Kysymys SoneraPartiolle (irtisanominen)

Kylmät kädet

Voiko laajakaistan irtisanoa Oulun Rotuaarin Sonera-liikkeestä? Ei ole varaa jonottaa maksulliseen palvelunumeroonne tuntikausia.

Yhteys on toiminut moitteettomasti, mutta vuokrayhtiö teki kilpailevan palveluntarjoajan kanssa sopimuksen, jossa laajakaista kuuluu nykyään kämppäni vuokraan, joten Soneran tarjoamasta laajakaistayhteydestä tuli tarpeeton.

10

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katupartio Nobeland

      Hei vaan kylmis sieltä oulusta.
      Kuulun Soneran joulukuusi partioon. Kuljemme metsissä ja puistelemme lumia joulukuusien päältä. Joskus lähtee ravistamalla, joskus potkimalla ja välillä pistämme puut kumoon ja saamme aikaan valtakunnallisen tietoliikennehäiriön.

      Mitä tulee firmamme sopimusasioihin, yritämme pitää niistä kiinni kynsin ja hampain ja k u s e t t a a kuluttajaa laskuttamalla netistä vaikka ei ole yhteyttä tai yhteys on toiselta toimijalta.

      Pääkaupunkiseudulla yritimme samaa, kun kilpailija Elisa voitti erään taloyhtiön järjestämän kilpailun ja veti sinne omat kuituyhteydet. Kun kuidut avattiin lakkasi meidän yhteyden toimimasta ja samoin katkesi sopimuksetkin automaattisesti ilman irtisanomisia, mutta yritimme silti laskuttaa tyhmempiä asiakkaita. Samoin meillä Sonerassa tehdään vaikka kuluttaja muuttaisi niin laskutus ei katkea.

      Niin ahneita me olemme täällä Sonerassa. Kyllä se on niin, että kuluttajan kuuluu maksaa ja hoitaa nämä sopimusasiat itse. Eihän meillä voi olla sinuun laajakaistayhteyttä kun toinen toimija on vienyt sen.

      Kipitäppä sinne Rotaari-Maistraatin Sonera pisteeseen ja iske lasku pöytään ja Nobea ja näytä myös psyykelääkereseptisi, niin sopimuksen purkaminen tapahtuu tuota pikaa.

      Tarvittaessa voit uhata myyjiämme turpiin vetämisellä, se nopeuttaa asian käsittelyä.

      Ystävällisin terveisin Sonera Joulukuusipartio, valtakunnallinen laskutusyhteys.

      • Kylmät kädet

        Kyllä ne on kaikki palveluntarjoajat ahneita kusettajia, ei ainoastaan Sonera ja lisäksi näillä nyrkeillä ei vedetä turpaan ketään, rikkoisin vain rystyseni. Voin tietenkin laittaa isot hansikkaat käteeni ja bluffata.

        Kyllä se yhteys saadaan poikki, kun tosiaan Nobelanerin voimalla meen sinne liikkeeseen ja olen tarvittaessa valmis karjumaan kuin Kärppä-pelissä.


    • Yritäppä irti tuosta

      Maailman järkyttävin yllätys: SONERA ei ottanut minuun yhteyttä, kun lähetin yhteydenottopyynnön koskien irtisanomista. Odotin 48 vuorokautta. Kaiken lisäksi, kirjauduin tunnuksilla niiden omille sivuilleen, kun pyysin yhteydenottoa.

      Kuvaukseen kirjoitin, että: "Liittymän irtisanominen. Suljen liittymän tarpeettomana."

    • Kylmät kädet

      Minkä ihmeen kirjekurssin Soneran pomot ovat käyneet, kun eivät tajua sitä faktaa, että jos liittymästä irtisanominen tehdään mahdollisimman vaikeaksi, moni tekee periaatepäätöksen, ettei tee ikinä eläissään mitään sopimuksia Soneran kanssa, koska niistä irtautuminen on niin vaivalloista.

      Harvard ei opeta tällaista metodia, josta itse kärsin tällä hetkellä. Vältellään asiakasta, joka haluaa sanoutua irti.

      • Kylmät kädet

        10 vuotta sitten olisin vain lakannut maksamasta laskuja. Simple as shit. Nykyään haluan pitää luottotietoni kunnossa, joten joudun TAISTELEMAAN, että pääsen eroon tarpeettomasta liittymästä.


      • Darn

        Sanoin irti toimimattoman Soneran viihdepaketin 4 kk sitten puhelimitse ja palautin digiboxin, laskutus pyörii edelleen, huolimatta useista soitoista asiakaspalveluun.


      • Kusettaja pulju
        Darn kirjoitti:

        Sanoin irti toimimattoman Soneran viihdepaketin 4 kk sitten puhelimitse ja palautin digiboxin, laskutus pyörii edelleen, huolimatta useista soitoista asiakaspalveluun.

        Äitiäni sonera huijaa nettiliittymien kanssa. Alueella missä hän asuu soneran nettiyhteydet ovat jo vuosia olleet tosi huonot.

        No sitten kun vanha ihminen on ikänsä ollut soneran asiakas, niin eihän se halua vaihtaakaan.

        Ovat myyneet monenlaista kaapelimodeemia ja reititintä, ja kaksi mokkulaa. Mutta iltaisin ei netistä ole mitään hyötyä, kun ei se edes kuvia lataa, videoista puhumattakaan.

        Lisäksi hänellä oli kaksi liittymää, vaikka omasta mielestään olisi pitänyt olla yksi. Ja älypuhelimenkin myivät, vaikka sanoi ettei halua, kun ei osaa käyttää. Soittelivat ja maanittelivat niin kauan, että osti. Saattavat soittaa useita kertoja viikossa.

        Asiaihin saatiin joku roti, kun minä puutuin asiaan. Ylimääräiset liittymät suljettiin, mutta yksi nettiliittymä jätettiin ja sekin on helvetin kallis. Neljäkymppiä kuussa paskasta liittymästä joka tökkii.

        Soneran tyyli näköjään on ainakin vanhempien ihmisten kanssa, että surutta kusetetaan. Jatkuvasti soitellaan ja puhutaan ihminen pyörryksiin ja myydään tarpeettomia palveluita ja tavaroita.

        No äitini ei onneksi ihan köyhä ole, mutta useita satoja euroja, ovat häntäkin kusettaneet. Mutta monelle muulle vähävaraiselle, tuollaisesta voi aiheutua unettomiä öitä.

        Omiakin huonoja kokemuksia sonerasta löytyy. Suljin kerran tarpeettomaksi jääneen liittymän. Meni vuosi aikaa ja tulikin n.20€,n lasku kuukausimaksuista. Tämäkin oli heidän puoleltaan täyttä kusetusta ja lopuksi sovimme, että maksan puolet. Ei olisi pitänyt, mutta en jaksanut alkaa tappelemaan. Ja suurin tuohtumuksen aihe on se, kun tuli laki joka salli numeron siirtämisen eri operaattorille. Soneran päässä mokasivat, enkä saanut omaa numeroani takaisin. Sonera kosti minulle 15v. Asiakkuuden jälkeen. Tämä riipaisi kovasti, koska numeroni oli todella helppo muistaa ja se oli kaikkien asiakkaitteni tiedossa.

        Nyt esitänkin soneralle kysymyksen? Ettekö te arvosta asiakasta ollenkaan. Ja luuletteko, että näin huonosti kohdellut asiakkaat, haluavat olla yhtiönne kanssa missään tekemisissä?

        Ja lopuksi vielä sinne soneraan terveiset: Haistakaa vittu!


    • Kylmät kädet

      Telecom
      Tele
      Sonera
      TeliaSonera

      Huippu firma, mutta pakosta jouduin irtisanomaan. Lähettivät mulle lapunkin, jossa tarjoavat kahvit. Todella pitkäaikainen asiakas monessa suhteessa noiden kanssa ihan 90-luvulta alkaen, eikä mitään valittamista palveluissa.

    • onhanniitä

      Minä soitin puhelimella peruutuksen, tein sen oikein mielelläni, kunhan vaan päästiin sonerasta eroon kiitos siitä. Kumma kun laskutuksetkaan toiminu kunnolla ja ollaan sentään Suomessa.

    • SeleneN

      Moikka!
      SoneraPartio ei nää täällä vakkaristi vastaile uudistuksen jälkeen, mutta Partiolaiset (http://bit.ly/1AGkiOi) pörräävät netissä kuitenkin edelleen. Tuovat apua ja tietoa kirjoittaen sekä keräten palautteita talon sisälle :)

      Tähän vinkkaan, että netin kautta jos pääset laittamaan viestiä niin ei tarvitse liikahtaa kotoa liikkeeseenkään. Tässä linkki verkkoasiointiin: http://bit.ly/1BaGLFQ
      Toki voit käydä liikkeessä, mutta liikkeessä ei suoraan näitä käsitellä vaan ne siirtyvät sieltä aspalle käsittelyyn. Pientä viivettä siis saattaa tulla.

      Terkuin,

      Selene

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe