Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Oliko Atte sittenkin vellihousu, vai valehteleeko Tunkki jälleen

Suoli Raiminen

http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/SAIN-JULKISEN-ANTEEKSIPYYNNON-/1061464

27

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kssisusy

      Ainakaan tunkin fb-seinällä ei näy mitään anteeksipyyntöjä.

    • niiiiin pettynyt

      Olen kyllä nyt pettynyt tähän Atteen. Miten voi tehdä tuolla tavalla, oikea takkinsa kääntäjä, vaan niinpä tuo vaihdellut puoluettakin yhtenään.

      Johanna muuten kirjoittaa tuolla näin "toinen miespuolinen omistaja". Pitääkö tuo käsittää siten, että myös toinen on miespuolinen vaikka näyttääkin naiselta. Se olisi täydellinen sensaatio! Perussuomalainen, jolla olisi transu vaimona! Jos näin on, niin ymmärrän miksi mies on siitä hiljaa. Jos tuollainen paljastuu, niin ei ole asiaa PS vaalilistoille enää ikinä.

      • Ajkf

        Paljastan jotta mulla on ihan nainen puolisona. ja toinen paljastus on se jotta en ole enää muutenkaan jatkamassa politiikkaa paikallisesti enkä muutenkaan. joten älä hermostu sateenkaariväen puolesta(koska edustat ilmeisemmin sitä) T:Atte


    • ksjssy

      "SAIN JULKISEN ANTEEKSIPYYNNÖN!!!! :)
      Käyttäjältä Johanna Tukiainen
      17.12.2014 01:17
      Kerrankin joku uskaltaa tehdä minulle näin! Fellman ravintolan Ruukin toinen miespuolinen omistaja Atte kirjoitti Facebook seinälleni julkisen ANTEEKSIPYYNNÖN! Siihen eivät ole monet kyenneet elämäni aikana, ei valitettavasti edes lähipiiristäni olevat ihmiset. Arvostan tätä todella paljon, KIITOS! Hän haukkui ja nimitteli minua seinälläni ja nyt äsken hän kirjoitti pitkän kirjoituksen ja julkiset pahoittelut. Tällaista toimintaa kaipaisin parilta muultakin ihmiseltä mutta nähtävästi he eivät edelleenkään koe tehneensä mitään väärää minua kohtaan.

      Ne ihmiset joita olen itse loukannut, olen heiltä pyytänyt anteeksi useaankin eri otteeseen. Jos he eivät suostu sitä ottamaan vastaan, se on heidän asiansa. Monilla asioilla on aina kaksi eri puolta.

      Jotkut asiat ovat niin julmia mitä minua kohtaan on tehty, että joudun taistelemaan sen kanssa että kykenen anteeksiantoon. Kirjoitan kokoajan omaelämäkertakirjaani ja käyn läpi siinä viimeisimpiä Julian sanoja ja hän puhui anteeksiannosta liittyen erääseen läheiseemme. Minä muistan jokaikisen sanan jonka toinen osa sydämestäni sanoi minulle ennen poistumistaan taivaankotiin.

      Minulle tuli todella hyvä olla Fellmannin johtajan julkisesta anteeksipyynnöstä ja nyt voin hyvillä mielin viettää joulua, jonka pitäisi muutenkin olla rauhan juhla. Raamatussa sanotaan että siunaa kaikkia ihmisiä, siunaa myös vihollisiasi. Rukoilen kaikkien puolesta, ihmiset eivät edes tiedä työssäni esimerkiksi miten hiljaa mielessäni rukoilen heidän puolestaan.

      Vielä kerran, kiitos anteeksipyynnöstä, tuohon pitäisi kaikkien ihmisten kyetä.

      Johanna "
      (7-live)

    • Knn nm

      Ei helvata. Tunkki sentään jutteli kanssaan vain tunnin, kun Urbanin kanssa meni kolmekin tuntia. Mutta ei nyt noi lässy voi Atte olla!

    • EI OLE MITÄÄN

      ANTEEKSIPYYNTÖÄ.

      • Peruuttamatonta

        Kyse on Tunkin uudesta valheesta - tai pikemminkin toiveesta -, että jonkinlainen "Aten anteeksipyyntö" olisi tullut, jotta Ruotsinpyhtää-gate ei skandaalina haittaisi sen enempää glamourkeikkailua. Tunkki siis kuvittelee ja liioittelee, että olisi olemassa jokin anteeksipyyntö. Ei ole.


    • joulunhenki

      Mennään hei kaikki nyt pyytämään Tunkilta anteeksi oikein itkien? Joohan? Kun se on saanut kärsiä niin paljon ihan syyttä suotta tekemättä itse koskaan kenellekään mitään pahaa ja joutunut arvostelluksi ihan ilman perusteita. Niin eikö ole aika nyt jo kimppahalin ja itkumaratonin? Kaikki nyt Albertille äiti-Almaa halaamaan!

      • Paksuhali?

        Voimaannuttava jaxuhali?


    • lsosos

      Unohtuiko verotoimisto?


      10 minuuttia sitten | seefferi

      1 Atte FellmanJohanna Mia Tukiainen 4 t · Muokattu · Olen todella pahoillani taannoisesta purkauksestani. joka pääpiirteittäin heti aamusta johtui siitä, jotta sovittiin keikka palkkio laillisen yrityksen kautta tehtäväksi.
      2 (ei minkään dolls homman kautta) ja itse soitin jo varmuuden vuoksi ulos-ottomiehelle ennen keikkaa jotta mikään ei voi mennä laittomasti. ja u-mies sanoi jotta jos firmaa ei ole niin verokortti ja u-pidätys 50% mutta ei käteistä missään muodossa.
      3 ja tietämättäni asia hoidettiin käteisellä ja kuitilla jonka Johanna allekirjoitti ja vain puolet koska toinen puoli tilitettiin lain mukaan u-miehelle. ja soittamalla maanantai aamuna sain vasta varmistuksen ulos-ottajalta jotta
      4 "voi sen noinkin hoitaa ja laillisesti" "Mia Mari Johanna Tukiainen pyydän anteeksi kiivastumistani seinälläsi tämän aiheen takia ja nimittelyäsi ja vittuilua.
      5 sillä pelkäsin jotta nyt asia ei mennyt lain mukaan eikä siten miten UO miehen kanssa sovittiin, mutta kuitenkin lain mukaan.
      6 ja en todellakaan ole nimittämään ketään juopoksi ja narkkariksi, sillä oikeasti olen nähnyt ko sanamuodot konkreettisesti elämäni aikana. ja se ei vitunkaan vertaa kuulu ulkopuolisille millään tavoin.
      7 mutta oikeasti pahoittelut, sillä muuta en voi. ja kaikki ok. ja en sillä että julkinen loukkaus 150e sakon takia kiinnostaisi vaan ihan siksi jotta mokasta kuuluu näin tehdä.

      http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/SAIN-JULKISEN-ANTEEKSIPYYNNON-/10614 64

      • Ajkf

        vastaampa tähän. älä huoli ei unohtunut sillä verokortinmukainen pidätys on tilitetty. miten itelläs? T:Atte


    • äly hoi,älä jätä

      siitas saitte Tuksun netti herjaajat!

      Tehkää ihmeessä niitä ilmoituksia edelleen vaikka mihin virastoon ja julistakaa niitä tehneenne täällä isoon ääneen. Siten kuulutatte älykkyysosamääränne kaikille muille kommentoijille.

      Käteiskuitti käsitekin tuntui olevan osalle herjaajista aivan ylivoimainen ymmärtää.
      Olette todella naurettavia noiden skitsofrenisten ilmoitustenne kanssa.

      • Sä et ymmärtänyt

        Tuosta hommasta oli siis maksettu käteiskuittia vastaan vain puolet.
        AIEMMIN ON MAKSETTU KAIKKI MEIKKIPUSSIIN.
        Siinä se ero on sulle, senkin TOLLO.

        Olisi alunpitäen pitänyt maksaa vain puolet ja loput laittaa verottajalle ja uo:hon, mutta kun tää narsissi onkin saanut koko keikkapalkkion kännyyn.

        Niitä seteleitähän tunkero on vilkutellut backstagella(keittiö) aina silloin tälläöin ja kehunut, kuinka on vetänyt "ohi".

        YMMÄRSITKÖ???


    • sdfwe

      Kannattaa varmaan varoittaa seuraavaakin yrittäjää.EI MITÄÄN KÄTEISENÄ.

    • Kpppk

      No jäikö tossa verotoimisto nollille vai oliko Tuksulla verokortti ja ennakonpidätys hoidettiin ensimmäisenä keikan kokonaissummasta ja loppu jaettiin 50/50?

    • eero k

      Atte on näitä kolmen päivän "sankareita". Takinkääntäjä ja pervokuvan levittäjä. Poliittisesti persu. Siis epäluotettava.

    • Jos tuo allaoleva viesti on totta, niin hatunnosto Atelle. Noin sitä toimii reilu tyyppi, jos huomaa menneensä hiukka liiallisuuksiin.

      Näädäthän tästä eivät tykänneet. Ekana ne nosti Aten korokkeelle ja kun Atte ymmärsi toimineensa hätiköidysti ja pahoitteli kiivastumistaan, niin nyt Atte onkin näätien mielestä ties mitä.

      Antakaas kun arvaan. Kohta Atte saa lokaa niskaansa näätien suunnalta.

      • Raili tietää taas

        Miksi saisi???
        Atelle kun selitettiin, että ei makseta kun osa ja loput meneekin uo:lle ja verokarhulle.
        Tunkero se on aikaisemmin vedellyt meikkipussiin koko palkkionsa.....
        Siitä se attekin kimpaantui.
        Jos olisi nytkin käynnyt. Onneks ei ollut.
        Tunksulla on nyt verorästejäkin, kun on keikoistaan jäänyt maksut maksamatta.
        Siitä oli lehdissäkin juttua. Mm. Veronumerossa ed vuonna, olisiko??
        Siitä, mistä to lehmä pystyy kusettamaan, niin se kusettaa....

        Ihan turhaa puolustelet.


      • Raili tietää taas kirjoitti:

        Miksi saisi???
        Atelle kun selitettiin, että ei makseta kun osa ja loput meneekin uo:lle ja verokarhulle.
        Tunkero se on aikaisemmin vedellyt meikkipussiin koko palkkionsa.....
        Siitä se attekin kimpaantui.
        Jos olisi nytkin käynnyt. Onneks ei ollut.
        Tunksulla on nyt verorästejäkin, kun on keikoistaan jäänyt maksut maksamatta.
        Siitä oli lehdissäkin juttua. Mm. Veronumerossa ed vuonna, olisiko??
        Siitä, mistä to lehmä pystyy kusettamaan, niin se kusettaa....

        Ihan turhaa puolustelet.

        Siis täh? Enhän mä Johannaa puolustellut. Atellehan mä sanoin, että reilua toimintaa, jos huomaa mokanneensa.


      • veri vettä sakeampaa
        RailiSuominen kirjoitti:

        Siis täh? Enhän mä Johannaa puolustellut. Atellehan mä sanoin, että reilua toimintaa, jos huomaa mokanneensa.

        Älä Marja lässytä!


    • Atte Änkkä

      Se on vellihousu ja pelkkä vellin kuivaaja.

      • Olet väärässä!

        Olet täysin väärässä.


    • Uo-mies sai omansa

      Tässä vielä kertaalleen ja selkeytettynä Atte Fellmannin ansiokas toiminta.

      Yrittäjä Fellman oli viisaasti etukäteen yhteydessä Helsingin ulosottovirastoon ja tilitti sovitusta keikkapalkkiosta 50 prosenttia sinne. Nyt jää avoimeksi kysymykseksi enää se, kuka hoitaa ja miten ennakonpidätyksen käteisenä jekutetusta toisesta puolikkaasta palkkiota? Facebookista Aten viesti:

      Atte Fellman >> Johanna Tukiainen (17.12.): ”Olen todella pahoillani taannoisesta purkauksestani, joka pääpiirteittäin heti aamusta johtui siitä, jotta sovittiin keikkapalkkio laillisen yrityksen kautta tehtäväksi (ei minkään dolls homman kautta), ja itse soitin jo varmuuden vuoksi ulosottomiehelle ennen keikkaa, jotta mikään ei voi mennä laittomasti.

      Ja uo-mies sanoi, jotta jos firmaa ei ole, niin verokortti ja uo-pidätys 50%, mutta ei käteistä missään muodossa.

      Ja tietämättäni asia hoidettiin käteisellä ja kuitilla, jonka Johanna allekirjoitti ja vain puolet, koska toinen puoli tilitettiin lain mukaan uo-miehelle, ja soittamalla maanantai-aamuna sain vasta varmistuksen ulosottajalta, jotta "voi sen noinkin hoitaa ja laillisesti."

      Mia Mari Johanna Tukiainen pyydän anteeksi kiivastumistani seinälläsi tämän aiheen takia ja nimittelyäsi ja vit-tuilua, sillä pelkäsin, jotta nyt asia ei mennyt lain mukaan eikä siten, miten uo-miehen kanssa sovittiin, mutta kuitenkin lain mukaan.

      Ja en todellakaan ole nimittämään ketään juopoksi ja narkkariksi, sillä oikeasti olen nähnyt ko. sanamuodot konkreettisesti elämäni aikana, ja se ei vi-tunkaan vertaa kuulu ulkopuolisille millään tavoin, mutta oikeasti pahoittelut, sillä muuta en voi. Ja kaikki ok, jaa en sillä, että julkinen loukkaus 150e sakon takia kiinnostaisi, vaan ihan siksi, jotta mokasta kuuluu näin tehdä.”

      • Toimitaan näin!

        Atte Fellman näytti kaikille keikkatilaajille, miten jatkossa pitää toimia, eli näin: kun Dolls Dancers on nyt poistettuna ennakkoperintärekisteristä, ja Tunkki esittää tavanomaisen verokortin keikkapalkkion maksamista varten:

        - keikkapalkkiosta 50 % on pidätettävä ja tilitettävä Helsingin ulosottovirastoon.
        - keikkapalkkiosta 50 % voidaan maksaa Tunkille, mutta tästä osuudesta on pidätettävä ennakonpidätys. Maksaminen pitää tapahtua ainoastaan tilisiirtona (em. uo-viranomaisen näkemys).

        Sama numeroina; jos keikkapalkkioksi on sovittu 1000 euroa:

        - 500 euroa on pidätettävä ja tilitettävä Helsingin ulosottovirastoon
        - lopusta 500 eurosta tulee tehdä ennakonpidätys, jonka suuruus voisi Tunkin tapauksessa olla vaikkapa 25 % eli 125 euroa. Tällöin Verohallintoon tilitetään tuo 125 euroa. Loput 375 euroa maksetaan Tukiaiselle tilisiirtona.


      • Halvalla menee
        Toimitaan näin! kirjoitti:

        Atte Fellman näytti kaikille keikkatilaajille, miten jatkossa pitää toimia, eli näin: kun Dolls Dancers on nyt poistettuna ennakkoperintärekisteristä, ja Tunkki esittää tavanomaisen verokortin keikkapalkkion maksamista varten:

        - keikkapalkkiosta 50 % on pidätettävä ja tilitettävä Helsingin ulosottovirastoon.
        - keikkapalkkiosta 50 % voidaan maksaa Tunkille, mutta tästä osuudesta on pidätettävä ennakonpidätys. Maksaminen pitää tapahtua ainoastaan tilisiirtona (em. uo-viranomaisen näkemys).

        Sama numeroina; jos keikkapalkkioksi on sovittu 1000 euroa:

        - 500 euroa on pidätettävä ja tilitettävä Helsingin ulosottovirastoon
        - lopusta 500 eurosta tulee tehdä ennakonpidätys, jonka suuruus voisi Tunkin tapauksessa olla vaikkapa 25 % eli 125 euroa. Tällöin Verohallintoon tilitetään tuo 125 euroa. Loput 375 euroa maksetaan Tukiaiselle tilisiirtona.

        Joka tarkoittaa sitä, ettei Tussukka varmaan paljoa viitsi enää keikkaa tehdä vaikka sitä pukkaisikin.
        Ei tuolla käteen jäävällä summalla..


      • vitun ämmä
        Halvalla menee kirjoitti:

        Joka tarkoittaa sitä, ettei Tussukka varmaan paljoa viitsi enää keikkaa tehdä vaikka sitä pukkaisikin.
        Ei tuolla käteen jäävällä summalla..

        Niin. Mitä sitä nyt velkoja makselemaan kun rehellisyyden kanssa ei ole niin tarkkaa...


      • Viinanhimo
        Halvalla menee kirjoitti:

        Joka tarkoittaa sitä, ettei Tussukka varmaan paljoa viitsi enää keikkaa tehdä vaikka sitä pukkaisikin.
        Ei tuolla käteen jäävällä summalla..

        Tuksu saa matkakulut, hotelliyön, ruuat ja viinat, ym. tilaajan piikkiin suoraan, joten parikin sataa on hänelle ihan jees palkkio. Ilmainen viina on se pointti tässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe