Keille naiset tekevät avauksia?

IkisinkkuDeittaaja

Kuten jokainen vähän pidempään deittaillut allekirjoittaneen lisäksi tiedätte nettideitit on vain pinnallista touhua vai miten muuten selitätte minulle avauksia tehneet naiset.
Ruumiinrakenteeltaan rumat eli reilusti pyöreät tai runsasmuotoiset ovat ainoat jotka tekevät avauksia. Heidän tilastoistaankin näkee että avauksia tehdään enemmän kun saadaan vastauksia.
Vastaavasti kauniit hoikat tai normaalivartaloiset eivät lähesty ollenkaan ja jos sellaisen tilastoja menee katsomaan niin saapuneita viestejä on reilusti enemmän kun lähetettyjä ja kyseiset henkilöt ovat suosikkilistattujakin kymmeniä jopa satoja kertoja. Vastaavien runsasmuotoisten suosikkilistaukset ovat nollissa tai yhden käden sormissa.

Mutta mikä muu syy kuin pinnallisuus voi olla syynä siihen että ainoastaan suoraansanottuna läskit ja sellaiset jotka jo kuvastakin näyttävät kuvottavilta lähestyvät?
Itse olen normaali painoinen pitkä mies ja minusta on myös useampi tuore koko vartalo kuvakin josta myös ruumiinrakenne selviää mutta silti normaali painoiset naiset ei lähesty ollenkaan.
Kuvittelin että liikunnallinen mies olisi kysyttyä kun hyvin moni kaunis nainenkin ilmoittaa liikunnan itselleen tärkeäksi.
En keksi muuta selitystä enään asialle kuin sen että en naamaltani kelpaa vaikka elintavoiltani olisinkin ihanteellinen. Eli pärstäkerroin takertelee. Kyllähän silloin myös ne kauniit hoikatkin lähestyisivät jos he eivät katselisi pelkkää pintaa vaan lukisivat myös kattavan profiilini.
Nyt todella tukevat lähestyvät epätoivoissaan kun eivät parempaakaan saa. Oletetaan että tämä tukeva tantta olisi normaali mitoissa oleva sporttinen nainen niin eihän hän kaiken järjen mukaan silloin minua lähestyisi. Nyt hän lähestyy jos edes saisi jonkun johon tyytyä. Eli edelleenkään kukaan ei hae minua persoonana vaan ainoastaan siksi että olis edes joku.

Tästä kauniit ja rumat teemasta olen keskustellut aiemminkin mutta kysyisin naisilta keille te yleensä laitatte viestiä kun itselläni viestittelijät ovat täysin selkeästi erotettavissa ruumiin rakenteeltaan?
Itse en ole avauksia tehnyt silmää miellyttäviin profiileihin enään vuosiin koska olen huomannut että koskaan kukaan ei vastaa takaisin. Siksi olenkin vain tarjolla. Odotan vain että kiinnostaisin jotakuta todella enkä vain siksi koska kyseinen runsasmuotoinen ei saa ketään muutakaan.

51

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14ja15

      Miehelle
      - joka on käynyt profiilissa 2 viikon sisällä
      - hänen pitää olla täyttänyt myös muutkin kohdat profiilissaan kuin pelkän vapaamuotoisen tekstiosuuden
      - profiilissa lukee muutakin kuin moi tai ota selvää
      - sovin hänen ikäkriteereihinsä, toiveisiin, alueeseen missä hän asuu
      - katson mitä hän harrastaa, onko lapsia ja minkä ikäisiä
      - vaatiiko ensimmäiseksi kuvaa (ei tule saamaan)
      - jos kuva, niin katson onko iloinen ja positiivisen näköinen
      - hänen tulee sopia minun kriteereihini, esim. iän puolesta, mutta joustan tarvittaessa kriteereissäni

      Tästä se yleensä lähtee :)

    • miesvm_1967x

      "Itse olen normaali painoinen pitkä mies ja minusta on myös useampi tuore koko vartalo kuvakin josta myös ruumiinrakenne selviää mutta silti normaali painoiset naiset ei lähesty ollenkaan.
      Kuvittelin että liikunnallinen mies olisi kysyttyä kun hyvin moni kaunis nainenkin ilmoittaa liikunnan itselleen tärkeäksi."

      Lisäksi olen havainnut että olet myös varsin normaalijärkinen, varsin fiksukin mies joten ihmettelen rinnallasi samaa.. mikä piru siinä on ettet muka kelpaa?

      Jos ajattelee meikäläistä esim. olen lyhyt, ehkä kärpässarjaa mutta ei mulla oikeastaan koskaan ole ollut naisrintamalla vaikeuksia. Aina on suhteita löytynyt, sinkkuna olen ollut pätkäaikoja vain. Tosin olen kait kohtuullisen fiksu ja supliikki naisten näkökulmasta katsottuna?

      Mutta jos mun pää olis valjastettu sun kroppaan niin uskoisin että kuhina naismarkkinoilla olis ollu vieläkin huimempaa :D

      Aika erikoista ettei tommonen kundi muka saa seuraa?

      • 7+8

        Et kai sinä ole tosissasi??


    • IkisinkkuDeittaaja

      "Miehelle
      - joka on käynyt profiilissa 2 viikon sisällä"
      (käyn päivittäin)

      "- hänen pitää olla täyttänyt myös muutkin kohdat profiilissaan kuin pelkän vapaamuotoisen tekstiosuuden"
      (jokainen profiilin kohta on täytetty)

      "- profiilissa lukee muutakin kuin moi tai ota selvää"
      (lukee ja todella paljon lukeekin yhtä sun toista huumoriakaan unohtamatta)

      "- sovin hänen ikäkriteereihinsä, toiveisiin, alueeseen missä hän asuu"
      (kun itse aikanani otin yhteyttä katsoin tarkkaan tuon kohdan. Ei vastauksia)

      "- katson mitä hän harrastaa, onko lapsia ja minkä ikäisiä"
      (kun otin yhteyttä pyrin katsomaan harrastuksien yhteensopivuutta tai samankaltaisuutta ja usein lähestyin lapsettomia kun itsellänikään ei ole tai sitten naisia joilla on lapsia eivätkä karsastaneet lapsettomia miehiä. Ei vastauksia)

      "- vaatiiko ensimmäiseksi kuvaa (ei tule saamaan)"
      (En vaatinut kuvaa välttämättä ollenkaan sillä jos joskus päivien jälkeen kyseli kuvan perään lopetti moni nainen viestittelyn kuin seinään ja toiset alkoi keksimään mitä ihmeellisempiä syitä ettei muka osaa liittää kuvaa yms siksi en enään kuvattomista kiinnostunut)

      "- jos kuva, niin katson onko iloinen ja positiivisen näköinen"
      (Hymyilen kuulemma jopa ihanasti joidenkin mielestä kuvissani siitä huolimatta en saa vastauksia tai avauksia muilta kuin epätoivoisilta)

      "- hänen tulee sopia minun kriteereihini, esim. iän puolesta, mutta joustan tarvittaessa kriteereissäni"
      (Itsekin pyrin aikoinani katsomaan että sopisin tarkoin naisen kriteereihin joita lähestyin. Ei vastauksia. Profiilini kriteereihin sopisi varmasti hyvinkin moni nainen mutta siltikään tavalliset eivät lähesty joten kiva kuulla sinun näkemyksesi asiaan. Kumma vain että kohdallani sinunkin vastauksesi ei päde käytännössä ollenkaan)

    • ----------------

      Jaahas.... Hra Ajatustenlukija on taas palannut kehiin. :)

      Entäs jos monista naisistakin on tullut ajatustenlukijota? :P Se vois olla jonkinlainen selitys, ettei flaksi käy.

    • 7+1

      Tekevät avauksia niille miehille joista uskovat saavansa jonkun hyödyn itselleen. Eikä ne aina katso haku kriteereitä vain kuvat mikä on ihan normi reaktio em titanic upotessakin, otetaan kiinni mikä parhaalta mahdolliselta näyttää sillä kuivin jaloin on huomattavasti mukavempaa ja asian tiimoilta kaksin. Kaikki miehetkään eivät valistele. Muutama kärpäspaperi mitä piti lierutella irti kun en iljennyt sanoa et en haluaisi tätä ja katosin hämäräperäisesti mut en minä millään pahalla sitä tehnyt niille naisille.

    • Aloittajalle.

      Suoraan sanottuna pituus tulee lähinnä ongelmaksi jos on todella lyhyt miehillä. Pituus ei sinällään takaan mitään.

      Nopean arvion mukaan syynä lienee näin alustavasti statuksen puute, naaman komeus ja ehkä se ettet osaa kirjoittaa kovin iskevästi?

      Itse lähdin joskus nettideitistä koska keskustelut naisten kanssa olivat huvittavaa läpänheittoa ja kaiken perustana oli lopulta miten komeaa statusrikasta pelimiestä edustin naiselle...käypä siinä tilanteessa flaksi tai ei niin ei kiinnosta.

      Tietysti oman statukseni ja kasvojeni taso ei riittänyt kuin niihin naisiin joilla oli kehossa ylimääräistä ja kun itse treenailen niin en ymmärrä miksi tyytyisin tavalla tai toisella johonkin plösöön? Senkö takia että he pitävät minua mukavana ja empaattisena joka hyväksyy tietysti toisen kilot tuosta vain ja laiskuuden joka niitä ylläpitää?

      Sanoin nettideitille lopulta ei kiitos ja jos et onnistu korjaamaan statustasi tai naamaasi niin sitten ei auta kuin että voitat lotossa.

    • 25+8

      se miehen tehtävä tehdä aloitus, jos et kykene edes siihen ja odotat että nainen senkin tekee......tarvin miestä, en nössö mun helman alle piiloon

      • 18+19

        No eikös tuo selvästi kertonut että naiset ei vastaa avauksiin alkuunkaan. Tyhmäkö olet vai muutenvaan idiootti?Katsos kun jotkut hakevat naista ei diivailevaa bimboa!


      • 25+8
        18+19 kirjoitti:

        No eikös tuo selvästi kertonut että naiset ei vastaa avauksiin alkuunkaan. Tyhmäkö olet vai muutenvaan idiootti?Katsos kun jotkut hakevat naista ei diivailevaa bimboa!

        jos hänelle ei vastata niin hän on juuri se diivaileva bimbo, hyville miehille vastataan


      • 20 + 20

        Miksi minä haluaisin aloitteita tekemättömän nössönaisen, joka ei itse ota elämässä mitä haluaa, vaan makailee ja odottelee jotain hakemaan? Siinähän odottelet.


      • 25+8
        20 + 20 kirjoitti:

        Miksi minä haluaisin aloitteita tekemättömän nössönaisen, joka ei itse ota elämässä mitä haluaa, vaan makailee ja odottelee jotain hakemaan? Siinähän odottelet.

        en minä valita, jonoa on, älä ole huollissaan


    • 9+13

      Minä sain kuvattomalla profiililla naisilta kymmeniä viestejä. Olen kaiketi spekseiltäni aika lupaavan oloinen(pituus, paino, koulutus, työ yms.) ja panostin myös profiilitekstiin varmasti keskimääräistä suomi24-miestä enemmän.

      Mainittakoon vielä saamistani viesteistä sen verran, että varmaankin 90%:ssa sisältö oli joko "Moi, saisko kuvan?", "Moi, mitä teet työksesi?" tai noiden yhdistelmä joten ei ne surkeat avaukset ole pelkästään miesten synti..

    • hoikka kaunis N

      Kuules ikisinkkudeittaaja, koska olet selvästikkin tullut siihen tulokseen, että noilla saiteilla on vain rumia, läskejä jne. niin miksi, et sitten niin komeaksi ja fiksuksi itseäsi mainostaneena laita konetta kiinni ja mene ulos ja etsi sieltä?

      Eiköhän sun naama ole roikkunut niin kauan, että luonne on tullut jo selväks.

      Jos asenne on noin pinnallinen ja itsekeskeinen niin kyllä se kauas paistaa.

      Onko koskaan juolahtanut mieleesi, että ehkä sinussa tosiaan ei ole mitään kiinnostavaa. Tusinassa kolmetoista.
      Kuulutko kenties heihin, jotka jopa kerjää saadakseen naisen?
      Tai luettelee harrastuslistoja,jotka kertovat vain sen, ettet ole kiinnostunut ihmisestä vaan siitä, että vieressä on hyvännäköinen nainen, jota panna?
      Tai olet toki hoikka, mutta naamaltasi Hobitti, jutuiltasi omahyväinen?
      Tai keskustelutaitosi on sitä luokkaa, että kerrot työstäsi loputtomiin antamatta toiselle minkäänlaista suunvuoroa?
      Tai ladot omat aloitteesi kuin robotti, joista paistaa se, että olet koukuttunut treffipalstoille. käytät kaikenvapaa-aikasi niihin ja se täydellinen nainen katsoo parhaimmaksi olla noteeraamatta....

      Tosiaan mene ulos ja kokeile vaikka baarista. jos juoksevat karkuun niin mieti mitä voisit ttehdä toisin. muuten kuin arvostelemalla ja haukkumalla ihmisiä

      • IkisinkkuDeittaaja

        Et ilmeisestikään lukenut tai halunnut lukea ajatuksella mitä kirjoitin ja mitä ylipäätään kysyin. Missä kohtaa mainitsin että deittisaiteilla ei ole kauniita?
        Sen kyllä kerroin että kauniit eivät vastaa tai ylipäätään edes lähesty. Tottakai se on selvä merkki naisen pinnallisuudesta. Jos naisille tosiaan kelpaisi se mitä mä ystävälliseen sävyyn profiilissani itsestäni kerron ja toivon vastakkaisen sukupuolen olevan niin uskoisin että viestiboxini olisi tukossa.
        Ymmärrän toisaalta senkin kun itse itseäsi kauniina pitävänä näet oikeudeksesi ylpeillä olemassaolollasi ja entistä enemmän painaa veistä haavaan koska sinullahan ei parinhaun suhteen ongelmia ole.
        Kannattaisi myös miettiä omaa käytöstäsi toisia kohtaan että mitäpä jos tilanne olisi toinen ja parisuhteen saanti olisi itsellesi todella vaikeaa niin vieläkö olisit ylimielisesti sitä mieltä että olen täysi idiootti ja teen kaikki asiat väärin.

        Se miksi olen aiemminkin täällä käsitellyt tätä rumat vastaan kauniit teemaa johtuu juurikin siitä oudosta asiasta että nettiin täytyy valikoitua jotenkin erityisen kranttu ihmisryhmä.
        Voin kertoa kun tuo baari asia oli sinulla ratkaiseva kysymys niin kyllä jopa minulla on kysyntää baarissa ja olen sieltä muutamia parisuhteitakin saanut muunmuassa ex aviovaimonikin aikanaan ja viime reissulla parikin nättiä naista oli kimpussa.
        Homma vaan on niin että kaikkia vapaitaan ei yksinkertaisesti halua tai ole edes aikaakaan viettää baareissa ja etenkin näin kolmenkympin paremmalla puolen näen elämässäni jo muitakin asioita tärkeämmäksi kuin jatkuvan bilettämisen. Siksi haen seuraakin netistä.
        Mutta netti naiset vastaan yöelämän naiset eroavat kuin yö ja päivä. Toiset ovat avoimia ja tulevat juttelemaan ilman kummempia epäilyksiä mutta netissä edes jutulle pääsy on vaikeaa jopa mahdotonta nättien naisten kanssa.
        Tästä johtuen juurikin te naiset olette tehneet myös minut pinnalliseksi.
        Jos kerran mua ei lähesty tai edes vastaa hoikat ja normaalipainoiset tekevät he valinnan ainoastaan ulkonäön perusteella. Miksi sitten pyöreät ja runsasmuotoiset ovat ainoa ryhmä joka lähestyy? No siksi koska he eivät saa niitä hoikkien haluamia alfauroksia ja vain tyytyvät minuun. Eivät sentakia että kiinnostaisin tai että minuun edes rakastuttaisi vaan siksi että olis edes joku. Vaikka tuo IkisinkkuDeittaaja.


      • 5+16
        IkisinkkuDeittaaja kirjoitti:

        Et ilmeisestikään lukenut tai halunnut lukea ajatuksella mitä kirjoitin ja mitä ylipäätään kysyin. Missä kohtaa mainitsin että deittisaiteilla ei ole kauniita?
        Sen kyllä kerroin että kauniit eivät vastaa tai ylipäätään edes lähesty. Tottakai se on selvä merkki naisen pinnallisuudesta. Jos naisille tosiaan kelpaisi se mitä mä ystävälliseen sävyyn profiilissani itsestäni kerron ja toivon vastakkaisen sukupuolen olevan niin uskoisin että viestiboxini olisi tukossa.
        Ymmärrän toisaalta senkin kun itse itseäsi kauniina pitävänä näet oikeudeksesi ylpeillä olemassaolollasi ja entistä enemmän painaa veistä haavaan koska sinullahan ei parinhaun suhteen ongelmia ole.
        Kannattaisi myös miettiä omaa käytöstäsi toisia kohtaan että mitäpä jos tilanne olisi toinen ja parisuhteen saanti olisi itsellesi todella vaikeaa niin vieläkö olisit ylimielisesti sitä mieltä että olen täysi idiootti ja teen kaikki asiat väärin.

        Se miksi olen aiemminkin täällä käsitellyt tätä rumat vastaan kauniit teemaa johtuu juurikin siitä oudosta asiasta että nettiin täytyy valikoitua jotenkin erityisen kranttu ihmisryhmä.
        Voin kertoa kun tuo baari asia oli sinulla ratkaiseva kysymys niin kyllä jopa minulla on kysyntää baarissa ja olen sieltä muutamia parisuhteitakin saanut muunmuassa ex aviovaimonikin aikanaan ja viime reissulla parikin nättiä naista oli kimpussa.
        Homma vaan on niin että kaikkia vapaitaan ei yksinkertaisesti halua tai ole edes aikaakaan viettää baareissa ja etenkin näin kolmenkympin paremmalla puolen näen elämässäni jo muitakin asioita tärkeämmäksi kuin jatkuvan bilettämisen. Siksi haen seuraakin netistä.
        Mutta netti naiset vastaan yöelämän naiset eroavat kuin yö ja päivä. Toiset ovat avoimia ja tulevat juttelemaan ilman kummempia epäilyksiä mutta netissä edes jutulle pääsy on vaikeaa jopa mahdotonta nättien naisten kanssa.
        Tästä johtuen juurikin te naiset olette tehneet myös minut pinnalliseksi.
        Jos kerran mua ei lähesty tai edes vastaa hoikat ja normaalipainoiset tekevät he valinnan ainoastaan ulkonäön perusteella. Miksi sitten pyöreät ja runsasmuotoiset ovat ainoa ryhmä joka lähestyy? No siksi koska he eivät saa niitä hoikkien haluamia alfauroksia ja vain tyytyvät minuun. Eivät sentakia että kiinnostaisin tai että minuun edes rakastuttaisi vaan siksi että olis edes joku. Vaikka tuo IkisinkkuDeittaaja.

        Ootko sä joku aspergeri vai mikä on kun ei mene jakeluun eikä sytytä?

        Tottakai siellä yössä on helpompaa pokata kun pääset tuomaan itsestäsi muutakin esiin kuin paikoilleen jähmettyneen peura ajovaloissa -ilmeen. Humalallakin on valtava merkitys. Nettideitissä sen sijaan karu totuus on, että jos naama ei miellytä, ei ole mitään kiinnostusta tutustua tarkemmin.

        Se, miksi osa vähemmän tavoiteltavista naisista sinua lähestyy johtuu siitä, että osa näistä naisista on ymmärtänyt oman tasonsa ja rahkeensa ja lähestyvät siksi vähemmän tavoiteltavaa miestä, sinua. He luultavasti toivovat ihan samaa kuin sinä, eli että katsoisit pinnan ohi sitä sisintä. Jostain syystä et kuitenkaan itse tätä suostu tekemään vaikka naisilta odotat.

        Joku päivä tapaat baarista sitten sen nätin tytön. Tai sitten et ja ymmärrät laskea rimaasi ja rajoittaa OMAA PINNALLISUUTTASI. Tai sitten et sitäkään vaan katkeroidut ikisinkuksi joka mielestään ei koskaan saanut tasoistaan. Oma valintasi.


      • IkisinkkuDeittaaja
        5+16 kirjoitti:

        Ootko sä joku aspergeri vai mikä on kun ei mene jakeluun eikä sytytä?

        Tottakai siellä yössä on helpompaa pokata kun pääset tuomaan itsestäsi muutakin esiin kuin paikoilleen jähmettyneen peura ajovaloissa -ilmeen. Humalallakin on valtava merkitys. Nettideitissä sen sijaan karu totuus on, että jos naama ei miellytä, ei ole mitään kiinnostusta tutustua tarkemmin.

        Se, miksi osa vähemmän tavoiteltavista naisista sinua lähestyy johtuu siitä, että osa näistä naisista on ymmärtänyt oman tasonsa ja rahkeensa ja lähestyvät siksi vähemmän tavoiteltavaa miestä, sinua. He luultavasti toivovat ihan samaa kuin sinä, eli että katsoisit pinnan ohi sitä sisintä. Jostain syystä et kuitenkaan itse tätä suostu tekemään vaikka naisilta odotat.

        Joku päivä tapaat baarista sitten sen nätin tytön. Tai sitten et ja ymmärrät laskea rimaasi ja rajoittaa OMAA PINNALLISUUTTASI. Tai sitten et sitäkään vaan katkeroidut ikisinkuksi joka mielestään ei koskaan saanut tasoistaan. Oma valintasi.

        Kun kerran tiedät ja tunnet minut paremmin kuin minä itse niin miksi sitten siellä baarissa olen tavannut niitä kauniita ja hoikkia ja päässyt heidän kanssaan parisuhteeseen asti? Pistät ylimielisesti senkin vain humalan piikkiin mutta sinun periaatteellasi näiden naisten tarvitsisi olla kokopäivä juoppoja jos suostuvat seuraani ainoastaan humalan läpi katsomaan. Kuitenkin he tekevät sitä vapaaehtoisesti myös selvinpäin kuukausi tai vuositolkulla.
        Miksi minun pitää laskea rimaa netissä koska live elämässä saan kuitenkin tai olen saanut juuri niitä naisia joita olen tavoitellutkin?
        Se että feministisyyttäsi näet vain minut vihan kohteena niin perustele nyt kuitenkin katkomatta verisuonia päässäsi minuun kohdistuneet syytöksesi koska ne eivät kuitenkaan pidä paikkaansa sen tiedän itsekin.
        Kyse on alunperinkin jos viitsit edelleenkin tekstini lukea että miksi nettiin valikoituu vain krantut hoikat ja sopusuhtaiset jotka eivät näe tarvetta edes vastailla kenellekään kun taas elävässä elämässä he tulevat jopa vapaaehtoisesti kanssani jutulle.
        Ja siksi alunperinkin kysyin niiltä kauniilta ja hoikilta avauksessani että keille he tekevät niitä avauksia jotta minulle selviäisi tämä kaksinaismoralistinen epäsuhta.


      • 15+5
        IkisinkkuDeittaaja kirjoitti:

        Kun kerran tiedät ja tunnet minut paremmin kuin minä itse niin miksi sitten siellä baarissa olen tavannut niitä kauniita ja hoikkia ja päässyt heidän kanssaan parisuhteeseen asti? Pistät ylimielisesti senkin vain humalan piikkiin mutta sinun periaatteellasi näiden naisten tarvitsisi olla kokopäivä juoppoja jos suostuvat seuraani ainoastaan humalan läpi katsomaan. Kuitenkin he tekevät sitä vapaaehtoisesti myös selvinpäin kuukausi tai vuositolkulla.
        Miksi minun pitää laskea rimaa netissä koska live elämässä saan kuitenkin tai olen saanut juuri niitä naisia joita olen tavoitellutkin?
        Se että feministisyyttäsi näet vain minut vihan kohteena niin perustele nyt kuitenkin katkomatta verisuonia päässäsi minuun kohdistuneet syytöksesi koska ne eivät kuitenkaan pidä paikkaansa sen tiedän itsekin.
        Kyse on alunperinkin jos viitsit edelleenkin tekstini lukea että miksi nettiin valikoituu vain krantut hoikat ja sopusuhtaiset jotka eivät näe tarvetta edes vastailla kenellekään kun taas elävässä elämässä he tulevat jopa vapaaehtoisesti kanssani jutulle.
        Ja siksi alunperinkin kysyin niiltä kauniilta ja hoikilta avauksessani että keille he tekevät niitä avauksia jotta minulle selviäisi tämä kaksinaismoralistinen epäsuhta.

        Lue viestit joihin vastaat niin et kysele noin typeriä.

        "Kun kerran tiedät ja tunnet minut paremmin kuin minä itse niin miksi sitten siellä baarissa olen tavannut niitä kauniita ja hoikkia ja päässyt heidän kanssaan parisuhteeseen asti? Pistät ylimielisesti senkin vain humalan piikkiin mutta sinun periaatteellasi näiden naisten tarvitsisi olla kokopäivä juoppoja jos suostuvat seuraani ainoastaan humalan läpi katsomaan. Kuitenkin he tekevät sitä vapaaehtoisesti myös selvinpäin kuukausi tai vuositolkulla."

        "Tottakai siellä yössä on helpompaa pokata kun pääset tuomaan itsestäsi muutakin esiin kuin paikoilleen jähmettyneen peura ajovaloissa -ilmeen. "

        Minulle hoikat ja nätit tekivät avauksia netissäkin, kiitos kysymästä. Ei tässä ole kuin kaksi selitystä joita et suostu hyväksymään: Et näytä kovin viehättävältä tai sitten kirjoituksistasi naisille paljastuu tämä IkisinkkuDeittaaja -puolesi. Jos olet niin fiksu kuin annat ymmärtää, luulisi sinun jo tehneen johtopäätökset. Olet itsekin pinnallinen etkä anna naisille tilaisuutta näyttää sisintäsi joten pää kiinni ja kitinä seis tai sitten haet sen nätin ja hoikan naisen sieltä mistä väität sen löytäväsi. Älä nyt aikuinen mies jaksa väittää ettet sitä sieltä baarista viitsi hakea jos kerran useampi kerralla kimpussa on...


      • IkisinkkuDeittaaja
        15+5 kirjoitti:

        Lue viestit joihin vastaat niin et kysele noin typeriä.

        "Kun kerran tiedät ja tunnet minut paremmin kuin minä itse niin miksi sitten siellä baarissa olen tavannut niitä kauniita ja hoikkia ja päässyt heidän kanssaan parisuhteeseen asti? Pistät ylimielisesti senkin vain humalan piikkiin mutta sinun periaatteellasi näiden naisten tarvitsisi olla kokopäivä juoppoja jos suostuvat seuraani ainoastaan humalan läpi katsomaan. Kuitenkin he tekevät sitä vapaaehtoisesti myös selvinpäin kuukausi tai vuositolkulla."

        "Tottakai siellä yössä on helpompaa pokata kun pääset tuomaan itsestäsi muutakin esiin kuin paikoilleen jähmettyneen peura ajovaloissa -ilmeen. "

        Minulle hoikat ja nätit tekivät avauksia netissäkin, kiitos kysymästä. Ei tässä ole kuin kaksi selitystä joita et suostu hyväksymään: Et näytä kovin viehättävältä tai sitten kirjoituksistasi naisille paljastuu tämä IkisinkkuDeittaaja -puolesi. Jos olet niin fiksu kuin annat ymmärtää, luulisi sinun jo tehneen johtopäätökset. Olet itsekin pinnallinen etkä anna naisille tilaisuutta näyttää sisintäsi joten pää kiinni ja kitinä seis tai sitten haet sen nätin ja hoikan naisen sieltä mistä väität sen löytäväsi. Älä nyt aikuinen mies jaksa väittää ettet sitä sieltä baarista viitsi hakea jos kerran useampi kerralla kimpussa on...

        Sinun kirjoituksistasi nyt ei ole aistittavissa muuta kuin vihaa ja syyttelyä eikä mitään varsinaista rakentavaa asiaan niin minun puolestani voit jättää provosointi viestisi kirjoittamatta tai jos et niin en niihin vaivaudu enään vastaamaan koska et lue sitä asiaa mitä kirjoitan vaan heität omaa narsistista logiikkaasi.
        Hyvää joulun odotusta jokatapauksessa tai käännä sekin sitten vaikka pahan toivotukseksi jos haluat!


      • 7+17
        IkisinkkuDeittaaja kirjoitti:

        Sinun kirjoituksistasi nyt ei ole aistittavissa muuta kuin vihaa ja syyttelyä eikä mitään varsinaista rakentavaa asiaan niin minun puolestani voit jättää provosointi viestisi kirjoittamatta tai jos et niin en niihin vaivaudu enään vastaamaan koska et lue sitä asiaa mitä kirjoitan vaan heität omaa narsistista logiikkaasi.
        Hyvää joulun odotusta jokatapauksessa tai käännä sekin sitten vaikka pahan toivotukseksi jos haluat!

        Se minkä tulkitset vihaksi on halveksuntaa ja syyttelyksi kuvittelemasi on puolestaan pilkkaa.

        Jos et ystävällisistä neuvoista, suorista kehotuksista ja avoimesta pilkkaamisesta huolimatta näe kulkevasti samaa syöksykierrettä kuin nimimerkki HIFK/J88/Joku vaan sinua ennen niin oma vikasi. Kohta olet oikeasti parisuhteeseen kykenemätön koska sinulle ei enää käy kuin se oikeasti kaunis ja hoikka nainen joka saisi kenet vaan koska muutenhan sinun kanssa olemisessa olisi kyse "tyytymisestä".

        Vielä kerran rautalangasta: Nätit ja hoikat naiset ovat yläpuolellasi nettideittailussa. Jos taas baarista niitä saisit, olisit jo hakenut.

        Ai niin, "hyvää joulua"...


      • Helevetin puupäät!!!
        7+17 kirjoitti:

        Se minkä tulkitset vihaksi on halveksuntaa ja syyttelyksi kuvittelemasi on puolestaan pilkkaa.

        Jos et ystävällisistä neuvoista, suorista kehotuksista ja avoimesta pilkkaamisesta huolimatta näe kulkevasti samaa syöksykierrettä kuin nimimerkki HIFK/J88/Joku vaan sinua ennen niin oma vikasi. Kohta olet oikeasti parisuhteeseen kykenemätön koska sinulle ei enää käy kuin se oikeasti kaunis ja hoikka nainen joka saisi kenet vaan koska muutenhan sinun kanssa olemisessa olisi kyse "tyytymisestä".

        Vielä kerran rautalangasta: Nätit ja hoikat naiset ovat yläpuolellasi nettideittailussa. Jos taas baarista niitä saisit, olisit jo hakenut.

        Ai niin, "hyvää joulua"...

        Etkö sä vitun urpo tajua mitä sulle kirjoitetaan hä????!!!! Jos sulla helevetti on aikaa roikkua baareissa kaiket vapaat, niin se ei tarkoita, että kaikilla toisillakin on!!!!!!
        Lainaa ID.n lauseita itsellesi ja vastaa niihin, äläkä käännä joka asiaa omaan erinomaisuuteesi!!!! Meneekö se vittu sinne kaaliin!!!
        Joulut voit tunkea sinne minne aurinko ei paista!!!!!!!!!


      • hoikka kaunis N
        IkisinkkuDeittaaja kirjoitti:

        Et ilmeisestikään lukenut tai halunnut lukea ajatuksella mitä kirjoitin ja mitä ylipäätään kysyin. Missä kohtaa mainitsin että deittisaiteilla ei ole kauniita?
        Sen kyllä kerroin että kauniit eivät vastaa tai ylipäätään edes lähesty. Tottakai se on selvä merkki naisen pinnallisuudesta. Jos naisille tosiaan kelpaisi se mitä mä ystävälliseen sävyyn profiilissani itsestäni kerron ja toivon vastakkaisen sukupuolen olevan niin uskoisin että viestiboxini olisi tukossa.
        Ymmärrän toisaalta senkin kun itse itseäsi kauniina pitävänä näet oikeudeksesi ylpeillä olemassaolollasi ja entistä enemmän painaa veistä haavaan koska sinullahan ei parinhaun suhteen ongelmia ole.
        Kannattaisi myös miettiä omaa käytöstäsi toisia kohtaan että mitäpä jos tilanne olisi toinen ja parisuhteen saanti olisi itsellesi todella vaikeaa niin vieläkö olisit ylimielisesti sitä mieltä että olen täysi idiootti ja teen kaikki asiat väärin.

        Se miksi olen aiemminkin täällä käsitellyt tätä rumat vastaan kauniit teemaa johtuu juurikin siitä oudosta asiasta että nettiin täytyy valikoitua jotenkin erityisen kranttu ihmisryhmä.
        Voin kertoa kun tuo baari asia oli sinulla ratkaiseva kysymys niin kyllä jopa minulla on kysyntää baarissa ja olen sieltä muutamia parisuhteitakin saanut muunmuassa ex aviovaimonikin aikanaan ja viime reissulla parikin nättiä naista oli kimpussa.
        Homma vaan on niin että kaikkia vapaitaan ei yksinkertaisesti halua tai ole edes aikaakaan viettää baareissa ja etenkin näin kolmenkympin paremmalla puolen näen elämässäni jo muitakin asioita tärkeämmäksi kuin jatkuvan bilettämisen. Siksi haen seuraakin netistä.
        Mutta netti naiset vastaan yöelämän naiset eroavat kuin yö ja päivä. Toiset ovat avoimia ja tulevat juttelemaan ilman kummempia epäilyksiä mutta netissä edes jutulle pääsy on vaikeaa jopa mahdotonta nättien naisten kanssa.
        Tästä johtuen juurikin te naiset olette tehneet myös minut pinnalliseksi.
        Jos kerran mua ei lähesty tai edes vastaa hoikat ja normaalipainoiset tekevät he valinnan ainoastaan ulkonäön perusteella. Miksi sitten pyöreät ja runsasmuotoiset ovat ainoa ryhmä joka lähestyy? No siksi koska he eivät saa niitä hoikkien haluamia alfauroksia ja vain tyytyvät minuun. Eivät sentakia että kiinnostaisin tai että minuun edes rakastuttaisi vaan siksi että olis edes joku. Vaikka tuo IkisinkkuDeittaaja.

        Luin ihan tarpeeksi ja olet tuolla piipittänyt tätä samaa asiaa ties kuin monta kertaa...
        Se, että saiteilla on mielestäsi myös kauniita, jää ikävä kyllä sen rumista ja lihavista mesoomisen alle. Jankutat samaa ties kuinka monetta kertaa. jos ihminen joutuu kysymään samaa asiaa kymmenen kertaa eri tavalla muotoiltuna niin itse ainakin olen tullut siihen tulokseen, että tuskin pari sataakaan utelua samasta aiheesta menee sinulle perille.
        Krantusta puheen ollen... katso peiliin.
        Baareista puheen ollen, on niitä muitakin aktiviteettejä. Kurssit, harrastukset jne.
        Ja mitä mielipiteisiisi tulee... jankutijankutijankutijankutijankuti.

        Se että korostat, ehkä jopa huomaamattasi itseäsi. Nostat kaiken yläpuolelle. Leikit fiksumpaa kuin oletkaa niin ehkä niitä asioita kannattaa miettiä.
        Veitsen kääntämisestä... sitähän sinä täällä kerjäät.

        Sitten vielä tästä elämän vaikeudesta parisuhdemarkkinoilla. Luuletko tosiaan, että muilla on helppoa. Piipahdan satunnaisesti treffipalstoilla vain huomatakseni, että 99% miehistä on jollain lailla reppanoita. Olipa sitten minkänäköisiä tahansa, mutta suurin osa tuntuu hakevan sellaista olkapäätä, henkisesti pystyssä pitäjää, joskus jopa taloudellisesti. Useinmiten taustalla on vieläpä joku mielenterveysongelma, alkoholismi tai muu. Välillä tuntuu vaivaavan pelkuruus ja joku... en tosiaan tiedä mikä. mutta meiltä naisilta vaaditaan jo jonkinlaista psykologian kurssia. Vaikka ainakin minä etsin ihan oikeaa miestä joka osaa käyttäytyä, ottaa nainen huomioon ja osaa seisoa omilla jaloillaan. Ei, en ole kerjäämässä kukkia, tarjoiluja, erikoiskohtelua. Ihmettelen vain, että normijärjellä kasvatettu mies tuntuu olevan kdonnut totaalisesti. Ellei sitten varattuja ole.

        Sitten, joku jaksaa ihan sillä omalla egollaan esittää tätä halvatun "naiset on rumia, miksi kauniit eivät tule soittamaan ovikelloa, kun olen niin hemmetin fiksu ja hyväkroppanen byhyy"-pillitystä muuttamatta itsessään yhtään mitään. Katso peiliin, etsi virhe,(ja nyt ei ole kyse ulkoisesta habituksesata) muuta se ja kokeile sitten uudelleen niin joku blondi saatta haksahtaa


      • Sääälittäävääää
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        Luin ihan tarpeeksi ja olet tuolla piipittänyt tätä samaa asiaa ties kuin monta kertaa...
        Se, että saiteilla on mielestäsi myös kauniita, jää ikävä kyllä sen rumista ja lihavista mesoomisen alle. Jankutat samaa ties kuinka monetta kertaa. jos ihminen joutuu kysymään samaa asiaa kymmenen kertaa eri tavalla muotoiltuna niin itse ainakin olen tullut siihen tulokseen, että tuskin pari sataakaan utelua samasta aiheesta menee sinulle perille.
        Krantusta puheen ollen... katso peiliin.
        Baareista puheen ollen, on niitä muitakin aktiviteettejä. Kurssit, harrastukset jne.
        Ja mitä mielipiteisiisi tulee... jankutijankutijankutijankutijankuti.

        Se että korostat, ehkä jopa huomaamattasi itseäsi. Nostat kaiken yläpuolelle. Leikit fiksumpaa kuin oletkaa niin ehkä niitä asioita kannattaa miettiä.
        Veitsen kääntämisestä... sitähän sinä täällä kerjäät.

        Sitten vielä tästä elämän vaikeudesta parisuhdemarkkinoilla. Luuletko tosiaan, että muilla on helppoa. Piipahdan satunnaisesti treffipalstoilla vain huomatakseni, että 99% miehistä on jollain lailla reppanoita. Olipa sitten minkänäköisiä tahansa, mutta suurin osa tuntuu hakevan sellaista olkapäätä, henkisesti pystyssä pitäjää, joskus jopa taloudellisesti. Useinmiten taustalla on vieläpä joku mielenterveysongelma, alkoholismi tai muu. Välillä tuntuu vaivaavan pelkuruus ja joku... en tosiaan tiedä mikä. mutta meiltä naisilta vaaditaan jo jonkinlaista psykologian kurssia. Vaikka ainakin minä etsin ihan oikeaa miestä joka osaa käyttäytyä, ottaa nainen huomioon ja osaa seisoa omilla jaloillaan. Ei, en ole kerjäämässä kukkia, tarjoiluja, erikoiskohtelua. Ihmettelen vain, että normijärjellä kasvatettu mies tuntuu olevan kdonnut totaalisesti. Ellei sitten varattuja ole.

        Sitten, joku jaksaa ihan sillä omalla egollaan esittää tätä halvatun "naiset on rumia, miksi kauniit eivät tule soittamaan ovikelloa, kun olen niin hemmetin fiksu ja hyväkroppanen byhyy"-pillitystä muuttamatta itsessään yhtään mitään. Katso peiliin, etsi virhe,(ja nyt ei ole kyse ulkoisesta habituksesata) muuta se ja kokeile sitten uudelleen niin joku blondi saatta haksahtaa

        "Piipahdan satunnaisesti treffipalstoilla vain huomatakseni, että 99% miehistä on jollain lailla reppanoita. "

        :D uskottavuutesi koko viestin osalta putosi ihan täysin nollalukemiin.

        Olet provo ja reppana IHAN ITSE.


      • Sääälittäävääää
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        Luin ihan tarpeeksi ja olet tuolla piipittänyt tätä samaa asiaa ties kuin monta kertaa...
        Se, että saiteilla on mielestäsi myös kauniita, jää ikävä kyllä sen rumista ja lihavista mesoomisen alle. Jankutat samaa ties kuinka monetta kertaa. jos ihminen joutuu kysymään samaa asiaa kymmenen kertaa eri tavalla muotoiltuna niin itse ainakin olen tullut siihen tulokseen, että tuskin pari sataakaan utelua samasta aiheesta menee sinulle perille.
        Krantusta puheen ollen... katso peiliin.
        Baareista puheen ollen, on niitä muitakin aktiviteettejä. Kurssit, harrastukset jne.
        Ja mitä mielipiteisiisi tulee... jankutijankutijankutijankutijankuti.

        Se että korostat, ehkä jopa huomaamattasi itseäsi. Nostat kaiken yläpuolelle. Leikit fiksumpaa kuin oletkaa niin ehkä niitä asioita kannattaa miettiä.
        Veitsen kääntämisestä... sitähän sinä täällä kerjäät.

        Sitten vielä tästä elämän vaikeudesta parisuhdemarkkinoilla. Luuletko tosiaan, että muilla on helppoa. Piipahdan satunnaisesti treffipalstoilla vain huomatakseni, että 99% miehistä on jollain lailla reppanoita. Olipa sitten minkänäköisiä tahansa, mutta suurin osa tuntuu hakevan sellaista olkapäätä, henkisesti pystyssä pitäjää, joskus jopa taloudellisesti. Useinmiten taustalla on vieläpä joku mielenterveysongelma, alkoholismi tai muu. Välillä tuntuu vaivaavan pelkuruus ja joku... en tosiaan tiedä mikä. mutta meiltä naisilta vaaditaan jo jonkinlaista psykologian kurssia. Vaikka ainakin minä etsin ihan oikeaa miestä joka osaa käyttäytyä, ottaa nainen huomioon ja osaa seisoa omilla jaloillaan. Ei, en ole kerjäämässä kukkia, tarjoiluja, erikoiskohtelua. Ihmettelen vain, että normijärjellä kasvatettu mies tuntuu olevan kdonnut totaalisesti. Ellei sitten varattuja ole.

        Sitten, joku jaksaa ihan sillä omalla egollaan esittää tätä halvatun "naiset on rumia, miksi kauniit eivät tule soittamaan ovikelloa, kun olen niin hemmetin fiksu ja hyväkroppanen byhyy"-pillitystä muuttamatta itsessään yhtään mitään. Katso peiliin, etsi virhe,(ja nyt ei ole kyse ulkoisesta habituksesata) muuta se ja kokeile sitten uudelleen niin joku blondi saatta haksahtaa

        Vitun säälittävää että rupellat aloittajast mutta itse et saa seuraa! :D

        KATSE PEILIIN!

        Jos et NAISENA löydä kunnon seuraa netistä OLET LUUSERI!


      • 12+9
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        Luin ihan tarpeeksi ja olet tuolla piipittänyt tätä samaa asiaa ties kuin monta kertaa...
        Se, että saiteilla on mielestäsi myös kauniita, jää ikävä kyllä sen rumista ja lihavista mesoomisen alle. Jankutat samaa ties kuinka monetta kertaa. jos ihminen joutuu kysymään samaa asiaa kymmenen kertaa eri tavalla muotoiltuna niin itse ainakin olen tullut siihen tulokseen, että tuskin pari sataakaan utelua samasta aiheesta menee sinulle perille.
        Krantusta puheen ollen... katso peiliin.
        Baareista puheen ollen, on niitä muitakin aktiviteettejä. Kurssit, harrastukset jne.
        Ja mitä mielipiteisiisi tulee... jankutijankutijankutijankutijankuti.

        Se että korostat, ehkä jopa huomaamattasi itseäsi. Nostat kaiken yläpuolelle. Leikit fiksumpaa kuin oletkaa niin ehkä niitä asioita kannattaa miettiä.
        Veitsen kääntämisestä... sitähän sinä täällä kerjäät.

        Sitten vielä tästä elämän vaikeudesta parisuhdemarkkinoilla. Luuletko tosiaan, että muilla on helppoa. Piipahdan satunnaisesti treffipalstoilla vain huomatakseni, että 99% miehistä on jollain lailla reppanoita. Olipa sitten minkänäköisiä tahansa, mutta suurin osa tuntuu hakevan sellaista olkapäätä, henkisesti pystyssä pitäjää, joskus jopa taloudellisesti. Useinmiten taustalla on vieläpä joku mielenterveysongelma, alkoholismi tai muu. Välillä tuntuu vaivaavan pelkuruus ja joku... en tosiaan tiedä mikä. mutta meiltä naisilta vaaditaan jo jonkinlaista psykologian kurssia. Vaikka ainakin minä etsin ihan oikeaa miestä joka osaa käyttäytyä, ottaa nainen huomioon ja osaa seisoa omilla jaloillaan. Ei, en ole kerjäämässä kukkia, tarjoiluja, erikoiskohtelua. Ihmettelen vain, että normijärjellä kasvatettu mies tuntuu olevan kdonnut totaalisesti. Ellei sitten varattuja ole.

        Sitten, joku jaksaa ihan sillä omalla egollaan esittää tätä halvatun "naiset on rumia, miksi kauniit eivät tule soittamaan ovikelloa, kun olen niin hemmetin fiksu ja hyväkroppanen byhyy"-pillitystä muuttamatta itsessään yhtään mitään. Katso peiliin, etsi virhe,(ja nyt ei ole kyse ulkoisesta habituksesata) muuta se ja kokeile sitten uudelleen niin joku blondi saatta haksahtaa

        "99%"??? Kerroppa meille kaikille mihin tuollainen "fakta" perustuu ja mistä voimme lukea tutkimuksen jossa tuollaisiin prosentti lukuihin on päästy?


      • hoikka kaunis N
        12+9 kirjoitti:

        "99%"??? Kerroppa meille kaikille mihin tuollainen "fakta" perustuu ja mistä voimme lukea tutkimuksen jossa tuollaisiin prosentti lukuihin on päästy?

        12 9
        Perustuu kokemuksiin... Ehkä prosentit menee uusiksi, mutta sanotaan nyt niin, että yhteyden otoista puolin ja toisin, sisältää myös omia aloituksiani, ajatellaan vaikka 100 kpl kontaktia voi olla yli tai alle. Tuskin täsmällinen prosenttiluku on se oleellinen asia vaan se, että fiksuutta tosiaan saa hakea.

        N. 15 heppua saapuu treffit sovittaessa paikalle. Huraa siitä. Eivät kuitenkaan tee elettäkään, se eteen, että esimerkiksi missä näkisimme. Ehdotan toki paikkoja, mutta myös olen ilmaissut, että otetaan toisenkin toiveet huomioon. No vien herrat sitten treffeille. Huom! Yksikään ei ole ehdottanut paikkaa vaan odottaa, että nainen vie.

        Näistä 4 henkilöä on saapunut paikalle ympäri juovuksissa.
        Näistä kaksi käyttäytynyt uhkaavasti kun ns. treffit ovat päättyneet. Toinen lähetteli ensin kerjäysviestejä perään ja sitten ilmoitti kyttäävänsä oven takana (niinku mitä).
        Yksi osoittautui entiseksi linnakundiksi, joka kerskaili rikoksillaan.

        Siiten pari tyyppiä on melkein nukahtanut tavatessa kahvilan pöytään. Pahoitteli kyllä ja selitys oli, että tekee niin paljon töitä. Ok. Ymmärrän, mutta onko hän aina töissä ja yhtä väsynyt. Olishan ton tapaamisen voinut siirtää.

        Yksi puhui melkein koko tapaamisen ajan puhelimeen. Profiilissa olikin kyllä melkoinen harrastelista, joten ymmärsin, että haki vain seuraa petipuuhiin ja en ilmeisestikkään antanut tällaista vaikutelmaa.

        Muutama kaveri saapui paikalle, mutta ei puhunut oikeastaan yhtään mitään. Yksi heistä sentään toisti kaiken mitä sanoin ikään kuin aloittaakseen keskustelun. Seurassani harvemmin tulee vaivautuneita hetkiä, mutta, jos minulle mainostetaan olevan keskustelutaitoisia, annan toki mahdollisuuden jutella. Jos ei viiteentoista minuuttiin saa sanaa suusta kuin lypsämällä niin ehkä on annettu ymmärtää jotain mikä ei ole totta.

        Kaksi kaverusta on vetänyt monologia omasta erinomaisuudestaan ja ammatistaan ja omaisuudestaan. Jostain syystä joillekkin on hirveän tärkeää kertoa mitä mikäkin ostamansa tavara on maksanut.. Ei heitä kiinnostanut, että kuka minä olen

        Eräs heppu oli töykeä. Ymmärsin, että se oli hänen "huumoriaan", mutta ehkä tilanne ei ole paras töykeälle huumorille.
        Eräs kaveri muutaman tapaamisen jälkeen alkoityhjentääsäännöllisesti jääkaappini. Yritti kerjätä minua tilailemaan milloin mitäkin tavaroita itselleen eikä koskaan tuonut mitään. Siis pelkkä kuppaaja.
        Yksi ilmoitti, että kivaa oli ja vois nähdä toistekkin. Katsoo kuitenkin vieläne sovitut treffit. Eli pisti jonoon. Jos itse löytäisin kivan niin se on siinä, eikä muita tartte.

        Kaikki ovat yhtä lukuunottamatta halunneet tavata uudelleen, joten en varmaan ihan kauhea ole ollut.

        Kolmesti olen kivoilla treffeillä ollut ja viimeisimmät taitaa toistuakkin. Eli fiksujakin sentään löytyy.

        Mutta sitten ne loput kontaktit... Noin sadasta kolmisenkymmentä suoraa ehdotusta seksiin eri muodossa. Ensimmäisessä viestissä, Ilman kuvaa. Muutama on tullut valokuvalla varustettuna, mutta naamansa ei uskalla näyttää vaikka rohkeutta kyseiseen viestiin on riittäny.
        Noin kymmenen on naimisissa.Jotkut ilmoittavat vain tarvitsevansa pariksi viikoksi käyttökaluksi (?)

        Yksi treffiehdotus on tullut sellainenkin, että lähtisinkö hänen ja armeijakaverinsa kanssa mielenosoitukseen itsenäisyyspäivänä. No just.
        Kymmenkunta kirjoituskaveria. Juttu on luistanut, mutta kun tavata pitäisi niin kato on käynyt. Vältellään viimeiseen asti, mutta kuitenkin kirjoittelee tiedottaakseen tekemisistään. Kerranjopa tuli tapaamisehdotukseeni kommentti, että "Pitääkö mun taas lähtee ajamaan. "

        Loputon määrä "Moi, mitä kuuluu?"- viestejä. Kun näihin vastaat niin eipä sitten kuulu enää yhtään mitään. Nykyään jätän vastaamatta mitään, koska tiedän sen olevan turhaa.

        Kerran olen saanut jonkun epämääräisen uskonnollisen/isesyyttely/naisten moraali on per..stä- kirjelmän, joka oli niin outo, että oudompaa saa hakea.

        Suurin osa kontaktin ottaneista ovat 10-20 vuotta vanhempia kuin toiveeni.
        Omat aloitukseni ovat olleet melko turhia, yhtä lukuun ottamatta. Niihin ei vastata.

        Ja sitten näitäkin riittää.... Minulla on naamakuva ja kroppakuva. Sitten on tullut kyselyitä ensimmäisessä viestissä, olisiko minulla muita kuvia? Kysyjällä saattaa olla yksi, jos sitäkään.

        Riittikö faktaksi? Mainittakoon, että noin vuosi oli jostain syystä aikaa kun ei tosiaan saanut ketää minnekkään. Satunnaisesti olen käynyt siksi, että noita ahdistusviestejä on tullut ajoittain liikaa. Uskon kuitenkin ihmisiin ja oletan, että ihan oikeallakin asialla olevia on. Nyt on taas ihan ok porukkaa liikkeellä.

        Tota pinnallisuutta vaan en oikeasti tajua varmaan koskaan


      • miesvm_1967x
        Helevetin puupäät!!! kirjoitti:

        Etkö sä vitun urpo tajua mitä sulle kirjoitetaan hä????!!!! Jos sulla helevetti on aikaa roikkua baareissa kaiket vapaat, niin se ei tarkoita, että kaikilla toisillakin on!!!!!!
        Lainaa ID.n lauseita itsellesi ja vastaa niihin, äläkä käännä joka asiaa omaan erinomaisuuteesi!!!! Meneekö se vittu sinne kaaliin!!!
        Joulut voit tunkea sinne minne aurinko ei paista!!!!!!!!!

        Hyvät herrat, rauhoittukaa kiitos!


      • miesvm_1967x
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        12 9
        Perustuu kokemuksiin... Ehkä prosentit menee uusiksi, mutta sanotaan nyt niin, että yhteyden otoista puolin ja toisin, sisältää myös omia aloituksiani, ajatellaan vaikka 100 kpl kontaktia voi olla yli tai alle. Tuskin täsmällinen prosenttiluku on se oleellinen asia vaan se, että fiksuutta tosiaan saa hakea.

        N. 15 heppua saapuu treffit sovittaessa paikalle. Huraa siitä. Eivät kuitenkaan tee elettäkään, se eteen, että esimerkiksi missä näkisimme. Ehdotan toki paikkoja, mutta myös olen ilmaissut, että otetaan toisenkin toiveet huomioon. No vien herrat sitten treffeille. Huom! Yksikään ei ole ehdottanut paikkaa vaan odottaa, että nainen vie.

        Näistä 4 henkilöä on saapunut paikalle ympäri juovuksissa.
        Näistä kaksi käyttäytynyt uhkaavasti kun ns. treffit ovat päättyneet. Toinen lähetteli ensin kerjäysviestejä perään ja sitten ilmoitti kyttäävänsä oven takana (niinku mitä).
        Yksi osoittautui entiseksi linnakundiksi, joka kerskaili rikoksillaan.

        Siiten pari tyyppiä on melkein nukahtanut tavatessa kahvilan pöytään. Pahoitteli kyllä ja selitys oli, että tekee niin paljon töitä. Ok. Ymmärrän, mutta onko hän aina töissä ja yhtä väsynyt. Olishan ton tapaamisen voinut siirtää.

        Yksi puhui melkein koko tapaamisen ajan puhelimeen. Profiilissa olikin kyllä melkoinen harrastelista, joten ymmärsin, että haki vain seuraa petipuuhiin ja en ilmeisestikkään antanut tällaista vaikutelmaa.

        Muutama kaveri saapui paikalle, mutta ei puhunut oikeastaan yhtään mitään. Yksi heistä sentään toisti kaiken mitä sanoin ikään kuin aloittaakseen keskustelun. Seurassani harvemmin tulee vaivautuneita hetkiä, mutta, jos minulle mainostetaan olevan keskustelutaitoisia, annan toki mahdollisuuden jutella. Jos ei viiteentoista minuuttiin saa sanaa suusta kuin lypsämällä niin ehkä on annettu ymmärtää jotain mikä ei ole totta.

        Kaksi kaverusta on vetänyt monologia omasta erinomaisuudestaan ja ammatistaan ja omaisuudestaan. Jostain syystä joillekkin on hirveän tärkeää kertoa mitä mikäkin ostamansa tavara on maksanut.. Ei heitä kiinnostanut, että kuka minä olen

        Eräs heppu oli töykeä. Ymmärsin, että se oli hänen "huumoriaan", mutta ehkä tilanne ei ole paras töykeälle huumorille.
        Eräs kaveri muutaman tapaamisen jälkeen alkoityhjentääsäännöllisesti jääkaappini. Yritti kerjätä minua tilailemaan milloin mitäkin tavaroita itselleen eikä koskaan tuonut mitään. Siis pelkkä kuppaaja.
        Yksi ilmoitti, että kivaa oli ja vois nähdä toistekkin. Katsoo kuitenkin vieläne sovitut treffit. Eli pisti jonoon. Jos itse löytäisin kivan niin se on siinä, eikä muita tartte.

        Kaikki ovat yhtä lukuunottamatta halunneet tavata uudelleen, joten en varmaan ihan kauhea ole ollut.

        Kolmesti olen kivoilla treffeillä ollut ja viimeisimmät taitaa toistuakkin. Eli fiksujakin sentään löytyy.

        Mutta sitten ne loput kontaktit... Noin sadasta kolmisenkymmentä suoraa ehdotusta seksiin eri muodossa. Ensimmäisessä viestissä, Ilman kuvaa. Muutama on tullut valokuvalla varustettuna, mutta naamansa ei uskalla näyttää vaikka rohkeutta kyseiseen viestiin on riittäny.
        Noin kymmenen on naimisissa.Jotkut ilmoittavat vain tarvitsevansa pariksi viikoksi käyttökaluksi (?)

        Yksi treffiehdotus on tullut sellainenkin, että lähtisinkö hänen ja armeijakaverinsa kanssa mielenosoitukseen itsenäisyyspäivänä. No just.
        Kymmenkunta kirjoituskaveria. Juttu on luistanut, mutta kun tavata pitäisi niin kato on käynyt. Vältellään viimeiseen asti, mutta kuitenkin kirjoittelee tiedottaakseen tekemisistään. Kerranjopa tuli tapaamisehdotukseeni kommentti, että "Pitääkö mun taas lähtee ajamaan. "

        Loputon määrä "Moi, mitä kuuluu?"- viestejä. Kun näihin vastaat niin eipä sitten kuulu enää yhtään mitään. Nykyään jätän vastaamatta mitään, koska tiedän sen olevan turhaa.

        Kerran olen saanut jonkun epämääräisen uskonnollisen/isesyyttely/naisten moraali on per..stä- kirjelmän, joka oli niin outo, että oudompaa saa hakea.

        Suurin osa kontaktin ottaneista ovat 10-20 vuotta vanhempia kuin toiveeni.
        Omat aloitukseni ovat olleet melko turhia, yhtä lukuun ottamatta. Niihin ei vastata.

        Ja sitten näitäkin riittää.... Minulla on naamakuva ja kroppakuva. Sitten on tullut kyselyitä ensimmäisessä viestissä, olisiko minulla muita kuvia? Kysyjällä saattaa olla yksi, jos sitäkään.

        Riittikö faktaksi? Mainittakoon, että noin vuosi oli jostain syystä aikaa kun ei tosiaan saanut ketää minnekkään. Satunnaisesti olen käynyt siksi, että noita ahdistusviestejä on tullut ajoittain liikaa. Uskon kuitenkin ihmisiin ja oletan, että ihan oikeallakin asialla olevia on. Nyt on taas ihan ok porukkaa liikkeellä.

        Tota pinnallisuutta vaan en oikeasti tajua varmaan koskaan

        Huhhuh! .. menee usko suomalaiseen mieheen.. tai sitten sulla on vain käynyt antilottovoittoja liiaksi asti? Vaikka olen kuullut treffeillä paljonkin törkeitä tarinoita miten miehet ottaa yhteyttä hölmösti tai käyttäytyvät treffeillä hölmösti niin kyllä tää oli jo ihan pohjanoteeraus :(

        Ei vittu mie meen saunaan :D

        Mukavaa joulun odotusta ja parempaa tuuria toivottelen :)


      • Mariliiii
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        12 9
        Perustuu kokemuksiin... Ehkä prosentit menee uusiksi, mutta sanotaan nyt niin, että yhteyden otoista puolin ja toisin, sisältää myös omia aloituksiani, ajatellaan vaikka 100 kpl kontaktia voi olla yli tai alle. Tuskin täsmällinen prosenttiluku on se oleellinen asia vaan se, että fiksuutta tosiaan saa hakea.

        N. 15 heppua saapuu treffit sovittaessa paikalle. Huraa siitä. Eivät kuitenkaan tee elettäkään, se eteen, että esimerkiksi missä näkisimme. Ehdotan toki paikkoja, mutta myös olen ilmaissut, että otetaan toisenkin toiveet huomioon. No vien herrat sitten treffeille. Huom! Yksikään ei ole ehdottanut paikkaa vaan odottaa, että nainen vie.

        Näistä 4 henkilöä on saapunut paikalle ympäri juovuksissa.
        Näistä kaksi käyttäytynyt uhkaavasti kun ns. treffit ovat päättyneet. Toinen lähetteli ensin kerjäysviestejä perään ja sitten ilmoitti kyttäävänsä oven takana (niinku mitä).
        Yksi osoittautui entiseksi linnakundiksi, joka kerskaili rikoksillaan.

        Siiten pari tyyppiä on melkein nukahtanut tavatessa kahvilan pöytään. Pahoitteli kyllä ja selitys oli, että tekee niin paljon töitä. Ok. Ymmärrän, mutta onko hän aina töissä ja yhtä väsynyt. Olishan ton tapaamisen voinut siirtää.

        Yksi puhui melkein koko tapaamisen ajan puhelimeen. Profiilissa olikin kyllä melkoinen harrastelista, joten ymmärsin, että haki vain seuraa petipuuhiin ja en ilmeisestikkään antanut tällaista vaikutelmaa.

        Muutama kaveri saapui paikalle, mutta ei puhunut oikeastaan yhtään mitään. Yksi heistä sentään toisti kaiken mitä sanoin ikään kuin aloittaakseen keskustelun. Seurassani harvemmin tulee vaivautuneita hetkiä, mutta, jos minulle mainostetaan olevan keskustelutaitoisia, annan toki mahdollisuuden jutella. Jos ei viiteentoista minuuttiin saa sanaa suusta kuin lypsämällä niin ehkä on annettu ymmärtää jotain mikä ei ole totta.

        Kaksi kaverusta on vetänyt monologia omasta erinomaisuudestaan ja ammatistaan ja omaisuudestaan. Jostain syystä joillekkin on hirveän tärkeää kertoa mitä mikäkin ostamansa tavara on maksanut.. Ei heitä kiinnostanut, että kuka minä olen

        Eräs heppu oli töykeä. Ymmärsin, että se oli hänen "huumoriaan", mutta ehkä tilanne ei ole paras töykeälle huumorille.
        Eräs kaveri muutaman tapaamisen jälkeen alkoityhjentääsäännöllisesti jääkaappini. Yritti kerjätä minua tilailemaan milloin mitäkin tavaroita itselleen eikä koskaan tuonut mitään. Siis pelkkä kuppaaja.
        Yksi ilmoitti, että kivaa oli ja vois nähdä toistekkin. Katsoo kuitenkin vieläne sovitut treffit. Eli pisti jonoon. Jos itse löytäisin kivan niin se on siinä, eikä muita tartte.

        Kaikki ovat yhtä lukuunottamatta halunneet tavata uudelleen, joten en varmaan ihan kauhea ole ollut.

        Kolmesti olen kivoilla treffeillä ollut ja viimeisimmät taitaa toistuakkin. Eli fiksujakin sentään löytyy.

        Mutta sitten ne loput kontaktit... Noin sadasta kolmisenkymmentä suoraa ehdotusta seksiin eri muodossa. Ensimmäisessä viestissä, Ilman kuvaa. Muutama on tullut valokuvalla varustettuna, mutta naamansa ei uskalla näyttää vaikka rohkeutta kyseiseen viestiin on riittäny.
        Noin kymmenen on naimisissa.Jotkut ilmoittavat vain tarvitsevansa pariksi viikoksi käyttökaluksi (?)

        Yksi treffiehdotus on tullut sellainenkin, että lähtisinkö hänen ja armeijakaverinsa kanssa mielenosoitukseen itsenäisyyspäivänä. No just.
        Kymmenkunta kirjoituskaveria. Juttu on luistanut, mutta kun tavata pitäisi niin kato on käynyt. Vältellään viimeiseen asti, mutta kuitenkin kirjoittelee tiedottaakseen tekemisistään. Kerranjopa tuli tapaamisehdotukseeni kommentti, että "Pitääkö mun taas lähtee ajamaan. "

        Loputon määrä "Moi, mitä kuuluu?"- viestejä. Kun näihin vastaat niin eipä sitten kuulu enää yhtään mitään. Nykyään jätän vastaamatta mitään, koska tiedän sen olevan turhaa.

        Kerran olen saanut jonkun epämääräisen uskonnollisen/isesyyttely/naisten moraali on per..stä- kirjelmän, joka oli niin outo, että oudompaa saa hakea.

        Suurin osa kontaktin ottaneista ovat 10-20 vuotta vanhempia kuin toiveeni.
        Omat aloitukseni ovat olleet melko turhia, yhtä lukuun ottamatta. Niihin ei vastata.

        Ja sitten näitäkin riittää.... Minulla on naamakuva ja kroppakuva. Sitten on tullut kyselyitä ensimmäisessä viestissä, olisiko minulla muita kuvia? Kysyjällä saattaa olla yksi, jos sitäkään.

        Riittikö faktaksi? Mainittakoon, että noin vuosi oli jostain syystä aikaa kun ei tosiaan saanut ketää minnekkään. Satunnaisesti olen käynyt siksi, että noita ahdistusviestejä on tullut ajoittain liikaa. Uskon kuitenkin ihmisiin ja oletan, että ihan oikeallakin asialla olevia on. Nyt on taas ihan ok porukkaa liikkeellä.

        Tota pinnallisuutta vaan en oikeasti tajua varmaan koskaan

        Anteeksi, mutta pakko kommentoida tarinaasi. Itse olen tavannut kymmeniä miehiä nettitreffien kautta ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että kaikki ovat olleet asiallisia ja osanneet käyttäytyä. Vaikka ne eivät olisi jatko tapailuun päätyneetkään, niin kukaan ei ole jäänyt ahdistelemaan, eivätkä ole ahdistelleet edes tavatessamme. En voi uskoa kertomaasi, ellet sitten todella syöksy heti treffeille ensimmäisen lähestyvän ehdokkaan kanssa joka näyttää "ihan kivalta".


      • hoikka kaunis N
        Mariliiii kirjoitti:

        Anteeksi, mutta pakko kommentoida tarinaasi. Itse olen tavannut kymmeniä miehiä nettitreffien kautta ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että kaikki ovat olleet asiallisia ja osanneet käyttäytyä. Vaikka ne eivät olisi jatko tapailuun päätyneetkään, niin kukaan ei ole jäänyt ahdistelemaan, eivätkä ole ahdistelleet edes tavatessamme. En voi uskoa kertomaasi, ellet sitten todella syöksy heti treffeille ensimmäisen lähestyvän ehdokkaan kanssa joka näyttää "ihan kivalta".

        Usko tai ole uskomatta. Mutta totta on kaikki. Olisin erittäin iloinen, jos edes puoleen olisin ollut törmäämättä. Tuskin kovin helpolla olen treffeille lähtenyt. Vähintään viikon chattailyn jälkeen. Ei tosiaan ole tapana mennä ihmisten kanssa joista ei saa edes kirjallisesti mitään irti. Kaikki ovat vaikuttaneet ihan asiallisilta tapaamisiin. Osahan on muuten ollut asiallista, mutta livenä niin väsyneitä.

        Sen kriminaalin kanssa tais mennä kuukausi ennen kuin tavattiin kun aina tuli este. Luovutinkin jossain vaiheessa, mutta kun tilaisuus sitten tuli niin menin katsomaan kelle olin kirjoitellut. Hänkin antoi ihan pätevän kuvan itsestään.

        Sen tosin myönnän, että tuurini on muuttunut. Olen ollut ihan huippu treffeillä kerran. Tosin oltiin enemmän kavereita ellei sisaruksia. Vietettiin kiva päivä silti. Ja nyt olen tavannut vähän fiksumpaa väkee. Yksi kaveri vaikutti ihan lupaavalta. Fiksulta ja mukavalta ja vihdoin jes kiltiltäkin. Eli toivoa alkaa olla.

        Totta hitossa kaikki on omaa syytäni mitäs muutakaan. Mutta väitän kyllä ihan puhtaalla tuurilla olleen jokin merkitys.
        Enhän näitten kirjekaverivedättäjienkään kanssa edes päässyt mihinkään. Loppu kerran se loputon rustaaminen siihen kun kaveri nyyhkytti, että hän itkee kun olen niin kiva ja exä oli kauhee. Woops alkopa kuulostaan sekin oudolta.

        Joo ja ikäryhmä on 37-44

        Ai joo, yhden kanssa menin lasilliselle melko nopeesti. Koulutettu, siisti mies, joka asui lähellä ehdotti tapaamista. Totesin, että eipä ole muutakaan niin voin lähteä. Kun tapasimme niin hän totesi heti, etten ollut hänen tyyppiään, mutta hän kaipasi läheisyyttä. Niinkumitäettä. Olin siinä sitten jonkun aikaa kunnes kaveri alkoi vaatimaan halauksia ja kädestä pitelyitä jne. Totesin, etten ole niin epätoivoinen ja kaveri oli muutenkin hieman liian feminiininen minulle. Aika nopeesti loppui ne treffit.
        Oma vikani kuitenkin. Tottakai. Onhan se selvä jos on deittipalstalla ja joku homo on päättänyt, että jostain se hellyys on saatava niin silloin vaan profiili pystyyn ja olettamaan, että keltä vaan irtoo. Tyhmähän minä olen, kun en kuullut kirjoitetun tekstin takaa esim tapaa ja ääntä kuinka puhuu. Olis pitänyt.

        Se kunnioituspuoli on tosiaan ollut hakusessa ja olen usein ihmetellyt miksi kun en kellekkään ole ikinä pahaa tehnyt.

        Jos sinulla Marilii on ollut hyvä tuuri niin ole iloinen siitä. Harmi, ettei sieltä sitten ketään löytynyt, jos vielä deittailet. Jos et niin onnea.


      • hoikka kaunis N
        hoikka kaunis N kirjoitti:

        Usko tai ole uskomatta. Mutta totta on kaikki. Olisin erittäin iloinen, jos edes puoleen olisin ollut törmäämättä. Tuskin kovin helpolla olen treffeille lähtenyt. Vähintään viikon chattailyn jälkeen. Ei tosiaan ole tapana mennä ihmisten kanssa joista ei saa edes kirjallisesti mitään irti. Kaikki ovat vaikuttaneet ihan asiallisilta tapaamisiin. Osahan on muuten ollut asiallista, mutta livenä niin väsyneitä.

        Sen kriminaalin kanssa tais mennä kuukausi ennen kuin tavattiin kun aina tuli este. Luovutinkin jossain vaiheessa, mutta kun tilaisuus sitten tuli niin menin katsomaan kelle olin kirjoitellut. Hänkin antoi ihan pätevän kuvan itsestään.

        Sen tosin myönnän, että tuurini on muuttunut. Olen ollut ihan huippu treffeillä kerran. Tosin oltiin enemmän kavereita ellei sisaruksia. Vietettiin kiva päivä silti. Ja nyt olen tavannut vähän fiksumpaa väkee. Yksi kaveri vaikutti ihan lupaavalta. Fiksulta ja mukavalta ja vihdoin jes kiltiltäkin. Eli toivoa alkaa olla.

        Totta hitossa kaikki on omaa syytäni mitäs muutakaan. Mutta väitän kyllä ihan puhtaalla tuurilla olleen jokin merkitys.
        Enhän näitten kirjekaverivedättäjienkään kanssa edes päässyt mihinkään. Loppu kerran se loputon rustaaminen siihen kun kaveri nyyhkytti, että hän itkee kun olen niin kiva ja exä oli kauhee. Woops alkopa kuulostaan sekin oudolta.

        Joo ja ikäryhmä on 37-44

        Ai joo, yhden kanssa menin lasilliselle melko nopeesti. Koulutettu, siisti mies, joka asui lähellä ehdotti tapaamista. Totesin, että eipä ole muutakaan niin voin lähteä. Kun tapasimme niin hän totesi heti, etten ollut hänen tyyppiään, mutta hän kaipasi läheisyyttä. Niinkumitäettä. Olin siinä sitten jonkun aikaa kunnes kaveri alkoi vaatimaan halauksia ja kädestä pitelyitä jne. Totesin, etten ole niin epätoivoinen ja kaveri oli muutenkin hieman liian feminiininen minulle. Aika nopeesti loppui ne treffit.
        Oma vikani kuitenkin. Tottakai. Onhan se selvä jos on deittipalstalla ja joku homo on päättänyt, että jostain se hellyys on saatava niin silloin vaan profiili pystyyn ja olettamaan, että keltä vaan irtoo. Tyhmähän minä olen, kun en kuullut kirjoitetun tekstin takaa esim tapaa ja ääntä kuinka puhuu. Olis pitänyt.

        Se kunnioituspuoli on tosiaan ollut hakusessa ja olen usein ihmetellyt miksi kun en kellekkään ole ikinä pahaa tehnyt.

        Jos sinulla Marilii on ollut hyvä tuuri niin ole iloinen siitä. Harmi, ettei sieltä sitten ketään löytynyt, jos vielä deittailet. Jos et niin onnea.

        Jos nyt tohonkin tarttuu niin tämä kirjekaveri siis päätti toteamuksensa, että "ihana virtuaaliystävä". Eli olin hänelle pelkkä virtuaaliolento enkä edes oikea ihminen jonka oikeaqsti voisi tavata. Ei ihan tervettä...


      • 55+55
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Hyvät herrat, rauhoittukaa kiitos!

        Onks tää numero numero -nimimerkki nyt joku muotijuttu? En tajuu!
        Oon uus täällä :)
        Hyvää joulua kaikille!


      • Kymppi piikki
        55+55 kirjoitti:

        Onks tää numero numero -nimimerkki nyt joku muotijuttu? En tajuu!
        Oon uus täällä :)
        Hyvää joulua kaikille!

        Metsästäjien keksintö. Katos kun sarvipää hirvisonnit mitoitetaan usein piikkien mukaan esim 7 7 tai vaikka 5 8 eli kuinka monta piikkiä on kummankin sarvipuoliskon sarvessa. Yleistyny jostain syystä näihin keskusteluihin. Jouluja!!


    • 14+12

      Onko mulla bon voyage fiilis vai onko tämä ihan sama aloitus käyty jo ennenkin läpi, saman kirjoittajan aloitteesta?

      Summataas ne vahnat löydökset: Yrität selvästi kovempaa tasoa kuin mitä itse olet, markkinoilla joilla ulkonäkö määrää ja joilla on miesenemmistö.

      Totta kai se on sun pärstästäsi kiinni kuten myös ruumiinrakenteestasi eli lihaksikkuudesta jne. Samoin itse valikoit ulkoisten seikkojen perusteella kuten viestistäsi tuskallisen selvästi käy ilmi. Olet itse osa ongelmaa.

      OIiko muuta?

    • totuus esin

      Olet vaan ruma mies.

      Aamen!

    • Avautuminen

      Voi mennä aiheen ulkopuolelle, mutta kuinka moni mies ja miksei nainenkin on tehnyt saman havainnon kuin minä? Tuon nyt myös esille sen, että en halua missään tapauksessa yleistää tai luoda mitään stereotypiaa. Suurin osa naisista nettideittailun maailmassa vaikuttaa mukavilta ja tasapainoisilta, mutta sitten törmää ihan aikuisten oikeasti myös (onneksi harvemmin) niihin profiileihin, joissa naisesta houkuu räikeä arrogantti asenne ja jopa ilkeys. Nämä profiilit on luotu tyyliin "mulle ei sitten ihan tavallinen mies kelpaa", "älä kirjoita jos et ole sitä tai tätä tai tuota" yms. Ei sillä, että tällaisia profiileja koskaan lähestyisin, mutta en voi tuntea mitään muuta kuin säälinsekaisia tunteita, kun ko. profiilin näen. Sitten roikutaan vuosikaudet palstalla ja ihmetellään, miksi kumppania ei löydy...

      • miesvm_1967x

        Kyllä, sama havainto tuli tehtyä :D En viitte sanoa nimimerkkejä mutta tsekkailin yksi kerta niillä kriteereillä joita aikoinaan käytin hauissani ja nämä samat "inkkaripäällikkömuijat" siellä edelleen näyttävät korskuvan omaa erinomaisuuttaan jotka eivät lankea tavismiehiin. Mutta ei oo langennu näköjään extreme-miehiinkään :D Ei ne mullekaan koskaan mitään vastanneet vaikka omasta mielestäni tein ihan asiallisia aloituksia.. mutta minähän olenkin tietyllä tavalla ihan tavis :)


      • Forever alone
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Kyllä, sama havainto tuli tehtyä :D En viitte sanoa nimimerkkejä mutta tsekkailin yksi kerta niillä kriteereillä joita aikoinaan käytin hauissani ja nämä samat "inkkaripäällikkömuijat" siellä edelleen näyttävät korskuvan omaa erinomaisuuttaan jotka eivät lankea tavismiehiin. Mutta ei oo langennu näköjään extreme-miehiinkään :D Ei ne mullekaan koskaan mitään vastanneet vaikka omasta mielestäni tein ihan asiallisia aloituksia.. mutta minähän olenkin tietyllä tavalla ihan tavis :)

        Monesti kyseessä olevassa naisessa ei ole edes mitään ultimaattisen erikoista.


      • IkisinkkuDeittaaja

        Nimenomaan kyseisen kaltaisia naisten profiileja on paljon joista aistii jopa vihan niitä profiilin lukijoita kohtaan. "MINÄ HAEN, SINUN PITÄÄ, EN VASTAA SILLE JA TÄLLE, ÄLÄ LÄHESTY JOS EI OLE KUVAA, JOS OLET SELLAINEN ÄLÄ KIRJOITA, TAI TÄLLAINEN ÄLÄ KIRJOITA"
        Siis niin tiukkaan sävyyn ja diivamaisesti kirjoitettu profiili että riittää kun lukee muutaman rivin niin poistuu jo suosiolla.
        Jokaisella nyt on luonnostaankin hieman itsekritiikkiä että mielummin poistuu kun alkaa väkisin taistelemaan tällaisen idiootin kanssa.
        Ja kyllä tuollaiset profiilit roikkuvat vuosikaudet sivustolla vaikka tilastot kertookin että vastauksia ja lähestymisiä tekee kymmenet jopa sadat miehet joten jollainlailla heidän elämässään on jokin pahasti vialla.
        Sitten on kaltaiseni joka ei käytännössä saa avauksia ollenkaan ja on vain olosuhteiden pakosta vuosia linjoilla.


      • miesvm_1967x
        Forever alone kirjoitti:

        Monesti kyseessä olevassa naisessa ei ole edes mitään ultimaattisen erikoista.

        No se on kun luulee olevansa ihan vit*n hieno elämäntaiteilija ja poikkeussielu ja jotenkin tosiaan ultimaattisen erinomainen tyyppi koko universumissa eikä tajua että on pelkkä kirppu tässä sirkuksessa.. mahtipontinen turvonnut ego.. ihminen kuten muutkin niin sitten se profiilikin on ihan vastaavaa paskaa. Todennäköisesti kyseiset erinomaiset tyypit ovat, anteeksi nyt vain mutta, pelkkiä hemmoteltuja pissapäitä joilla ei ole mitään annettavaa kenelläkään muulle kuin itselleen.


      • kymysys
        IkisinkkuDeittaaja kirjoitti:

        Nimenomaan kyseisen kaltaisia naisten profiileja on paljon joista aistii jopa vihan niitä profiilin lukijoita kohtaan. "MINÄ HAEN, SINUN PITÄÄ, EN VASTAA SILLE JA TÄLLE, ÄLÄ LÄHESTY JOS EI OLE KUVAA, JOS OLET SELLAINEN ÄLÄ KIRJOITA, TAI TÄLLAINEN ÄLÄ KIRJOITA"
        Siis niin tiukkaan sävyyn ja diivamaisesti kirjoitettu profiili että riittää kun lukee muutaman rivin niin poistuu jo suosiolla.
        Jokaisella nyt on luonnostaankin hieman itsekritiikkiä että mielummin poistuu kun alkaa väkisin taistelemaan tällaisen idiootin kanssa.
        Ja kyllä tuollaiset profiilit roikkuvat vuosikaudet sivustolla vaikka tilastot kertookin että vastauksia ja lähestymisiä tekee kymmenet jopa sadat miehet joten jollainlailla heidän elämässään on jokin pahasti vialla.
        Sitten on kaltaiseni joka ei käytännössä saa avauksia ollenkaan ja on vain olosuhteiden pakosta vuosia linjoilla.

        Tuota noin... et sitten itse niitä aloituksia viitsi tehdä niille jotka kiinnostaa?


    • s.v.

      Olisi mielenkiintoista tietää, että mitä se naisen nettideittailu käytännössä on?

      Etsittekö te oma-aloitteisesti miehiä ja lähetättekö viestejä?

      Jos etsitte, niin mitä ihmettä te laitatte hakukriteereiksi?

      Itse olen tällä hetkellä 35v lapseton sinkkumies, kuvallinen profiili ollut suomi24:ssä ainakin kolme vuotta. Profiilissani on parisataa sanaa ja se on selkeästi kirjoitettu, kuten tämäkin. Kuitenkaan minun profiiliani ei lue yksikään nainen oma-aloitteisesti. No okei, kolmen vuoden aikana on käynyt ehkä viisi naista oma-aloitteisesti, kaikki ovat olleet minua ainakin viisi vuotta vanhempia, joista en todellakaan ole kiinnostunut.

      • 14+2

        Siellä odotellaan ruudun takana, että se mies tulee ja ottaa? :D Ei varmaan ihan näin mustavalkoinen juttu, mutta totuuden siemen?


      • En ole enää nettideittipalstalla, mutta silloin kun olin, niin kävin läpi oman ikäluokkani (-2 / 10 vuotta) miehet koko Suomesta, ja tein aloitteen jokaiselle, joka sopi omiin kriteereihini, jonka kriteereihin minä sovin ja jonka profiilitekstissä ei ollut mitään ehdotonta turn-offia (esim. harrastus, jota en voi sietää) vaan asiaa, joka kiinnosti minua tai sopi omaan arvomaailmaani. Saldo oli, että pari miestä kirjoitteli aikansa "hyvää-päivää-kirvesvartta"-viestejä ja hävisi heti, kun sai siihen sopivan tilaisuuden.

        Niille, jotka nyt veikkaavat että kyseessä oli jotain ihmeellisiä alfauroksia, tiedoksi että kyllä ne ihan tavallisia 40 ja 50 pulliaisia olivat, sellaisia jotka nimenomaan _eivät_ pelanneet golfia tai lasketelleet tai poseeranneet moottoripyörän kanssa.

        Syitä, miksi itse en avannut joitakin profiileja, vaikka ne tulivat esille haussani, olivat useimmiten ne, että jo siinä selausnäkymän tekstissä oli jotain sellaista, mistä tiesin ettei kiinnosta (esim. mies ilmaisi hakevansa kaunista, naisellista, hoikkaa, tanssitaitoista, seksikästä tms naista); mies pelasi golfia tai poseerasi moottoripyörän tai auton vierellä (usein aurinkolasit silmillä) tai teksti oli todella huonosti kirjoitettu (paljon kirjoitusvirheitä) tai sitä ei käytännössä ollut lainkaan vaan luki vain "moi" ja/tai "kysy lisää".

        Voisin kuvitella, että 30 ikäluokassa esimerkiksi lause "etsin lapsetonta naista" aiheuttaa jo sen, että moni, jonka hakuun profiili osuu, jättää sen avaamatta. Enkä tarkoita, että kenenkään pitäisi etsiä lapsellista naista vaan että pitäisi tajuta, että jokainen tuollainen ehto lisää niiden määrää, jotka jättävät käymättä profiilissa.


      • N48
        helka kirjoitti:

        En ole enää nettideittipalstalla, mutta silloin kun olin, niin kävin läpi oman ikäluokkani (-2 / 10 vuotta) miehet koko Suomesta, ja tein aloitteen jokaiselle, joka sopi omiin kriteereihini, jonka kriteereihin minä sovin ja jonka profiilitekstissä ei ollut mitään ehdotonta turn-offia (esim. harrastus, jota en voi sietää) vaan asiaa, joka kiinnosti minua tai sopi omaan arvomaailmaani. Saldo oli, että pari miestä kirjoitteli aikansa "hyvää-päivää-kirvesvartta"-viestejä ja hävisi heti, kun sai siihen sopivan tilaisuuden.

        Niille, jotka nyt veikkaavat että kyseessä oli jotain ihmeellisiä alfauroksia, tiedoksi että kyllä ne ihan tavallisia 40 ja 50 pulliaisia olivat, sellaisia jotka nimenomaan _eivät_ pelanneet golfia tai lasketelleet tai poseeranneet moottoripyörän kanssa.

        Syitä, miksi itse en avannut joitakin profiileja, vaikka ne tulivat esille haussani, olivat useimmiten ne, että jo siinä selausnäkymän tekstissä oli jotain sellaista, mistä tiesin ettei kiinnosta (esim. mies ilmaisi hakevansa kaunista, naisellista, hoikkaa, tanssitaitoista, seksikästä tms naista); mies pelasi golfia tai poseerasi moottoripyörän tai auton vierellä (usein aurinkolasit silmillä) tai teksti oli todella huonosti kirjoitettu (paljon kirjoitusvirheitä) tai sitä ei käytännössä ollut lainkaan vaan luki vain "moi" ja/tai "kysy lisää".

        Voisin kuvitella, että 30 ikäluokassa esimerkiksi lause "etsin lapsetonta naista" aiheuttaa jo sen, että moni, jonka hakuun profiili osuu, jättää sen avaamatta. Enkä tarkoita, että kenenkään pitäisi etsiä lapsellista naista vaan että pitäisi tajuta, että jokainen tuollainen ehto lisää niiden määrää, jotka jättävät käymättä profiilissa.

        Bingo helka!


      • miesvm_1967x
        helka kirjoitti:

        En ole enää nettideittipalstalla, mutta silloin kun olin, niin kävin läpi oman ikäluokkani (-2 / 10 vuotta) miehet koko Suomesta, ja tein aloitteen jokaiselle, joka sopi omiin kriteereihini, jonka kriteereihin minä sovin ja jonka profiilitekstissä ei ollut mitään ehdotonta turn-offia (esim. harrastus, jota en voi sietää) vaan asiaa, joka kiinnosti minua tai sopi omaan arvomaailmaani. Saldo oli, että pari miestä kirjoitteli aikansa "hyvää-päivää-kirvesvartta"-viestejä ja hävisi heti, kun sai siihen sopivan tilaisuuden.

        Niille, jotka nyt veikkaavat että kyseessä oli jotain ihmeellisiä alfauroksia, tiedoksi että kyllä ne ihan tavallisia 40 ja 50 pulliaisia olivat, sellaisia jotka nimenomaan _eivät_ pelanneet golfia tai lasketelleet tai poseeranneet moottoripyörän kanssa.

        Syitä, miksi itse en avannut joitakin profiileja, vaikka ne tulivat esille haussani, olivat useimmiten ne, että jo siinä selausnäkymän tekstissä oli jotain sellaista, mistä tiesin ettei kiinnosta (esim. mies ilmaisi hakevansa kaunista, naisellista, hoikkaa, tanssitaitoista, seksikästä tms naista); mies pelasi golfia tai poseerasi moottoripyörän tai auton vierellä (usein aurinkolasit silmillä) tai teksti oli todella huonosti kirjoitettu (paljon kirjoitusvirheitä) tai sitä ei käytännössä ollut lainkaan vaan luki vain "moi" ja/tai "kysy lisää".

        Voisin kuvitella, että 30 ikäluokassa esimerkiksi lause "etsin lapsetonta naista" aiheuttaa jo sen, että moni, jonka hakuun profiili osuu, jättää sen avaamatta. Enkä tarkoita, että kenenkään pitäisi etsiä lapsellista naista vaan että pitäisi tajuta, että jokainen tuollainen ehto lisää niiden määrää, jotka jättävät käymättä profiilissa.

        Sama homma kyllä että jos oli jonkun tai useamman lajin himoharrastaja selkeästi niin kyllä tuli turn-offit heti. Mä en ymmärrä fanaattisia ihmisiä, aivan sama missä on fanaattinen, se on aina turn-off vaikka olisi olevinaan kuinka hieno harrastus.


      • Daami69
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Sama homma kyllä että jos oli jonkun tai useamman lajin himoharrastaja selkeästi niin kyllä tuli turn-offit heti. Mä en ymmärrä fanaattisia ihmisiä, aivan sama missä on fanaattinen, se on aina turn-off vaikka olisi olevinaan kuinka hieno harrastus.

        Ikävämpi juttu on mielestäni se, että kun kerran pari vuodessa löytää jonkun miehen jolla olisi samankaltaisia kiinnostuksenkohteita kuin itselläni, niin eivätkö nämä sitten olekin "fanaattisempia" siinä kiinnostuksessaan. Jos jokin asia on minulle tärkeä ja rakas, tunnen itseni aivan linttaan astutuksi jos toinen ikäänkuin alkaa kilpailemaan kanssani. Eihän sille tietenkään mitään voi että jotkut ihmiset vievät kaikki asiat extreme-tasolle, mutta asioista lähtee hauskuus kun jotkut duunaavat niitä veren maku suussa.

        Tämän vuoksi tuskin lähtisin esim. hiihtämään miehen kanssa, koska tiedän että olen ihan paska hiihtäjä ja minusta on kiva hiihtää vain sen takia että näkee vaihteeksi muita maisemia mitä ei muulloin näe. Ei yhtään huvittaisi ajatus siitä että jätkä painaa jossain kilometrin päässä edelläni, tai (vielä kamalampaa) puhkuu takanani siihen malliin että kohta survoo päälleni kun on niin kiire eteenpäin.

        Tai jos tykkäisi jostain tietystä bändistä ja omistaisi siltä kaikki levyt, ja sitten tyyppi onkin rampannut sen keikoilla (joille minulla ei kumminkaan ole varaa lähteä)... Juu ei. xD

        Kovin usein kyllä näissä nettideiteissä ongelma on se että toista ihmistä ei kiinnosta yhtään mikään, tai ei ainakaan mikään sama asia kuin itseäni. Että sikäli tuo että toinen onkin mennyt ihan next levelille "minun" juttuni kanssa on kyllä aikas harvinaista, mutta osuu sitäkin vastaan.


      • kymysys
        14+2 kirjoitti:

        Siellä odotellaan ruudun takana, että se mies tulee ja ottaa? :D Ei varmaan ihan näin mustavalkoinen juttu, mutta totuuden siemen?

        totanoin... noista kommenteista on käynyt kylläkin selväksi, että herrat itse taitaa olla aika saamattomia ja istuu odottamassa rinsessaa joka hoitaa kaiken. Ei kai se sitten naisten vika ole kun huonon tuurin.
        Vaikka onhan ne perästä kaikki naiset, jotka eivät älyä vielä siinä vaiheessa kun ovat vielä kauniita kävellä juuri sinun luoksesi...


    • ulos.sassiin

      Ap.:lle mitäs jos keksisit jotain muuta ajateltavaa?

      Suomesta ei mitään mitä suuremmlla todennäköisyydellä löydy, siis ei ainakaan mistään deittipalveluista.

      Pitäs varmaan kiertää tätä palloa jotta näkis paremmin miten miehet ja naiset kohtaavat muualla.

      Suomi on takahikiä jo ulkomaalaistenkin silmin ja niille kun puhuu suomi-naisista niin saat pitkät rehottavat naurut.

    • BMI 32

      Lyhyesti: Olen ylipainoinen nainen ja teen avauksia vain niille miehille, jotka eivät ole rajanneet sitä "runsaanpuoleinen" kohtaa pois ihannekumppanistaan. Eli olen tehnyt vain yhden avauksen, eikä siihen ole tullut mitään vastausta. Itse olenb saanut viestejä vain varatuilta tmv seksiseuran etsijöiltä.

      Eli voitte lopettaa jauhamisen siitä, että nainen muka saa aina kumppanin.

      • Panoseuraa saa kaikki

        Samoja seksiviestejä saa normaalipainoiset naisetkin ja varmasti enemmän vielä! Siksi laitoin profiiliin pyöreä et se karsis turhat viestittelijät.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe