Suomen rumimmat tatuoinnit

tattoofan

No mitä mieltä ohjelmasta? Aika karmeita kuvia tyypeillä kyllä on, mutta kyllä ne ottajatkin on ollut kuviensa oloisia. Hienosti on kyllä kuvat piiloon menny, varmaan helpotus omistajilleen kun ei enää tarvii peitellä ihoaan, kunhan eivät enää menis millekään kavereilleen kuvii ottaa:)

25

465

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PieniMuna

      Inkun kanssa voi vaakamamboilla

      • edellinen

        Jäi s puuttumaan eli vois


      • Tattooed millionaire
        edellinen kirjoitti:

        Jäi s puuttumaan eli vois

        Ei, kyllä oikea muoto on "voi".


    • tattoofan

      ok, ei nyt varsinaisesti tuota kysytty mutta hyvä tietää.

      • PieniMuna

        Kysyttiinpäs, toi on mun mielipide ohjelmasta.


      • trololololololololo
        PieniMuna kirjoitti:

        Kysyttiinpäs, toi on mun mielipide ohjelmasta.

        Ei ohjelmasta, vaan yhdestä ohjelman henkilöstä.


    • samppppo

      Siinäpä se sisältö taitaa kiteytyä tosta showsta...

    • Tositvsucks

      Jotenkin ajattelin, että tuo ohjelma olisi keskittynyt tatskamokien korjaamiseen. Siis mokien, eli jollekin on käynyt ohrasesti, kun tekijä ei ole osannut hommaansa. Värit leviää tai lähtee, viivat on miten sattuu, tai kuva ei ole yhtään sinne päinkään, mitä sen alun perin piti olla. Näitä karmaisevia ja rumia tatskamokia on netti täynnä.

      Mitä sen sijaan telkkariin saimme? Lisää tositvsontaa. Siellä vingutaan, kun tuli joskus otettua tatska ja sitten kyllästyttiin kuvaan. Ekassa jaksossa nainen valitteli kun oli otettu tyhmä sulka käteen. No miten asia korjataan? Ottamalla vielä isompi sulka siihen käteen... Totta kyllä, alkuperäinen kuva hävisi sinne alle. Ei ehkä mietitty taaskaan ihan loppuun asti? Kerrotaan samalla tippa silmässä ah, niin koskettavia tarinoita elämästä. Sanoisin, että koko ohjelma on yksi moka, jota ei olisi koskaan pitänyt katsoa. Ja luulisi tästä maasta nyt löytyvän toisenkin tatskastudion, eikä aina tätä yhtä ja samaa. Tosin, se asiansa osaava studio saa kyllä asiakkaita muutenkin, kun mainostamalla telkkarissa itseään...

      Yritin kovasti katsoa sen ekan jakson loppuun, mutta ei pystynyt. Ehkä syy oli vain minussa, joka kovasti odotti näkevänsä jotain aiheeseen liittyvää asiaohjelmaa ainaisten tositeeveenyyhkylässytysten sijaan.

      • Tatuoitu nainen

        Ajattelin samaa kuin sinäkin. Mutta ohjelma oli kaikkea muuta kuin oletin..


    • oldman

      Nyt puhut asiaa, sekin sulka justiinsa olisi ollut ehkä fiksua laseroida helvettiin ku se oli jo niin vaalee muutenki mutta ei, tehdään siihen sellanen puutarhahanska päälle. Sama homma siinä bb-nicon kuvassa, pieni musta siipi kämmenselässä niin vitun iso kuva päälle josta ei tiedä mikä helvetti se edes on! Mitä senkin mitzun päässä liikkuu ku tuollasille kakaroille tuon kokosii kuvii vääntää kämmenselkiin kun ei muuten oo paljoo kuvia tyypeillä. Nuo paikat oli ennen sellasii joita et saanu otettua ammattilaisilla jos et ollu paljon tatuoitu, ne piti ansaita! Mutta eipä nykyään näillä oo mitään kunnioitusta perinteitä kohtaan.

      • KiinnostunutOikeasti

        Eikös sen itkupillin toinen käsi jäänyt peittämättä vielä? Muistaakseni sillä oli molemmissa käsissä viikset peilikuvana? Olen kanssa samaa mieltä että olis voinu jättää tekemättä. Olis mielenkiintoista kuulla enemmän noista ansaitsemisjutuista lisää, oon käsittänyt että kämmenet, kaula ja kasvot yms. ei ennen ollu ammattilaisten koneista saatavilla pelkästään rahalla. Taitaa tosin vieläkin jotkut vanhan koulukunnan tekijät valita kenelle ne niitä tekee??


    • Huonolla maulla

      Ainakin toistaiseksi ne peittotatskat ovat olleet hirveämpiä kuin alkuperäinen, jota lähdettiin peittämään

    • fhkkkka

      Huvitti kattoa sitä tatuoijaa joka rennosti oleili nenä kohti kattoa, että hölmön näkönen kaulatatska olis näkyvillä paremmin.

    • fkdjiofdjgd

      Ämmä korjaa paskoja tatuointeja, ja oma olkavarsi on suomen surkein tatuointipaska. Näittekö sen haparoivalla "ääriviivalla" tehdyn kruunuraakileen? Vankilassakin tehdään partaterällä ja mustekynällä parempaa jälkeä. Aika jäävi akka korjaamaan paskoja tatskoja. Oikeesti, sen olkavarren "kruunu" on jotakin uskomatonta shaibaa. :D Sama kuin menis kosmetologille ihohoitoon ja akka olis täynnä finnejä. Tai rasvaimuun klinikale, ja hoitaja on superläski. ***** nolo akka!!!

    • jäkäjäkä

      Jos tässä on jotain noloa niin nämä kommentit täällä varsinkin tuo viimeinen.
      Sinun ajattelu tapasi on näköjään se että jos tatuoijalla itsellään on "paskoja" tatuointeja niin myös tatuoija on täysi paska? Inkku on yksi suomen parhaimmista tatuoijista ja tässä ohjelmassa on näkynyt vaikka minkälaista suttu kuvaa kehossa,mutta inkku ja mitzu tatuoi niiden päälle sen mukaan uuden tatuoinnin mikä on mahdollista toteuttaa, eihän hekään ihmeisiin pysty. Varmasti uudet tatuoinnit miellyttää tatuoinnin ottajia enemmän kun edelliset tatuoinnit. Eikö ihmisillä oo mitään muuta tekemistä kun aina vaan pilkata muita? Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin suoraan sanottuna voisi pitää päänsä kiinni.

    • töttörööööööö

      Jäkäjäkä on Inkku itse. Aika noloa tulla itse puolustelemaan itseään johonkin suoli24-ketjuun. Osaisit edes kirjoittaa! :D :D :D

      • Jäkäjäkä

        Auts :D nyt sinulla meni aika pahasti metsään ;) Jos joku vähänkin puhuu hyvää ohjelmasta/tatuoijista niin tokihan kyseessä on tatuoija itse :D ihmiset on vaan kateellisia ääliöitä ja tässä se taas nähtiin.


      • LeimaajanKoiranulkoilutt
        Jäkäjäkä kirjoitti:

        Auts :D nyt sinulla meni aika pahasti metsään ;) Jos joku vähänkin puhuu hyvää ohjelmasta/tatuoijista niin tokihan kyseessä on tatuoija itse :D ihmiset on vaan kateellisia ääliöitä ja tässä se taas nähtiin.

        Miksi joku on kateellinen ääliö jos sitä arvostelee. Toki arvostelija ei varmaankaa osaa tatuoida itse yhtään mutta miksi negatiivinen on aina automaattisesti kateellisuutta. Meneppäs sinne inkkutattoon sivuille, katso sen tekemiä ääriviivoja ja käy sitten katsomassa suomen oikeasti parhaimpien kuten hexa, samuli1 ja vaikka nyt jarvan viivoja ja ymmärrät miksi me ollaan Inkulle "kateellisia". Mutta minähän kehuin sen jälkeä alunperin mutten kyllä nostaisi ihan noin korkealle kuin suomen parhaimpia. Mitzukin on parempi ja hän ei sentään ole kuin korkeintaan hyvää keskitasoa.


      • Jäkäjäkä
        LeimaajanKoiranulkoilutt kirjoitti:

        Miksi joku on kateellinen ääliö jos sitä arvostelee. Toki arvostelija ei varmaankaa osaa tatuoida itse yhtään mutta miksi negatiivinen on aina automaattisesti kateellisuutta. Meneppäs sinne inkkutattoon sivuille, katso sen tekemiä ääriviivoja ja käy sitten katsomassa suomen oikeasti parhaimpien kuten hexa, samuli1 ja vaikka nyt jarvan viivoja ja ymmärrät miksi me ollaan Inkulle "kateellisia". Mutta minähän kehuin sen jälkeä alunperin mutten kyllä nostaisi ihan noin korkealle kuin suomen parhaimpia. Mitzukin on parempi ja hän ei sentään ole kuin korkeintaan hyvää keskitasoa.

        minun mielestä on ääliömäistä puhua noin kärkkäästi pahaa tai ilmaista mielipiteensä noin ilkeästi. Siksi tulin ylipäänsä lukemaan ohjelmaa koskevaa keskustelua koska tiesin että sivu on täynnä tämnöstä tekstiä.toki osa osaa asiallisesti ilmaista mielipiteensä mut näitä ilkeimpiä kirjoituksia en ymmärrä. Ja mitä inkkuun tulee niin minusta hän on yksi suomen parhaimpia ja se on minun mielipiteeni. kun katsoo inkun tatuointi kansioita niin siellä näkee todella hyvin kehityksen tatuoinnin tekemisessä.


    • 0987hjk

      Oli miten oli, suhteilla se tohon ohjelmaan pääsi, ei taidoilla...

    • Tattoo75

      Mielestäni mitzu mokannut tähän mennessä kaksi peitekuvaa.
      Eka oli sen tytön sulka kämmenessä, liian iso suhteessa kun ei muuta kuvaa sekä vaikealukuinen töherrys näkyvällä paikalla. Alkuperäinen paljon parempi.
      Toinen tässä viimejaksossa "japsikuva" jossa kukkia. Ei mitään ykstyiskohtia. Mustaa käsi ja tökeröitä kukkia, näyttää kotitekoiselta.
      Erikoista niin kaveri tekee välillä hienoja mutta todella usein omaan silmään virheitä.
      Inkku tehnyt mun silmään hyvin kuten myös se venäläinen kaveri jonka tyylistä pidän.
      Opetus, ei kannata luottaa artistiin. Mikäli ei ole aivan maailman huippu joita suomessa ei ole.

    • James2

      Suomessa on maailman huippuja. Montakin. Eivät vain tarvitse tv-näkyvyyttä buustatakseen hommiaan. Asiakkaita kun on muutenkin.

      Ohjelmassa esiintyvät tatuoijat ovat ihan hyviä. Varsinkin Mmitzu ja Alex. Tuo mainittu Mmitzun tekemä sulkahan oli tosi hyvin tehty kuva. Hyvä esimerkki siitä, että suurin osa ihmisistä ei tajua tatuoinneista tuon taivaallista. Jos aihe miellyttää, on tatuointi automaattisesti hyvä. Jod ei, on tatuointi paska. Tostavsulasta nyt voidaan olla montaa mieltä ja itsekin olisin nuorena tyytönä mielummin laseroinut vanhan sulan pois ja ottanut uuden kuvn jonnekin muualle.

      Se, mikä ohjelmassa eniten hämää on se, että peitettävät kuvat ovat jo valmiiksi tosi pieniä ja vaaleita. Yhtäön kunnon vaikeasti peitettävää ei ole ainakaan vielä tullut vastaan....tai no joo se vauvakuva, minkä peittoa joku haukkuikin. Eipä se paljoa tekijälle vaihtoehtoja jättänyt. Musta kun pitää aina peittää mustala.

    • Hepatiitti

      Mitähän noi luuserit ottaa sitten, kun noi saman kaavan mukaan tehdyt peittotatuoinnit (jotain kukkia ja paljon mustaa ja kirkasta väriä montaa erilaista) on menneet pois muodista?

      • huohhh

        Siinäpä se, tatuoinnit tuskin menevät koskaan pois muodista.


    • just joo

      Eihän noissa Mitzun kuvissa ole mitään järkeä. Eikä mustaa kuvaa aina tarvitse peittää mustalla jos osaisi käyttää värejä ja mielikuvitusta. Alex ja Inkku on parhaat!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe