Miksi

anonyymi AS

autistien vanhemmat ajattelevat vain omien lastensa ja itsensä hyvinvointia? Mihin he ovat unohtaneet aikuisten vastaavista ongelmista kärsivien tukemisen? Itsekästä?

9

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AS toveri

      Tarvitseeko aikuinen assi holhousta?

    • eräs AS infosta

      Holhoaminen ei tarkoita samaa kuin tuki. Mikäli Autismiliitossa edes näitä käsitteitä ei osata erottaa toisistaan, ollaan aika vaarallisilla vesillä.

      Tarvitsevatko autististen lasten vanhemmat holhousta? Kuinka voi olla mahdollista, että ihminen, joka hankkii lapsia, ei ole jo etukäteen osannut itsenäisesti ottaa selville, minkälaisia ongelmia voi tulla vastaan?! Täysin uskomatonta on, että aikuinen ihminen, joka hankkii lapsia, EI OSAA NIITÄ SITTEN HOITAAKAAN, VAAN TARVITSEE SIIHEN JOIDENKIN ERINÄISTEN ULKOPUOLISTEN TAHOJEN TUKITOIMIA. Jokaisella normaaliälyisellä vanhemmalla on synnynnäinen kyky huolehtia jälkeläisistään, kuten eläinmaailmassakin tapahtuu. Siihen ei järjestöjen tai yhteisöjen aivopesua eikä diagnosointeja tarvita.

    • www.autismiliitto.fi

      Ihan oikein. Ja miksi Daria, "psykologi" Tampereelta, ei puutu mitenkään puolisonsa rikolliseen toimintaan netissä, mitä on jatkunut jo vuosien ajan. He nähtävästi ovat löytäneet ratkaisun henkilökohtaisiin ongelmiinsa käyttämällä hyväkseen heille tuntemattomia nettikirjoittelijoita, joiden mustamaalaaminen on yksi elämänsä pirullisista tarkoituksista. Juuri tämänkaltainen käytös kertoo näiden henkilöiden olevan väärindiagnosoituja as-henkilöitä, joiden tarkoituksena ei ole mikään muu kuin neuropsykiatrisesta problematiikasta kärsivien ihmisten mustamaalaaminen sekä oman itsensä korostaminen autisminkirjon henkilöiden terveyden kustannuksella.

      t. Palautelomake (jottei ip-osoitteita saataisi tallennetuksi muualle kuin liiton tietokantoihin ja joiden perusteella ei saataisi selvitetyiksi asioita perusteellisesti koskien liittohallituksen toimintaa vuosien ajalta sekä eriteltyä liittoon kuulumattomien palautetta antaneiden as-henkilöiden väärinkohtelua, mistä johtuen nämä ovat julkisuuteen virheellisesti luodusta kuvasta huolimatta tulleet turhaansyyllistyteiksi koko olemassaolonsa ajan.)

      • Kiitos sinulle K.E.

        alias (tällä kertaa) "www.autismiliitto.f" päivän makeista nauruista! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


    • RESPECT!

      Aasien korvat kasvaa olkihatun läpi :)

    • NARSISTISTA ILKEILYÄ

      Lopettakaa hyvät ihmiset ajoissa typerä ja sairas narsistinen ilkeily!

      Autismia narsismia yhdistää itsekeskeisyys, vaikka muutoin ovatkin toistensa vastakohtia.

      Narsismi on persoonallisuushäiriö jossa henkilö asettaa omat henkilökohtaiset tarpeensa muiden edelle ottamatta muita huomioon.

      Narsistinen henkilö pitää itseään muita parempana ja maailma pyörii hänen ympärillään.

      Autismi on neurologinen ominaisuus johon liittyy vaikeus oppia sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

      Autistinen ihminen voi näyttää myös itsekeskeiseltä, mutta hänen motiivinsa ei ole omien intressiensä ajaminen muiden kustannuksella kuten narsistilla.

      Autistinen ihminen ei osaa ilkeillä kuten narsisti...

    • ........

      "Narsismi on persoonallisuushäiriö jossa henkilö asettaa omat henkilökohtaiset tarpeensa muiden edelle ottamatta muita huomioon.

      Narsistinen henkilö pitää itseään muita parempana ja maailma pyörii hänen ympärillään."

      Aivan. Narsistisesta pers.häiriöstä kärsivä on myöskin erittäin kilpailunhaluinen ja yrittää ignoroida uhaksi kokemansa henkilöt ns. kyynärpäätaktiikalla pois kaikkialta, missä hän liikkuukin. Hän on myös sosiaalisesti taitava sekä taitava manipuloimaan ihmisiä. Hänellä tavallisimmin on "hovi" ja/tai ihminen/ihmisiä, jotka "palvovat" häntä, mistä hän ammentaa kaikentuhoavan sairaan narsisminsa kanssaihmisiään kohtaan.

      Autisminkirjon häiriöstä kärsivä henkilö toisin yrittää puolustaa itseään henkeen ja vereen koettuaan tulleensa väärinkohdelluksi/uhatuksi, minkä tietämättömät lukijat tulkitsevat itsekeskeisyydeksi.

      Kuka ja minkälainen ihminen jo edesmenneen Aspergerfoorumin ylläpitäjä on? Nähtävästi kukaan ei tähän uskalla vastata-eivät edes ne, jotka totuuden tietävät.

    • Vertailutaulukko

      Nyt on mahdollista luokitella itsensä uudestaan. Näin jossian taulukon, jossa oli rinnan

      autismin, peroonallisuushäiriön ja psykoosin kriteerit.

      Vertailemalla on monet saaneet selvyyden oireistaan

    • Mistä se löytyy?

      Etsin tuota taulukkoa. Mutta en löydä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe