Ns. "Elämäntilannepakit"

EON

Tapamisen jokin aika sitten mukavan naisen. Tapailimme pariin otteeseen ja meillä oli mukavaa. Päädyimme jopa harrastamaan seksiä ja muutenkin kuhertelimme kuin pitempäänkin tapaillut pari. En mielestäni ollut mitenkään päällekäyvä seuraavina päivinä. Toki lähettelin hänelle silloin tällöin tekstareita ja muutenkin osoitin kiinnostustani. Jonkin ajan kuluttua nainen totesi että hänen elämäntilanteensa on sellainen ettei pysty tapailemaan ja halusi lopettaa juttumme siihen paikkaan. Alkoi kuulema ahdistaa. Tarjosin mahdollisuutta siihen että pidetään kuukausi tai kaksi taukoa ja palataan asiaan myöhemmin. Hän suostui järjestelyyn, mutta olen kyllä melko skeptinen sen suhteen että tästä enää mitään tulee.

Miehen logiikalla nämä elämäntilanteeseen vetoavat pakit ovat täysin käsittämättömiä. Ymmärrän jos nainen on vasta eronnut, vakavasti sairas tai kohdannut esim läheisen kuoleman vastikään, mutta pelkästään se että on hirveä kiire, ei ole mikään syy olla aloittamatta tapailua. Jos oikeasti pidät jostain ihmisestä niin kyllä sen ihmisen tapaamiselle varmasti järjestyy aikaa. Onko oikeasti järkevää ottaa riski mukavan ihmisen menettämisestä vain siksi että on niin kova kiire? Eikö naisesta tuntuisi loukkaavalta jos mies totetaa: "Sorry! Olen niin tylsä tyyppi että töiden tekeminen, salilla käyminen ja kavereiden tapaaminen menevät aina edelle. En vaan pysty luopumaan mistään menostani sinun takiasi" Itsekin olen uraihminen ja teen pitkää päivää. Ymmärrän hyvin sen, että varsinkin alkuun tapaillaan harvakseltaan, mutta en pysty käsittämään sitä, että kiireet sulkevat deittailun pois kokonaan ohjelmasta. Varsinkin alkuun on mielestäni järkevää tapailla harvakseltaan.

Sanokaa nyt naiset suoraan: Jos annatte elämäntilanne pakit, onko kyse vain siitä että mies ei kiinnosta ettekä kehtaa asiaa sanoa? Vai onko asia juuri toisin päin eli pelästyttekö omita tunteitanne? Entä miesten kokemukset: Onko joskus käynyt niin että olette saaneet elämäntilannepakit ja suhde on kuitenkin myöhemmin lähtenyt liikkeelle kun elämäntilanne on helpottanut.

Naiset tekevät tästäkin asiasta niin hemmetin monimutkaisen!

6

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen vastaa

      Kyllä. Nainen oli ja on arka sanomaan suoraan että ei kiinnosta.
      Sen sanominen ei kaikilta suju kovin helposti. Ei haluta loukata ja tuottaa pettymystä,varsinkin jos toinen on kovin innokas ja halukas jatkamaan.
      Sinussa ei varmasti ole mitään varsinaista vikaa, häntä ei vain kiinnosta.
      En laskisi yhtään mitään tuon varaan. Jatkoa ei tule. Naiselta olisi kyllä reilumpaa sanoa se suoraan. "Pehmeä laskeutuminen" ei näissä asioissa ole se paras ratkaisu.

    • sellaista sattuu

      Ei suoranaisia pakkeja mutta torjuntaa olen tehnyt elämäntilanteen vuoksi. Äärimmäisen vaikea ja tabu perhetilanne on estänyt itseäkin olemasta avoin, lähestyvä ja lähestyttävä. Itsetuntokin samassa rytäkässä polkeutui ja oli mahdottomuus kuvitella kwnenkään voivan enää hyväksyä vaikeita taustoja varsinkin kun kiinnostuksen kohde oli paremmista piireistä ainakin omissa silmissä. Menetys oli valtava.

    • 90-luvunnuori

      Itse olen mies ja elänyt aina tietyssä epävarmuudessa ja huonossa itsetunnossa. Kun on näkyviä vikoja, niin se painaa vaan alemmas.

      Kun olin ns. nuoriaikuinen, niin tapasin ihmisen joka oli ikää lukunottamatta aivan erilainen kuin minä. Hän olisi saanut minkalaisen miehen tahansa ja pystynyt elämään miten vain. Silti hän valitsi minut. ja niin monta kertaa se asia minulle selvitettiin, että hänen viesti kyllä tuli selväksi.

      Mutta entä minä. Hän neki minut sellaisena kuin olen. Hän ymmärsi minussa olevia asioita, mutta entä kun mennään toisen taustoihin, niin pitääkä nekin sitten ottaa sellaisena kuin ne on? Ei se ole elämäntilanne vaan kokonaisuus... En minä ainakaan halia tuoda toidelle hankaluuksia ja epävarmuutta elämään. Kyllä ihmisen tastatkin merkitsee jotain eikä asioita voi kaataa vieraan syliin.

      Olis oikeesti mielenkiintoista tietää kuin paljon ihmiset on yksin omien taustojen takia tai ovat kohdanneet kiiltokuvia ja pääseet ehjinä karkuun.

      • paljon

        Kieltämättä varmaan paljon. Toisaalta aikuinen ihminen osaa erottaa ympäristön ja oman persoonansa toisistaan vaikka ymmärtää sen vaikutukset ja oppii elämään. Ja jossakin vaiheessa ymmärtää että elämässä tulee joskus aina se epävarmuustekijä tavalla tai toisella vastaan. Paljon on pitänyt tiedostaa, ettei imaise olosuhteita tai muiden asioita liikaa ihon alle. Oivallus tuli sen kiukun myötä että mikä oikeus kaikilla muilla vastaavissa tilanteissa eläneillä on oikeuttaa itselleen hyväksyntää ja hyvä elämä. Kunnes huomasi ettei sitä ole missään kielletty vaikka sitä asennetta eläisi tiedostamattomasti todeksi. Ja ei se kumppanin elämään vaikuttaisi mitenkään eikä oikeastaan omaankaan paitsi huolen tasolla edelleen.


    • julma totuus

      Olit huono sängyssä ja piste.

    • näinmeillä

      Naisella on lapsia, arvaanko oikein? ihanan viikonlopun jälkeinen arki selvitti päätä ja aiheutti "ei tästä mitään tuu"-reaktion. Se, että toisaalta kaipaa rakkautta ja toisaalta on paljon muitakin velvollisuuksia hoidettavana, priorisoitavana, on naisen elämää 2014.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe