Lopetetaan Avioliitot

Ei perhettä ei onnea

Avioliitoissa ei ole enää mitään järkeä. Suuri osa eroaa ja vielä suurempi tulee eroamaan. Mitä järkeä pitää avioliittoja? Ja maksaa rahaa ja vaivaa. Avioliitto on kulttuurinen jäänne, josta voi luopua. Poislähtö nopeutuu ja helpottuu.

Voiko puhua rakkaudesta maailmassamme, jossa petämme toisiamme, lapsiamme? Voiko puhua rakkaudesta, jos lapset eivät näe vanhempiaan, vaan ovat lastentarhaopettajien kasvattamia? Voiko puhua rakkaudesta, jos ihmiset ovat itsekkäitä ja tappavat toisiaan pienestäkin vaivasta? Voiko puhua rakkaudesta, jos raha on tärkeintä? Voiko puhua rakkaudesta, jos naiset eivät kunnioita lapsiaan ja perheitään? Voiko puhua rakkaudesta jos meis pettää?

Pieni määrä ihmisiä voikin jäädä yhteiseloon, mutta suurin osa eroaa, yhdistyy ja eroaa tolkuttomasti. Ihmiset ovat vastuuttomia itserakkaita. Jos nainen haluaa lasta, niin ollaan kuin eläimet, suoritetaan fyysinen tulo, jonka jälkeen erotaan.

Miehellä on liian vähän perheoikeuksia. Miksi miehen pitää maksaa elatusmaksut, jos nainen pettää? Miehen ei kannata jäädä paikoilleen vaan etsiä seuraavaa parittelukumppania. Varsinkin kun virkakoneisto tukee avioeroja, sillä avioero on jokamiehen oikeus. Valtiolla ei ole mitään opetusta kuinka pareja muodostetaan. Suomalaisilla ei ole mitään vastuuta. Nainen vetää aina pidemmän korren perheasioissa. Nainen synnytti, niin siksi, mutta jos nainen on syyllinen, koska naiset eivät haluaa hoitaa lapsiaan, vaan luovat uraputkea, niin miksi ihmeessä miehen pitää maksaa elatusmaksut? Jos nainen on itsekäs ja vie lapset lasten isältään, niin nainen saa olla omillaan ja maksaa lasten koko identiteettikriisit itse, sillä lapset kasvavat ilman isää, koska nainen on itsekäs. Miten siis saa ruotuun huonoja äitejä ja huonoja isiä, joille tärkeintä on olla menossa, liike ja kaikki muu kuin perhe? Pitääkö heidän sallia perhetekoa? Vai pitäisikö heidän lapsensa ottaa huostaan tai laittaa lastentarhoihin? Ja niiden vanhempien, jotka haluavat olla kotona ja hoitaa rauhassa lapsiaan, pitäisi antaa olla rauhassa kotona hoitamassa lapsia ja maksaa heille rahaa, "palkkaa" siitä, sillä toiset lapset nimenoman haluavat olla kotona ja olla kasvatettuja kotona ja se nimenomaan kannattaa. Erilaisuus on rikkaus. Mitä valtio miettii, kun suosii juuri kiireisiä tunteettomia egoistisia vanhempia, joille lastenteko on niin kuin vähän muodikas ilmiö, eikä sydämmen tarve. Valtio suosii itserakkaita vanhempia, joitka ovat valmiita panettelemaan onnellisia rauhallisia vanhempia, koska valtio suosii kilpailua ja valtiojohdossa on samanlaisia egoisteja ja psykopaatteja. Tuskin valtio eikä kukaan voita siitä mitään. Jos päättäjillä on lyhytaivoisuus riesana, niin aika näyttää, että perhearvoja ei kannata loukata.

29

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avioliiton puolesta

      Ihan hyvä kirjoitus. Mutta tuohon valtion rooliin sanoisin ettei mitään sellaista konkreettista puhuvaa suuta, joka sanoo sitä tai tätä, olekaan kuin "valtio". On erilaisilla ideoilla ja aatesuunnilla täyteen ladattuja ihmisiä, jotka tunkevat omaa visiotaan esille aina kun mahdollista.

      Nyt eletään yltiö-yksilökeskeisyyden aikakautta, jossa monet päättäjät tosiaan ajavat päätöksiä jotka ilmiselvästi ovat tuhoisia ja haitallisia yhteisölle ja yhteisöelämän kannalta. Jokaisen ajattelevan ihmisen pitää vaan ottaaa opiksi, ja alkaa toteuttamaan viisaampaa elämää. Liikkeelle on varmaan lähdettävä itsestä, ja paras tapa on laittaa ns.oma pesä kuntoon. Aletaan itsekukin elämään puolisoa, perhettä ja ylipäätään ihmisiä kunnioittaen, niin siitä se lähtee. Jos vielä tuntee että on annettavaa yhteiskunnalle, niin voi vaikka lähteä mukaan kehittämään parempaa yhteiskuntaa.

      • kunnioittaen

        Hieno ja ihmisarvoa kunnioittava kirjoitus. Kiitos.


    • Olen onnellinen vaim

      Sinun kuppisi on puoliksi tyhjä, minun puoliksi täynnä. SIinä ero elämänasenteista ja siitä riipppuu myös asennoituminen esim. avioliittoon. Omat kokemuksesi ilmeisesti värittävät mielipiteesi niin vahvasti, että luulet muidenkin toimivan niin kuin itse tekisit.

    • Ei perhettä ei onnea

      Suurella osalla ihmisiä on Tiedeuskoa, eivätkä he usko mihinkään mihin. Olemme tieteellisloogisia ajattelussa. Siitä ei pääse pakoon. Minä en usko tieteen voimaan, niin kauan kuin sen hintana on perhekriisit.

      Minä en usko objektiiviseen tieteeseen. Mikään ei ole objektiivista. Kaikki on subjektiivista. On terveellistä sanoa mielipiteensä pois, varsinkin suomalaisten.

      Laitokset ja yhtiöt ovat siis tieteellisloogisia. He todistavat väitteensä nojautuen tieteen tutkimuksiin, joita tekevät samat ihmiset kuin sinä ja minä. Tiede on suhteellista jos tutkitaan tiedettä Afrikassa ja Suomessa. Se on aina paikallista. Se mikä on objektiivistä, voin minä itekin tietää. Siksi minä sanon mielipiteeni, joka perustuu omiin tutkimuksiini. Ne ovat oikein ja väärin, sillä ei ole väliä. Lisäpainoa luo kansainvälisyys, ikä, sukupuoli, yhteiskunnallinen status...

      Eka vastaajaa on nuori lapseton. Sen tunnen. Toinen ketjun vastaaja on lasten äiti. Tähän lisään sen, että tilastollisesti Suomi on aika voimakas eroamaan. Mitä järkeä siinä on, minä kysyn.

      Totta että olen aatesävytetty. Mutta niin kaikki muutkin.

      Pointti on se, että lasten kannalta, jotka ovat pieniä, ei ole väliä, kumpi vanhemmista teki väärin. Lapsi tahtoo molempia vanhempiaan. Lapsi tarvitsee molempia. Suomessa kaikenlaiset byrokratiat ja elämän vaikeus luovat sellaisia oloja perheonnelle, että sitä ei aina itse usko näkemänsä. Perherauha ei ole sitä, mitä poliitikko väittää, eikä sitä, mitä lastensuojeluviranomainen ajaa. Jokainen perhe on erilainen yksilönsä ja tässä on suurin voima, että jokainen on erilainen, eikä että jokainen on samanlainen. Suomessa on erittäin vaikea olla erilainen. Tekeekö sen Pohjoinen sijainti?

      Ihmisen on saatava sanottua sen, mitä hän ajattelee, suoraan ilman, että hänelle kostetaan. Ihmisen on osattava ja harjoitettava, sillä jos ihminen ei harjoita, niin ei opi, olemaan juuri sellainen kuin on. Kokeilkaa, niin huomaatte kuinka pian vastus tulee vastaan. Juuri joku läski poliitikko, joka vittuuntuu sinuun, että olet olemassa tai rikas äpärä joka on tottunut määräilemään ja varastamaan toisten omaisuutta. Perhearvot ovat aika häviöllä.

      • Ei perhettä ei onnea

        Naiset tekevät uraputkea ja heille ei ole perheonnea olemassa, vaan mies on hyväksikäyttöä varten. Eli naiset hyväksikäyttävät miestä. Miehellä sen lisäksi ei ole mitään oikeuksia perhe asioissa. Jäljelle jää vain se, että mies siittää ja lähtee kuin elukka. En ole tottunut sellaiseen, mutta ei ole valinnan varaa.


    • 5+2

      Jokainen oirehtii tavallaan. Sinä oirehdit kirjoittamalla paskaa ja liioittelemalla.

    • Uudistetaan

      Niin, kyllä minustakin avioliittoa voisi ainakin uudistaa vastaamaan nykypäivää. Kun aikanaan avioliitto on "pysyvänä" instituutiona ollut tarpeellinen, että kaikki osapuolet - miehet, naiset ja lapset - ovat tulleet elätetyiksi ja huolletuiksi, niin nykyään sellaista perustetta avioliitolle ei enää ole. Jospa tulevaisuudessa liittoa ei alun alkaenkaan pidettäisi ikuisena, vaan yhdessä eläminen perustuisi haluun olla yhdessä. Minä en usko, että eroamisen helppous lisäisi rikkinäisiä perheitä vaan päinvastoin: minä uskon, että oltaisiin valmiimpia näkemään vaivaa parisuhteen eteen, kun ei olisikaan itsestäänselvää, että toinen pysyy siinä.

      Avioliiton miettimistä tärkeämpää olisi kuitenkin löytää keino turvata lasten oikeus kummankin vanhemman huolenpitoon ja tehdä mahdottomaksi vanhemmille käyttää lapsiaan aseina keskinäisissä välienselvittelyissä. Nykyinen järjestelmä ei läheskään aina toimi lasten parhaaksi.

      • Ajatelkaa lapsianne

        Nykyinen avioeron helppous on jo tapissaan!
        Entinen laki oli parempi ja pakotti ihmiset hiukan enemmän järkeilemään pettämistä ja eroa.
        Jos ei salarakastaja/tar todistanut oikeudessa niin eroon meni kaksi vuotta! Minusta se oli juuri sopiva harkinta-aika jolloin moni huitelija ehti kasvaa vastuuntuntoiseksi aikuiseksi.
        Lasten asema oli paljon nykyistä parempi!

        Nyt vaan uusi kehiin ja ero ja samatien tehdä pari lasta seuraavallekin ja sitten erotaan jos sukset menee ristiin ja eikun uutta jo putkessä..
        Yhteiskunnan tuho on tulollaan nykyisellä mentaliteetillä!

        Ajatelkaa lapsianne!


      • Uudistetaan
        Ajatelkaa lapsianne kirjoitti:

        Nykyinen avioeron helppous on jo tapissaan!
        Entinen laki oli parempi ja pakotti ihmiset hiukan enemmän järkeilemään pettämistä ja eroa.
        Jos ei salarakastaja/tar todistanut oikeudessa niin eroon meni kaksi vuotta! Minusta se oli juuri sopiva harkinta-aika jolloin moni huitelija ehti kasvaa vastuuntuntoiseksi aikuiseksi.
        Lasten asema oli paljon nykyistä parempi!

        Nyt vaan uusi kehiin ja ero ja samatien tehdä pari lasta seuraavallekin ja sitten erotaan jos sukset menee ristiin ja eikun uutta jo putkessä..
        Yhteiskunnan tuho on tulollaan nykyisellä mentaliteetillä!

        Ajatelkaa lapsianne!

        Enpä usko, että aikaisemminkaan yksikään pettäminen on jäänyt tapahtumatta avioeron harkinta-ajan pituuden takia. Minä luulen, että yleinen asenneilmapiiri oli paljon suurempi syy siihen, että aikaisemmin erottiin harvemmin: ero oli suuri häpeä, varsinkin naiselle.

        En liioin usko, että entinen elämä on ollut yhtään sen onnellisempi lapsille kuin nytkään: ennen oli esimerkiksi ihan tavallista, että isä ei juuri ollut läsnä lasten arjessa. Ero oli myös häpeä silloinkin, kun mies oli esimerkiksi väkivaltainen tai alkoholisti. Menneestä pitää tietenkin ottaa opiksi, mutta muuten paluuta entiseen ei koskaan ole, sillä koskaan ei ole kyse vain yhdestä asiasta, joka olisi muuttunut.

        Vaikka eroaminen on helpompaa nykyään, silti edelleen naimisiin mennään useimmiten sillä ajatuksella, että se on lopullista, ja siksi panostus parisuhteeseen loppuu usein avioliiton solmimiseen. Puolisosta tulee itsestäänselvyys ja se on hyvin usein hyvän parisuhteen kompastuskivi.

        Sen sijaan, että mietitään, millä keinoilla pakotetaan pariskuntia pysymään yhdessä, eikö pitäisi miettiä, mitä pitäisi tehdä, että he haluaisivat pysyä yhdessä? Niinhän ihmiset naimisiin mennessään kuvittelevat...


      • ei perhettä ei onnea
        Uudistetaan kirjoitti:

        Enpä usko, että aikaisemminkaan yksikään pettäminen on jäänyt tapahtumatta avioeron harkinta-ajan pituuden takia. Minä luulen, että yleinen asenneilmapiiri oli paljon suurempi syy siihen, että aikaisemmin erottiin harvemmin: ero oli suuri häpeä, varsinkin naiselle.

        En liioin usko, että entinen elämä on ollut yhtään sen onnellisempi lapsille kuin nytkään: ennen oli esimerkiksi ihan tavallista, että isä ei juuri ollut läsnä lasten arjessa. Ero oli myös häpeä silloinkin, kun mies oli esimerkiksi väkivaltainen tai alkoholisti. Menneestä pitää tietenkin ottaa opiksi, mutta muuten paluuta entiseen ei koskaan ole, sillä koskaan ei ole kyse vain yhdestä asiasta, joka olisi muuttunut.

        Vaikka eroaminen on helpompaa nykyään, silti edelleen naimisiin mennään useimmiten sillä ajatuksella, että se on lopullista, ja siksi panostus parisuhteeseen loppuu usein avioliiton solmimiseen. Puolisosta tulee itsestäänselvyys ja se on hyvin usein hyvän parisuhteen kompastuskivi.

        Sen sijaan, että mietitään, millä keinoilla pakotetaan pariskuntia pysymään yhdessä, eikö pitäisi miettiä, mitä pitäisi tehdä, että he haluaisivat pysyä yhdessä? Niinhän ihmiset naimisiin mennessään kuvittelevat...

        On erilaisia memtaliteetteja. Kansainvälistymisen myötä uutta käytäntöä tulee lisää. Tulee sellaisia pulmia, joista ei ollut aikaisemmin mitään tajua. Ennen kuin virkavalta ja kansa tajuaa niitä, menee aika monta elämää pilalle.

        Kansainvälisyys on Globalisaatiota. Globalisaatio on geologista kanssa. Maapallon muutokset ovat kosmisia. Eli syy ei välttämättä ole kenenkään. Väki lisääntyy ja uusi sosiaalinen kansainvälinen kulttuuri yhdistettynä teknologiaan. Vanhaan ei ole paluuta. Tendenssi on rikkoa vanhat normit. En näe kuitenkin rittävästi logiikkaa tässä. Johtunee siitä, että minä elän tässä ajassa. Minulla on riittänyt materialistista riittävyyttä: ruoka, koti. Kuitenkin kymmenessä vuodessa maailmaa muuttuu radikaalisti. Ja olen tullut siihen ikään, että vastuuni alkaa kallistua yhteiskunnalliseksi.

        Tässä hetkessä, en näe järkeä sille mitä kaikkea tapahtuu. Avioliitossa, johon voi yhtä vapaasti tulla kuin mennäkin, ei ole pyhyyttä. Aivioliitto on likaista puuhaa yhtä likaista kuin nykyinen materialistinen, tekopyhä, pinnallinen, itsekäs, rakkaudeton ihminen.

        Jas kuitenkin homo sampiencin voima on sosiaalisuudessa. Siinä kärsitään ja siinä ollaan. Miksi toiset sortuvat alemmas kuin toiset on mysteeri.

        Ratkaisun löysin horoskoopista.
        Eikä sekään ole kaiken kattava, sillä horoskooppi yhdistettynä nykyaikaan, luo uutta nykyistä elämää, joka ei ole elettyä aikaa, vaan meidän omaa. Jos olisin jumala, niin näkisin, loogisen ajan kulun, mutta minä en näe sitä ja siksi voin vastutaa avioliittoja yhtä vapaasti kuin joitakin yhteiskunnallisia asioita. En vastusta koko yhteiskuntaa, vaan niitä asioita, jotka ovat henkilökohtaisia ja joihin haluan vaikuttaa.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        On erilaisia memtaliteetteja. Kansainvälistymisen myötä uutta käytäntöä tulee lisää. Tulee sellaisia pulmia, joista ei ollut aikaisemmin mitään tajua. Ennen kuin virkavalta ja kansa tajuaa niitä, menee aika monta elämää pilalle.

        Kansainvälisyys on Globalisaatiota. Globalisaatio on geologista kanssa. Maapallon muutokset ovat kosmisia. Eli syy ei välttämättä ole kenenkään. Väki lisääntyy ja uusi sosiaalinen kansainvälinen kulttuuri yhdistettynä teknologiaan. Vanhaan ei ole paluuta. Tendenssi on rikkoa vanhat normit. En näe kuitenkin rittävästi logiikkaa tässä. Johtunee siitä, että minä elän tässä ajassa. Minulla on riittänyt materialistista riittävyyttä: ruoka, koti. Kuitenkin kymmenessä vuodessa maailmaa muuttuu radikaalisti. Ja olen tullut siihen ikään, että vastuuni alkaa kallistua yhteiskunnalliseksi.

        Tässä hetkessä, en näe järkeä sille mitä kaikkea tapahtuu. Avioliitossa, johon voi yhtä vapaasti tulla kuin mennäkin, ei ole pyhyyttä. Aivioliitto on likaista puuhaa yhtä likaista kuin nykyinen materialistinen, tekopyhä, pinnallinen, itsekäs, rakkaudeton ihminen.

        Jas kuitenkin homo sampiencin voima on sosiaalisuudessa. Siinä kärsitään ja siinä ollaan. Miksi toiset sortuvat alemmas kuin toiset on mysteeri.

        Ratkaisun löysin horoskoopista.
        Eikä sekään ole kaiken kattava, sillä horoskooppi yhdistettynä nykyaikaan, luo uutta nykyistä elämää, joka ei ole elettyä aikaa, vaan meidän omaa. Jos olisin jumala, niin näkisin, loogisen ajan kulun, mutta minä en näe sitä ja siksi voin vastutaa avioliittoja yhtä vapaasti kuin joitakin yhteiskunnallisia asioita. En vastusta koko yhteiskuntaa, vaan niitä asioita, jotka ovat henkilökohtaisia ja joihin haluan vaikuttaa.

        Ihminen kypsyy hitaammin kuin toivoisi itse. Voi helpisti hurahtaa kolmekymmentä vuotta ja enemmän, ennen kuin yksilö kypsyy johonkin päätökseen. On turha poliitikoiden odottaa nuorison olevan itsenäisiä kaikessa. Varsinkin rakkausasioissa. Harvan realiteetti on monilapsinen perhe, paitsi kuin kolmekymppisenä kun on naitu ja röökitty itsensä pihalle ja samassa ansaitu ehkä joku rivitalokin. Pyhyys on kaukana. Kunnia nuorillle vanhemmille, jotka uskaltavat uhmata koulutusjärjestelmät ja virkavallat ja tehdä perhettä jo varhain!


        Historia, uskon, on loogista. Uskon että ihmiset rupeavat lastentekoon enemmän tai myöhemmin ja virkavallan on hellittävä tyhmät otteensa tyhmistä perheasioista. Varsinkin kun hyvinvointivaltion ihmiset ikääntyvät. Nuorisolla on vaikeuksia koska heitä sortavat ikätankit.

        Suurin osa lapsista ja nuorista asuu Afrikassa ja kehitysmaissa. Läsnimaissa vain ikätankit. Joten, jos paikalliset jatkavat lapsiperheiden sortoa, niin täytyy kutsua paljon paljon kehitysmaiden lapsia ja nuoria tänne.


        Pyhä ihminen ei nai jokaisen kanssa. Hyvä ihminen menee naimisiin rakkaudesta ja neitsyenä. Hyvä ihminen pysyy avioliitossa koko elämän. Rakkaus on kärsimystä ja nautintoa. Molempia. Rakkaus ei ole vain rakkautta. Rakkaus sulkee sisäänsä kaiken. Se on elämän päämäärä. Rakkaus voittaa valtiovallan. Ja kuoleman. Kiitos Romeo ja Julia!


        Jos ihminen olisi rehellinen itselleen, hän ei antaisi lapsiaan lasten tarhoihin vaan kasvattaisi heitä itse. Vauva tarvitsee äitiä ja rintaruokintaa. Vauva tarvitsee aikaa ja turvaa ja isää ja perhettä. Nykynuoriso on psyykkisesti epästabiili osittain koska heitä ei rintaruokittu, heitä on kasvatettu jo pienestä pitäen lastentarhoissa kokopäiväisesti, heitä on pakotettu opiskelemaan jotakin, mistä he eivät ole kiinnostuneita, heiltä on riistetty omatahto ja piikitetty kemiallisillä rokotteilla. Nykynuoriso on sellainen kuin on, koska heitä ei opetettu hyväksi tavoiksi, eikä heille ole kerrottu rakkaudesta ja onnesta. Heille on syötetty laskutaidot, mutta evätty onnesta puhuminen.

        Nykykiiressä rakkaus on toissijaista. Nuoret eivät osaa muodostaa pareja ja vapaa seksi kuuluu asiaan.

        Metafyysisesti ajateltuna, jos kerran olet sukupuoliyhteydessä toiseen henkilöön, niin energeettinen yhteys säilyy koko elämä. Uskon, että lasten teko on aika sosiaalista. Se mitä olet ollut aikaisemmin - kaikki pahuus ja hyvyys sinussa, heijastuu lapsiin. He ovat vanhempien yhteenveto. Jos vanhemman CV:een kuuluu 109 seksikumppania, niin lapsi saa osia itseensä noista saavutuksista. Hyvää tässä on se, että se edesauttaa yhteiskunnan sekoittumista. Eli olet sittenkin naapurin näköinen kuten koko maanosan kaltainen. Homo sapience hurrei!! Huonoa siinä on se, että kukaan ei ole turvattu. Jos joudut nokittelun kohteeksi, niin voit vajota alas. Siinä kärsivät lapset, aikuiset ja yhteiskunta.

        Hyvyys synnyttää pahuutta. Pahuus hyvyyttä. Ja nykyihminen sopivia tulkintoja, että selviytyy elämästä. Minusta tuntuisi todella todella pahalta, jos vaimoni alkaisi pitämään kahta eri miestä minun lisäkseni, samaan aikaan tai että minä annan kaiken mitä minulla on vaimolleni, joka lähtee pois lapset mukana. Se ei ole rakkautta eikä avioliittoa. On turhaa suunnitella kaikkea etukäteen. Se on ajattelua. Rakkaus on rakastamista. Kaikkea ei voi suunnitella eikä kontrolloida. Jos tieteellinen yhteiskunta ei hyväksy pehmeitä perhearvoja, niin moni ja moni avioliitto kaatuu ja ihminen tuhoutuu. Rakkaus on inhimmillistä. Vastuu ei ole valtion vaan ihmisen - totta. Mutta nykymeitä ei ole kasvatettu Rakkauteen, vaan tieteeseen kun kerran uskonto on tuhoutunutta. Missä on rakkaus hoi! En löydä sitä.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Ihminen kypsyy hitaammin kuin toivoisi itse. Voi helpisti hurahtaa kolmekymmentä vuotta ja enemmän, ennen kuin yksilö kypsyy johonkin päätökseen. On turha poliitikoiden odottaa nuorison olevan itsenäisiä kaikessa. Varsinkin rakkausasioissa. Harvan realiteetti on monilapsinen perhe, paitsi kuin kolmekymppisenä kun on naitu ja röökitty itsensä pihalle ja samassa ansaitu ehkä joku rivitalokin. Pyhyys on kaukana. Kunnia nuorillle vanhemmille, jotka uskaltavat uhmata koulutusjärjestelmät ja virkavallat ja tehdä perhettä jo varhain!


        Historia, uskon, on loogista. Uskon että ihmiset rupeavat lastentekoon enemmän tai myöhemmin ja virkavallan on hellittävä tyhmät otteensa tyhmistä perheasioista. Varsinkin kun hyvinvointivaltion ihmiset ikääntyvät. Nuorisolla on vaikeuksia koska heitä sortavat ikätankit.

        Suurin osa lapsista ja nuorista asuu Afrikassa ja kehitysmaissa. Läsnimaissa vain ikätankit. Joten, jos paikalliset jatkavat lapsiperheiden sortoa, niin täytyy kutsua paljon paljon kehitysmaiden lapsia ja nuoria tänne.


        Pyhä ihminen ei nai jokaisen kanssa. Hyvä ihminen menee naimisiin rakkaudesta ja neitsyenä. Hyvä ihminen pysyy avioliitossa koko elämän. Rakkaus on kärsimystä ja nautintoa. Molempia. Rakkaus ei ole vain rakkautta. Rakkaus sulkee sisäänsä kaiken. Se on elämän päämäärä. Rakkaus voittaa valtiovallan. Ja kuoleman. Kiitos Romeo ja Julia!


        Jos ihminen olisi rehellinen itselleen, hän ei antaisi lapsiaan lasten tarhoihin vaan kasvattaisi heitä itse. Vauva tarvitsee äitiä ja rintaruokintaa. Vauva tarvitsee aikaa ja turvaa ja isää ja perhettä. Nykynuoriso on psyykkisesti epästabiili osittain koska heitä ei rintaruokittu, heitä on kasvatettu jo pienestä pitäen lastentarhoissa kokopäiväisesti, heitä on pakotettu opiskelemaan jotakin, mistä he eivät ole kiinnostuneita, heiltä on riistetty omatahto ja piikitetty kemiallisillä rokotteilla. Nykynuoriso on sellainen kuin on, koska heitä ei opetettu hyväksi tavoiksi, eikä heille ole kerrottu rakkaudesta ja onnesta. Heille on syötetty laskutaidot, mutta evätty onnesta puhuminen.

        Nykykiiressä rakkaus on toissijaista. Nuoret eivät osaa muodostaa pareja ja vapaa seksi kuuluu asiaan.

        Metafyysisesti ajateltuna, jos kerran olet sukupuoliyhteydessä toiseen henkilöön, niin energeettinen yhteys säilyy koko elämä. Uskon, että lasten teko on aika sosiaalista. Se mitä olet ollut aikaisemmin - kaikki pahuus ja hyvyys sinussa, heijastuu lapsiin. He ovat vanhempien yhteenveto. Jos vanhemman CV:een kuuluu 109 seksikumppania, niin lapsi saa osia itseensä noista saavutuksista. Hyvää tässä on se, että se edesauttaa yhteiskunnan sekoittumista. Eli olet sittenkin naapurin näköinen kuten koko maanosan kaltainen. Homo sapience hurrei!! Huonoa siinä on se, että kukaan ei ole turvattu. Jos joudut nokittelun kohteeksi, niin voit vajota alas. Siinä kärsivät lapset, aikuiset ja yhteiskunta.

        Hyvyys synnyttää pahuutta. Pahuus hyvyyttä. Ja nykyihminen sopivia tulkintoja, että selviytyy elämästä. Minusta tuntuisi todella todella pahalta, jos vaimoni alkaisi pitämään kahta eri miestä minun lisäkseni, samaan aikaan tai että minä annan kaiken mitä minulla on vaimolleni, joka lähtee pois lapset mukana. Se ei ole rakkautta eikä avioliittoa. On turhaa suunnitella kaikkea etukäteen. Se on ajattelua. Rakkaus on rakastamista. Kaikkea ei voi suunnitella eikä kontrolloida. Jos tieteellinen yhteiskunta ei hyväksy pehmeitä perhearvoja, niin moni ja moni avioliitto kaatuu ja ihminen tuhoutuu. Rakkaus on inhimmillistä. Vastuu ei ole valtion vaan ihmisen - totta. Mutta nykymeitä ei ole kasvatettu Rakkauteen, vaan tieteeseen kun kerran uskonto on tuhoutunutta. Missä on rakkaus hoi! En löydä sitä.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus

        Artiklat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla. 1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.

        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.

        13. artikla. 1. Jokaisella on oikeus liikkua vapaasti ja valita asuinpaikkansa kunkin valtion sisällä. 2. Jokaisella on oikeus lähteä maasta, myös omasta maastaan, ja palata maahansa.

        14. artikla. 1. Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa. 2. Tähän oikeuteen ei voida vedota, kun on kysymys tosi epäpoliittisista rikoksista johtuvista syytteistä tai teoista, jotka ovat vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteita ja päämääriä.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus

        Artiklat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

        1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

        2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

        Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

        3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

        4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

        5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

        6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

        7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

        8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

        9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

        10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

        11. artikla. 1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet.

        2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

        12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.

        13. artikla. 1. Jokaisella on oikeus liikkua vapaasti ja valita asuinpaikkansa kunkin valtion sisällä. 2. Jokaisella on oikeus lähteä maasta, myös omasta maastaan, ja palata maahansa.

        14. artikla. 1. Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa. 2. Tähän oikeuteen ei voida vedota, kun on kysymys tosi epäpoliittisista rikoksista johtuvista syytteistä tai teoista, jotka ovat vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteita ja päämääriä.

        15. artikla. 1. Jokaisella on oikeus kansalaisuuteen. 2. Keltään ei saa mielivaltaisesti riistää kansalaisuutta eikä evätä oikeutta kansalaisuuden vaihtamiseen.

        16. artikla. 1. Täysi-ikäisillä miehillä ja naisilla on oikeus solmia avioliitto ja perustaa perhe ilman minkäänlaisia rodusta, kansalaisuudesta tai uskonnosta johtuvia rajoituksia. Heillä on yhtäläiset oikeudet avioliittoon, avioliiton aikana ja sen purkamisen jälkeen. 2. Avioliiton solmiminen tapahtukoon vain tulevien aviopuolisoiden vapaasta ja täydestä suostumuksesta. 3. Perhe on yhteiskunnan luonnollinen ja perustava ydinosa ja sillä on oikeus yhteiskunnan ja valtion suojaan.

        17. artikla. 1. Jokaisella on oikeus omistaa omaisuutta yksin tai yhdessä toisten kanssa. 2. Keltään älköön mielivaltaisesti riistettäkö hänen omaisuuttaan.

        18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

        19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

        20. artikla. 1. Kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen. 2. Ketään ei saa pakottaa liittymään mihinkään yhdistykseen.

        21. artikla. 1. Jokaisella on oikeus osallistua maansa hallitsemiseen joko välittömästi tai vapaasti valittujen edustajien välityksellä. 2. Jokaisella on yhtäläinen oikeus päästä maansa julkisiin toimiin. 3. Kansan tahto on hallitusvallan perusta; tämä tahto on ilmaistava määräaikaisilla ja aidoilla vaaleilla, joissa kaikilla on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus ja joissa äänestys on salainen tai muuta vaalivapauden turvaavaa menettelyä noudattava.

        22. artikla. Jokaisella on yhteiskunnan jäsenenä oikeus sosiaaliturvaan sekä oikeus kansallisten toimenpiteiden ja kansainvälisen yhteistyön kautta kunkin maan järjestelmä ja voimavarat huomioon ottaen, nauttia hänen ihmisarvolleen ja hänen yksilöllisen olemuksensa vapaalle kehittymiselle välttämättömiä taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia.

        23. artikla. 1. Jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan. 2. Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä. 3. Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon ja jota tarpeen vaatiessa täydentävät muut sosiaalisen suojelun keinot. 4. Jokaisella on oikeus perustaa ammattiyhdistyksiä ja liittyä niihin etujensa puolustamiseksi.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        15. artikla. 1. Jokaisella on oikeus kansalaisuuteen. 2. Keltään ei saa mielivaltaisesti riistää kansalaisuutta eikä evätä oikeutta kansalaisuuden vaihtamiseen.

        16. artikla. 1. Täysi-ikäisillä miehillä ja naisilla on oikeus solmia avioliitto ja perustaa perhe ilman minkäänlaisia rodusta, kansalaisuudesta tai uskonnosta johtuvia rajoituksia. Heillä on yhtäläiset oikeudet avioliittoon, avioliiton aikana ja sen purkamisen jälkeen. 2. Avioliiton solmiminen tapahtukoon vain tulevien aviopuolisoiden vapaasta ja täydestä suostumuksesta. 3. Perhe on yhteiskunnan luonnollinen ja perustava ydinosa ja sillä on oikeus yhteiskunnan ja valtion suojaan.

        17. artikla. 1. Jokaisella on oikeus omistaa omaisuutta yksin tai yhdessä toisten kanssa. 2. Keltään älköön mielivaltaisesti riistettäkö hänen omaisuuttaan.

        18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

        19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

        20. artikla. 1. Kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen. 2. Ketään ei saa pakottaa liittymään mihinkään yhdistykseen.

        21. artikla. 1. Jokaisella on oikeus osallistua maansa hallitsemiseen joko välittömästi tai vapaasti valittujen edustajien välityksellä. 2. Jokaisella on yhtäläinen oikeus päästä maansa julkisiin toimiin. 3. Kansan tahto on hallitusvallan perusta; tämä tahto on ilmaistava määräaikaisilla ja aidoilla vaaleilla, joissa kaikilla on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus ja joissa äänestys on salainen tai muuta vaalivapauden turvaavaa menettelyä noudattava.

        22. artikla. Jokaisella on yhteiskunnan jäsenenä oikeus sosiaaliturvaan sekä oikeus kansallisten toimenpiteiden ja kansainvälisen yhteistyön kautta kunkin maan järjestelmä ja voimavarat huomioon ottaen, nauttia hänen ihmisarvolleen ja hänen yksilöllisen olemuksensa vapaalle kehittymiselle välttämättömiä taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia.

        23. artikla. 1. Jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan. 2. Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä. 3. Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon ja jota tarpeen vaatiessa täydentävät muut sosiaalisen suojelun keinot. 4. Jokaisella on oikeus perustaa ammattiyhdistyksiä ja liittyä niihin etujensa puolustamiseksi.

        24. artikla. Jokaisella on oikeus lepoon ja vapaa-aikaan, työajan järkevään rajoittamiseen sekä määräaikaisiin palkallisiin lomiin.

        25. artikla. 1. Jokaisella on oikeus elintasoon, joka on riittävä turvaamaan hänen ja hänen perheensä terveyden ja hyvinvoinnin ravinnon, vaatetuksen, asunnon, lääkintähuollon ja välttämättömän yhteiskunnallisen huollon osalta. Jokaisella on myös oikeus turvaan työttömyyden, sairauden, tapaturman, leskeyden tai vanhuuden sekä muun hänen tahdostaan riippumatta tapahtuneen toimeentulon menetyksen varalta. 2. Äideillä ja lapsilla on oikeus erityiseen huoltoon ja apuun. Kaikkien lasten, riippumatta siitä, ovatko he syntyneet avioliitossa tai sen ulkopuolella, tulee nauttia samaa yhteiskunnan suojaa.

        26. artikla. 1. Jokaisella on oikeus saada opetusta. Opetuksen on oltava ainakin alkeis- ja perusopetuksen osalta maksutonta. Alkeisopetuksen on oltava pakollinen. Teknistä ja ammattiopetusta on oltava yleisesti saatavilla, ja korkeamman opetuksen on oltava avoinna yhtäläisesti kaikille heidän kykyjensä mukaan. 2. Opetuksen on pyrittävä ihmisen persoonallisuuden täyteen kehittämiseen sekä ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen vahvistamiseen. Sen tulee edistää ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja ystävyyttä kaikkien kansakuntien ja kaikkien rotu- ja uskontoryhmien kesken sekä pyrkiä edistämään Yhdistyneiden Kansakuntien toimintaa rauhan ylläpitämiseksi. 3. Vanhemmilla on ensisijainen oikeus valita heidän lapsilleen annettavan opetuksen laatu.

        27. artikla. 1. Jokaisella on oikeus vapaasti osallistua yhteiskunnan sivistyselämään, nauttia taiteista sekä päästä osalliseksi tieteen edistyksen mukanaan tuomista eduista. 2. Jokaisella on oikeus niiden henkisten ja aineellisten etujen suojaamiseen, jotka johtuvat hänen luomastaan tieteellisestä, kirjallisesta tai taiteellisesta tuotannosta.

        28. artikla. Jokaisella on oikeus sellaiseen yhteiskunnalliseen ja kansainväliseen järjestykseen, jonka puitteissa tässä julistuksessa esitetyt oikeudet ja velvollisuudet voivat täysin toteutua.

        29. artikla. 1. Jokaisella ihmisellä on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, koska vain sen puitteissa hänen yksilöllisen olemuksensa vapaa ja täysi kehitys on mahdollinen. 2. Käyttäessään oikeuksiaan ja nauttiessaan vapauksiaan kukaan ei ole muiden kuin sellaisten lailla säädettyjen rajoitusten alainen, joiden yksinomaisena tarkoituksena on turvata toisten oikeuksien ja vapauksien tunnustaminen ja kunnioittaminen sekä moraalin, julkisen järjestyksen ja yleisen hyvinvoinnin oikeutetut vaatimukset kansanvaltaisessa yhteiskunnassa. 3. Näitä oikeuksia ja vapauksia ei missään tapauksessa saa käyttää vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien päämääriä ja periaatteita.

        30. artikla. Mitään tässä julistuksessa ei saa tulkita niin, että valtio, ryhmä tai yksityinen henkilö voi sen perusteella katsoa oikeudekseen tehdä sellaista, mikä voisi hävittää tässä määriteltyjä oikeuksia ja vapauksia.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        24. artikla. Jokaisella on oikeus lepoon ja vapaa-aikaan, työajan järkevään rajoittamiseen sekä määräaikaisiin palkallisiin lomiin.

        25. artikla. 1. Jokaisella on oikeus elintasoon, joka on riittävä turvaamaan hänen ja hänen perheensä terveyden ja hyvinvoinnin ravinnon, vaatetuksen, asunnon, lääkintähuollon ja välttämättömän yhteiskunnallisen huollon osalta. Jokaisella on myös oikeus turvaan työttömyyden, sairauden, tapaturman, leskeyden tai vanhuuden sekä muun hänen tahdostaan riippumatta tapahtuneen toimeentulon menetyksen varalta. 2. Äideillä ja lapsilla on oikeus erityiseen huoltoon ja apuun. Kaikkien lasten, riippumatta siitä, ovatko he syntyneet avioliitossa tai sen ulkopuolella, tulee nauttia samaa yhteiskunnan suojaa.

        26. artikla. 1. Jokaisella on oikeus saada opetusta. Opetuksen on oltava ainakin alkeis- ja perusopetuksen osalta maksutonta. Alkeisopetuksen on oltava pakollinen. Teknistä ja ammattiopetusta on oltava yleisesti saatavilla, ja korkeamman opetuksen on oltava avoinna yhtäläisesti kaikille heidän kykyjensä mukaan. 2. Opetuksen on pyrittävä ihmisen persoonallisuuden täyteen kehittämiseen sekä ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen vahvistamiseen. Sen tulee edistää ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja ystävyyttä kaikkien kansakuntien ja kaikkien rotu- ja uskontoryhmien kesken sekä pyrkiä edistämään Yhdistyneiden Kansakuntien toimintaa rauhan ylläpitämiseksi. 3. Vanhemmilla on ensisijainen oikeus valita heidän lapsilleen annettavan opetuksen laatu.

        27. artikla. 1. Jokaisella on oikeus vapaasti osallistua yhteiskunnan sivistyselämään, nauttia taiteista sekä päästä osalliseksi tieteen edistyksen mukanaan tuomista eduista. 2. Jokaisella on oikeus niiden henkisten ja aineellisten etujen suojaamiseen, jotka johtuvat hänen luomastaan tieteellisestä, kirjallisesta tai taiteellisesta tuotannosta.

        28. artikla. Jokaisella on oikeus sellaiseen yhteiskunnalliseen ja kansainväliseen järjestykseen, jonka puitteissa tässä julistuksessa esitetyt oikeudet ja velvollisuudet voivat täysin toteutua.

        29. artikla. 1. Jokaisella ihmisellä on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, koska vain sen puitteissa hänen yksilöllisen olemuksensa vapaa ja täysi kehitys on mahdollinen. 2. Käyttäessään oikeuksiaan ja nauttiessaan vapauksiaan kukaan ei ole muiden kuin sellaisten lailla säädettyjen rajoitusten alainen, joiden yksinomaisena tarkoituksena on turvata toisten oikeuksien ja vapauksien tunnustaminen ja kunnioittaminen sekä moraalin, julkisen järjestyksen ja yleisen hyvinvoinnin oikeutetut vaatimukset kansanvaltaisessa yhteiskunnassa. 3. Näitä oikeuksia ja vapauksia ei missään tapauksessa saa käyttää vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien päämääriä ja periaatteita.

        30. artikla. Mitään tässä julistuksessa ei saa tulkita niin, että valtio, ryhmä tai yksityinen henkilö voi sen perusteella katsoa oikeudekseen tehdä sellaista, mikä voisi hävittää tässä määriteltyjä oikeuksia ja vapauksia.

        Kun kotona menee huonosti, niin petetään. Tämä on väärä logiikka. Pitää kärsiä.

        Kiireinen yhteiskunta ei patista siveyteen. Toisinpäin. Se kannustaa perverssioihin. Tervetuloa 2000 luvulle.

        Pitääkö naida kaikkia?
        Pitääkö pettää kaikkia?
        erota?
        jättää lapset?
        kostaa?

        Miksi miestä aina rangaistaan? Mies ei ole aina syyllinen.

        Vaan nainen joka tartuttaa himoja mieheen.

        Maailmassa ei ole oikeutta. En usko virkakoneiston oikeuteen. Se on teatteria. Miehellä ei ole mitään sanavaltaa. Miehestä on tullut vain pikkuidiootti. Mies ei ole jo pitkään ollut mikään perhepää.

        Jos nainen on tyhmä, ja suurin osa naisista ovat tyhmiä, niin perhe hajoaa.
        Ero on sääntö kuin poikkeus.
        Kuka nyt välittäisi lapsista kun he ovat pieniä, eivätkä kerro mielipiteitään julki. Kuka heistä nyt välittäisi. Ei ainakaan lastensuojelijat. Kaukaa haettua.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Kun kotona menee huonosti, niin petetään. Tämä on väärä logiikka. Pitää kärsiä.

        Kiireinen yhteiskunta ei patista siveyteen. Toisinpäin. Se kannustaa perverssioihin. Tervetuloa 2000 luvulle.

        Pitääkö naida kaikkia?
        Pitääkö pettää kaikkia?
        erota?
        jättää lapset?
        kostaa?

        Miksi miestä aina rangaistaan? Mies ei ole aina syyllinen.

        Vaan nainen joka tartuttaa himoja mieheen.

        Maailmassa ei ole oikeutta. En usko virkakoneiston oikeuteen. Se on teatteria. Miehellä ei ole mitään sanavaltaa. Miehestä on tullut vain pikkuidiootti. Mies ei ole jo pitkään ollut mikään perhepää.

        Jos nainen on tyhmä, ja suurin osa naisista ovat tyhmiä, niin perhe hajoaa.
        Ero on sääntö kuin poikkeus.
        Kuka nyt välittäisi lapsista kun he ovat pieniä, eivätkä kerro mielipiteitään julki. Kuka heistä nyt välittäisi. Ei ainakaan lastensuojelijat. Kaukaa haettua.

        Naisen vapaus on samaa kuin kehottaisi miestä harrastaa seksiä kaikkien kanssa.

        Jos nainen lähtee avioliitosta, niin nainen on syyllinen.

        Kukaan ei rupee vatvomaan toisten avioliittoja, mihin nainen pyrkii, koska mies ja nainen on sama p a s k a a. Kenelläkkään muilla ole asiaa siihen. Jos tosilla on asiaa siihen, niin he tuhoavat avioliiton samassa, koska nainen on narttu luonnostaan. Jos miestä viedään poliisisaattuessa, niin syy ei ole miehen, vaan naisen.

        Naisella on suurempi vastuu kuin miehellä ollut aina. Nainen on äiti.

        Jos äti harrastaa irtiottoja, niin se on samaa kuin polttaisi omakotitalonsa.

        Poliiitikot eivät tee mitään ja siksi monta perhettä hajoaa vapaaseen seksiin ja ytheiskuntakiireisiin. Sairas maailmaa. Siksi lapsemme ovat täysäpäriä. Elatusmaksuja ei kannata maksaa. Miksi muka, jos yhteiskunta on sellainen, joka suosii avioeroja. Ovatko ihmiset tyhmiä? Rakkaudettomia, egoja kaikki. Palatkaa helvetissä kaikki.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Naisen vapaus on samaa kuin kehottaisi miestä harrastaa seksiä kaikkien kanssa.

        Jos nainen lähtee avioliitosta, niin nainen on syyllinen.

        Kukaan ei rupee vatvomaan toisten avioliittoja, mihin nainen pyrkii, koska mies ja nainen on sama p a s k a a. Kenelläkkään muilla ole asiaa siihen. Jos tosilla on asiaa siihen, niin he tuhoavat avioliiton samassa, koska nainen on narttu luonnostaan. Jos miestä viedään poliisisaattuessa, niin syy ei ole miehen, vaan naisen.

        Naisella on suurempi vastuu kuin miehellä ollut aina. Nainen on äiti.

        Jos äti harrastaa irtiottoja, niin se on samaa kuin polttaisi omakotitalonsa.

        Poliiitikot eivät tee mitään ja siksi monta perhettä hajoaa vapaaseen seksiin ja ytheiskuntakiireisiin. Sairas maailmaa. Siksi lapsemme ovat täysäpäriä. Elatusmaksuja ei kannata maksaa. Miksi muka, jos yhteiskunta on sellainen, joka suosii avioeroja. Ovatko ihmiset tyhmiä? Rakkaudettomia, egoja kaikki. Palatkaa helvetissä kaikki.

        Tuskin päättäjillä on kolmea lasta suurempi luku. Tuskin kahtakaan. Edes yksi? Ja nämä korkeaotsat päättävät perheen asioista. Tai naiset joilla ei ole yhtään lasta tietävät muiden äitien eduista? Paskan marjat.

        Savonlinnassa suljettiin synnytyssairaala. Se on sama kuin itsemurha.

        Synnytyksestä elämä alkaa. Vitut te saatte minua töihin ja vitut te saatte minua maksamaan mitään maksuja äidille, joka jätti lapset ilman isää.

        Pitääkö mun tykästyä puolialastomiin neitsyihin, jotka juoskevat kaupungilla etsien kullia. He ovat teidän lapsianne, teidän, jotka kehotitte vaimoani eroamaan minusta. PItääkö minun hyväksikäyttää nuoria narttuja? Tämä on vapaa maa ja vapaa yhteiskunta. Jokaisella on oikeus vapaaseen seksiin. Niin myös nuorilla neitsyeillä, jotka tykkäävät minun kaltaisesta miehestä. Vai mitä?

        Jos tyhmät poliitikot eivät tajuaa sulkea avioero rajat, niin sodomaa kasvaa kasvamistaan. Poliitikoilla on itsellään irtosuhteita riittämiin ja salanaintiseurat takuuvarmasti.

        Kun ihminen ajattelee paljon muovitalossa, muovivaatteissa sähkölaitteiden äärellä, niin hänen kehoonsa kertyy paljon käyttämätöntä energiaa, jota hänen pitää purkaa työpäivän päätteeksi. Rationaalinen työ on sellainen, että joko sitä juo alkoholia, käyttää päihteitä ja harrastaa seksiä salahuorien kanssa, jotka kulkevat eri nimikkeillä kuin tyttökaveri, vapaa suhde, ym. Poliitikoissa ei ole mitään pyhää ja kaikkia voi varmasti vetää oikeuteen samalla tavalla kuin he tekevät köyhille, varastaen kaikki heidän rahansa.

        Henkinen työ on erittäin vaativaa korkeastikoulutetulle ja rivikansalaiselle. Se on jokaisen oma vastuu. Jos on rikas, se ei tarkoita, että on hyvä.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Tuskin päättäjillä on kolmea lasta suurempi luku. Tuskin kahtakaan. Edes yksi? Ja nämä korkeaotsat päättävät perheen asioista. Tai naiset joilla ei ole yhtään lasta tietävät muiden äitien eduista? Paskan marjat.

        Savonlinnassa suljettiin synnytyssairaala. Se on sama kuin itsemurha.

        Synnytyksestä elämä alkaa. Vitut te saatte minua töihin ja vitut te saatte minua maksamaan mitään maksuja äidille, joka jätti lapset ilman isää.

        Pitääkö mun tykästyä puolialastomiin neitsyihin, jotka juoskevat kaupungilla etsien kullia. He ovat teidän lapsianne, teidän, jotka kehotitte vaimoani eroamaan minusta. PItääkö minun hyväksikäyttää nuoria narttuja? Tämä on vapaa maa ja vapaa yhteiskunta. Jokaisella on oikeus vapaaseen seksiin. Niin myös nuorilla neitsyeillä, jotka tykkäävät minun kaltaisesta miehestä. Vai mitä?

        Jos tyhmät poliitikot eivät tajuaa sulkea avioero rajat, niin sodomaa kasvaa kasvamistaan. Poliitikoilla on itsellään irtosuhteita riittämiin ja salanaintiseurat takuuvarmasti.

        Kun ihminen ajattelee paljon muovitalossa, muovivaatteissa sähkölaitteiden äärellä, niin hänen kehoonsa kertyy paljon käyttämätöntä energiaa, jota hänen pitää purkaa työpäivän päätteeksi. Rationaalinen työ on sellainen, että joko sitä juo alkoholia, käyttää päihteitä ja harrastaa seksiä salahuorien kanssa, jotka kulkevat eri nimikkeillä kuin tyttökaveri, vapaa suhde, ym. Poliitikoissa ei ole mitään pyhää ja kaikkia voi varmasti vetää oikeuteen samalla tavalla kuin he tekevät köyhille, varastaen kaikki heidän rahansa.

        Henkinen työ on erittäin vaativaa korkeastikoulutetulle ja rivikansalaiselle. Se on jokaisen oma vastuu. Jos on rikas, se ei tarkoita, että on hyvä.

        Naisen pitää saada kaikki päivänvaloon. Ja perhe hahojaa. Jos nainen rakastaisi lapsiaan, hän ei juoksentelisi kaupungilla heiluttaen vittuaan kaikille. Siitä se avioero alkaa.

        Kukaan nainen edes tee ruokaa enää. Ostamme valmisruokapaskaa.

        Huostaanotetaan kaikki lapset?

        Naidaan ja annetatan pois, kun kerran spermapankki on ok, kun kerran pettäminen ei ole rangaistava.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Naisen pitää saada kaikki päivänvaloon. Ja perhe hahojaa. Jos nainen rakastaisi lapsiaan, hän ei juoksentelisi kaupungilla heiluttaen vittuaan kaikille. Siitä se avioero alkaa.

        Kukaan nainen edes tee ruokaa enää. Ostamme valmisruokapaskaa.

        Huostaanotetaan kaikki lapset?

        Naidaan ja annetatan pois, kun kerran spermapankki on ok, kun kerran pettäminen ei ole rangaistava.

        Spermat yhteen ja vittu auki, kuka on nopein, hänestä tulee isää. Seuraava narttu. Lapsista viis. Ryhmäteattera. Tasa-arvoa. Sitten arvausleikki keneltä lapsi näyttää. No, ei hätää, kun seuraava narttu jo levitää vittuaan.


        Kuulostaako 10 avioliittoa ok. Onko kukaan yltänyt? 100?

        Avioehtosopimus pakolliseksi!!!!!!!


        Naimapapit ja maistraattivihkijät pitää ampua.


        Ja olla vain ilman avioliittoja. Vapaa yhteiskunta. Eikös raiskaaminen ole samasta puusta. Kyllä neiset pelästyisivät silloin ja jäisivät kotiin hoitamaan taloutta.


      • ei perhettä ei onnea
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Spermat yhteen ja vittu auki, kuka on nopein, hänestä tulee isää. Seuraava narttu. Lapsista viis. Ryhmäteattera. Tasa-arvoa. Sitten arvausleikki keneltä lapsi näyttää. No, ei hätää, kun seuraava narttu jo levitää vittuaan.


        Kuulostaako 10 avioliittoa ok. Onko kukaan yltänyt? 100?

        Avioehtosopimus pakolliseksi!!!!!!!


        Naimapapit ja maistraattivihkijät pitää ampua.


        Ja olla vain ilman avioliittoja. Vapaa yhteiskunta. Eikös raiskaaminen ole samasta puusta. Kyllä neiset pelästyisivät silloin ja jäisivät kotiin hoitamaan taloutta.

        Arabit ovat aina olleet edellä kuin muut. Niillä on enemmän älyä kuin Euroopalla yhteensä.


      • Mgtow
        ei perhettä ei onnea kirjoitti:

        Arabit ovat aina olleet edellä kuin muut. Niillä on enemmän älyä kuin Euroopalla yhteensä.

        En rupee erikseen avautumisitas erotella, mutta aika monta hyvää pointtia tuli esille. Nyky-yhteiskunta ei luo suotuisaa pohjaa avioliitoille.


      • tulevaisuus55
        Ajatelkaa lapsianne kirjoitti:

        Nykyinen avioeron helppous on jo tapissaan!
        Entinen laki oli parempi ja pakotti ihmiset hiukan enemmän järkeilemään pettämistä ja eroa.
        Jos ei salarakastaja/tar todistanut oikeudessa niin eroon meni kaksi vuotta! Minusta se oli juuri sopiva harkinta-aika jolloin moni huitelija ehti kasvaa vastuuntuntoiseksi aikuiseksi.
        Lasten asema oli paljon nykyistä parempi!

        Nyt vaan uusi kehiin ja ero ja samatien tehdä pari lasta seuraavallekin ja sitten erotaan jos sukset menee ristiin ja eikun uutta jo putkessä..
        Yhteiskunnan tuho on tulollaan nykyisellä mentaliteetillä!

        Ajatelkaa lapsianne!

        Avioliittolakia ollaan muuttamassa. Olisiko nyt jo aika tiukentaa avioliittolakia. Vaikeammin solmittavaksi ja vaikeammin purettavaksi. Harkinta-aika tai joku pariterapia jo ennen avioliittoja. Näitä sinun, minun, meidän, expuolison jne lapsia on jo niin monessa polvessa, että tiedetäänkö kuka on elatusvelvollinen kellekkin. Lyhytjännitteisyys avioliitoissa vaikuttaa lapsiin. Eikö ihminen joka on neljännen kerran avioliitossa, kuuden vuoden sisällä, tajua että avioliitto ei sovi hänelle. Tai jos jo liittoa solmiessaan tietää, että ei kykene yksiaivioiseen suhteeseen. Kun sitä ei ole itse ymmärretty eikö lain tulisi auttaa.


    • hieman suvaitsevaisu

      Luuletteko todellakin, että pettäminen on ainut syy miksi avioliitosta lähdetään. ja oletteko miettineet, että tutkimusten mukaan pettäminen ei monestikaan ole se primäärisyy avioeroon. Taustalta löytyy monia muita syitä, joskus ikävissä tapauksissa jotkut jopa pettävät päästäkseen eroon toisesta. ja jälleen tässäkin tilanteessa se jätetty on sitten se säälipisteitä keräävä, kultaisen kruunun omaava sankari. AVIOLIITTO ON KAHDEN KAUPPA.
      Toinen juttu, joka pisti silmään: yhden vanheman perheissä lasta ei kasvateta vaan päiväkoti, koulut ym. muut kasvattavat lapset. Joopa joo yh:ista löytyy todella esimerkillisiä kasvattajia ja toisaalta mitäpä ydinperhe, jossa onneliset isukki ja äityli painavat uraa, eivätkä ole koskaan kotona, kukas heidän lapset kasvattaa?
      Ja ihan tiedoksi uran ja lapset pystyy yhdistämään, varsinkin jos vanhempien avioliitto toimii tai yhteishuoltajuus eron jälkeen toimii.

    • ettänäillämennäänliitos

      itse en kannata maallisia lakeja jotka ovat jlan sanaa vastaa. raamatussa sana ei muutu vaikka ajat muuttuvat sehän sanotaan siellä. ihmiset vain muuttavat kun on niin vanhaa ja kulahtanutta. ei hyvä . einäin pitäs mennä. mielistellään synnille (tätähän ei edes sanota olevan olemassa) joka sekin määritellään selvästi sydämen luopumiseksi Jumalasta.
      aviolitto, sana on tullut myöhemmin mutta merkitys on kuten ennenkin on myös liitto Jumalan kanssa. Hän joka ruumiin ja sielun voi tappaa ja helvetin tuoda maanpäälle aikanaan tuomiopäivänä. Että kyllä jos jatkoelämää tarjotaan mieluumin sen ottasin (ja sehän luvataan mikäli asiat on sujut maanpäällä ihmisen kesken, Jumalalta niitä ei raamattu sano kahden kesken voivan sopia.sen verran kyllä olen Jumalaa pelkäävä syntinen.

      • Rakkauttaenemmän

        Aivan...
        Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä, rakkaus ei kadehdi, ei kersku,
        ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan,
        Ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.
        Ensimmäinen kirje korinttilaisille 13.luku


    • poppi123

      "mutta suurin osa eroaa"

      Sikäli tekstisi ei osu kohdalleen, että suurin osa aviopareista EI eroa koskaan!
      Suurin osa pareista on yhdessä loppu elämänsä.

      Isolta näyttävä eroprosentti tulee siitä, että jotkut samat eroaa koko ajan, monta kertaa, 5 kertaa, siitä tulee korkea prosentti. Mutta jos lasketaan avioliittoon meneviä ihmisiä, ei avioliittoja itsessään, niin reilusti suurin osa pysyy aviossa.
      On narsistisia naisia jotka etsivät sitä naistenlehden kiiltokuvamiestä, ja kun arki tulee haluavat erota. Fakta on että 75% avioeroista on naisten hakemuksesta, ja ainoastaan 25% miesten hakemuksesta !

      Yli puolet pareista pysyy yhdessä, ne joissa nainen sitoutuu oikeasti, vaikka miehen seksuaalinen potentiaali laskee iän myötä, niin nainen ei silti hae eroa, ne on ne suhteet jotka pysyy.

      • hohhoijakkaa

        Vaikka nainen on tehnyt erohakemuksen, se ei tarkoita että nainen yksin eroa haluaisi. Muutama tapaus tuttavapiiristä, joissa nainen on hoitanut paperityöt mutta tilanne ollut se, että mies on jo muuttanut uuden naisen kanssa, mies ei vaan "ole jaksanut" edes sitä hakemusta tehdä, vaikka eron haluaakin. Ei se kustannuksena iso ole mutta muutaman kympin sekin maksaa...


    • uuhkiiltokuvamiehet

      Ja höpöti höpöti poppi123. Naiset eivät monestikaan etsi mitään kiiltokuvamiestä ja sitäpaitsi tuolla logiikalla, kaikkien tavismiesten ja normaalia kamalamman näköisten miesten pitäisi olla turvassa, sillä nainenhan on valinnut jo aiemmin heidät eikä mitään kiiltokuvamiestä. Ainoastaan kiiltokuvamiehillä on raskasta, kun naiset valitsevat heidät vain komean ulkonäön vuoksi. Ulkonäkö kun rapistuu tai mieskunto laskee tai kun löytyy paremman näköinen mies niin kiiltokuvamies heivataan pois. Minun sympatiat on kiiltokuvamiesten puolella, ei vaiskaan.
      Te olette vaan niin mustavalkoisia, elämänkokemus taitaa puuttua.

    • Kalteritangou

      Olen aloittajan kanssa tismalleen samaa mieltä: vanhanaikainen avioliittoinstituutio on aikansa elänyt ja joutaa kuopata ja hävittää. Tilalle tasa-arvoisia ja yksilön vapautta suosivia ja korostavia parisuhteita, joissa elää yhdessä kaksi erilaista persoonaa, jotka eivät halua vangita toisiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe