Äidin kultapojat!

Hyvä SL

Aivan oikein oli kuljettajalta laittaa pojat siivoamaan sotkunsa.
Tottahan pojat äidilleen korostivat, että olivat aivan viattomia asiaan.
Kun näitä joutuu kuuntelemaan jatkuvasti matkustaessaan ja joka toinen sana on v.ttu, siihen kyllästyy niin totaalisesti että hyvä kun joku niitä pentuja oikasee.

Kiitos kuljettajalle hyvin suoritetusta työstä!

Turha on toisten puolustella näiden "enkelien " tekemisiä, puolustajat ovat samanlaisia tuholaisia itsekin.

8

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopa joo

      Olisiko laittanut aikuisen siivoamaan ja itsehän oli laskenut juomien kanssa autoon. Pitäisi olla myös paperia jos kerran laittaa siivoamaan tai olisi laittanut laskun perään. Toivottavasti saa potkut, ei tuollainen kelpaa asiakaspalveluun, samoin potkut sinulle. Toivottavasti joku vetää äijää turpaan kunnolla ellei tule potkuja tai joudu maksamaan kunnon korvaukset.

    • Kiitti nyte riitti

      Olet siis lieksalainen! Ole hyvä ja poistu tältä sivulta!

    • tyhmyys huipussa

      joopa joo jaKiitti nyte riitti

      Molemmat vetäneet herneet nenäänsä asiasta, josta eivät varmasti tiedä muuta kuin kuulopuheita.
      kuka on lieksalainen, joopa joo varmaankin.

    • Nooh, bussilipun hinta on laskettu niin että riittää että joka 3. asiakas ylipäätään maksaa matkasta mitään, joten samaan hintaan kuuluisi siivous...

      Jos uutisessa oltaisi sanottu poikien alkuperäismaa, olisi tulltu kommenttia "takas sinne mistä on tullutki" mut nyt kaikki luulee et ne on jotain suomalaisia lutusia söpöjä poikia

    • wwo+

      tyttäreni lähti omille teilleen kun olimme Varissuolla Turussa käymässä. Hänen oli tarkoitus nähdä kaverinsa. Hannan mukana oli hänen pikku siskonsa,jonka olisi pitänyt olla hänen kanssaan koko tapaamisen ajan. Pikku sisko kuitenkin jätetty yksin odottamaan ja Hannah lähtenyt omille teilleen.
      Hannah on 15 vuotias..
      Hannah on n.160 cm pitkä.
      Hän näyttää ikäistään vanhemmalta kehittyneisyytensä vuoksi. Hänellä on tumman ruskeat hiukset jotka ylettyvät olkapäille tai sitten ne voivat olla nutturalla päälaella. Hänellä musta paksu syksytakki,mustat farkut sekä musta tuubi kaulallaan. Hänellä ei ole puhelinta mistä tavoittaa. Poliisille tehty katoamisilmoitus 30.11.14. Kaikki havainnot tai tiedot 112 ja tietojen on oltava faktoja. Huoli on todella kova hänen terveytensä vuoksi.kel9u

    • N28

      Koululaiset, eritoten teinit, käyttäytyvät busseissa (ja muuallakin!) ihan järkyttävällä itsekkyydellä ja itserakkaudella. Bussiin ei saa viedä juomia, joten pojat olivat itse vastuussa tapahtumista. Auta armias jos sääntöjä rikkovia nuoria ojentaa niin saa pas-kaa niskaan. Siksi näitä Alppila-kullannuppuja tulee vaan koko ajan lisää. Minäminäminä ja minun oikeudet! Mitään velvollisuuksia ei ikinä tunnusteta.

      Kuljen päivittäin bussilla ja kun täyteen autoon tulee esim. huonosti liikkuva vanhus niin se joka paikkansa heille antaa on poikkeuksetta kolmeakymmentä lähentelevä tai sitä vanhempi ihminen. Teinejä ja koululaisia ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja kun bussiin astuttaessa bussia odottavien matkustajien joukossa on vanhuksia, olen yrittänyt antaa heille tilaa astua kyytiin ensimmäisinä, ihan vaan kunnioituksesta ja toisekseen siksi että ehtivät turvallisesti istumaan ennen kuin bussi lähtee taas liikkeelle. No mites luulette että tuossa käy? Joku 11-17 vee reppuselkäteini, parhaimmillaan yhdessä kavereiden kanssa, tunkee sivulta väkisin mummun nenän edestä ohi ja ryysii ekana kyytiin. Ihania, fiksuja nuoria - vai miten se nyt meni?

      Ihan oikeasti tekisi mieli hakata paskat pihalle niistä "muksuista". Jep, valittakaa nyt sitten että aikuiset vihaa lapsia. Olisiko niin että jos lapset ja nuoret olisi kasvatettu käyttäytymään ihmisiksi julkisilla paikoilla heitä ei vihattaisi, haukuttaisi, karsastettaisi? Vaan ei. Mitään ei saa kieltää kun tissiposkille tulee paha mieli tai voivat kokea että heitä rajoitetaan. NO VOI NYT VI_TUN KYYNEL!! Elämä on. Yhteiset säännöt rajoittavat idiootteja, näin se vaan menee. Muuttakaa jonnekin Somalian konfliktialueelle katsomaan miltä todellinen anarkia näyttää jos säännöt ahdistaa.

      Pienestä se alkaa: busseissa kulkee usein päiväkotiryhmiä. Viime viikolla jouduin istumaan kädet korvien suojana kun 10 hiukan vaahtosammutinta isompaa hyeenaa huutaa ja kirkuu ja mekastaa takapenkeillä. Päiväkodin tädit seisoo käytävällä, juttelee omiaan eivätkä opasta lapsia siihen miten bussissa käyttäydytään että KAIKILLA olisi matkarauha. Onko se niin vaikeaa? Noista lapsista kasvaa uusia bussinkäyttäjiä ja jos ei kukaan aikuinen opeta miten bussissa käyttäydytään niin jatkossa emme tule näkemään lapsilta ja nuorilta yhtään sen parepaa käytöstä kuin nytkään.

      En ole vielä kolmeakymmentäkään täyttänyt ja vihaan jo nyt lapsia ja nuoria. En vihaisi jos he noudattaisivat käytöstapoja, eivät häiritsisi muita huutamalla ja mesoamalla ja ottaisivat toisetkin huomioon eivätkä olisi joka käänteessä oksettavan itsekkäitä.

      Vi-tuttaa niin kovin että postaan saman jokaiseen aihetta käsittelevään ketjuun.

    • Lapsia mutta ääliöit

      Uskon,että nuorista ja teineistä on ihan fiksuja n80% mutta nämä loput 20% ovat pahaa oloa täynnä olevia vellipöksyjä jotka yksinään ovat ujoudessaan hiljaa mutta kun pari kaveria ympärillä niin jopas ulvotaan se suolenmutka suun kautta tyhjäksi ja ollaan niin kovaa niin kovaa...Lisäksi nämä ääliöt ovat keksineet sanonnan:"Tiedän oikeuteni" ja kaikista idiootimmat laukoo sen vanhan kuluneen jutun:" Isäni on tuomari ja vielä kuulette"...jne.

      • niinpä.

        Sama suhde lienee aikuisissakin, ikävää että bussikuskikin sellainen öykkäri. Aikuiset voi usein myös valita miten liikkuu, lapset ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe