Arabijoukko miesten kimpussa!

Arkaluontoinen asia?

48

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öljy-Sheikki

      Se on tuo miesten tarina juhla-asuisista arabeista niin uskomaton, että mahtaakohan edes poliisii uskoa koko stooriin meinaan vaan, kun näillä on tapana pitää juhlissa valkoisia kaapuja.

    • Takahammas

      Meidän tulisi ottaa lisää pakolaisia sillä tulevaisuudessa meille tulee työvoimapula ja tarvitsemme ihmisiä tekemään töitä.

      Ni ei sentään. En usko itsekään tuollaista skeidaa mutta vähän väliä joku ihan vastuullisessa asemassa oleva kertoo tuon sanasta sanaan ja varmaan itsekin uskoo siihen.

    • Harri Niskalima

      se on hyvä että perusut saivat turpiin. Lisää vain tämmöistä monikulttuurisuutta

      • 6+9

        Onko Niskalimalla porttis Parkkarin palstalle kun tuli tänne uikuilemaan? Persut ja Helinä saavat siellä kyytiä.


      • en usko
        6+9 kirjoitti:

        Onko Niskalimalla porttis Parkkarin palstalle kun tuli tänne uikuilemaan? Persut ja Helinä saavat siellä kyytiä.

        Onko siellä muita kirjoittajia kuin ylläpito eri nimimerkein?


      • mao4
        en usko kirjoitti:

        Onko siellä muita kirjoittajia kuin ylläpito eri nimimerkein?

        olihan siellä infonkin kirjoittajia mutta osoittivat typeryytesä ja joutuivat pannatuksi, ei mutu tiedoilla mitään tee kysy vaikka telttamajoitusmestarilta jolla on kiinalaisia kaverita..


      • Falleralleraa

        Jahas, taas joku RKP:n pelokas. Kyllä te ne paikat saatte vaikka kukaan ei teitä äänestäisikään. RKP:llä erityisasema, paikat tulevat automaattisesti kuin Manulle illallinen.


    • lisää seuraa

      Valitettavasti varmaa on vain se, että lähi-idän ja afrikan pakolaisten suorittamat joukkolynkkaukset saavat jatkoa. On vain ajan kysymys, koska tulee ensimmäinen täysin sivullinen kuolonuhri. Vakavia vammautumisia on jo tullut.

      Mites Vaasan kaupunvaltuutetut? Laitetaanko nimilistaa tänne, ketkä sitä sosiaaliperäistä maahanmuuttoa oikein kannatti? Onko nyt kilpi kiiltävä?

    • 100 varma

      Paikallinen lehti uutisoi syntyneistä lapsista Vaasan sairaalassa, oli ennätys.

      Kuvassa valkoihoinen lapsi, miksi?

      • Propagandakanava1

        Perinteisesti Pohjalainen on vääntänyt mistä tahansa uutisesta maahanmuuttoaiheisen uutisen. Kuten esimerkiksi peruskoululaisten itsenäisyyspäivän tanssiaiset muuttui maahanmuuttoa puoltavaksi propagandaksi.

        Jos Pohjallinen on oikeasti näyttänyt valkoihoisen vauvan kuvaa uutisessa, niin kyseessä täytyy olla jonkin sortin kömmähdys. Vedosvaiheessa arabitaustaisen vauvan vaihtunut pottunokan vauvaan tms.


    • takaisin kotimaahan

      Lähi-idän miehillä nyt ei nyt vain ole minkäänlaista moraalia ja itsehillinnän taitoja.

      Välimerellä hiljattain palamaan syttyneellä Norman Atlantic -matkustajalautalla syntyi hirvittävä kaaos, jota suomalainen media ei pahemmin vaivautunut ruotimaan.

      Siellä muslimiehet hakkasivat lapsia ja naisia raivatessaan itselleen tien laivan helikopterikannelle. Kun pelastusjoukot saapuivat laivalle, ryntäsivät nämä raavaat muslimimiehet ensimmäisenä pelastettavaksi ja jättivät lapset ja naiset palavaan laivaan.

      https://pamelageller.com/2014/12/ferry-catastrophe-muslims-beat-women-and-children-to-save-themselves.html/

    • 13+7

      Poliisitiedote asiassa:
      Joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä pahoinpiteli kahta reilut kolmekymppistä miestä Vaasan keskustassa puoli viiden aikaan aamulla. Uhrit kertoivat kävelleensä Hovioikeudenpuistikolla, kun heitä vastaa oli tullut joukko miehiä, jotka olivat yllättäen käyneet heidän kimppuunsa. Uhrit oli kaadettu maahan ja heitä oli potkittu. Heidät vietiin ambulanssilla sairaalaan. Silminnäkijöiden mukaan tekijöitä oli 5-8, he näyttivät arabeilta ja olivat pukeutuneet juhlavaatteisiin.

      Pohjalaisen uutisessa mainittiin tiettävästi ensialkuun myös tuo arabiulkonäkö, mutta maininta poistettiin myöhemmin.

    • Miltä tuntuu?

      Kepun hallitusohjelma kannatti humanitääristä haittamaahanmuuttoa. Sitä saatte jatkossakin ja tällä kertaa Sipilän siunauksella.

      "Suomi kuuluu jokaiselle asuinpaikasta, elämäntilanteesta, äidinkielestä tai etnisestä taustasta riippumatta." (Hallitusohjelma 15.4.2007)

      • 9+1

        Nostamme hattua Kepulle. Muut puolueet ovat varmasti samaa mieltä.


      • maksakaa itse
        9+1 kirjoitti:

        Nostamme hattua Kepulle. Muut puolueet ovat varmasti samaa mieltä.

        Samaa mieltä humataarisesta maahanmuutosta on ainoastaan leveätakamuksiset sosiaalitoimiston naiset ja villapaitatytöt lauma maahanmuuttoteollisuuteen liittyvä porukka. Kaikki nämä hyötyvät, tai tulevat hyötymään, taloudellisesti humanitaarisesta maahanmuutosta.

        Suomeen ei kaivata keskiajan normein elävää ja väkivaltaisuuteen taipuvaa porukkaa, joka ei tule koskaan sopeutumaan tänne.


      • 12+9

    • Vaasa kasu

      Silmille tulee, jos päälleni käyvät, eihän tuosta saa edes kunnon sakkoja itselleen aikaseksi, ja onhan se sen arvoistakin.

    • haiseva rantahurri
      • totuus ja tuli

        Olisi kohtuullista jos seuraavan mamujengin päällekarkauksen ja järjettömän väkivallan kohteeksi joutuisi mamuttaja tai hänen sukulaisensa.

        Näin kuitenkaan tuskin käy, sillä suuri osa tästä porukasta asuu Sundomissa, jossa mamughettoa ei ole eikä tule. Sieltä on hyvä tulla aamulla klo 9:00 kaupungin duuniin ja lähteä klo 15:00 takaisin reservaattiin leikkimään parempaa ihmistä.


      • Asuvat myös
        totuus ja tuli kirjoitti:

        Olisi kohtuullista jos seuraavan mamujengin päällekarkauksen ja järjettömän väkivallan kohteeksi joutuisi mamuttaja tai hänen sukulaisensa.

        Näin kuitenkaan tuskin käy, sillä suuri osa tästä porukasta asuu Sundomissa, jossa mamughettoa ei ole eikä tule. Sieltä on hyvä tulla aamulla klo 9:00 kaupungin duuniin ja lähteä klo 15:00 takaisin reservaattiin leikkimään parempaa ihmistä.

        gerbyn omakotialueella, sekä mustasaaressa, siellä ei musut hillu.


    • 13+9

      "Olisi kohtuullista jos seuraavan mamujengin päällekarkauksen ja järjettömän väkivallan kohteeksi joutuisi mamuttaja tai hänen sukulaisensa."

      Miksi? Mamuttajat eivät lietso vihaa ja kaunaa eivätkä huutele rasistisia kommentteja kännipäissään kaduilla ja missä ovatkin. Maahanmuuttajat ja suomalaiset eivät käy ystäviensä kimppuun.

      • 1+16

        Taas tulee ieleen se vapaa likkuvuus-järjestöön kuulunut hippi, joka antoi yösijaa kiertäville mustalaisille ja tuli raiskatuksi....
        Tekijä ehti lähteä pois suomesta. onkohan vieläkään tavoitettu?


      • 10+4
        1+16 kirjoitti:

        Taas tulee ieleen se vapaa likkuvuus-järjestöön kuulunut hippi, joka antoi yösijaa kiertäville mustalaisille ja tuli raiskatuksi....
        Tekijä ehti lähteä pois suomesta. onkohan vieläkään tavoitettu?

        Sinä varmaan olet sen raiskauksen tulos!


      • 14+3
        10+4 kirjoitti:

        Sinä varmaan olet sen raiskauksen tulos!

        Ei siitä niin kauan ole, että tuo tulos osaisi vielä kirjoittaa. En sääli tätä Yh-äitiä yhtään: niin makaa kuten petaa.


    • ryhtiä, vaasa!

      Eikös vaasa ole pohjanmaata?
      ja pohjanmaalaiset kovia tappelijoita?

      Nyt turpaan ulkomaan pellejä ja lujaa!

      • yrittivät

        kerran ja toisenki. turpaan tuli niin että heilahti.

        =)


      • 7+5
        yrittivät kirjoitti:

        kerran ja toisenki. turpaan tuli niin että heilahti.

        =)

        Lyö ulkomaalaista, joudut oikeuteen ja maksamaan jumalattomat korvaukset ja sakot ja ynnä saat syytteessä vielä kovennettuna rasismirikoksesta.
        Jos mamu lyö, tämä saa ymmärtäjät taakseen, kaiken mahdollisen tuen ja poliisi painostaa suomalaista uhria aloittamaan sovittelun, jotta mamu ei saisi tuomiota.


    • 13+13

      Allaoleva kansalaisaloite on lähetetty oikeusministeriölle ennakkotarkastettavaksi. Nimien keruu on tarkoitus aloittaa 1.2.

      Sananvapaus ja sen osana uskonnonvapaus on yksi vapaan ja demokraattisen yhteiskunnan kulmakivistä. Uskonnonvapaus sisältää vapauden tunnustaa tai olla tunnustamatta haluamaansa uskontoa ja myös arvostella eri uskontoja. Uskonnonvapaus on rinnastettavissa poliittisen toiminnan vapauteen. Rajanveto eri uskonnollisten ja poliittisten vakaumusten välillä on joskus vaikeaa ja usein tarpeetontakin.

      Rikoslain 17. luvun 10. § uskonrauhan rikkomisesta loukkaa tätä perusoikeutta. Kyseinen pykälä on nykymuodossaan seuraavanlainen:

      "Joka 1) julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa (267/1922) tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, tai 2) meluamalla, uhkaavalla käyttäytymisellään tai muuten häiritsee jumalanpalvelusta, kirkollista toimitusta, muuta sellaista uskonnonharjoitusta taikka hautaustilaisuutta, on tuomittava uskonrauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi."

      Pykälä mahdollistaa sen, että uskontojen kritisointi kielletään täysin, sillä uskontokunta voi määritellä pilkan yksipuolisesti. Lisäksi lakitekstin viittaus tekijän loukkaamistarkoitukseen on kyseenalainen, koska sitä on vaikeaa ellei peräti mahdotonta todistaa.

      Nykyinen oikeuskäytäntö kohtelee muutenkin eri uskontoja eri tavalla. Kristilliseen uskoon kohdistuva pilkka jätetään tuomitsematta siinä missä esimerkiksi islaminuskoon kohdistuvasta pilkasta annetaan tuomioita herkästi ja toistuvasti. Tämän aloitteen yhtenä tarkoituksena on tuoda eri uskonnot keskenään tasa-arvoiseen asemaan. Nykylainsäädännön mahdollistama eriarvoinen kohtelu on omiaan rapauttamaan kunnioitusta lakia kohtaan.

      Uskonnollisia niinkuin poliittisiakin vakaumuksia on voitava käsitellä kriittisesti, jopa pilkallisesti. Vaikka tiedossa on tapauksia, joissa tällaiseen toimintaan on reagoitu karkealla väkivallalla, ei sivistyneen yhteiskunnan pidä osoittaa pelkoa sellaisen edessä. On osoitettava, että mitkään uskonnolliset kuten poliittisetkaan vakaumukset eivät saa olla yhteiskunnan edessä minkäänlaisessa erityisasemassa.

      Pykälä sisältää kaksi kohtaa, jotka kuvaavat hyvin erilaisia tekoja. Vaikka näistä 2. kohta ei olekaan sananvapauden kannalta ongelmallinen, sen kattamat teot voidaan kieltää rikoslain muissa pykälissä, esimerkiksi 17. luvun 11-13. §:ssä (uskonnonharjoituksen estäminen, hautarauhan rikkominen ja ilkivalta).

      Ylläolevaan viitaten me allekirjoittaneet vaadimme, että

      rikoslain 17 luvun 10 § kumotaan lailla.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1066

    • sideshow-bob

      Asennevammaiset rasistit on aika sekaisin, kun luulevat tavallisten ihmisten ottavan vakavasti nämä tämän sivun harhaiset, valheelliset textit....m.o.t.

    • , , , , ,

      Rasisti on reppana.

    • 3+10

      joo, rasisti on reppana:

      Uudella rakennusalueella riehuu rasismi ja vihapuhe
      04.08.2014 21:51

      Yttersundomiin rakennettavalle asuinalueelle johtavaan risteykseen on tuhrittu vihapuhetta.

      Vapaasti suomennettuna viesti kuuluu ”Älkää tulko tänne kaupunkilaispaskat, suomijävlat ja neekerit”.

      – Yritä tässä sitten kasvattaa lapsia suvaitsevaisiksi, Mia Hietikko sanoo.

      Kyseessä ei ole ensimmäinen uutta rakennusaluetta kohdannut ilkivallan teko.

      • irncsl

        -älä sekoita rasismia, ja pikkupoikien typeryyksiä....


      • bkkjbkjbjk
        irncsl kirjoitti:

        -älä sekoita rasismia, ja pikkupoikien typeryyksiä....

        Jos suomenkielinen olisi kirjoittanut tuon tekstin, huudetaan rasismia, mutta kun se kohdistuu suomenkielisiin, se on pikkupoikien typeryyksiä....

        Tässä mallia kielivähemmistömme kaksinaismoralismista:

        http://www.suupohjansanomat.fi/mielipide/yleisöltä/narpiolainen-jarkyttyi-kaskisissa-1.1640746


      • nrofcjh
        bkkjbkjbjk kirjoitti:

        Jos suomenkielinen olisi kirjoittanut tuon tekstin, huudetaan rasismia, mutta kun se kohdistuu suomenkielisiin, se on pikkupoikien typeryyksiä....

        Tässä mallia kielivähemmistömme kaksinaismoralismista:

        http://www.suupohjansanomat.fi/mielipide/yleisöltä/narpiolainen-jarkyttyi-kaskisissa-1.1640746

        -älä höpötä....


      • hahahhahahha
        nrofcjh kirjoitti:

        -älä höpötä....

        Taisi osua ja upota.


      • Pahimman luokan rasi
        hahahhahahha kirjoitti:

        Taisi osua ja upota.

        .

        Sehän oli pahimman luokan rasismia ei kai sitä kukaan ole edes yrittänyt kieltää

        .


    • kovaa

      -ei rasistiset idiootit tätä kaupunkia pysty pilaamaan, heitä on on niin kovin vähän, ja nehän kuolee sukupuuttoon, koska kukaan ei huoli reppanarasistia....

      • fgrgrgrtrg

        Onhan näillä rasisteilla:

        "Uudella rakennusalueella riehuu rasismi ja vihapuhe
        04.08.2014 21:51

        Yttersundomiin rakennettavalle asuinalueelle johtavaan risteykseen on tuhrittu vihapuhetta.

        Vapaasti suomennettuna viesti kuuluu ”Älkää tulko tänne kaupunkilaispaskat, suomijävlat ja ********”.

        – Yritä tässä sitten kasvattaa lapsia suvaitsevaisiksi, Mia Hietikko sanoo.

        Kyseessä ei ole ensimmäinen uutta rakennusaluetta kohdannut ilkivallan teko."

        Täällä jopa puolustajia, you know, "pikkupoikien typeryyksiä"....


      • 777
        fgrgrgrtrg kirjoitti:

        Onhan näillä rasisteilla:

        "Uudella rakennusalueella riehuu rasismi ja vihapuhe
        04.08.2014 21:51

        Yttersundomiin rakennettavalle asuinalueelle johtavaan risteykseen on tuhrittu vihapuhetta.

        Vapaasti suomennettuna viesti kuuluu ”Älkää tulko tänne kaupunkilaispaskat, suomijävlat ja ********”.

        – Yritä tässä sitten kasvattaa lapsia suvaitsevaisiksi, Mia Hietikko sanoo.

        Kyseessä ei ole ensimmäinen uutta rakennusaluetta kohdannut ilkivallan teko."

        Täällä jopa puolustajia, you know, "pikkupoikien typeryyksiä"....

        Mitä ihmeen rannikkohurrimurretta se alkuperäinen viesti oikein mahtoi olla?


    • kiirastulen kerubi

      joku tuossa ennemmis kysyi syntyvyydestä..tottakai me synnytämme sairaalassa. apinat tuo pentunsa lentokoneella suomeen sossun kasvatettavaks sitten kun ne osaa hakata ihmisiä,ajaa autoa,käyttää tietokoneita ym lähetetään pyhään sotaan.
      laitetään nyt rajat kiinni. se on aivan täyttä liete puhetta että meillä olisi työvoimapula ilman mamuja. toki minimi palkalla näillä veroilla ei paljo huvita tehä toitä ku kotona makaamalla jää enemmän valitettavasti.olen kokeillut ns.mamu tyyliä:työkkäri,sossunraha,vuokratuki,kirkon ruoka-apu,sitten vielä harkinnan varaiset lisä-avut.ei mee vuokriin,sähköön,veteen,ruokaan,bensaan mitää....jää koko työkkäri kaljaan ja saa nukkuu joka päivä ..jalla jalla ylistetty olkoon allah

      • 15+20

        Tuliko nukuttua huonosti? Pyydä lääkäriltä vahvempia tabuja, Kohta aukeaa keskikaljakauppa. Ei siis mitään hätää.


      • hahahah
        15+20 kirjoitti:

        Tuliko nukuttua huonosti? Pyydä lääkäriltä vahvempia tabuja, Kohta aukeaa keskikaljakauppa. Ei siis mitään hätää.

        taisit käsittää tekstin väärin. Lue se uudelleen.


    • wdwdw

      Hajaantukaa, mittä ei ole kuulemma tapahtnut. Uskomme, etteivät maahanmuuttajat ala valehtelemaan tästä asiasta

      • wdwd2wd

        Joo, kovasti oltiin perumassa puheita..


      • mokutusbisnes
        wdwd2wd kirjoitti:

        Joo, kovasti oltiin perumassa puheita..

        Työpaikat ja sosiaalituet vaarassa?


      • 9+4
        mokutusbisnes kirjoitti:

        Työpaikat ja sosiaalituet vaarassa?

        Eihän persuja työpaikat kiinnosta, ainoastaan pelkäävät että menettävät sossurahat.


      • yuuuuuuuuuuuuuup
        9+4 kirjoitti:

        Eihän persuja työpaikat kiinnosta, ainoastaan pelkäävät että menettävät sossurahat.

        Kuka Vaasan persuista on työttömänä?


    • Muutos2011

      Äänestäkää Muutos puoluetta, tavoite : Suomalaisten etu
      Sananvapaus ja suora demokratia
      kansanliike, valta pieneltä eliitiltä kansalaisille

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe