Naisten ja miesten lähestymisen mukavuuserot

Mies1985_

Kun mies lähestyy naista, mies on jo valmiiksi epätoivoinen ja pahalla mielellä, koska hänellä ei ole mitään syytä olettaa naisen pitävän hänestä, varsinkin jos hänellä ei ole jotakin materiaalista tai sosiaalista arvotodistusta ympärillään. Mies joutuu olemaan jäykkä ja miettimään jokaista sanaansa, koska nainen suhtautuu lähtökohtaisen negatiivisesti kaikkeen mitä hän sanoo.

Naisella on taas aivan eri tilanne, koska nainen voi alkaa elämään fantasiaansa jo ensimmäisestä repliikistä lähtien. Nainen voi heittäytyä pikkutyttömäiseksi ja jutella lapsellisia asioita niille nauraen sekä kiinnittää huomiota hyvin erikoisiin tai vähämerkityksisiinkin asioihin. Naisella rentoutuminen alkaa jo lähtövaiheesta, kun taas miehellä rentoutuminen tapahtuu vasta pitkän ajan päästä, hänen todistettuaan arvonsa ja kovan kuorensa.

14

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marjastaja ✂

      Ja lauantaisadun kertoi meille mies :))))))

      • Marjastaja ✋

        jo perjantaina
        Mistä mies tietää, millaista on olla naisena?


    • Naisasialooseri.

      Totta. Ja jos miehen lukemattomat aikaisemmat lähestymiset eivät ole tuottaneet mitään tulosta niin mies on entistä epätoivoisempi ja pahemmalla mielellä ja kohta hän ei enää pysty lähestymään naisia ollenkaan.

      Sen sijaan jos mies on aikaisemminkin onnistunut monta kertaa niin hänellä on hyvä syy uskoa onnistuvansa nytkin ja vaikka ei onnistuisikaan niin hän ei tule siitä epätoivoiseksi ja pahoita mieltään koska tietää, että ennemmin tai myöhemmin taas onnistuu kuten aikaisemmillakin kerroilla.

      Ja vaikka mies ei olisi aikaisemmin naisia lähestynytkään, mutta jos hänellä on se arvotodistus, esim.kultamitali nuorten jääkiekon mm-kisoista, niin tällöinkin hän uskoo onnistuvansa helposti ja on hyvällä mielellä lähestyessään.

      Naisella taas löytyy se arvotodistus jalkojensa välistä ja hän tietää miesten haluavan sitä.

      • Mies1985_

        Minulla onkin useita sukulaispoikia, jotka ovat menestyneet SM-tasolla joukkueurheilussa. Yhdellä vakituinen tyttöystävä jo 15-vuotiaana; koulu ei kiinnosta eikä auktoriteettien kunnioittaminen muutenkaan, mutta yhteisiä öitä kertyy nuorelle parille.


    • -M-

      Nainen, joka lähestyy miestä, on jo tilanteen puolesta tavallaan sankari. Voittaja lopputuloksesta riippumatta. Kuin joku rohkea vuorikiipeilijä vailla pienintäkään riskiä. Kertoimet ovat hänen puolellaan, yhteiskunta kannustaa taustalla ja hurraa muutoksen ja nykyajan puolesta.

      • Grrr..

        Nainen ei voi mitään sille, jos mies on tullut torjutuksi aiemmin ja on sen vuoksi hermostunut lähestyessään naista. Eihän se tämän naisen vika ole.
        Enkä usko naisen olevan miestä lähestyessään kuin rohkea vuorikiipeilijä vailla riskiä. Kyllä täälläkin on paljon naureskeltu jos miestä on esimerkiksi lähestynyt vaatimattoman näköinen nainen. Sama kurjuus torjunta on naisellekin.


      • Ikävä totuus
        Grrr.. kirjoitti:

        Nainen ei voi mitään sille, jos mies on tullut torjutuksi aiemmin ja on sen vuoksi hermostunut lähestyessään naista. Eihän se tämän naisen vika ole.
        Enkä usko naisen olevan miestä lähestyessään kuin rohkea vuorikiipeilijä vailla riskiä. Kyllä täälläkin on paljon naureskeltu jos miestä on esimerkiksi lähestynyt vaatimattoman näköinen nainen. Sama kurjuus torjunta on naisellekin.

        Nimenomaan, rohkeaksi leimataan ne kauniit naiset jotka iskevät miehiä mutta jos lähestyjä om vaatimaton tai ruma nainen niin sellaiselle nauretaan ja saa takuuvarmasti pakit.


    • ☏ Marjastaja

      Just.
      Miehet puhuvat naisten kokemuksista.
      Millä vuosituhannella elätte hyvät herrat?
      Nainen saa puhua itse nyt!

    • ---------

      Väärin. "Kun ätmi lähestyy naista...". Miehellä ei ole ongelmaa lähestyä naista.

      • olet ikävä

        Seksististä propagandaa.


    • ei aloitteita enää

      Olen kyllä naisena tavannut erittäin monia miehiä, jotka "suhtautuvat jo lähtökohtaisesti negatiivisesti" minuun pelkän ulkokuoren takia. Koskaan en ole riittävän nätti, seksikäs, oikealla tavalla pukeutunut jne jne. Ikinä ei kelpaa minkä "tasoiselle" miehelle tahansa. Kun on kohdannut tällaista asennetta läpi elämän, ei oikeasti ole enää mitään mieltä enää päälle kolmikymppisenä uskoa, että kenenkään suhtautuminen olisi toisenlaista koskaan. Nähty jo hyvin, minkälaisia naisia valitaan. Eli en tee aloitteita, enkä niitä miehiltä odotakan, koska olette jo tehneet riittävän selväksi, etten ole haluttava.

      • sinähän kelpaat

        juurikin "tasoisellesi" miehelle, jätä ytmit rauhaan.


    • Mies1985_

      Kävin tuossa äsken taas parissa baarissa. Kotona en ole käynyt yli kuukauteen, vaikka olen joka viikonloppu luvannut tulevani. En vain ole jaksanut tulla.

      Yksinhän siellä sai taas olla. Ainoastaan miesporukat kyselivät, josko paikat lähettyvillä ovat vapaita. Muutenkin oli todella vaikeaa erottaa sieltä muita yksin liikkuvia; tuntui kuin olisi ollut ainut yksinäinen kaupungissa.

      Aina toisinaan on lähtiessä kiva kuunnella machomusiikkia ja kuvitella itsensä jännämieheksi tai takavuosien sanastolla panoeinoksi, mutta ulos astuessa tulee vain se haavoittuvaisuus ja eksynyt tunne pintaan. Ei siinä huvita mitään jännämiestä enää sitten esittää, vaan haluaisi vain käpertyä toisen syliin tai ainakin nojata vasten ja sanoa jotakin hempeää. Kun vuosia tulee aina vain lisää, niin entisten traumojen päälle kertyy uusia, mutta vanhat pahat muistot eivät koskaan häviä kokonaan. Ei siinä sitten paljon kehtaisi roolia vetää, kun sitä saa vetää kaupassa, koulussa, töissä ja jokaisessa muussakin paikassa. Tilapäisesti voisi helpottaa, kun voisi joskus edes kertoa elävälle ihmiselle miten kovasti on yrittänyt ja miten vaikeaa on ollut.

      Kävinpä siinä sitten paluumatkalla sämpyläravintolassa. Nainen kirjoitti käärepaperiin jonkun tekstin ja ajattelin vitsikkäästi, että ehkä se on hänen numeronsa. Mutta tilauksen nimi siellä sitten oli.

      • Marjastaja ❀

        @Mies1985_


        Jos yhtään lohduttaa, niin tuttua on naisellekin, että "tulee vain se haavoittuvaisuus ja eksynyt tunne pintaan. Naisella voi olla siinä mielessä helpompaa, että on naiselle sallitumpaa nyhjöttää surullisena, kun taas mieheltä odotetaan vahvuutta aina.
        Tekisi mieli sanoa jotain, mutta kaikki lohdutuksen sanat, piristämisyritykset ja neuvot ovat kuluneita, vaikka ne totta ovatkin. Eikä niitä kykene ottamaan vastaan silloin, kun alakulo on päällä.
        Sanon kuitenkin, että on monta mahdollisuutta joko löytää tai palstatermillä "se vaan tapahtuu" että elämä taas on mielekästä ja mukavaa.
        Miten sinä sen onnen langanpään löydät, en osaa ennustaa. Mutta kyllä sinä löydät, kun minäkin löysin (älä, pliis, sano, että naisella se on helpompaa).
        Joillekin ihmisille tulee lunta tupaan ovista ja joka ikkunastakin. Elämä ei ole reilua monia muitakaan ihmisiä kohtaan. Joillakin on helppoa, toisilla taas ei. Sattumaa, huonoa tuuria. En tiedä, miten valinta tapahtuu, ketä ruhjotaan ja ketä ei.
        Se on kuiteski mennyttä, mikä on eilistä. Huomenna on aamu uusi. Jonain aamuna sitä vaan näkee oman elämänsä mahdollisuudet ja miten niiden avulla voi rakentaa tulevaisuuttaan.
        Jos luettelisin omat epäonnistumiseni, niin hämmästyisit.
        Tietysti monta juttua on onnistunutkin, kun olen hengissä yhä, taloudellisesti asiat ok ja terve.
        Varmasti sinullakin on paljon onnistumisia elämäsi aikana ollut. Varmasti sinullakin on monta asiaa paremmin kuin monella muulla ja siten mahdollisuus sellaiseen, mihin heillä ei ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe