Ilkan peruminen netissä

peruuttus

Osaako kukaan sanoa, voiko Ilkan kestotilauksen peruuttaa netissä vai pitääkö odottaa aamuun ja soittaa konttorille?

Verenpaineet taas tällaiselta sivukylääseltä (mörköperäiseltä, kuten lehdessä luki) nousi aamulla, kun päätoimittajan naamakirjoitusta luki. Ajattelin, että ei ole minun lehteni enää tämä.

38

4082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harkitse vielä

      Älä nyt vaan yhen kirjoituksen takia peru, jutut paranee kyllä.

    • kolmekolmonen

      Alottajan kanssa samaa mieltä. Ei tuo Ilkka enää ole maakuntalehti, kyllä se niin seinäjokelaisten perässä kulkee ja niiden asioita toitottaa. Ymmärtäähän sen, että tapahtumat keskittyy sinne, ja niitä pitää kirjottaa, mutta näissä mielipidekirjoituksissa tarttis pitää pienempää suuta ja asenteensa piilossa.

      Ei me syrjäkylääset kauan sellaasta lehteä tilata, jossa meitä koko ajan haukutaan ja mollataan.

      • Onko enää oma lehti?

        Ja jos jokin taho yritää ostaa Ilkan osakkeet niin eipä ihmisten kannata nousta puolustamaan ko julkaisua. Eihän lehteä kiinnostanut Anviankaan puolustaminen. Rahoiksi löi.


      • Anonyymi
        Onko enää oma lehti? kirjoitti:

        Ja jos jokin taho yritää ostaa Ilkan osakkeet niin eipä ihmisten kannata nousta puolustamaan ko julkaisua. Eihän lehteä kiinnostanut Anviankaan puolustaminen. Rahoiksi löi.

        Ilkan lehtitalo sai maakunnan houkuteltua myymään osakkeensa Elisalle.
        Myös Seinäjoen kaupunki oli samalla asialla. Antoi vielä omille osakkeilleen äänivallan Elisalle.
        Nyt rahastetaan maakunnasta monin kerroin takaisin.
        Samasta palvelusta netti/rinnakais kanavakortti/elisa viihde.
        Vuonna 2018 samoista palveluista nousuprosenti oli 26%
        31, 12.2019 " 80,52e
        31,7, " " 83,42
        29,12, 2020. 87,07 euroa.
        Nyt vuoden alussa 3 euron nousu tuli joku pakkomyynti kanava muka lisäksi.
        Eli nyt hinta on yli 90 euroa./Anvian 63 .sta eurosta on tähän hintaan päästy.
        Ei Garuna pärjää kyyti pojaksikaan hinnannousussa.
        Ei eläkkeen nousu riitä kun ,kun Elisan maksut nousee enempi.
        Eikö yhtään Seinäjoen päättäjiä hävetä, vai oletteko sitä meltä näin vaalien alla, että maakunnan etua katsoitte,kun niin silloin annoitte ymmärtää


    • hgga

      Kai sieltä joku asiakaspalvelu/tilausosaston sähköposti löytyy, johon voit lähettää irtisanomisen?

    • Peruutin

      Voit peruuttaa netissä. Niin minäkin tein Yhteystiedot löytyvät Ilkan sivulta ilkka.fi

    • peruutusss1

      Kiitos tiedosta. Pitääpä käydä tekemässä peruutus saman tien. Tämänpäiväinen oli todellakin viimeinen pisara maalaisten ja keskustalaisten mollaamisessa. Itse olen kumpaakin, enkä olisi uskonut, että tässä näin käy.

    • tsuge

      no mitäs se sitten kirjoitti???

    • pellenetti

      Käy lukemassa joko lehdestä tai verkosta. Löytyy se sieltäkin, jos sulle ei lehteä tuu. Kahteen sanaan tiivistettynä: haukku maalaiset.

      • Mörköperältä

        päivää. Seinäjoeksiko tässä pitäs muuttua. Piä lehtes. Eihän sitä voi ees huusis käyttää.


      • Traktorin präkärry

        No maalaiset nyt ovat tutkitustikkin hiukan juntteja. :)


    • maan matonen

      Ennemmän häiritsee Ilkan tapa kirjoittaa asioita, haetaa roskalehtien "mahtavia" otsikoita kirjoittetaan asian vierestä eikä kerrota koko totuutta VAIN se joka on "myyvempi" osa tarinaa. Ei tarvitse lukea enää koko lehteä. Ja niin joo toinen mikä ärsyttää on se että huomaa ketkä maksavat eniten mainoksia kyseiseen lehteen sen juttuja kyllä kirjoitetaan

    • artikla114

      Mitä tuota täällä toitottaa, kyllä lehtiä perutaan.

    • Hyvempi ihminen

      Luin vasta tänään päätoimittaja Satu Takalan surkean sunnuntaikolumnin. Huonosti kirjoitettu, sekavasti ajateltu, asenteellinen ja kaunainen, yhtä pitkä kuin leveäkin. Ja päätoimittaja kirjoittaa "hyvempi ihminen" (lainausmerkit minun) ikään kuin hyvä-sanan komparatiivi olisi HYVEMPI. Ei ole.

      Tuollaiset kirjoitukset toimivat päinvastoin kuin ehkä oli päätoimittajan tarkoitus. Ne eivät herätä vähäistäkään sympatiaa Seinäjokea kohtaan vaan päinvastoin. Siinä tahraantuu Ilkka myös. Kenen asialla päätoimittaja oikeasti on?

      http://www.ilkka.fi/mielipide/kolumnit/maalaishiiri-ja-kaupunkilaishiiri-1.1725023

      • Hgcf73e

        Seuratkaapa piruuttanne ilkan nettilehtä--täysin alaarvoiset sivut verrattuna johonkin muuhun muka maakuntalehteen.Lisää irtisanomisia vaan tilauksiin jos ei laatu parane.


    • Pilkku-täti

      Kiva, että jotakin muutakin ärsytti hyvempi-sanan käyttö. Kielen kanssa jatkuvasti töitä tekevänä pistin merkille myös useita pilkkuvirheitä. Jotenkin sitä ajattelisi, että päätoimittajan asemassa oleva ihminen osaa kieliopin.
      Ajatuksiin en ota kantaa.

      • kilikittaja

        Pilkkuvirheitä ei oikeastaan enää ole olemassa. Pilkutus on aika vapaata.


    • 18+14

      Hyvä, parempi, paras. Niin meille opetettiin koulussa.

    • kepulainen1

      Tämän kirjoituksen takia ei kannanta Ilkkaa perua, jutussa ei ole mitään sellaista mistä täytyis proput polttaa. Seinäjoki viha on joissakin pitäjissä käsittämätönta, vaikka kaupunki on vetvoimainen ja kehittyvä ja kaupungin kehityksestä hyötyy monet Seinäjoen naapurikunnat (Kurikka, Ilmajoki, Lapua).
      Jos näin pienestä suuttuu ei voisi lukea ainoatakaan lehteä, kuunnella radioa ta katsoa TV:tä.

    • susijasekunda

      Sama tahti jatkui tänään jonkun toimittajan tekstissä. Pistettiin niin halvalla maalaisia, että nauraa olis tehnyt mieli, ellei olis itkettänyt. Asiavirheitäkin oli. Mahtoi olla näitä yhteistoimittajia, jotka tuskin on maakunnassa koskaan käyneetkään. Niin oli asiantuntematonta ja ennakkoluuloista ajatuksenjuoksua.

      Ilkan tuho on nämä helsinkiläiset toimittajat, jotka kuvittelevat olevansa viisauden ydin ja katsovat vielä oikeudekseen kertoa se viisaus maalaistolloille. Vipuun meni Ilkka, kun lähti Aamulehden kelkkaan. Tulos on sekä sutta että sekundaa.

      • lapualla on virkiä

        Ilkka on huono urheilutoimituksessa. Siellä on se vaasalainen akka pomona joka kateuksissaan savusti Journalistipalkinnon saaneen hyvän toimittajan ulos Ilkasta ja on ruskeakielisenä mielistelemässä Aamulehteä eikä Ilkka enää kirjoita mistään oikeasta urheilusta. Näin ovat ILkalle töitä tekevät kertoneet jo monta kertaa. Moni maakunnassa on tämän takia lopettanu tilauksen urheiluporukoissa.


    • Ihmettelen syvästi

      Nykyinen päätoimittaja on mielestäni kirjoituksillaan aiheuttanut runsaasti lukijoiden ja mainostajien kaikkoamista. Ihmettelen syvästi, että miten kauan hänen oikein annetaan jatkaa perinteisen lehden tuhoamista? Olisiko johdon korkea aika myöntää, että rekrytointi oli paha virhe?

    • Lähiunelmointia

      Alkuperäinen kirjoittaja voisi kertoa, mikä asia päätoimittajan kirjoituksessa sai hänen verenpaineensa nousemaan.

      Kirjoittajan kotikylässä ei ilmeisesti ole paljon asukkaita, mutta silti pitäisi löytyä ala- ja yläaste, lukio, kirjasto, terveyskeskus, joukkoliikenne ja paljon muita palveluja.

      Kuten kirjoittaja tahtoo, niin Seinäjoki voidaan sitten lopettaa. Seinäjoella sijaitsevat palvelut voidaan siirtää muualle ja sulkea keskussairaala, maakunnan ja valtion virastot ja vähentää maanteiden ja rautatien ylläpitoa merkityksettöminä investointeina, koska alkuperäinen kirjoittaja niin haluaa.

      Siirretään alajärveläistenkin lähipalvelut sitten Tampereelle tai Ouluun..

      • Joku Rääpy

        Uskottavuus menee, kun kirjoittaa tällaisia lauseita "Seinäjoki voidaan sitten lopettaa". Ylimitoitettu uhmakkutesi ei auta asiaasi.


    • TMP

      Sama tuttu Ilkan vihaaja täällä taas paasaa. Asuu Seinäjoen Kasperissa tämä maalaisten ystävä.

    • kaksi kolikkoa

      Ehkä avaajaa riepoi ajatus esim. siitä, että ilman Seinäjokea ei maakunnassa olisi Mavia. Eihän se nyt niin mene. Ilman maatalousvaltaista maakuntaa Seinäjoki ei olisi koskaan saanut Mavia.

      Ilman maakuntaa ei myös Epanet-verkostoa olisi koskaan syntynyt - rahoitus tuli sieltä. Jos ne nyt sitten yksi toisensa perään kunnat rahoittajan roolista luopuvat, pitää miettiä, miksi näin käy? Ehkä syynä on pikemminkin se, etteivät kunnat koe hyötyneensä professoreista - ei suinkaan se, että ne vihaavat Seinäjokea, kuten päätoimittaja kuvittelee.

      Kovin yksisilmäistä on ajattelunsa. Ehkä kannattaisi käydä muuallakin kuin Isojoen apteekissa - eikös se päätoimittaja ollut, jota tämän päivän lehden yleisönosastolla sinne toivottiin katsomaan, miten apteekkipalvelut hoidetaan pienissä kunnissa.

    • sisarOSSuus

      Aika moni seinäjokelainen kuvittelee asioiden olevan juuri niin kuin päätoimittajakin kuvittelee. Että MEILLÄ täällä on ja te muut käytätte hyväksi MEIDÄN rakentamiamme palveluja. Ihan niin kuin Seinäjoki olisi siihen ittekseen putkahtanut.

      Ennen vanhaan Kasperia tavattiin kutsua sisarosuuksilla rakennetuksi kaupunginosaksi, mikä pitää täysin paikkansa. Nykyisinhän niitä ei enää makseta.

    • menopaluu

      En tule tänne höyryämään jos joudun palauttamaan ostamani tuotteen. Se on ihan normaalia, ettei kahvinkeitin satu toimimaan niin kuin pitää, siis palautan sen, auton keskuslukitus ei toimi, palautan jne.

    • kûsimus

      Tämä palsta on käsittääkseni sitä varten, että täällä voi herättää keskustelua eri aiheista. Tässä sitä on herätetty Ilkasta. En ymmärrä, onko se höyryämistä?

      Mistä sinun mielestäsi pitäisi Seinäjoki-palstalla keskustella?

      • Dolittle

        Tää ei kylä ole mitään keskustelua, jotain turhanaikaista mälväämistä. E i järjellistä argumentointia, kunhan ladotaan ihan mitä rookatataan. Koko palstan joutaisi lopettaa, turhaa luonnevikaista horinaa.


    • vatsatt

      Noo, jos tämän palstan avulla vähennetään yhteiskunnan kustannuksia, niin menköön. Parempi purkaa paha mielensä täällä kuin mennä kaduille hakkaamaan mummoja tai vetää nappia naamaan niin, että olet vatsahuuhtelussa.

    • Tympääntynyt

      Yritin perua kysesisen lehden pari kk ennen kestotilauskauden päättymistä. Ei kuulemma onnistu perua kesken kaiken. Vaikka netissä sanotaan selväkkä suomen kielellä että kestotilaus on toistaiseksi voimassa oleva, kunnes tilaaja peruu tilauksen.

    • Anonyymi

      Perun ilkkapojalaisentilauksen

      • Anonyymi

        Mulle ei oo aitä koskaan tullutkaan! Lällällää!


    • Anonyymi

      punavihreyskö suututtaa

      • Anonyymi

        Naistenlehti nykyään Aina joku kersa kannessa ja jutut tyhjänpäiväisiä


    • Anonyymi

      Kannattaa ensin ottaaselville, onko lehti oma vai naapurin ennenkin tilauksen peruuttaa.

      • Anonyymi

        Aivan sama. Ilman voi hyvin elää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2180
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1701
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1577
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe