Itäsataman alue

Hankoturisti

Tällaisena ei-hankolaisena (joka säännöllisesti turisteilee Hangossa) olisin kiinnostunut siitä mitä tällä hetkellä on tapahtumassa Itäsataman ja Tehtaanniemen alueen suhteen?
Onhan niin, että Rantapuistoon ei kosketa? Se on kaunis vihreä keidas pienvenesataman kupeessa. Onhan niin, että Tehtaanniemelle saadaa toimiva kylpylähotelli? Mielelläni kävisin sielä vuosittain.

Mikä siis on tilanne? Toivottavasti ei niin huono mitä tältäkin sivustolta on voinut lukea.

26

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hankolainen

      Kyllä sinne tulee kylpylähotelli y.m. mikäli vaan jokunen rakentaa - voimassa olevan kaavan muk. alue antaa mahdollisuutta palvella sekä turistit attä kaupungin omaa väki. Ongelmana on vaan ettei hanke on katsottu oleva kannattava, eikä rahoitusta löydy. Ja kaupungilla ei ole varaa sponsoroida tällainen hanke. (Mikäli olisi -meillä olisi uimahalli jo aikoja sitten.)
      Muuten, näiltä sivustoilta ei aina löydy niin fiksuja kommentteja. Tietyt tahot tahtovat pilata kaikkea. Parempi seurata paikallinen media, YLE, j.n.e.

    • wöristeemus

      Kyllä tlee sekä kylpylylä, että hotelli, No worries.

    • k.o.b

      Spa on tulossa ja hyvä niin ! En voi ymmärtää tätä iänikuista muutosvastarintaa mitä tässä kylässä harjoitetaan joittenkin yleensä yksittäisten ihmisten toimesta !

      Joka tapauksessa kun projekti alkaa, työllistää se taas paljon hankolaisia yrityksiä. Ei taida aina näillä valittajilla (yleensä melkein eläkeläisukkoja) olla paljon vastuuntuntoa ja kykyä ymmärtää mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
      Hanko on taantuva teollisuuspaikkakunta ja sen vuoksi täytyy kaikin mahdollisin keinoin yrittää puhaltaa uutta "actionia " tähän kylään !
      Ja lopuksi, kun 80-luvulla aloin käydä teininä punttisalilla, niin kävin treenaamassa Itäsatamassa, Hangon paraatipaikalla, niin punttisali. Siellä me salihousut päällä tervehdimme kaikkialta maailmasta Hankoon tulleita purjehtijoita( no se oli sitä aikaa).
      Ajatuksena: maailma muuttuu, Hangonkin täytyy muuttua/kehittyä !
      Regatta Resorts, YES !

      • turismin puolesta

        Olet k.o.b väärillä jäljillä. Ei ole iänikuista muutosvastarintaa. Turha jankata sellaisesta. On huoli siitä, että rakennetaan jotain muuta kuin mikä on tarkoitus ja mihin kaava ja rakennuslupa oikeuttaa. Aiotaan rakentaa yksityisasuntoja ja näiden omistajille spa. Sitä vastustetaan. Sinne halutaan hotelli ja uimahalli. Sitä ei vastusteta. Hotellista olisi hyötyä matkailulle. Yksityisasunnoista ei ole. Voi olla, että hankkeen puuhamiehille, joista ainakin joku oli ihan Suomen kärkipäässä verotilastossa ei ole mitään väliä, miten Hangon käy, kunhan saa maan parhaalle paikalle rahamiehille hyvät "kesämökit". Onko näin?


    • turisti hankolainen

      Tutkin juuri tuota Regatta Resorts sivua ja siellä myytiin vain vapaa-ajan asuntoja ja aivan HIRVEÄÄN hintaan. Kovasti epäilyttää. Onko niin että tulee vain kylpylä mutta ei sen viereen hotellia.
      Regatan huoneet ovat minulle liian kalliita.

      • vetdu

        Hangossa ei ole mitään tekeillä turisteille.Ei myöskään Hankolaisille.Joku yksityinen pulju suunnitteilla muutamien varakkaiden osakkeenomistajien käyttöön.


    • fisting fjalle

      kyllä sinne ainakin vaseliiniallas tulee ja casinon FISTING lava siirretään sinne!

      • valdemar hjalmar bög

        Sinne tulee oxå pomppulinna joka vaseliinilla voideltu jätte liukkaaksi 8)


    • turisti hankolainen2

      Onpa ikävää kun keskenkasvuiset pojanklopit kirjoittelevat tälle sivulle. Aikuiset ihmiset eivät moisia törkeyksiä viitsisi kirjoitella. Hävettää.

      Tuntuu ikävältä kun asialliseen kysymykseen saa tällaisia kommentteja. Jos Hanko on täynnä tämän tyyppistä väkeä niin taitaa tämä turisti jatkossa mennä ihan muualle lomailemaan.

      Juuri sellaisen "vain rikkaille" käsityksen sain tuosta rakennussuunnitelmasta. Eipä senkään puolesta taida enää Hanko oikein jatkossa kiinnostaa. Tavallisen suomalaisen pikkurahat eivät näköjään ole hankolaisille tärkeitä.

      • rör-roger

        joo...mene muualle fistattavaksi,ei sulla kuitenkaan ole varaa olla hangossa


    • hoitoonohjaus?

      Ei kannata välittää noista asiattomista kommenteista. Yksittäinen sekopää kyseessä, joka terrorisoi koko foorumia.

    • Remmipuute

      Hoitoonohjaus - ehdottomasti, mutta ensiavuna "saunan taakse" ja kasvatusoppia.

    • huppa duppa

      Vaseliinipojat on murrosikäisiä koltiaisia, joiden alakarvoitus on alkanut juuri kasvamaan. Sitten ovat keksineet tuon fistaus-sanan. No, kyllä ne siitä vuosien mittaan viisastuvat.

    • k.o.b

      En tiedä olenko ymmärtänyt väärin, mutta eikö SPA ole jokaisen hankolaisen käytössä muina aikoina kun kesäsesonkina. Onhan tuo SPA:kin parempi vaihtoehto kuin " unelma uimahallista ". Tavallisen uimahallin sitä paitsi voi sijoittaa minne tahansa Hankoa. Yleensä kylpylät ovat vähän " prameimmilla" paikoilla. ( vrt Naantalin ja Kasnäsin kylpylät):
      Tiedä sitten, tarvitaanko hotellikapasitteettia sellaisenaan YMPÄRI VUODEN Hangossa niin paljon että sitä saadaan jokin taho todellakin rakentamaan ja että se vielä kannattaisi, puhumattakaan tavallisesta uimahallista, jos sitä ei kovasti kunnallisesti tuettaisi.
      Hyvänä vaihtoehtona näkisin sen, että kaupunki tukisi sitten asukkaitaan/erityisryhmiä vaikkapa maksamalla osan kylpylälipun hinnasta jne. No kaupungin taloudellisen tilanteen huomioon ottaen tuskin tulee sekään onnistumaan !
      k

    • turisti hankoainen 3

      Minua eläkeläisenä kiinnostaa hinta. Tulen mielelläni Hankoon jos hinta on eläkeläisen lompakolle sopiva, Regatta on aivan liian kallis.
      Siksi odotan että kylpylähotellin hinnat olisivat hiukan edullisempia.

      Suomi on tupaten täynnä eläkeläisiä jotka matkustavat. Mutta - kynnyksenä on aina hinta. Tavallinen eläkeläinen haluaa matkustaa ja nauttia elämästä mutta ei nyt sentään mihin hintaan tahansa. Hinnan täytyy olla sopiva. Ei voi olla tarkoitus että Hankoon suuntautuvaan matkaan pitää säästää kuukausitolkulla.
      Vai onko tarkoitus että meita tavallisia suomalaisia ei Hankoon haluta.

    • mereen vaan jee

      Ostakee spa-osake, ostakee!

      Yhden A-osakkeen hinta on 12.500 euroa ja vastike 500 euroa per vuosi. Sillä saa polskia vapaasti 2 vesumurmelia. Vain 200 osaketta myynnissä.

      Talvikausina 1.9-30.5. osakas on jopa oikeutettu tuomaan vieraita puoleen hintaan normaalista pääsymaksusta.

      Aika hyvä diili … paitsi tavalliselle hankolaiselle :(

      • mereen vaan jee

        Regatta Spa on auki yleisölle 1.9.-30.5. välisen ajan markkinaehtoiseen hintaan.

        "Markkinaehtoinen" onkin kutkuttava sana, sanoopi vesimurmeli.


    • uimamaisterius

      No eikös kaikki uimahallitkin ole kiinni kesäaikana ? Kympin kuulemma tulee maksamaan uiminen hankolaisille viimeisimmän tiedon mukaan. Munkkikaffeet ei sisälly hintaan.

    • Turiatihankolainen 4

      Onko tuo Regatta Spa myös hotelli? Siis edullisempi kuin hotelli Regatta.

      • Turisti myös !

        Jos edullista kaipaat, katso Lomahanko-sivuilta ! Siellä on paljon yksityismajoitus vaihtoehtoja, laidasta laitaan !


    • Lomahankolainen 5

      Yleensä yksityisissä majoituksissa ei ole aamiais- eikä muitakaan ruokailupalveluja.

      Kukaan ei vieläkään ole vastannut siihen tuleeko kylpylähotelli tai siis hotelli, edullisempi kuin Regatta.

    • vastauksia4

      Ei ole Regatta Resortsin kalliit asunnot vuokrattavissa halvalla, jos ollenkaan. Siinä vastaus. Toivottavasti ei toteudu ollenkaan.

      Kyllä uimahalli saa olla hienolla paikalla. Uimahallit ovat yleensä kiinni kuukauden kesäaikaan. Kasnäsin kylpylässä on uimahallihinnat 5 euroa. Ei SPAn 15 euron lippuihin ole eläkeläisellä varaa. Suunniteltu konsepti ei pelitä. PItää tulla hotelli ja uimahalli, eikä mitään ökylähiötä, mikä on pimeänä suurimman osan vuotta.

    • norman vaselinos

      kyl sinne tulee lubricate hotel!

    • Lomahankolainen 6

      Kiitokset vastauksesta.

      Suomesta löytyy muitakin merellisiä kaupunkeja joissa kylpylähotelli sekä hintataso, joka riittää tavallisenkin eläkeläisen kukkarolle. Joten tältä erää Hanko jää kuvioista.

      Eipä taida eläkeläisbussit jatkossakaan liikkua Hangossa muuta kuin päiväkeikoilla.

      • onkummaatouhua

        Jonkunlaista "kylpytynnyriä" kai sinne ollaan kyhäämässä.Mutta,mitä väliä.Ei sinne hankolaisilla eikä satunnaisilla turisteilla oo asiaa.Se tehdään osakkeenomistajille yksityiskäyttöön.Talvisaikaan kai hankolaisetkin saisivat osallistua.Täytyyhän jonkun maksaa ylläpitokustannukset,kun omistajat ovat muualla.Kohta ei enää tiedä,missä hankolainen veronmaksaja saa liikuskella,ettei olis helsinginherrojen yksityisalueella.Kyllä tuossa hommassa taas tyhmiä hangon päättäjiä viedään,kun pässiä narussa.


      • havukkaahonajattelij
        onkummaatouhua kirjoitti:

        Jonkunlaista "kylpytynnyriä" kai sinne ollaan kyhäämässä.Mutta,mitä väliä.Ei sinne hankolaisilla eikä satunnaisilla turisteilla oo asiaa.Se tehdään osakkeenomistajille yksityiskäyttöön.Talvisaikaan kai hankolaisetkin saisivat osallistua.Täytyyhän jonkun maksaa ylläpitokustannukset,kun omistajat ovat muualla.Kohta ei enää tiedä,missä hankolainen veronmaksaja saa liikuskella,ettei olis helsinginherrojen yksityisalueella.Kyllä tuossa hommassa taas tyhmiä hangon päättäjiä viedään,kun pässiä narussa.

        Ei sitten ollenkaan tullu mieleen,että rakennettais jotain omille veronmaksajille.Jotain,joka,ehkä houkuttais satunnaisia turistejakin tänne.Etteivät menisi vain vauhdilla ohi,niinkuin ne saksalaiset silloin,kun täältä oli henkilöliikennettä saksaan......kun hangossa ei ollut mitään......No.Sekin tilaisuus meni jo vuosia sitten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1676
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1391
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      849
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      743
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe