Oletko ostanut Steam joulualesta?

steamitär

Itse en. Hyviä tarjouksia ei ole ja ne jotka ovat omistan jo.

8

76

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tomtom123

      Aika köyhää ollut kyllä.

    • ätmi

      Varmaan noin reilu 50 peliä.

    • steamittäjä

      Castle Crashers oli reilun euron. Hyvä diili

    • sir steam-a-lot

      Syysalesta ostin jo suurimman osan himoitsemistani peleistä. Muutaman tästäkin alesta. Viimeisimpänä Wolf Among Us huokeaan 5,74 hintaan.

    • piiloalfa

      En ole ostanut ainakaan vielä mitään. On kyllä paljon pelattavaa muutenkin, ehkä tänä jouluna en ostakaan. Mitäs tykkäät pelata?

    • Ei tosiaankaan ole ollut hyviä tarjouksia tällä kertaa, tai sitten omistan jo kaikki kiinnostavat. Vain Euro Truck Simulator 2 tuli poimittua kai 4€:n hintaan.

    • ostin jo kuun alussa

      Joulukuun alussa oli jo yksi ale, josta ostin 5-kpl pelejä. Sellaisia pelejä ei ole enää tarjouksessa mitä ostaisin ellen sitten jotain parin euron kevyempää peliä osta.

      Äkkiä muuten tulivat Middle-Earth Shadow of Mordor, ja Alien Isolation alennukseen, kun olivat jo joulukuun alussa 50% alennuksessa, vaikka syksyllä vasta julkaistiin. Mordorin jo tahkosin läpi. Alienia olen pelannut vasta hieman varsinaista tehtävää, ja sen ykkösleffasta tehdyn dlc:n läpi helpoimmalla vaikeusasteella.

      Tossa alienissa ärsyttää se, että vaikka peli toisaalta on hyytävä, se väkisin viskaa alienin aina samaan halliin, ja sitten pelataan kuuropiiloa yhden pöydän tai trukin ympärillä. Alien ei todellakaan vaella sattumanvaraisesti koko aluksessa, että pelaaja pääsisi tutkimaan, vaan se tulee aina samaan halliin tai pikkuruiseen käytävä sokkelikkoon, ja sitten kierretään hyvin pientä ja rajoitettua kehää, ettei alien huomaisi. Liian pieni kehän kiertäminen alkaa nopeasti rassaamaan.

      Ymmärrän toki, että jos alien saalistaisi pelaajaa liian isolla alueella, sitä ei välttämättä edes näkisi. Mutta nyt alueet on liian pieniä, ja sama toistuu heti kun pääset pakoon seuraavaan sokkeloon tai halliin, että alien ilmestyy sinne. Pelaaja syödään 10 metrin välein, jos vähänkin aluetta yrittää tutkia silkasta uteliaisuudesta, minkä vuoksi vaikeusastetta on pakko pudottaa helpolle, ettei alien ole rasittavasti iholla 24/7.

      Ainakin omasta mielestä peli olisi parempi, jos alien partioisi hieman suuremmalla alueella, kuin juuri sinä samassa hallissa, tai pari huonetta ja käytävän mutkaa sisältävässä aluksen/tukikohdan lohkossa.

      IL-2 Stalingrad lentosimu ei valitettavasti ole ollut kuin parinkymmen prossan alessa, etten vielä osta sitä. IL2-Strumovikilla lentely riittää siihen asti, kunhan tuon uudemman saa kympillä.

      Crusader Kings 2:n ostin ja siihen pari DLC:llää, jos se olisi yhtään samankaltainen kuin yksi lempipeleistäni Europa Universalis 4. Mutta CR2 on enemmän strategiaa sisältävä hallitsija simulaatio kun taas EU4 keskittyy strategiaan, eikä hallitsijan tukan kampaamiseen. Old-Gods DLC:llä pääsee kuitenkin pelaamaan suomalaisia heimoja, ja osa niistä riittävän voimakkaita valloittamaan muut, ja tekemään Suomesta kuningaskunnan. Valitettavasi Savo oli liian heikko, että sillä saisi tyydyttävää peliä. Mutta Hämeellä sainkin jo alistettua koko muun Suomen kuningaskunnaksi Viro ja Karjala mukaanlukien. Oppimiskynnys on vaan näissä kovin korkea, kun tajusin vasta äskettäin, miten kyliin saa rakennuttua klikkaamalla kuvaa kylästä. Peliä voi pelata varsin kauan tietämättä toimintoja, jotka tekisivät pelaajasta voimakkaamman, ja mikä pahinta, tärkeitä resursseja saattaa mennä täysin hukkaan, ja resurssien optimointi on se tärkein juttu kuin tukka nuorelle miehelle, jolloin tulee vähän sellainen olo, että pitäisikö aloittaa koko kampanja alusta.

    • Stiiim

      En osta enää mitään, kun kiinnostus peleihin ihan nollissa nykyään. Ei vaan riitä keskittymiskyky.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2270
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1629
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe