Kielinainen

mmm3

Pääseekö Sara samalla keikalle katy perryn ja Taylor Swiftin kanssa? Hienoo kyllä miten on menestynyt ja päässy näin pitkälle lyhyessä ajassa:) Amerikassa on niin paljon ihmisiä, jotka haluu samaa kuin hän eivätkä ikinä onnistu. Taitaa olla ensimmäinen Suomalainen, joka on onnistunut lyömään läpi jenkeissä.

88

800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2334

      Sarahan on 19 vuotias ja tietenkin tuon ikäisellä nousee helposti kusi hattuun. Täysin ylimielinen, järkyttävä ADHD tapaus. Ylimielisyydellään pääsisi varmaan Kokoomuksen riveihin.

    • 14+5

      Kielinaiseksi tai mikä tahansa lapsellinen tuupi youtubeen "katselijoita" voi boostata täältä https://www.youtube.com/watch?v=UOnWUeOaLMA


      Elokuva-rooleja voi ostaa täältä
      http://www.businessinsider.com/how-to-buy-a-movie-role-2013-4?IR=T

      ja ison maailman kustantajia ja levy-yhtiöitä täältä
      http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Recording_studios_in_the_United_States

      Jos todellisuus tuntuu oudolta ja kuvitelmat itsestä erheellisiä niin
      Itsetutkiskeluun saa apua täältä
      http://psychenet.wordpress.com/psykoosit/psykoosin_maaritelmat/

      Todettakoon että yhdysvalloissa on yli 41 miljoonaa samanlaista "tuhkimotarninan" yrittäjää niinkuin Sara Forberg, siellä leimautuminen hulluksi nollan pyrkimyksillään on prosentuaalsesti suurempi kuin turvallisessa linnunkoto Suomessa kylähulluna heiluminen

      • Pyy Selvä

        3. Psykoosi

        Varsinaisen psykoosin puhjetessa maailma kääntyy nurin; minästä tulee maailman keskus. Prepsykoottisista harhaluuloista ja hallusinaatioista tulee vallitsevia kokemuksia. Aiempiin vaiheisiin liittyneet hämmennys, epäluuloisuus ja epäilys häviävät, ja tilalle ilmestyy subjektiivisesti selkeitä selityksiä ja merkityksiä. Nyt harhaluulot organisoituvat suhteellisen pysyvään muotoon, ja ”vihollinen” on tunnistettu. Tämä uhkan selventyminen voi paradoksaalisesti vähentää ahdistusta, koska uhkaa vastaan voidaan taistella ja puolustautua. Skitsofreeniset kokemukset kehon tai ajatusten manipulaatiosta voivat aiheuttaa joillekin pelkoa. Psykoottinen ihminen voi nähdä joka puolella ympäristössään selkeitä viestejä uhkasta. Hän voi saada myös ohjeita tai toimintakehotuksia uhan välttämiseksi, mikä voi johtaa pakonomaiseen, joskus vaaralliseen käyttäytymiseen. Yksinäisyyden tunne on voimakas, mutta sitä kompensoi kokemus omasta ainutlaatuisuudesta ja olemassaolon keskuksena olemisesta. Pelko ottaa vastaan mitään ympäröivästä maailmasta on valtava, minkä vuoksi psykoottisen ihmisen auttaminen on vaikeaa.
        käytöshäiriöt edellisten yhteydessä ”itsen rajojen kadottaminen suhteessa ulkomaailmaan ilmenee harhaluuloina ja/tai hallusinaatioina ilman ymmärrystä niiden luonteesta”.


    • Murkku ikäinen
    • Flopp floppp

      Mielestäni keskinkertainen lahjakkuus ja valitettavasti pystyn 100 % varmuudella sanomaan, ei ikimaailmassa tule olemaan mikään hitti Usassa tai ympäri maailmaa. Floppaa, se on selvä.
      Jossain ohjelmassa oli juuri ja oli todella epäaidon ja teennäisen oloinen ihminen, ei mitään aitoa ja oikeaa, jollain tapaa vastenmielinen persoonallisuus.
      Oikeasti todella lahjakkaita ja myös miellyttäviä ihmisiä on Usa pullollaan.
      Tätä hehkutusta kestää nyt aikansa kunnes "arki" koittaa.
      Ja ei en ole kade, vaan realisti, ei ole kovin vaikeaa huomata kenestä on staraksi kenestä ei ole.

    • Sarasta asiaa

      Katselin tuossa joitan tube pätkiä, jossa tv haastatteluissa Sara ennen Jenkkeihin lähtöä, juuri vasta keksittynä. Oli suht fiksun oloinen telkussa vielä silloin. Jenkkilä piipahduksen jälkeen jotain on kovasti tapahtunut Saralle ja ego muuttunut aika isoksi. Termiä kusi noussut päähän voi tässä myös käyttää.

      • nikosoffa

        On tuo kuitenkin aika fiksu, esim noi Soffa ja Niko ovat yhteensä yhtä fiksuja kuin Sara. Sillä erotuksella että Soffalla ja Nikolla ei kyllä ole minkäänlaista talenttia, tuskin edes osaavat puhua englantia.


    • Saran tulevaisuus

      Se olisi kyllä aika noloa jotenkin, jos muutaman vuoden päästä maitojunalla tultu takaisin Suomeen ja Sara kokkaamassa jossain aamuyö neljältä lähetettävässä kokkiohjelmassa. Eikös tälle toiselle Saralle, Sara La Fountainille käynynnä näin, tosin tipahti sinne katsojia-nolla yökokkailuun ihan vaan Suomen päivälähetyksistä ymmärtääkseni. Kokkiohjelmia muutenkin aivan liikaa. Toinen Saran nolo tulevaisuus olisi joku yön Voittopotti ohjelma. No aika näyttää kuin käy tytön.

      • Noloin olet

        kuitenkin ihan itse.

        Elämä kuin Bill Murrayn elokuvasta Groundhog day...jokainen päivä surullisen samanlainen;)


    • Riippuu katsojasta

      Jollekin surullisen samanlainen päivä saattaa olla just se mitä hän haluaakin. Surullinen ehkä muille, mutta tämä jota sanotaan surullisen samanlaiseksi saattaa kokea sen ihan toisin ja iloita ja olla onnellinen.

      • Iloinen ihminen

        ei roiku päivästä toiseen kateellisena arvostelemassa lahjakkaita ihmisiä netissä.

        Joten älä selitä luuseri:)


    • 65+65

      No ei se maailmantähtee vielä tee jos parissa leffassa pyörähtää ja pari piisiä pääsee levyttämään. Kaikkea vaan niin kauheasti paisutellaan. Onhan niitä muitakin ollu jotka suuriakin tähtiä amerikassa mutta kaskummaa ei mitään oo kuulunu. Vai vihkaa maitojunalla kotosuomeen.

      • suspicious minds

        Ei niin. Odottakaa, minkä "sukseen" Kurre saa!

        Uusi Elvis!


    • Samaa maata
    • hullu äijä

      Sitä mukaa kun Harlekiinin jutut floppaa niin sitä mukaa myös hulluuskin kasvaa nyt ukko leikkii jo ihmishengillä ja local politia tutkii rautoihin koko kanki äijä

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2014121718936117_vi.shtml

      • kansaa huijatiin

    • sit on

      Hurjaa tseissee

    • Suuri nauraja

      Kielinainen eli Sara Forsberg on vi-tun typerä kiihkouskovainen luuseri, josta ei ikinä tule mitään merkittävää!!! :-):-):-)

      • Suurempi nauraja

        Mutta koskaan hän ei tule olemaan niin luuseri että kateellisena haukkuisi lahjakkaita ihmisiä netissä päivästä toiseen.


      • lasdjalsk

        No jokatapauksessa Tämä kiihkoilija nauttii elämästä ja luulen, että parin vuoden päästä seisoo punaiselle matolla, ja te kateelliset edelleen puitte täällä minkalainen hän on:DDDD hahaa.


    • hei todellisuus hei
    • Anssi Viskari

      Rasmus osaa laulaa

      Him osaa laulaa

      Sara Forsberg ei osaa laulaa

      Johanna Tukaiinen ei osaa laulaa

    • extreme tähti

      Tämä kak-kalehti ylläpitää Sara Forsbergin mielisairautta ja kuvitelmia itsestä jotka ennen pitkää koituvat hänen omaksi turmioksi. Yhdysvalloissa nimittäin mielenvikaiseksi leimautuminen on kalliimpaa kuin suomessa ja hoitokulutkin sitä luokkaa että ei mikään turistin vakuutus korvaa. Forsberg tuhlaa baptisti sukunsa perinnön tuleviin amerikkalaisiin mielisairaaloihin koska yhdysvalloissa on kampittajia paljon enemmän kuin suomessa ja siellä ollaan pitempään lasaretissa kuin meillä. Olisi kahjo pikku tyttö miettinyt pariin kertaan mikä tie elämässä vetää parhaiten eteenpäin


      "MIKÄ IHMEEN APU JA A-LEHDET?

      Olipa kerran työtön Suomi 1933. Silloin Lyytikäinen niminen perhe päätti pistää rahoiksi työttömyydellä ja perusti Apu- lehden. Alku oli tietysti asiallista ja toiminta vielä vilpitöntä, mutta tiedämmehän kaikki miten ahneus sokaisee. Se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus maantiellä.

      1980- luvulle tultaessa Apu oli vaurastunut työttömiä hyväksikäyttämällä. Toimipiste Helsingin Fredan autotalosta oli siirtynyt Herttoniemeen ja Apun toimituksessa mähelsi varsin värikästä henkilökuntaa. Niistä ehkä värikkäin ja A-lehtien lähihistorian mainittavimpiin talousvahinkoihin jäi erään Hannu-Pekka Laihon "toimittajan" puuhastelut, hän soitteli kun ihmisille herjaten heitä lauseilla "sosiaalipummi" ja "yhteiskunnan elätti" esiintyen ja mieltäen itsensä välillä jopa lehtitalon kustannusjohtajaksikin

      Varsin merkillistä toimintaa kuitenkin siis kustantajalta jonka aate perustui auttamiseen, ei ivaamiseen. Laihon soittoja alkoi selvittää poliisikin ja tyypin toimet tutkittiin A-lehtien sisällä kunnes lopulta A-lehtitalon johto ilmoitti että
      ... http://apu-alehdet.blogspot.fi/

      • summa summarums

        Lähteenä pietarsaarelais naisen omat fantasiat ne on hän värittänyt sellaisiksi että ip-lehdet ja muut hörhöt nielleet syötin oikeasti Forsbergilla ei ole mitään jakoa kansainvälisille markkinoille missä puntaroidaan taiteellisuus ja ammatillinen osaaminen


        saa jatkaa lapsellisten nettivideoittensa parissa konkreettisesti tie tähtiin on valovuosien matkan päässä


    • kkk5

      En usko, että hän valehtee mitään! esim. hän kertoi menevänsä Ellen D tv-ohjelmaan ja niin kävikin :) tammikuussa tulee eka sinkku ja siitä se lähtee :)! Miks pitää olla aina niin kateellinen?

    • Kyllästynyt .......

      Joo, Sara on jo nyt päässy pitemmälle kuin yksikään suomalainen Holywoodissa aiemmin.
      Ja mitä sitten vaikka joskus palaisikin "maitojunalla" joskus takaisin? Tulipahan ainakin kokeiltua ja koettua paljon maailmalla. Pitäiskö jättää yrittämättä vaan sen takia että tän palstan ihmiset olis onnellisia? Ja Saran lahjakkuuden on jo todennu levy-yhtiö ja tuotantoyhtiö eli ihan sama mitä joku tietäväinen täällä kirjoittelee.

      • Ettei totuus

        unohtuisi;Lauri Harjola on kyllä päässtr huomattavasti pitemmälle...


      • RENNY H
        Ettei totuus kirjoitti:

        unohtuisi;Lauri Harjola on kyllä päässtr huomattavasti pitemmälle...

        JA rENNY hARLIN


      • haaahahahahahaaa

    • jsd3

      Odotetaanko ensin miten, se eka sinkku menestyy :) Toivon, että Sara menestyy mutta yleensä lehdet hehkuttaa enenkuin on tapahtunut mitään. Linda Lampenius on kyllä menestynyt Hollywoodissa. Ei Sara ole ensimmäinen.

      • Linda ei

        menestynyt tippaakaan ellei Playboy-kuvia sellaiseksi lasketa ja huonosti sekin päättyi:

        "
        Hän poseerasi valkoisen viulun kanssa Playboy-lehdessä vuonna 1998 nimellä Linda Brava.

        - Silloinen manageritoimistoni veti kuvauspalkkioni välistä, ja jouduin haastamaan heidät oikeuteen. Olihan se karua, pyörin peffa paljaana puolen maailman silmissä, enkä saanut siitä penniäkään, Lampenius kertoi IS:lle kesäkuussa 2000.

        - Oikeudenkäynnin lopuksi teimme sopimuksen, että asia on loppuun käsitelty eikä siitä enää puhuta. Mutta sen voin sanoa, että olen tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, että vedin asian oikeuteen, hän kertoi vuonna 2011 Mansikkapaikka-ohjelmassa."


    • pyh ja pah

      Linda Lampenius ja Hollywood...ja miljooona muuta "menestynyttä" ympäri maailmaa...

      Jokainen BB-tähtikinkö on "menestynyt" Suomeesa.

      Näinkö?

      • jjd2

        Taina Elg on ensimmäinen ja hyvin menestynyt näyttelijä Hollywoodissa. Sara ei ole siis ensimmäinen, myös Renny Harlin on pärjännyt hyvin vaikka suosio ei ole enää samanlaista. Michael Monroe on myös pakko lisätä tähän vaikka ei ole ehkä niin esillä siellä. Him jne... Ihmettelen, että lehdet hehkuttavat vaikka mitään ei ole vielä tapahtunut :O Onnea Saralle!! :)


      • Andy Mc eli Antti
        jjd2 kirjoitti:

        Taina Elg on ensimmäinen ja hyvin menestynyt näyttelijä Hollywoodissa. Sara ei ole siis ensimmäinen, myös Renny Harlin on pärjännyt hyvin vaikka suosio ei ole enää samanlaista. Michael Monroe on myös pakko lisätä tähän vaikka ei ole ehkä niin esillä siellä. Him jne... Ihmettelen, että lehdet hehkuttavat vaikka mitään ei ole vielä tapahtunut :O Onnea Saralle!! :)

        Hulkko oli huomattavasti arvostetumpi ja tunnetumpim kuin Monroe ainakin Sunsetin baareissa 90-luvun lopulla...


      • niinkhyil
        Andy Mc eli Antti kirjoitti:

        Hulkko oli huomattavasti arvostetumpi ja tunnetumpim kuin Monroe ainakin Sunsetin baareissa 90-luvun lopulla...

        Niin Andy on myös ollut suosittu. On tuo kyllä niin hienoa, että sara pääsi noin helposti tuonne ja kaikki sopimukset jneee:) ihan Tuhkimotarina.


      • Tähti
        niinkhyil kirjoitti:

        Niin Andy on myös ollut suosittu. On tuo kyllä niin hienoa, että sara pääsi noin helposti tuonne ja kaikki sopimukset jneee:) ihan Tuhkimotarina.

        Uskon kyllä, että pääsee ihan A-list julkkiksiin ja menestyy erittäin hyvin. Jännä nähdä kenen tähden kanssa rupeaa seurustelemaan. Kaikkea hyvää Saralle! :)


    • jooooooooooooooooo

      Haahah voi teitä hölömöjä

      • Suomalaisia menestyjiä

        Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa; tie Hollywoodin huipulle on pitkä ja kivikkoinen; lisäksi huipulla sitä vasta tuulee!!!

        Mutta on hienoja suomalaisia menestyjiä lähempänäkin:

        - Eicca Toppinen ( lausutaanko Eiksa )

        - Samu Huber ( vai oliko Hoover )

        - Matti Nykänen ( maailman paras mäkihyppääjä; ei aivan yhtä hyvä laulaja )

        - Cheek ( Lahen ylpeys; veti täydet Stadionit kansainvälisellä tyylillä )

        - ja paljon muita... Ehkä listaan pääsee vielä Sarakin! ;)


      • Noista tyypeistä
        Suomalaisia menestyjiä kirjoitti:

        Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa; tie Hollywoodin huipulle on pitkä ja kivikkoinen; lisäksi huipulla sitä vasta tuulee!!!

        Mutta on hienoja suomalaisia menestyjiä lähempänäkin:

        - Eicca Toppinen ( lausutaanko Eiksa )

        - Samu Huber ( vai oliko Hoover )

        - Matti Nykänen ( maailman paras mäkihyppääjä; ei aivan yhtä hyvä laulaja )

        - Cheek ( Lahen ylpeys; veti täydet Stadionit kansainvälisellä tyylillä )

        - ja paljon muita... Ehkä listaan pääsee vielä Sarakin! ;)

        tyypeistä vain Toppinen tunnetaan Suomen rajojen ulkopuolella.

        Jos nyt joku ei tiedä, niin Nightwish tunentaan ihan joka paikassa ainakin metallimusiikin harastajien piireissä. Intohimoisimmat fanit latinalaisessa Amerikassa.

        https://www.youtube.com/watch?v=TLZiyQwrzUQ


    • Helsinkiläinen

      Cheek on syntyjään vantaalainen ja nyt ollut lähes kymmen vuotta helsinkiläinen.

    • .-.

      Eiköhän tuon lissun tehtävä ole tulevaisuudessa toimia vähän aikaa irstaiden vanhojen setien vittuna, josta asemasta sen joku toinen vastaava hutsu sen sitten myöhemmin syrjäyttää.

    • Rääti Sompas
    • fani5

      Sarasta tulee suuri tähti, se on jo todistettu!!!! :)

      • GET A NOSEJOB

        Todistettu millä? On tainnu Halpa-Halli sponssata tuota hihhulia. Johannes Ylinen taas suhteita käyttäen hommannut kielarimuijalle hommia. Vähän kyllä ihmetyttää, kuinka helluntalaiset noin hinkuavat syntiselle viihdealallle, jossa päihteet ja seksi pääasiassa.


    • epäilys olis kyllä

      Onkohan kilenainen sannu mustaa munaa kunnolla jenkeissäkin??

      • hahhaaaa

        Just joo naurettavaa puhetta pitää vaan olla kateellinen, kun toisesta tulee maailmatähti :)


    • kivaaa

      Onko Saran sinkku jo tullu tai, se leffa? :))

    • tuleeee

      Tässä kuussa pitäs ekan sinkun tulla, elokuvasta en tiiä.

      • Miten niin

        et tiedä.

        IMDB.


      • Saavutus
        Miten niin kirjoitti:

        et tiedä.

        IMDB.

        Musta on tosi hienoa, että Sara on päässy näin pitkälle. On niin hienoa, että saavuttaa, jotain tuollaista mihin suurin osa ihmisistä ei pysty. Suomi saa olla ylpeä hänestä! :)


      • Eiccan malliin
        Saavutus kirjoitti:

        Musta on tosi hienoa, että Sara on päässy näin pitkälle. On niin hienoa, että saavuttaa, jotain tuollaista mihin suurin osa ihmisistä ei pysty. Suomi saa olla ylpeä hänestä! :)

        Meinaatko, et pääsee pidemmälle kuin Eicca ( lausutaanko miten? ) Hienoa on, jos siansaksamomgerrus vieläkin naurattaa ja sillä pääsee Hollywoodiin asti!!

        Ps. Olen joo tosi kateellinen ja onneton yksinäinen looseri, niinku kaikki lätisijät täällä! ;DDD


      • v gbgngfnfg
        Eiccan malliin kirjoitti:

        Meinaatko, et pääsee pidemmälle kuin Eicca ( lausutaanko miten? ) Hienoa on, jos siansaksamomgerrus vieläkin naurattaa ja sillä pääsee Hollywoodiin asti!!

        Ps. Olen joo tosi kateellinen ja onneton yksinäinen looseri, niinku kaikki lätisijät täällä! ;DDD

        Onko Saralla kielessä lävistys?


      • jeeee3
        v gbgngfnfg kirjoitti:

        Onko Saralla kielessä lävistys?

        Hän on jo päässyt pitkälle :)


      • Ei kaikki
        Eiccan malliin kirjoitti:

        Meinaatko, et pääsee pidemmälle kuin Eicca ( lausutaanko miten? ) Hienoa on, jos siansaksamomgerrus vieläkin naurattaa ja sillä pääsee Hollywoodiin asti!!

        Ps. Olen joo tosi kateellinen ja onneton yksinäinen looseri, niinku kaikki lätisijät täällä! ;DDD

        ole. Ei minun tarvitse esim. katteellisena haukkua ketään.


    • Niinnnnn

      Moni väittää, että Sara on ensimmäinen Suomalainen, joka on menestynyt Hollywoodissa. EI pidä paikkaansa! Kaikkea hyvää hänelle, näyttää vaan siltä, että sai kaiken aika helposti? kestääkö sitten miten pitkään tuo menestys riippuu hänestä ja faneista.

      • Ei ole ensimmäinen

        Taina Elg ja Lauri Harjola...miksei Maila Nurmikin:)


      • week-end

        Eihän tämä nainen ole vielä menestynyt Hollywoodissa ja sitä paitsi ei yksi elokuva ja joku harmiton sivuosa sellaisessa tee vielä kenestäkään Hollywoodin tähteä


      • No tuota
        week-end kirjoitti:

        Eihän tämä nainen ole vielä menestynyt Hollywoodissa ja sitä paitsi ei yksi elokuva ja joku harmiton sivuosa sellaisessa tee vielä kenestäkään Hollywoodin tähteä

        onko sitä pakko olla tähti?

        Niitä on kuitenkin vain parikymmentä miestä ja naista.

        Mutta valtava määrä on esim. luonnenäyttelijöitä, jotka jokainen tuntee naamasta, mutta ei muista nimeä.

        Brian Cox, Chris Cooper, William Fichtner, David Keith...melkein joka toisessa leffassa ne näkee, mutta nimi ei tule mieleen...


    • ihmetteleee

      Miten hän noin äkkiä teki läpimurron? :o isoilla tähdilläkin on mennyt ainakin parivuotta, että ovat menestyneet? No hänessä on, jotain erikoista varmaan sitten :)

      • No tuota

        Ei ole vielä läpimurtoa tehnyt. Katsotaan nyt kunhan tulee sinkku ja joku lämmittelykiertue ja se Harlinin elokuvakin tulee ulos vasta 2016.


      • ooopppssssssssss
        No tuota kirjoitti:

        Ei ole vielä läpimurtoa tehnyt. Katsotaan nyt kunhan tulee sinkku ja joku lämmittelykiertue ja se Harlinin elokuvakin tulee ulos vasta 2016.

        Ja mikä ihmeen läpimurto???


      • Niin sitä
        ooopppssssssssss kirjoitti:

        Ja mikä ihmeen läpimurto???

        voit kysekkö omalla kohdallasi.

        Surkea yksinäinen ihmispolo:)


    • Kyllä on jo

      On se kyllä aika suuri saavutus, kun tuonne pääsee ja heti saa levysopparin ja pääsee elokuvaan ja myös kirjoittelee biisejä muille artisteille:)

      • Jusup Liut

      • Miksi vaikea uskoa
        Jusup Liut kirjoitti:

        Ei mitään saavutuksia sivuosia on myytävänä koko amerikan kirjo ja biisejä voi kirjoitella ja luoda kontakteja koko maailman sivu mitä jää kuitenkin täppiin lapselliset nettivideot ja niissä naaman vääntely ei paljon naurata



        http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Recording_studios_in_the_United_States

        Miks kaikkien on niin vaikee usko, että hän tehnyt oikean levytysopparin ja saanut roolin elokuvaan?? lisäksi näistä kaikista on näyttöä... Ihan mieletön tarina ja moni varmaan haluais saman mitä hänellä! :)


      • No katsos
        Miksi vaikea uskoa kirjoitti:

        Miks kaikkien on niin vaikee usko, että hän tehnyt oikean levytysopparin ja saanut roolin elokuvaan?? lisäksi näistä kaikista on näyttöä... Ihan mieletön tarina ja moni varmaan haluais saman mitä hänellä! :)

        kun hapsuviiksujunteilla ei ole yhtäläisiä kykyjä tämän median kanssa löytää niitä oikeita uutisia.


      • think visual
        Miksi vaikea uskoa kirjoitti:

        Miks kaikkien on niin vaikee usko, että hän tehnyt oikean levytysopparin ja saanut roolin elokuvaan?? lisäksi näistä kaikista on näyttöä... Ihan mieletön tarina ja moni varmaan haluais saman mitä hänellä! :)

        Soppareitahan on koko maailman sivu täynnä ja sivuosissakin on ollut toinen sivu mutta näyttö siitä että neiti olisi hollywoodin stara ja kuuma nimi jenkeissä oikeitte tähtien sarjassa alansa huippu siihenpä ei ihan taida olla näytttöä

        pelkkä mitättömien nettiviteoitten vääntelijä suomesta siinä meriitit


      • turhat jorinat pois
        think visual kirjoitti:

        Soppareitahan on koko maailman sivu täynnä ja sivuosissakin on ollut toinen sivu mutta näyttö siitä että neiti olisi hollywoodin stara ja kuuma nimi jenkeissä oikeitte tähtien sarjassa alansa huippu siihenpä ei ihan taida olla näytttöä

        pelkkä mitättömien nettiviteoitten vääntelijä suomesta siinä meriitit

        Näihin sarjoihin neiti nettivideolla on matkaa valovuosi

        http://static.iltalehti.fi/viihde/vaakatonyawards1406HL_vi.jpg

        http://static.iltalehti.fi/viihde/forbes1011HL_vi.jpg


      • Turha mahtailu pois

      • Niinn2
        Turha mahtailu pois kirjoitti:

        Aivan helvetin paljon lyhyempi matka kuin sinulla. lone stranger;)

        Kaikki eivät halua samaa kuin Sara ja ne Suomalaiset, jotka ovat menestyneet ulkomaille eivät yleensä pidä suurta ääntä omasta menestyksestään. Näyttää siltä, että lehdet ovat jo tehneet Sarasta suuren tähden, eikä hän edes itse ole edes kuuluttanut asioitaan niin kovalla äänellä. Mitä tulee hänen menestyksestään eihän voi todistaa vielä mitää, kun mitään ei ole vielä tapahtunut niin turha väittää, että hän valehtelee tai keksii päästään asioita. Totta on myös se, että kukaan muu Suomalainen ei ole tehnyt levytysopimusta Capitol recordsin kanssa. Mikä itseä epäilyttää (millä ei kyllä ole mitään väliä :D) Niin hänen erittäin nopea läpimurtonsa? Noh tuhkimotarinoita on olemassa :)!


      • rannalle jää
        Niinn2 kirjoitti:

        Kaikki eivät halua samaa kuin Sara ja ne Suomalaiset, jotka ovat menestyneet ulkomaille eivät yleensä pidä suurta ääntä omasta menestyksestään. Näyttää siltä, että lehdet ovat jo tehneet Sarasta suuren tähden, eikä hän edes itse ole edes kuuluttanut asioitaan niin kovalla äänellä. Mitä tulee hänen menestyksestään eihän voi todistaa vielä mitää, kun mitään ei ole vielä tapahtunut niin turha väittää, että hän valehtelee tai keksii päästään asioita. Totta on myös se, että kukaan muu Suomalainen ei ole tehnyt levytysopimusta Capitol recordsin kanssa. Mikä itseä epäilyttää (millä ei kyllä ole mitään väliä :D) Niin hänen erittäin nopea läpimurtonsa? Noh tuhkimotarinoita on olemassa :)!

        Kokemuksia Capitol Recordsista on tekevät "musiikkia" vaikka kadun viulunsoittajalle joka palaa paikallisen baarin kulmalle soittelemaan kun savu hälventyy
        Tämän daamin osalta näkivät että nuori ammattitaidoton pyrkyri jota helppo fiilata ja josta tehdä klovni normaali kaavan mukaan maailmassa on miljoonia samanlaisia tarinoita


      • herätkää pahvit
        Niinn2 kirjoitti:

        Kaikki eivät halua samaa kuin Sara ja ne Suomalaiset, jotka ovat menestyneet ulkomaille eivät yleensä pidä suurta ääntä omasta menestyksestään. Näyttää siltä, että lehdet ovat jo tehneet Sarasta suuren tähden, eikä hän edes itse ole edes kuuluttanut asioitaan niin kovalla äänellä. Mitä tulee hänen menestyksestään eihän voi todistaa vielä mitää, kun mitään ei ole vielä tapahtunut niin turha väittää, että hän valehtelee tai keksii päästään asioita. Totta on myös se, että kukaan muu Suomalainen ei ole tehnyt levytysopimusta Capitol recordsin kanssa. Mikä itseä epäilyttää (millä ei kyllä ole mitään väliä :D) Niin hänen erittäin nopea läpimurtonsa? Noh tuhkimotarinoita on olemassa :)!

        Mutta kun tämä Sara ei vielä varsinaisesti ole "menestynyt" ulkomailla mölinä on pelkkiä veteen piirrettyjä viivoja


      • Todisteita??
        rannalle jää kirjoitti:

        Kokemuksia Capitol Recordsista on tekevät "musiikkia" vaikka kadun viulunsoittajalle joka palaa paikallisen baarin kulmalle soittelemaan kun savu hälventyy
        Tämän daamin osalta näkivät että nuori ammattitaidoton pyrkyri jota helppo fiilata ja josta tehdä klovni normaali kaavan mukaan maailmassa on miljoonia samanlaisia tarinoita

        Onko tästäkään mitään näyttöä?? Minusta on kyllä ihan iso levy-yhtiö, jossa on paljon menestyviä artisteja. Taas puuttuu Faktat!!!


      • kskksks
        herätkää pahvit kirjoitti:

        Mutta kun tämä Sara ei vielä varsinaisesti ole "menestynyt" ulkomailla mölinä on pelkkiä veteen piirrettyjä viivoja

        Niin koska mitään ei ole vielä tapahtunut! parivuoden sisällä on jo päässyt kyllä menestyksen makuun :) ja mitähän nämä kateelliset sitten sanooo hahaaa!


    • joopa joooo

      Jo pelkästään jenkkilässä on lähes 50 miljoonaa samanlaista haihattelijaa jotka odottavat sitä aurinkoa nousevalle taivaalle ja elävät fantasiassa samaan hukkuu myös tämänkin nuoren naisen jutut käyttäkää nyt järkeä taiteijana tämä nainen ei vakuuta millään saralla, onko hänellä edes ammattikoulutusta ja riittävää kokemusta millään viihteen tai luovan toiminna alueella että voisi erottautua miljoonien massasta
      lapselliset peruskoululaisten nettivideot on hänen ainoin tuote eikä sellaisilla pitkälle pötkitä niitä ja sellaisia on tuupit ja taapit pullollaan

    • ohi on

      Pelkkä yhden huonon vitsin ihme, ja heti rooli jossain ö-luokan leffassa sekä levytyssopimus, piiseistäkään ei puutu enää kuin sävel ja sanat, muuten levy on jo valmis ja varma listaykkönen ympäri maailmaa. Mitä suurempi hypetys sen suurempi pudotus takaisin todellisuuteen on kun menestystä ei tulekaan.

    • bllaaahha

      Miks Suomessa ollaan niin negatiivisia ja kateellisia muille?? Mikään ei oo ikinä mahdollista ja samaa kaavaa pitää mennä niinkuin muutkin. blaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Uskon, että Sara voi menestyä ja tulla kansainväliseksi artistiksi :)

      • samanthavoksi

        halleluja ja amen, mutta nyt ei ole uskosta kiinni menestyminen. Muija floppaa totaalisesti. Videoiden klikkauksetkin romahtaneet. Hän näyttää transulta, koska on niin pitkäkin, 185 cm! Ei kukaan halua noin pitkää naisnäyttelijää tai laulajaa.


      • asdassdassdasdsaddsa

        Forsbergin menestymisen mahdollisuudet on heikot jenkeissä pyrkii pinnalle tosiaan oikeat artistit ja sellaiset joilla on konkreettisuutta Forsberg ei lukeudu sellaisiin


    • tietäisköhänkukaan

      Onko kukaan tietoinen, milloin saadaan kuulla Saran tuotantoa? Sinkkua tms.?

      • Kateellisuus

        Tammikuussa piti tulla eka sinkku, mutta kuuluu vain heinäsirkkojen siritystä.


    • sädehtivÄ

      Onkos keikkapäivää tiedossa, alkuperäiseen viestiin viitaten?

    • kauheeta_kuunneltavaa
    • Kiinnostunut88888

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe