olla miten vaan, kunhan on sielläkin jotain suht siistiä... Ei reikiä, ei nyppyjä, ei likaa kiitos =).

    • suvaitsevainen atm

      Aikamoinen slut shamer tämä aloittaja. Kyllähän paras vaatetus naisella on tietenkin pakarat puolittain paljastavat minishortsit ja vartalonmyötäinen toppi siihen mukaan.

    • ...............

      Just oli ketju, ei kiinnosta vastata uudestaan.

      • Ggghyt

        Vastasit jo. Liian myöhäistä perua.


    • pitkätukkahevari

      Mustat reisitaskuhousut, musta bändipaita, pitkät hiukset ja parta viikseet.

      Naisen vaatetuksella ei ole muuten väliä, mutta mieluiten ihoa myötäilevät housut ja sen verran lyhyt paita, ettei se peitä persettä. Todella ärysttävää, kun hyvin usein perse ei näy liian pitkän paikan takia.

      • tylsä suomihevari

        Hyi. Tuollaisella tyylillä olet ikuisesti katkeroitunut sinkkut. Ei kukaan halua koskea ketään noin homssuista. Tuo asu, jos mikä, kielii naistenvihaajaa.


      • pitkkätukkahevari
        tylsä suomihevari kirjoitti:

        Hyi. Tuollaisella tyylillä olet ikuisesti katkeroitunut sinkkut. Ei kukaan halua koskea ketään noin homssuista. Tuo asu, jos mikä, kielii naistenvihaajaa.

        Tulen kyllä keskimäärin paremmin toimeen naisten kuiin miesten kanssa - ja väitän, että nykyinen pukeutumistyyli on enemmän auttanut asiaan verrattuna vuosien takaiseen kaljuun ja normaalimpaan pukeutumiseen. Ei todellakaan ole vähentynyt naisten kiinnostusta, vaan pikemminkin nostanut sitä.


    • Jii007

      Minulla ei ole kuin yhdet vaatteet. Muumi t-paita, nalle puh shortsit, kalastajahattu, valkeat sukat ja sandaalit. Niillä pärjää ihan hyvin.

    • jmtga

      itse pukeudun yli vuoden vanhoihin farkkuihin ja niistä näkee et käytetty on. Lenkkeilijän lenkkareihin ja harmaisiin huppareihin. Helsingin kaduilla minua ei lähesty kun röökipummit teinitytöistä kodittomiin äijän ketaleisiin

    • Casual smart

      Minusta on hienoa, että nykyisin nuoret miehet ovat ymmärtäneet pukeutumisen merkityksen.
      On mukavaa katsella, kun pukeudutaan sinun laillasi siististi.
      Ei tarvitse tietenkään noudattaa jotakin pukukoodia pilkuntarkasti, ainakaan, jos ollaan vapaa-ajalla, mutta siisti ja asiallinen pukeutuminen niin miehellä, kuin naisella on ihan suotavaa. Sillä tavallahan kunnioitetaan muitakin ihmisiä.
      Naisihmisenä pyrin pukeutumaan siististi, mutta persoonallisesti.
      Rakastan värejä ja eri tyylejä. Miehessä kiinnitän huomiota aina kenkiin;
      hoidetut ja tyylinmukaiset kengät kertovat miehestä, joka pitää huolta ulkonäöstään ja näkevät sen vuoksi vähän vaivaakin.
      Ei pukeutumien tietysti tarvitse olla pääasia, itseään jatkuvasti peilaileva mies on rasittavaa seuraa..

    • werewolfie

      Pukeudun pääasiassa siististi, klassisen muodikkaasti. Seuraan jonkin verran trendejä ja yhdistän niitä "oman näköiseeni" pukeutumiseen. Omistan myös muutaman vintage -vaatekappaleen ja yhdistelen niitä modernimpiin kappaleisiin muodostaakseni hienoja kokonaisuuksia. Pukeudun pääsääntöisesti tilanteen mukaan mutta aina käytännöllisyyden huomioiden sillä en halua vaatetuksen rajoittavan sponttaania luonnettani.

      Kumppaniltani arvostaisin hieman samankaltaista pukeutumista. Ei mitään liian hienoa arkitilanteissa muttei myöskään ihan mitä tahansa rääsyjä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe