Onko meillä yhteinen tietoisuus?

jlk

Ihmisten yhteistä tietoisuutta on vaikea mitata, eikä siihen yleisesti uskota kaiken maailman ’kanavointien’ väittämisestä huolimatta. Nyt sitä on kaikessa hiljaisuudessa tosissaan alettu tutkia, onneksi. Ultra-lehden marraskuun numerossa kerrotaan siitä.

Eräs mielenkiintoinen koe on ollut meneillään jo vuodesta 1997. Silloin rakennettiin satunnaisgeneraattoriverkko, 37 kappaletta, ympäri maapallon. Niiden tiedot lähetetään Princetonin yliopistoon analysoitaviksi.

Selviä merkkejä ihmisten yhteisten ajatusten voimasta on havaittu ainakin prinsessa Dianan hautajaispäivänä. Vuonna 2001 syyskuun 11. päivänä kaikki 37 laitetta eri puolilla maapalloa tallensivat huomattavan muutoksen, sähkölinjat ja virtapiirit kokivat voimakkaita häiriöitä, joiden syynä saattaisi olla ihmisten kokema levottomuus. Syyskuun 14. päivänä 2001 järjestettiin maailmanlaajuinen rukoushetki rauhan hyväksi, samaan aikaan generaattorien käyrissä näkyi suuri muutos vastakkaiseen suuntaan kuin 11.9.2001. Kun Obama vihittiin virkaansa, niin miljoonat ihmiset keskittivät ajatuksensa rauhaan ja käyrät reagoivat samoin kuin yhteisenä rukoushetkenä.

Tutkitaan, vaikuttaako ajatusten yhteisvoima maan magneettikenttään. Syyskuussa 2001 kaksi maata kiertävää GOES-satelliittia havaitsi yllättäen lisääntynyttä magneettisuutta. Satelliittien lähettämissä magneettikenttää mittaavissa lukemissa oli voimakas piikki, korkeampi kuin koskaan aiemmin vastaavana ajankohtana. Kello oli 9:15 syyskuun 11. päivänä (USAn itärannikon aikaa).

(P.s. Olisiko jokin muu saitti parempi tälle jutulle? Rajatietoa kuitenkin).

28

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9645422877895

      Älä huoli, keke hoitaa tän pois

      • Homo

        Kekejö? Kekek kekek pelle.


    • Ilmapiiri

      Tuohan on tieteellisesti todistettu fakta ja sitä on tutkittu jokseenkin paljon. Tietenkään tiede ei tunnusta mitään missä vilahtaa paranormaalin ilmiön mahdollisuus. Ilman tunnustustakin ne tutkimustulokset puhuvat kuitenkin omaa kieltään.

      Eli vastaus on että meillä on yhteinen tietoisuus tai millä nimellä sitä haluaa kukin kutsua. Arkikielessä voidaan puhua myös ilmapiiristä. Sen voi aistia.

      • 2512

        tiede ei ole totta ja evoluutio on Saatanan valhetta. Tämä EI ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on MAALLISTA, SIELULLISTA, RIIVAAJIEN viisautta. Jaak. kirj. 3:15 täten tiedemiesten viisaus on demonien viisautta tuomitsematta tiedemiehiä.


      • Painu-takaisin
        2512 kirjoitti:

        tiede ei ole totta ja evoluutio on Saatanan valhetta. Tämä EI ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on MAALLISTA, SIELULLISTA, RIIVAAJIEN viisautta. Jaak. kirj. 3:15 täten tiedemiesten viisaus on demonien viisautta tuomitsematta tiedemiehiä.

        Aivosontaasi on luettu täällä vaikka kunka monta kertaa. Sille ei ole enää toistamisen tarvetta. SE ON SILKKAA PASKAA, SONTAASI.


    • Siirtoko?

      Yleistä rajatiedosta, sinne.

    • Onhan toki meillä yhteinen(kin) tietoisuus,
      ja aihe sopii tälle palstalle.
      Ihmettelen vaan miten pari muuta aihetta,
      kuten u.....o ja s........o ovat pannassa täältä.
      Aihealue lienee vielä siitäkin paljon laajempi.

      Jos lähdetään siitä olettamuksesta,
      että kaikki on energiaa.
      E=MC2 vai miten se meni...

    • Viva la liberte

      Onneksi emme kaikki kuulu siihen rajoittuneeseen tietoisuutesi piiriin.

    • Pallimaana

      on, eli auktoriteetit yms sanoo mitä mieltä ollaan mistäkin ja mitä mitä ajatellaan ja me massat toistetaan sitä sit apsoluuttisena faktana :D

    • puigohgiofy

      Josko sinulla olisi lähde johonkin tieteelliseen artikkeliin? Ultra lehti kun ei oikein vakuuta.

      • iineksen velipuoli

        Aku Ankka taitaa olla paljon luotettavampi.


      • jlk

      • :))

      • yhtä

        Globaalia tietoisuutta on tutkittu ja edelleen tutkitaan. Kun et itse viitsi etsiä netistä tietoa, niin laitan yhden linkin viitteksi: http://www.noetic.org/mindatlarge/


    • hteyth

      joukkotietoisuus on olemassa , ja myös koska kaikki olemme yhteydessä toisiimme , ykseystietoisuus jotka ovat kytköksissä toisiinsa.

      • Eidualisti

        On van Yksi mitä kaikki on. Kaksinaisuus on illuusio.


    • ofpopofpnpf

      Esimerkiks kun ihminen ajattelee jotain asiaa ja hetkenpäästä kaveri alkaa puhumaan samasta asiasta mitä hetki sitten ajattelit,näin on mulle käyny monia monia kertoja,viimeksi eilen :)

    • Wu !

      Jungin mielestä tää kaikki (todellisuus) oli psyyke, silleen Panteistinen/Pansofistinen maailmankuva oli hänellä..ja myös itse koen asian olevan juurikin näin..kaikki on samaa tietoisuutta/henkeä/psyykettä: joka ihmishahmossa ei ole vain vielä kollektiivisesti herännyt tähän totuuteen, jotkin mystikot tai valaistuneet ovat olleet niitä poikkeuksia ja edelläkävijöitä, maa-planeetan historiassa jotka ovat itsensä (eli kaiken ykseyden/tyhjyyden) oivaltaneet:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Mokša_(hindulaisuus)

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Satori

    • Lonely Soul

      Uskon, että olemme kaikki osa yhtä suurta tietoisuutta, joka sijaitsee jossakin universumin ulkopuolella. Tämä tietoisuus sitten linkittyy materiaaliseen elämään meidän kauttamme, antaen meille voimakkaan tietoisuuden (mikä toisaalta johtuu myös aivojemme rakenteesta). Linkkiä ei ole, sillä "teoria" on omani, ja perustan sen lukuisiin raportteihin kuolemanrajakokemuksista ja jälleensyntymisestä. Mitään en voi todistaa, eikä tarvetta ole, kyseessä on vain spekulaatio, mahdollinen selitys.

      • Lisäys

        *antaen meille voimakkaan tietoisuuden yksilöinä


      • rwrwg

        Olemme kaikki peräisin samasta lähteestä, Luojasta. Olemme yksilöitä, mutta olemme kaikki kytköksissä toisiimme. NS. massatietoisuus kuvaa ilmiönä tätä hyvin.
        Niinpä olisi hyvä keskittyä positivisuuteen ehdottoman rakkauden kautta, koska siten autamme myös toisiamme kohti ylösnousemustamme. Kaikki pääsevät Kotiin, mutta oman aikataulusa mukaan.


    • Zheggaatää
    • huuhaahimppanenn

      Kun ihmiset uskaltaisi muuttaa tarpeeksi asenteitaan, niin se veisi kohti toisenlaista todellisuutta, silti pitäen jalat maassa. Aina kun puhutaan asioista, joita tiede ei tunnusta, asennerajoittuneisuus lyö jarrua päälle. Esim Titu Singhin tarina, ja vastaavat. Skeptisyys hyvä asia, jotta ei todellisuudentaju karkaa käsistä. Mutta liiallinen skeptisyys on sekin rajoittava tekijä.

      Kun puhutaan asioista, joita edes tiede osaa (vielä) selittää, on kehityksen kannalta järkevää, että niitä tutkittaisiin tasavertaisesti ja samoin resurssein sekä kahdella rintamalla että yhteisellä rintamalla. Näin voidaan tehokkaammin sulkea huuhaa pois, sen sijaan, että huuhaaksi luokitellut tuomitaan asenteellisesti, eikä anneta niille mitään mahdollisuutta auttaa pääsemään eteen päin. Jos tutkit paranormaaleja ilmiöitä tai yleensä ilmiöitä, joita tiede ei tunnusta, niin voit silti tehdä sitä jalat maassa, tieteellisestä näkökulmasta. Ei siihen foliopipopelleilyä tarvita.

      Tietoisuus on asia, jonka tutkiminen on rajoittunutta. Jos em. Tito Singhin kaltaiset tarinat sivuutetaan, ei tietoisuuden todellisuutta koskaan saada selville. Kun lähdetään atomitasolta tutkimaan tietoisuutta, niin ollaan alueella, jossa kaikenlaiset mielipiteet ja näkemykset tulee olla sallittuja. Avoin ja reilu toiminta ilman asennevammaisuutta. Sitä voisi kutsua kehitykseksi. Mutta, me olemme ihmisiä. Vielä hyvin primitiivisiä olentoja.

    • On semmonen kirja kun Lähdekenttä Siinä käsitellään noita sinun kysymiäsi juttuja.

      http://areena.yle.fi/radio/2649659 Anton Leikola viittasi tieteen tuntemaan aistiin kertomalla kuinka tietyn perhoslajin hajuaisti tunnistaa muutamasta ilmamolekyylistä kilometrien päässä olevan naarasperhosen. Jonkin ajan kuluttua noita perhosia on valtava määrä samalla alueella.
      Minusta tuo selitys ontuu. Jos kuvitellaan että vallitsee jonkinlainen tuuli tai edes ilmavirtaus jotta ilmamolekyylit liikkuisivat, ne liikkuvat tiettyyn suuntaan. Onko juuri siinnä suunnassa noita koirasperhosia erityisen paljon, jos onkin ne joutuvat kaikki lentämään vastatuuleen. Pystyykö ne siihen useiden kilometrien matkaan vastatuuleen lähes yhtaikaa etäisyydestä riippumatta
      Parempana selityksenä pitäisin jonkinlaista "eetteriä" ilmavirtauksista riippumatonta "ympäri säteilevää" viestintää. Onhan sellaisen ihminenkin keksinyt, miksi se eläimillä olisi mahdotonta.
      Etelä-Afrikassa laidunnetaan sikäläisiä hirviä metsästysturisteille valtavissa aitauksissa. Hirvet syövät vain tiettyn akasiapensaan lehtiä. Akasia kehittää lehtiin myrkkyä kun niitä syödään hyvin paljon. On kuitenkin mitattu myrkyn lisääntyminen myös aitauksen ulkopuolelta. Siis hirviaidan läheisyydessä akasian myrkkypitoisuus on suurempi kuin kauempana. Tämäkin juttu oli muutama vuosi sitten ylen teema areenassa oliko totta kuka tietää.
      Tietoisuus kuitenkin on rajatonta eli yhteinen, kysymys on sitä kuka osaa kuunnella?
      Eikä ole kysymys millainen "eläinlaji" kuuntelee.
      ps. minulle on "kanavoitu" aivan muutama viikko sitten jopa muutama tunti sitten puhutuista asioista, jopa niin että kanava on jatkanut äsken muualla käytyä keskustelua. Siis ei mitään tulkintaa vaan jatkoa keskustelulle.

    • Kyllä kollektiivinen tietoisuus (KT) ja tajunnanvirta ovat totta. Joskus 15 vuotta sitten tämä valkeni hyvin vahvasti. Mitään ei kannata tehdä muka salassa, herkät ihmiset sen vaistoavat kuitenkin.
      Teet hyvän teon, se tiedetään. Teet konnuuksia, sinua salaisesti paheksutaan.

      KT on kaikkialla keskellämme. Joka päiväisessä arkielämässä läsnä, erikoisesti unielämässä.

    • oikeatKysymykset

      Kyllä meillä on kollektiivinen tietoisuus. Mutta tulisikin kysyä, mistä on tietoinen. Tietoinen kuka olen, millaista informaatiota aisteillani kerään, rinnakkaisten todellisuuksien kanssa kommunikointia. Olenko parantaja, kanavoija tms. Mikään näistä ei kuulu siihen todellisuuten, siihen alkulähteeseen, josta olemme tulleet. Kaikki nämä vie pois Ykseydestä, tekemällä joistain erikoisia ihmisiä, joita joskus guruiksikin kutsutaan ja heitä seurataan sokeasti. Vastaus löytyy sisältä, joku voi näyttää tietä, mutta itse se on kuljettava.

      Ykseydessä kaikki on samaa, muuttumatonta. Kukaan ei ole parempi kuin toinen, mikään ei muutu, on vain rauha ja täydellinen rakkaus. Egon maailmassa kaikki muuttuu koko ajan, on vastakkain asettelua ja dualistista maailmankuvaa. Ego haluaa viihdyttää, osaa olla "henkinen" ja tuoda näitä kanavointeja tms., jotka usein ovat ihan turhanpäiväiväisiä, ellei satu vastaanottajalla olemaan tiukka seula.

    • 15512

      Ei ole yhteistä tietoisuutta, vain usko Kristukseen pelastaa. Itse olen täysluuseri olen täysnolla olen täystyperys mutta totuus on Kristus.

      • Jotain-oikeinkin

        "Itse olen täysluuseri olen täysnolla olen täystyperys"

        Niin olet. Kirjoituksesi osoittavat sen. Nyt painu pois täältä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe