Jätetyksi tulo ja mitä ex mies haluaa??

Erosin pari viikkoa sitten miehestäni. Tai siis hän minut lähinnä jätti, itse asia tuli minulle aivan puun takaa. Olin aivan äimänä miten voi niin tapahtua. Suhteessaamme ei ollut mitään "vikaa", meillä oli oikeasti ihanaa yhdessä ja olen niin rakastunut. Hädintuskin koskaan tuli riitaakaan, eikä ollut mitään parisuhdeväkivaltaa tai päihdedongelmia, ja mitä näitä nyt onkaan. Kaikki siis aivan hyvin. En oikein vieläkään tiedä kunnollista syytä erollemme. Keskustelimme monta tuntia kun hän jätti minut, hän ei tiennyt mikä suhteestamme puuttuu tai ei osannut sanoa miksi erotaan. Hän sanoi että rakastaa minua ja on kanssani onnellinen, mutta jokin puuttuu.. Mutta MIKÄ?!? se tässä ärsyttää itseäni kun en tiedä yhtään mitään.. Erotilanteessa yritin saada hänet yrittämään uudelleen kanssani, mutta ei..

Itse sanoin exälleni etten halua/pysty olla tekemisissään hänen kanssaan. Kuitenkin samana iltana kun mies jätti minut, hän tuli kännipäissään luokseni yöksi, ja joi kolmena päivänä eron jälkeen.. Nyt sitten olemme nähneet ja olleet kuitenkin yhteyksissä, soitelleet ja txt päivittäin edes jotain.. Ja olin hänen luonaan muutaman yönkin ja harrastimme seksiä. Kaikki tuntui että olisi niinkuin ennen.. Haluaako exäni minusta vaan lohtua ja läheisyyttä? Itse tekisin mitä vain että saisin mieheni takaisin ja hän antaisi meille mahdollisuuden..Mitä kaikki tämmöinen tarkoittaa?...

5

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttua juttua

      "Hän sanoi että rakastaa minua ja on kanssani onnellinen, mutta jokin puuttuu"

      Itselläni on ollut monesti tuo sama tunne ja tilanne. Rakastan kyllä, mutta tietty intohimon palo ja voimakas rakastuminen jos puuttuvat, niin en voi olla suhteessa.

      Nuo roikkumisen oireet ovat vain erokivun lievitystä, mutta mahdollisesti teillä on vielä mahdollisuuksia jatkaakin.. aika näyttää..

    • uuttako putkessa?

      Miehellä voi olla toinen kiikarissa ja nyt oireilee kun ei tiedä mitä tekisi. Jahkailee vielä sinunkin kanssasi koska olet tuttu ja turvallinen ja seksiäkin vielä saa. Taitaa olla aika "sekaisin" itsensä, tunteidensa ja ajatustensa kanssa.

      Luulen että hän ei koskaan tule sinulle myöntämään jos joku toinen on jo nurkan takana odottamassa. Yleensä tällaiset tulevat kuitenkin ilmi tavalla tai toisella ajallaan. Varsinkin jos hänelle ilmestyy heti eronne jälkeen uusi seuralainen, on melko varmaa että ovat tapailleet jo ennen eroanne....

      Miehet ovat vain sellaisia jahkailijoita etteivät oikein osaa siitä vanhastakaan päästää irti. Siksi sinäkin siinä vielä pyörit.

    • BEM

      Näitä saa lukea vähän väliä.

      En ymmärrä miksi naiset antavat pompottaa itseään tällä tavalla.

      Ensiksi mies jättää, mutta silti nainen antaa hellyyttä ja seksiä.

      Miehelläsi vo hyvini olla toinen nainen kierroksessa tai haluaa muuten olla vaan vapaa solmimaan suhteita muihin. Lennät kuin leppäkeihäs kun se "jännä" löytyy.

      Sinänsä tuo toiminta on inhimillistä, mutta pöljää on kun suostut pyöritettäväksi.

    • lottamari<3

      Syy on toinen nainen. Älä enää elätä toiveita, hän ei enää rakasta sinua siten kuin sitä toista, jonka kanssa koki intohimoa ja josta on nyt sekaisin.

    • nuunuu.

      Luin aloittajan tekstin ja ihmettelen taas elämää...

      yllättävän paljon tällaista saa lukea ja lähipiirissänikin on kokemuksia näistä. Itse ajattelen, että jätetyksi voi tulla vain kerran. Paluuta entiseen ei ole. En missään nimessä antaisi eksän tulla enää luokseni yöksi eikä meillä voisi olla seksiä. Arvostan itseäni enkä lähtis tollaseen leikkiin.

      Mies tulee sun luokses, koska annat. Ei arvosta omia sanojaan eikä seiso niiden takana. Ei arvosta sua, kun sun kanssa tolla tavoin leikkii. Sä mahdollistat kaiken ton ja ehkä se jopa hivelee itsetuntoasikin. Leikkiä kunnes mies löytää sen naisen, jota oikeasti rakastaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe