painajaisia joka yö

fghjklöä

Yhdessä unessani jonka näin lähipäivinä pelkäsin taukoamatta jotain kasvotonta suurta olentoa/voimaa jota en missään vaiheessa nähnyt,unen pääseikkana toistui karkuun yrittäminen tuolta pahalta joka kiinni saadessaan kuristi ja satutti minua sekä äitiäni,tiesimme että pahaa oli tapahtumassa kun kaikki valot alkoi yksitellen sammua ja kun pimeä saapui tuli myös tuo kiduttava voima joka pakahdutti hengityksen unessa. Jossain vaiheessa unta kerroin tuiki tuntemattomalle kokemastani ja tuo vanhempi mies jolle puhuin käski minun yrittää luoda jotain positiivista mielikuvaa silloin kun valot alkavat sammua. Herätessäni olin todella peloissani ja ahdistunut , en pystynyt enää nukkumaan. Osaako joku kertoa mitä uni voi tarkoittaa?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghjklöä

      Kertokaa mitä tämä merkitsee

      • Kasvottomuus viittaisi pimeyden henkivaltaan. Tarkoitan raamatullisessa mielessä langenneisiin enkeleihin ja niin se kuvauskin siitä, että ne tahtovat satuttaa. Jos et ole uskonasioihin aiemmin perehtynyt, voin suositella kaivaamaan tai ostamaan jostain Raamatun. Jos ei teologiset kysymykset kiinnosta, niin yritä ainakin joskus pyytää Jeesukselta apua ja lausua Jeesuksen nimikin vaikka ennen nukkumaanmenoa.

        Voi olla, että tuossa näkymättömän maailman puolella sinun elämässäsi on tapahtumassa jotain ja pian se on jo näkyvillä ihan konkreettisestikin. Ne tahtovat eksyttää, tappaa ja tuhota.

        Mutta älä pelkää, Jumala on suurempi niitä kaikkia. Riivaajatkin uskovat, että Jumala on yksi ja vapisevat. Joten jos Poika tekee vapaaksi, ihminen tulee todella vapaaksi.


      • Lohtua ja valoa.
        samarialainen kirjoitti:

        Kasvottomuus viittaisi pimeyden henkivaltaan. Tarkoitan raamatullisessa mielessä langenneisiin enkeleihin ja niin se kuvauskin siitä, että ne tahtovat satuttaa. Jos et ole uskonasioihin aiemmin perehtynyt, voin suositella kaivaamaan tai ostamaan jostain Raamatun. Jos ei teologiset kysymykset kiinnosta, niin yritä ainakin joskus pyytää Jeesukselta apua ja lausua Jeesuksen nimikin vaikka ennen nukkumaanmenoa.

        Voi olla, että tuossa näkymättömän maailman puolella sinun elämässäsi on tapahtumassa jotain ja pian se on jo näkyvillä ihan konkreettisestikin. Ne tahtovat eksyttää, tappaa ja tuhota.

        Mutta älä pelkää, Jumala on suurempi niitä kaikkia. Riivaajatkin uskovat, että Jumala on yksi ja vapisevat. Joten jos Poika tekee vapaaksi, ihminen tulee todella vapaaksi.

        Jumala on Rakkaus.
        Ja se joka tulee ihmisiä pelottelemaan jollain riivaajille kun toinen on nähnyt painajaista, ei tiedä Jumalasta mitään.

        Himputin pöntöt!


    • kaksikymmentäkaksi

      Noin typerälle nimimerkille ei huvita vastata.

    • Tulkintaa.

      Hei,

      Ihmisen alitajunta käsittelee usein pelkoja, ongelmia tai murheita painajaisunien kautta ettei mieli liikaa kuormitu. Mitä enemmän hautoo yksin asioita, tai ei ole tilaisuutta päästä purkamaan sydäntään mieltä painavista asioista, sen useimmin sitten painajaiset putsaa mielen sopukoita.

      Tässä unessa unennäkijä selkeästi on huolissaan itsensä lisäksi äidistään.
      Toivottomuus valtaa välillä mieltä (valotkin sammuvat yksitellen).

      Unessa unennäkijä avautuu pelottavan kokemastaan tilanteesta vanhemmalle miehelle joka lohduttaa ja rohkaisee viisaalla neuvolla ongelmien kohdatessa ("silloin kun valot alkavat sammua"). Hän kehottaa keskittymään hyviin asioihin eli "luomaan positiivisia mielikuvia).

      Käsittääkseni tämä varsin viisas uni rohkaisee unennäkijää puhumaan asioista saadakseen lohtua ja rohkaisua, etteivät asiat pääse liikaa angstin puolelle.

      Painajaisuni herätti unennäkijän pelkoon ja ahdistuksen tunteeseen siksi, että unennäkijä muistaisi varmasti unen ja alkaisi pohtimaan mitä ihmettä se viesti.

      Viesti siis oli tuo vuorovaikutus ulospäin silloin kun tulee tilanne joka tuntuu vaikealta. kaikkea ei tarvitse yksin kantaa, kestää ja taistella.

      Hienoa joulun odotusta unennäkijälle, kaikkea parasta, hienoa ja kaunista elämääsi -- niitä positiivisia mielikuvia runsaasti -- ja kauniita unia!

    • Hei, nimimerkki Lohtua ja valoa,

      mitä se siihen Jumalan rakkauteen liittyy jos toinen näkee hieman hengellisempiä unia, kun kaiken lisäksi oletin, että hän ei ole uskovainen? Minäkin olen nähnyt vaikka mitä painajaisia, ja sinä aikana kun olen ollut uskossa, ne ovat ehkä jopa lisääntyneet. Kyllä Jumala on Kaikkivaltias ja näin pois päin, suojelee varmasti koko ajan, mutta on niitä toisenkin puolen henkivaltoja, jonka toimintaa ei kannata vähätellä. Unimaailma on sellainen, jota ei voi ymmärtää, mutta tiedän, että jopa minun uskomattomalle miehelleni ovat pimeyden henkivallat selkeästi unissa ilmestyneet ja pelotelleet. Kyse ei ole siis siitä, että Jumala pelottelee, vaan vaihtoehtoisesti, se toinen väki pelottelee ja joskus ei ole kyse edes pelottelusta, vaan ihan asioista, hyökkäyksistä, joita tulee tapahtumaan. Niitä vastaan voi suojautua Jeesuksen verellä ja rukouksella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe