Kopioitu IL:n keskustelupalstalta

Käydään taistoon

Tämä on niin hyvä viesti, että se ansaitsee laajan lukijakunnan. Tuskin viestin kirjoittaja pahastuu, että kopioin sen tänne. Täysin samaa mieltä Bodomista.

Viestejä: n/a

Vakiovalinta Stunnainen kirjoittaja kirjoittaa..

--------------------------------------------------------------------------------

Jorma Palo kertoi menettäneensä luottamuksensa poliiseihin iäksi vuonna 1960 seistessään potilaansa likaiset työhaalarit paketissa tien vieressä odottaen tutkijoiden noutavan sen paketin.
Hän pelkäsi koko ajan, että haalarit omistavan potilaan käsi laskeutuu hänen olalleen, ja potilas kysyy: "Mitä tohtori tekee?". Jorma Palo oli varma, että poliisit ajoivat hänelle naureskellen ohitse.
Jorma Palolla oli onni elää elämänsä ilman, että hänen tarvitsi koskaan turvautua vihaamiensa poliisien apuun.
Elämänsä ehtoossa, syövän järjiltään runtelemana, hänelle koitti viimeinkin koston aika. Hän päätti maksaa korkojen kera takaisin 40 vuoden takaisen nöyryytyksen, jota hän ei ollut yhtenäkään elämänsä päivänä voinut saada mielestään.
Hän julkaisi paljastavan kirjan Bodomin arvoitus, joka alkoi räväkästi "Herra apulaispäällikkö!" -sanoilla, osoittaen täten, kenelle se ensisijaisesti oli suunnattu.
Kirjassaan Palo musertavasti osoitti ratkaisseensa Bodomin kolmoismurhat, ja paljastipa samalla sen ajan Suomen poliittisen mädännäisyyden, yhtälailla myös poliisivoimien kierouden ja pelkuruuden.
Mutta voi kauhistus! Poliisit kävivätkin vastahyökkäykseen!
Kieroon tapaansa he tietenkään eivät uskaltaneet käydä Jorma Palon kimppuun, vaan raukkamaisesti Nils Gustafssonin kimppuun, joka siis oli yksi uhreista, viaton poikanen.
Siinäpä sitä oltiin: murhat oli Palo ratkaissut, mutta nyt olikin tilanne muuttunut niin, että hänen piti pelastaa vielä Gustafsson poliisien kynsistä!
Hän aloitti pelastustyöt nöyrällä anteeksipyynnöllä Gustafssonilta siitä, että tuli paljastaneeksi Assmanin kolmoismurhaajaksi (yhdessä "kioskimies" Gyllströmin kanssa...) ja siten herättäneeksi koneiston lavastamaan Gustafssonin syylliseksi, jottei ulkopoliittinen kähmintä, joka varmasti jatkuu samanlaisena vieläkin, paljastuisi.
Uljaasti Palo kävi taisteluun verivihollisiaan poliiseja vastaan vielä kerran, ja onnistui jälleen!
Voiton kruunasi hänen ja parhaaksi ystäväkseen tulleen Gustafssonin yhdessä kehittelemä kirja "Nils Gustafsson ja Bodomin varjo", jolla Palo päätti kirjailijan ja rikostutkijan uransa.
Voiton kunniaksi Jorma Palo tarjosi kustantajansa kera Gustafssonille puolustusasianajajineen juhlaillallisen.
Jorma Palo kuoli siis onnellisena. Hän sai maksettua korkojen kanssa kalavelat vihaamilleen poliiseille. Hän ratkaisi Bodominjärven kolmoismurhat - ne tekivät siis Hans Assman ja "kioskimies" Gyllström yhdessä.
Gustafsson antoi jalomielisesti Jorma Palolle kaiken anteeksi.
Jorma Palo jäi historiaan oikeustaistelijana. Hän näytti, että "systeemi" on voitettavissa, ja todelliset vihollisemme ovat naamioituneet poliisin univormuun ja esiintyvätpä joskus siviiliasuisinakin, mutta heidät tunnistaa nyt kyllä kierosta ilmeistään ja luihuista katsannoistaan.
Kiitos Jorma Palo!
Haistakaa p**## murhatutkijat!

14

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma illallinen.

      Hmm.
      Jorma Palo vei hautaan hänelle Nils Gustafsonin paljastaman totuuden ja vain totuuden. Nils kertoi Jormalle murhaajan nimen. Tai. Eiväthän ne olleet murhia sanan varsinaisessa merkityksessä vaan mielenkuohuksissa äkkipikaisesti tehtyjä tappoja.

      Tekohetkellä täyttä ymmärrystä vaille nuorena henkilönä tehdyt surmat...
      Silloisen lain mukaan alle 21 vuotiasta ei olisi voinut tuomita elinkautiseen kuritushuoneeseen.
      Paljonko se Nils olikaan "surmien" aikaan? 18 vuotias. Olisi lusinut 4 vuotta Keravalla nuorisovankina ja se on siinä.

    • silloisen lain....

      pitääkö paikkansa? Mulla on käsitys että tuomio on tekohetken tai sen lain mukaan joka on lievempi.Silloin syyttäjän vaatimus on lainvastainen.Vanhentumispykälä ei koske rikosta vaan rangaistusta siis rikos josta saaa elinkautisen ei vanhene.Sinänsä syyttäjän tökerö esitys oli kai vaan tarkoitus päästä eroon koko jutusta.Syyllinen ei ole voinut poistua joten Assman ja kioskimies jää ainoaksi vaihtoehdoksi.Poliisi tiesi tämän ja siksi halusi vaan"poistaa" jutun

    • myi mikä maa

      Ei ole tullut luettua oikeuden päätöstä: siinä sanotaan, että oikeus ei ainoastaan perehtynyt syytteen käsittelyyn, vaan jopa syyttömyyden todistamiseen tässä Bodom-tapauksessa, ja totesi Gustafsonin syyttömäksi/ei voinut olla tekijä. Ensimmäisen kerran tuli nyt itselleni vahva tunne siitä, että tämän Gustafssonin jahtaajien takana on jokin poliittinen linja, joka on perustanut jopa palstoja poliittiselle agendalleen (MI) ja trolleja hoitamaan valehtelemista.

      • höpöhöpö.

        Nisse ainoa kenellä tiedetään olleen mahdollisuus murhata ja kaiken puolin ainoa todennäköinen.


      • aivan kuka hyvänsä
        höpöhöpö. kirjoitti:

        Nisse ainoa kenellä tiedetään olleen mahdollisuus murhata ja kaiken puolin ainoa todennäköinen.

        Vaan kun ollaan luonnon keskellä missä aivan kellä hyvänsä on mahdollisuus liikkua mielinmäärin niin aivan kellä hyvänsä oli myös mahdollisuus tehdä Bodomin murhat. Täysin mahdotonta tietää ketä on maisemissa ollut.
        Samoin tässä määrältään tuntemattomaksi jäävässä joukossa oleva murhaaja on myös todennäköinen.


      • voi sua höpö
        höpöhöpö. kirjoitti:

        Nisse ainoa kenellä tiedetään olleen mahdollisuus murhata ja kaiken puolin ainoa todennäköinen.

        Nisseä ja Aueria murhaajina pitävät ovat samaa poppoota, aivan yhtä päättömiä ovat väitteensä.


      • hah hah
        voi sua höpö kirjoitti:

        Nisseä ja Aueria murhaajina pitävät ovat samaa poppoota, aivan yhtä päättömiä ovat väitteensä.

        Bodomilla voi edes teoreettisesti olla sivullinen murhannut, Ulvilassa ei.

        Oikeassa olet, samat idiootit annulistit pitää kaikkia murhaajia syyttöminä, uskovat aineettomiin, ilman DNA:ta oleviin, äänettömiin, lentäviin, yliluonnoliset kyvyt omaaviin murhaileviin uhfomiehiin.


      • creepy..
        höpöhöpö. kirjoitti:

        Nisse ainoa kenellä tiedetään olleen mahdollisuus murhata ja kaiken puolin ainoa todennäköinen.

        Kyllä siihen aikaan alueella pyöri vaikka minkälaista hiipparia! Taisipa jäädä poliisin haaviinkin aika liuta etsintäkuulutettuja Espoon korvesta. Ihmettelen vain miten vanhemmat ikipäivänä uskaltaneet päästää neljä nuorta yöpymään johonkin metsikköön. Vielä Tulilahden jälkeen..


      • sanopa muuta
        creepy.. kirjoitti:

        Kyllä siihen aikaan alueella pyöri vaikka minkälaista hiipparia! Taisipa jäädä poliisin haaviinkin aika liuta etsintäkuulutettuja Espoon korvesta. Ihmettelen vain miten vanhemmat ikipäivänä uskaltaneet päästää neljä nuorta yöpymään johonkin metsikköön. Vielä Tulilahden jälkeen..

        Jep. Muutama päivä murhien jälkeen järjestettiin iso haravointi, Kilon motti, jossa metsistä löytyi noin 80 ns. irtolaista. Yksi henkirikoksestakin etsintäkuulutettu, ja pienemmistä rikoksista. Eli aika hullunkurista sanoa että Bodomin murhayönä ei olisi voinut alueella olla liikkujia.


    • Hyvin kirjoitettu. Kyllä Palo vaikutti hyvin loogiselta kaikissa puheissaan. Itse en ole täysin varma oikeasta tekijästä, mutta Palon näkemys vaikuttaa realistiselta. Kyllä tulee sellainen vaikutelma, että ainakin joku tietää oikean syyllisen, mutta sitä ei haluta julkistaa, tai ei voida julkistaa jostakin syystä. Ehkä ei voida virallisesti todistaa oikeaksi.

    • Totinen Tosi

      Kiitos edesmenneen kauppaneuvosisänsä anteliaisuuden poliisikunnalle tuo kolmoissurmat tehneeksi ilmoittanut ja yksityiskotaisesti ne kuvannut taho on edelleen TABU ja vapaana.

      • tabut julki

        Siis Arska? Missä elelee nyt?


    • O.V.Orava

      Siis onko muilla tätä tunnetta, eli sitä, että jossakin tiedetään enemmän, mutta ei kerrota. Se kohulla toimeen pantu oikeudenkäynti osoittautui lähes farssiksi. On tunne, että siellä taustalla on jotain kähmintää ja salailua. Jotain kummallista tähän juttuun liittyy. Tällaista tulee mieleen. Niin kuin se lääkäriryhmäkin joka oli koottu antamaan totuuden vastainen mielipide potilaan kyvystä liikkua alueella. Kaikki lääkärit eivät pysyneet ruodussa ja yritys karahti kiville. Käräjäoikeus joutui "todistamaan että syytetty on todella syytön" eikä vain todisteiden puutteesta johtuen. Oli mediaan levitetty tieto, että syyllinen on vihdoin löytynyt. Sitä piti sitten perua ja selitellä ja vielä maksaa korvauksia. Erikoinen juttu.

    • ei ainoa tapaus

      Kyllä on sama tunne tästä tapauksesta, ja monesta muustakin. Suomalaiset ovat erikoinen kansa, kun yleisesti hyväksyvät tällaista kyseenalaistamatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe