Islam rauhan ja rakkauden uskonto

Alah on suuri

Pariisi 7.1.2015

16

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihreä vasemmisto.

      Milloinka alah ja samanlainen rakkaus saapu helsinkiin.

      • islam=saasta

        Mene vaikka myyrmanniin, siellä noita tummia paskapökäleitä
        on laumoittain.


    • KunnallisPoliitikko

      Valitettavasti rikollisten tekojen tuomitseminen on äärimmäisen rasistinen teko tällä palstalla. Jos tekijänä on muslimi. Kysykää vaikka modelta. Ai niin, ette ehdi kun tämä ketju jo poistetaan.

      Täytyy toivoa, että ensi kerralla vastaavassa iskussa tekijöinä olisi vaaleat kristinuskovaiset, niin pääsisi keskustelemaankin asiasta.

      • vbnmhhhggööööö

        joopa joo ,että rauhan uskonto---sallikaa syvä halveksuntani niille jotka edes leikillään ,niin väittävät.


    • Huipputyötä

      Juuri luin, että nimet ovat jo selvillä, mutta en löytänyt mistä näin nopeasti selvisivät.

    • Lukija1

      Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mutta ihminen antoi samalla mitalla takaisin. Voltaire

    • peaceone
    • huutomerkki

      "Jumala" on pelkkä sana,käsite, kuten muutkin nimitykset.. aLLAHkin merkitsee Jumalaa.. samaa tuntematonta! Kyseenalaistamaton fundamentalismi, kirjaimellisesti ottaminen naiivisti, ei ole enää mahdollista missään sivistyneissä koulutetuissa yhteiskunnissa! Juuri kaikki kysely, itsenäinen ajattelu tuntuu olevan kielletty väkivallan uhkalla eli pakon ja kiristyksen hinnalla islamissa! Tapon uhkalla! ( Jotka ovat RIKOKSIA meillä kaikissa yhteyksissä!) Kristillisyydessä sentään on armon käsiten sekä VAPAAN tahdon! Se että suuri osa maailmaa elää ajattelumalleissa jotka takapajuisempia ja ahtaampia ja sortavia kuin pimeä keskiaika, johtaa väistämättä katastrofiin kun samaan aikaan osa muuta maailmaa elää "maallisesti" ajatuksen vapaudessa, oikeudessa olla ateistikin, tieteellisen ja kriittisen ajattelun ja yksilöllisyyden oikeudessa! Edessä on valtava katastrofi jossain vaiheessa..

      • huutomerkki

        Lisäksi itse muslimit koko ajan tuomitsevat läntiset arvot ja uskot vääräoppisina, kyse jatkuvasta projisoinnista sen suhteen että me emme hyväksy heitä. Jos koetetaan hyväksiä, edessä on siitä huolimatta heidän jatkuva länsiviha.
        Elämme täällä demokratiassa jossa on vapaus ja naisillakin samat oikeudet. Emme voisi katsella mitään muutakaan vastavaa alistamista, taikauskoa, fanaattisuutta omassa maassammekaan. Täällä sentään ns. uskontojen uhrit saavat hekin puhua vapaasti eikä tule tappoihkauksia! Minkä arvoista on sellainen mikä perustuu pakkoon, painostukseen ja uhkailuun: diktatuuri! Sellaisen kuvan saa kaikista muslimikulttuurreista valitettavasti! Emme voi katsella hyväksyen muitakaan diktatuureja, vaikkapa Pohjois- Koreaa! Lisäksi emme ole uskonnollinen yhteiskunta, ei ainoakaan valtio Euroopassa. uskonto on yjksityisasia eikä pakkopaita. Suuri osa ihmisiä on kokonaan ei- uskonnollisia täällä. Siihen on träydellinen oikeus! Kristinuskon perusteissa sentään ovat sanat arno ja rakkaus. Sekä väkivalta ja murhaaminen ovat synneistä suurimmat - ei suinkaan taiteellisuus, kuten piirtäminen jne. Luivuushan ja taide ovat Jumalaisia lahjoja kuten ilokin! Sensijaan että ekömän tulisi olla kärsimystä ja orjuutta.


    • huutomerkki

      Neuvostoliiton naapurina tiedämme nyt millainen vaientaminen, orjuuttaminen,
      totalitarismi on vallinnut ja edelleenkin. Tai kun lukee historiaa.. natsit jne.
      Se mitä tutkii nykyään vallitsevaa islamilaisuutta, on vielä ahtaampaa ja orjuuttavampaa, kalpenee natsismikin. Siellä sai vaikkapa juoda konjakkia, tanssia ja naisillakin vapaudet . Ahdasmielisyys on ääri- islamissa sellaista että sen rinnalla kalpenee meillä joskus ollut körttiläisyys, jehovalaisuus ja vanhakantainen uskovaisuus. Sen UHRIT saavat , ovat ennenkin saaneet, meillä puhua avoimesti tosin ilman tappouhkauksia.
      On kauheaa ajatella miten suuressa osassa maailmaa jopa opiskelu, TIEDON saaminen on kielletty! Lisäksi opinkappaleet ovat tuhansien vuosien takaa.
      Edessä on odotettavissa valtavia vaikeuksia, tämä on vasta alkua.

    • Nuin

      Islam ei keskiaikaisine käsityksineen vaan yksinkertaisesti sovi moderniin maailmaan. Tämän asian ymmärtäminen luo muslimeissa valtavan vihan. Ristiriita modernin länsimaisen maailman ja islamin välillä on peruuttamaton. Länsi ei tule koskaan muuttumaan islamilaiseksi takapajulaksi. Joko muututaan moderniksi eurooppalaisiksi tai jäädään marginaaliin ikiajoiksi.

    • rauhan uskonto
    • Rapu3

      Isis tekee uhreistaan marttyyrejä, jotka kuolevat uskonsa takia. Itse he ovat pelkkiä murhaajia ja raiskaajia, jotka oikeat muslimitkin tuomitsevat. Viides käsky kuuluu: "Älä tapa".

    • hälytys!

      Jos tutkii tarkemmin islamia, vaikkapa haulla artikkeli " islam aikapommi" tulee selväksi että tappaminen uskon takia ja vääräuskoisten tappaminen sekä islamiin alistumattomien tappaminen on pyhää, josta saa taivaallisia palkintoja( kuten tusinoittain neitsyeitä!) Sana Islam itsessään jo merkitsee alistumista, ei saa epäillä, ei saa kuunnella kritiikkiä, ei saa ajatella itse, mutta on täysi oikeus alistaa kaikki ei-islamilaiset, samoin ryöstää ja raiskata heitä koska ovat ala- arvoisia.
      Kun tutkii Muhammedin elämäkertaa, hän on päänsärkykohtauksia saanut ja näkyjä nähnyt, 13 vaimoa omistanut ennenmuuta sotija jolla sotaisat päämäärät alistaa ja valloittaa alleen niin paljon kuin mahdollista; siis tälläinen esikuva joka niin pyhä ettei saa edes kuvitteellista kuvaa piirtää!
      Tämä on niin patologista ettei todeksi uskoisi. Lisäksi niin barbaarisen rikollista ettei voisi todeksi kuvitella, varsinkaan Jumalan nimeen( Allah merkitsee yksinkertaisesti Jumalaa.) Kaikki filosofiset analyysit Jumalasta kiellettyjä, filosofinen opiskelu. Se että Jumala on Rakkaus... kuten kaikki muut paitsi islam sen näkee.. heille ainoa rakkauteen viittaavakin tuntuu olevan tyttöjen ja naisten alistaminen, orjuuttaminen ja käyttäminen.. edes se ei ole rakkautta.
      Mitä aivopesu tekee ihmiselle.. voi tutkia hypnoosia, mind- trainingia ja vastaavaa..!!
      Se ettei asioista( vakavista ongelmista!) saisi edes puhua ilman että uhkaillaan tappamisella... jo sellaistakin kutsutaan rikolliseksi.

      • hälytys!

        lisäksi islamiin syntynyt EI saa koskaan kääntyä pois tai avoimesti kieltää uskontoa.. on hengenvaarassa. Hän joutuu teeskentelemään ja vaikenemaan ikänsä. Siis järkyttävä uhri!
        Lisäksi islamissa annetaan oikeutus teeskennellä ja valehdella, jos se on taktisesti eduksi, esim. että saa valheellista luottamusta osakseen, ja siten pääsee lähemmäksi sisälle läntiseen eli vihollisvakoilu yms..
        kaikki tämä löytyy Koraanista eli noudetetaan tuhansien vuosien takaista hyvin sodanhimoista " profeettaa". Koko kulttuuri on patologinen eli sado-masokistinen: sharialaki!


    • kilotavaraa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe