Pakolaiset ja islam

Ei muslimi

Totuus on se että ilman muslimi pakolaisia meillä ei olisi minkäänlaista islamisti ongelmaa. islam ei vaan yksinkertaisesti sovi nykyaikaiseen länsimaiseen kulttuuriin, eli ainoa vaihtoehto on pistää viimeistään nyt ne lentokoneet kulkemaan täysinä takaisin päin. En ymmärrä mihin ihmeen kansaenvälisiin sopimuksiin poliitikoilla on oikeus meidät pakottaa, ja sillä varjolla pilata maamme islamilaisilla pakolaisilla. Miettikää nyt minkälaisen tulevaisuuden haluatte itsellenne,lapsillenne ja lastenlapsillenne. Ensi vaaleissa pallo on meillä.

14

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • שלום

      Totta puhut! Muslimipakolaiset tulisi asuttaa muslimimaihin ei länteen!

      • Ja kristityt saman tien luvattuun maahansa. Kaikilla olisi niin mukavaa, eikä meidän tarttis kuunnella sielunkellojakaan enää.


    • alfa123om2222

      Kyse ei ole mistään ongelmasta ainakaan islamin kohdalla uskontona. Eikä kyse ole myöskään pakolaisongelmasta, vaan tietoisesta ei-demokraattisesta eliitin suorittamasta vallankaappauksesta, johon liittyy maanpetoksellisia piirteitä.

      Eliitti on hylännyt demokratian ja demokratia on enää näennäistä. Elämme käytännössä nykyisin oligarkisessa järjestelmässä.

      Eliitin mukaan meillä ei ole edes oikeutta hankkia lapsia ja lastenlapsia, vaan ainoastaan heillä ja pakolaisilla. Eiköhän kohta ala kaikki herätä tähän todellisuuteen ja demokratia unohdetaan menneen talven lumina.

      • hmmmmm

        Länsimaille muslimi on ongelma. Miksi eivät pysy muslimimaissa kaltaisiensa seurassa? Eikös sielläkin fatta ole?


      • Koroljov
        hmmmmm kirjoitti:

        Länsimaille muslimi on ongelma. Miksi eivät pysy muslimimaissa kaltaisiensa seurassa? Eikös sielläkin fatta ole?

        Länsimaille "muslimi" nimenomaan ei ole ongelma. Yhtä vakain tuumin kuin länsimainen eliitti on saattanut Lähi-Idän sekasortoon se nyt myös ajaa USA-NATO:n politiikasta johtuvan pakolaistulvan ja kansainvaelluksen vastaanottamista Euroopassa. Länsimaiden eliitti on nimennyt islamisaation sijasta uhaksi Venäjän ja aloittanut sitä vastaan uuden kylmän sodan...


    • Usk-

      Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan. Vaikka heille annetaan kaikki ilmaiseksi he silti ovat niinkuin asian kuuluisi olla eli he voivat ottaa kaiken vastaan vailla mitään kiitollisuutta. Muslimi voi käyttää vääräuskoisia hyväkseen .lisäksi he voivat vaatia että suomalaisten täytyy ruveta pikkuhiljaa sopeutumaan heidän oppeihinsa.

      • Koroljov

        "Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan."

        Niinpä kyllä, mutta nyky-Eurooppa ei enää ole kristittyjen maailma eikä eurooppalaisten kansallisvaltioiden maailma vaan ideologialtaan virallisesti postkristillinen, antinationalistinen ja monikulttuurinen. Sellaiseen sisäisesti heikkoon, uskonnollista tyhjiötä potevaan, kulttuurisesti vastustyskyvyttömään ja vanhuudenheikkoon maailmaan voimakas ja nuorekas islam uppoaa kuin veitsi sulaan voihin.


      • höpinäää
        Koroljov kirjoitti:

        "Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan."

        Niinpä kyllä, mutta nyky-Eurooppa ei enää ole kristittyjen maailma eikä eurooppalaisten kansallisvaltioiden maailma vaan ideologialtaan virallisesti postkristillinen, antinationalistinen ja monikulttuurinen. Sellaiseen sisäisesti heikkoon, uskonnollista tyhjiötä potevaan, kulttuurisesti vastustyskyvyttömään ja vanhuudenheikkoon maailmaan voimakas ja nuorekas islam uppoaa kuin veitsi sulaan voihin.

        Vai on islam nuorekas. Ota selvää asioista vai mitä tarkoitan nuorekkaalla?


    • mutsis_kovempi_kuin_isis

      Pohjasakkaa! Jokaisella suomalaisella perheellä on suurinpiirtein saman kokoinen ystäväpiiri. Oman ystäväpiirini kahdesta perheestä on tapettu lapsi "oikeauskoisen" käden kautta. AINOASTAAN KRISTITTYJÄ PAKOLAISIA SUOMEEN.

    • Koroljov

      "Ensi vaaleissa pallo on meillä."

      Hah! Perussuomalaiset on saanut voiton kaksissa eduskuntavaaleissa valehtelemalla äänestäjille, että puolue voisi muka tehdä jotakin maahanmuuton rajoittamiseksi Suomeen. Totuus on kuitenkin se, että EU:n jäsenenä Suomi joutuu kokemaan saman pakolaisvyöryn ja ennen pitkää myös väestönvaihdon kuin muutkin Schengen-maat.

    • uskomatonta

      Mikä helvetti teitä ihmisiä vaivaa ihan oikeasti hätää kärsivät ihmiset lapset ja viattomat kärsivät julman sodan keskellä kaikki kodit räjäytettyinä ja meillä on mahdollisuus auttaa. Miten te edes voitte olla noin mätiä sisältä herrajumala teidät pitäisi karkottaa itse sinne syyriaan katsomaan vähän elämän menoa ja yrittää kaikkenne päästä pois ja pelastaa lapsenne ja sitten kaiken jälkeen on tommosia sikoja odottamassa vastassa. Missä teidän ihmisyys on??

      • pirkkari

        Suomessa on varauduttu tulevaan, on rakennettu jätteenpolttolaitoksia.


      • Minullaontytär

        Uskomattoman typerä tuon "uskomatonta" kommentti! Olen nähnyt maailmanmenoa ja juuri sen takia en "usko" monikulttuuriuteen, kun se ei vain toimi. Haluan säilyttää Suomen rauhallisena maana, jossa ei kauloja katkota ja naisia pakoteta kulkemaan kaavuissa!
        Luulen, että juuri nämä, jotka kokevat olevansa jotain enkeleitä, kun haluavat auttaa, eivät ole nähneet maailmaa tarpeeksi.
        Eli mielestäni meidän tulee auttaa juuri sen verran kuin katsomme järkeväksi ja juuri niitä, ketä haluamme ja jotka ovat kykeneviä sopeutumaan eivätkä aiheuta vaaraa meille suomalaisille.


      • Pyhäyksinkertaisuus

        Missä sun järki on? Etkö nyt jumalauta näe, että kyseessä on pakollisuuden varjolla tehty invaasio, jonka tarkoituksena on romahduttaa länsimainen yhteiskuntajärjestelmä ja tuoda tilalle islamistinen, raakalaismainen teokratinen komento. Jopa sokea Reetta näkee kepilläänkin tuon verran.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe