Pukki ovelle kolkuttaa... (osa 2)

le coq

Kari katseli hieman epäuskoisena edessään häämöttävää taloa. Kaksi kerrosta, julkisivu joka oli kuin pienessä linnassa, ja pitkä siipi joka katosi jonnekin hämärään. Pääoven yläpuolella oli kivinen parveke, jota tuki kaksi kartanomaista pylvästä. Päätään puistellen Kari painoi ovikellon nappulaa ja kuunteli sisältä kantautuvaa melodiaa joka kertoi vieraan saapumisesta.

Perheen isä avasi oven ja huikkasi sisään: ”Katsos Toni, kuka tuli. Sehän on itse joulupukki! Peremmälle vaan, pukki, peremmälle!” Jos talo oli ollut ulkoa komea, sisältä se oli suorastaan pramea. Antiikkia, valtavassa olohuoneessa kristallikruunu ja pehmeät persialaismatot, kalliinnäköisiä koristeita hyllyt pullollaan… Kari arasteli astella sisään lumisissa kengissä, mutta uskaltautui kuitenkin perille ulkovaatteissa miehen vetäessä häntä hihasta sisälle.

Paikalla oli vanhempien lisäksi kaksi lasta, ehkä viisivuotias poika ja viisitoistavuotias tyttö. Poika odotti joulupukkia selvästi innoissaan, tyttö lojui poikittain laiskanlinnassa ja katsoi tulijaa nyrpeästi lukien jotain nuortenlehteä. Ehkäpä perheen äiti aisti pukista hienoisen hämmennyksen, kun katsoi parhaaksi selittää: ”Tämä Toni on odotellut innossaan pukkia, Janita on valitettavasti hieman vanha jo siihen…” ”Niin, Toni on meidän sellainen ’iltatähti’”, isä täydensi. Molemmat vanhemmat olivat huolitellusti pukeutuneita, ehkä hieman porvarillisesti. Mies kantoi villakankaista, kalliinoloista pikkutakkia ja silkkisolmiota, naisella oli yksinkertainen jakkuasu, kaulassa suuret helmet ja punertavat hiukset tiukasti pään takana kiinni. Molemmat olivat 40 ja 50 välissä, isällä hieman jo vatsaa, äiti ikävuosistaan huolimatta vielä kiinteässä kunnossa.

Kari suoritti jälleen tutut rutiininsa, leikit ja laulut, ja pikku-Toni näytti tykkäävän. Vanhemmat hymyilivät tyytyväisinä, ilmeisesti pukkivalinta oli varsin onnistunut. Lopulta joulupukki alkoi tehdä lähtöä lahjat jaettuaan. ”Mennäänpä käymään tuolla tallissa, niin maksan sen sovitun summan”, perheen äiti totesi ja johdatti Karin aulaan. Sieltä johti ovi suoraan suureen autotalliin, jonka toisessa reunassa seisoi baijerilainen auto, eikä taida mallimerkintä alkaa kolmosella, Kari tuumasi ohimennen. ”Olikos se viisikymppiä”, nainen kysäisi rahoja ojentaessaan. ”Tässä on hieman ylimääräistä, tipiksi.” ”Niinhän me sovittiin”, pukki totesi ja tarttui ojennettuihin seteleihin. Mutta mitä kummaa: vetäessään rahoja luokseen, niitä seurasi myös hajuvedelle kevyesti tuoksahtava nainen. Perheen äiti painautui tiukasti pitempää miestä vastaan ja henkäisi: ”Pukille on tarjolla nyt myös muuta ekstraa…”

Tilanne oli epätodellinen: hillitty porvarisnainen viekoitteli häpeämättömästi joulupukkia perheen autotallissa, miehen katsoessa pahaa aavistamatta olohuoneessa, kun lapset avasivat joulupaketteja. Kari ei voinut olla huomaamatta, että nainen oli kasvonpiirteiltään hyvin kaunis klassisella tavalla, ja meikkiä oli käytetty hyvällä maulla. Naisen huulet raottuivat aistillisesti ja melkein hipaisivat parran sisään kätkeytynyttä korvaa. ”Minun pitäisi… kierrosta jatkaa, aikaa ei oo paljon…” Kari kähisi kurkku kuivaen. ”Ei voi olla niin kiire”, nainen huokaisi ja kouraisi miehen etumusta yllättäen. ”Täällä on jotain hyvää.” Outo tilanne alkoi kiihottaa pukkia, ja kun nainen pudotti jakkunsa lattialle ja avasi hitaasti puseronsa kaksi ylintä nappia, kiire oli jo melkein unohtunut.

Nainen vetäytyi hieman taemmas ja aukaisi puseronsa paljastaen alta punaiset rintaliivit. Nuo kätkee hyvänmuotoisen parin, mies ajatteli itsekseen, ja hameen alla, no ohoh! Jumanklavita, mitkä reidet, taitaa tyttö treenata salilla, kun ovat noin kiinteät, ja sääret, eipä löydy montaa turhaa grammaa. Helvetti, pitäiskö kuitenkin sanoa etten ehdi… no en perkele sano. On niin mukavan pyöreä perse kun tuollalailla eteenpäin kyyristyy. Eihän tässä pitkään mene varmaan.

Nainen istui seinustalla olevalle jonkinlaiselle höyläpenkille ja raotti reisiään vetäisten pikkupöksynsä kerralla alas. ”Nuole mua, sonni, tunge kielesi minun vittuuni niin että minä kostun ihanasti”. Rivo puhe tuon porvarisnaisen suusta kiihotti Karia entisestään, ja hän unohti kokonaan sisällä talossa olevan aviomiehen. Pukki laskeutui polvilleen lattialle ja vei kasvonsa lähes kiinni tarjolla olevaan pilluun. Hän veti tekopartaa alaspäin päästäkseen tavaraan käsiksi ja oli jo ottamassa sitä kokonaan pois, kun nainen huudahti: ”Ei, anna olla! Se tuntuu mukavalta.” Pukki teki työtä käskettyä ja nuolaisi kevyesti hienoisesti tuoksuvaa aikuisen naisen pillua. Rohkaiseva vingahdus, ja pukki alkoi tosihommiin.

Pukin kieli liikehti kevyesti pitkin ulompia häpyhuulia, ylös ja alas, sitten hän otti klitoriksen hellästi hampaidensa väliin ja imaisi. Nainen alkoi huohottaa kiimaisesti, ja pukki jatkoi hellittämättä. Kieli leikki pitkin häpyä, ja Kari työnsi varovasti etusormen sisälle. Pillu alkoi tuntua jo hieman kostealta, ja tästä rohkaistuneena mies laittoi sisään myös keskisormensa. ”Vittu miten ihanaa, sä olet todella oikea pukki”, nainen murisi ja lipaisi huuliaan. Kari alkoi työnnellä molempia sormia syvälle pilluun ja melkein hautasi kasvonsa tuoksuvaan mättääseen. Säikähdys oli todella valtava, kun ovelta kuului toteamus: ”Jaahas, joulupukki onkin päässyt jo pääruokaan käsiksi.”

Kari vetäytyi hätkähtäen naisesta irti ja katsoi ovelle, missä seisoi perheen isä tuijottaen näkyä. Mitäpä tuollaisessa tilanteessa voi sanoa? Anteeksi, en tarkoittanut? Ei kovin uskottavaa. Taidanpa tästä lähteäkin? Entäpä jos toinen ei päästä lähtemään. Kari ei pystynyt puhumaan sanaakaan, ja jostain syystä hänen mielessään häivähti hetken karmea kuva joulupukin päästä, joka komeilee metsästysmuiston tavoin isän takan yläpuolella. Mistähän lienee mieleen tullut, tuollainenkin?

Jostain syystä nainen ei vaikuttanut ollenkaan hämmentyneeltä. ”Pukki on kielimiehiä”, hän totesi tyynesti. ”Vielä en ole kokeillut muita avuja.” ”No sehän on hyvä”, mies sanoi rauhallisesti ja tumppasi polttamansa pikkusikarin lattiaan. ”Mikäs sinua viivytti?” nainen kysyi yhtäkkiä. ”En voinut ihan heti tulla, olisi voinut Janita ruveta ihmettelemään.” ”No nyt olet täällä, joten aletaan hommiin.” Kari vilkuili miehestä naiseen tyrmistyneenä, ja kun mies alkoi avata housujaan, hän tajusi. Nuo kaksi olivat suunnitelleet kaiken ja houkutelleet hänet ansaan! Olipa kieroa! No, ei kai auttanut muuta kuin mennä virran mukana.

Mies heitti pikkutakkinsa ja housunsa pois ja alkoi avata paitaansa. ”Pukki on hyvä vaan ja jatkaa”, hän totesi, ”tällä meidän Ulrikalla on semmoinen fetissi joulupukkiin.” Nainen painoi Karin pään takaisin vasten pillua, ja mies jatkoi lievästi tyrmistyneenä nuolemista. Ulrika haroi käsillään pukin peruukkia ja huokaili kiimaisesti. ”Aaahh, ihana pukki, nuole minua sieltä”. Kari teki kuten toivottiin ja jatkoi naisen nussimista kahdella sormella. Hänen kielensä teki pitkiä vetoja pitkin pillua, joka alkoi olla jo litimärkä. Joulupukkifetissi, kaikkea sitä kuulee…

Hetken kuluttua Ulrika nosti Karin päätä ja sanoi käheästi: ”Lattialle.” Mies huomasi perheen isän levittäneen tallin lattialle paksun huovan ja seisovan itse alasti sen toisessa päässä. Miehen kalu heilahteli puolijäykkänä, ja Kari totesi sille kertyneen pituutta vähintään parikymmentä senttiä. Ulrika asettui muitta mutkitta kontilleen huovalle tarjoten persettään Karin suuntaan. ”Nyt saat nussia tuhmaa tyttöä, saat nussia niin lujaa kuin haluat!” Perheenpää laskeutui polvilleen naisen eteen, joka imaisi kyrvän suuhunsa. Päätään hieman puistellen pukki asettui naisen taakse, veti housunsa alas ja asetti seisovan kalun pillunhuulille. Varovasti hän painui sisään kosteaan onkaloon. Kari nosti nuttunsa helmaa niin, että se laskeutui naisen alaselälle. Ulrikan perse jäi siten punaisen takin alle piiloon, kun Kari alkoi liikkua edestakaisin litisevässä pillussa.

Pukki veteli pitkiä, rauhallisia vetoja Ulrikan sisällä, muutti välillä kulmaa niin että kalu hinkkasi enemmän vastakkaista seinämää ja hiveli lämpimän naisen pehmeää ihoa. Nainen tuntui nauttivan kovin, hän joutui välillä pullauttamaan imemänsä kalun suustaan ja voihkimaan kuuluvasti. Edellinen varvi tuntui vielä munaskuissa sen verran, ettei laukeaminen ollut lähelläkään. Pukki pani rauhallisesti, ja nainen käytti alavatsan lihaksiaan niin tehokkaasti, että aikuisen naisen pillu tuntui melkein teini-ikäiseltä. Perheenpää tuntui nauttivan myös kosteasta suihinotosta, ja sen verran mokoma irstailu vaikutti pukkiinkin, että kalu tuntui paisuvan sisällä naisessa vielä pari senttiä pituutta lisää.

Perheen isä vetäisi kalun vaimonsa suusta ja nousi seisomaan. ”Pukki voisi nyt mennä selälleen makaamaan siihen huovalle.” Kari totteli, ja Ulrika tempaisi housut täysin nilkkoihin, tieltä pois. Nainen laskeutui kontalleen pukin päälle ja ohjasi kivikovan kalun uudelleen sisäänsä. ”Uijuih, ihanaa, pukki panee tuhmaa tonttutyttöä”, nainen vingahteli alkaen ratsastaa Karin päällä villisti. Ulrika pullautti toisen kiinteän rintansa ulos punaisista liiveistä ja työnsi sitä kohti miehen suuta. Pukki imaisi törröttävän nännin suuhunsa ja imaisi. ”Hnngghh… joo, juuri noin.” Pukki jatkoi nännin imemistä, kun nainen lopetti hetkeksi rajun liikehdintänsä. Yhtäkkiä naisen alla makaava Kari tunsi, kuinka jotain kovaa liukui hänen kyrvänvarttaan pitkin.

Kesti hetken, ennen kuin mies tajusi perheen isän tunkeneen mahtavan nuijansa vaimonsa perseeseen ja sen tuntuvan välilihan läpi. Ilmankos naisen ilme oli jännittyneen odottava. Tilanne oli sen verran outo, että pukin oma mela lerpahti hetkeksi. Sitten himo nosti jälleen päätään ja pukki teki tunnustelevan työnnön. Ulrika hengähti valittavasti: ”Haaaa… just, nussikaa molemmat lujaa! LUJAA!!” Perheenpää alkoi liikkua vaimon perseessä ensin hitaasti, sitten yhä pidemmin vedoin kosteuden lisääntyessä. Pukki sovitti työntönsä miehen mukaan ja he löysivät nopeasti sopivan tahdin. Pukki tarttui naisen vyötäröstä kiinni ja hyväili kylkien ihoa, tuntien kuinka orgasmi alkoi lähestyä. Naisen alapää tuntui kahden kalun täyttämänä helvetin ahtaalta.

Ulrika vingahteli miesten välissä jotain käsittämätöntä ruotsinsekaista suomea ja sai ensimmäisen orgasminsa. Pillu supisteli voimakkaasti ja Karin kyrpä olisi varmasti luiskahtanut ulos, ellei nainen olisi ollut tiukasti paikallaan kahden kalun seivästämänä. Paneminen jatkui armotta, ja perheenpääkin alkoi murahtelullaan osoittaa laukeamisen ensioireita. Vingahtelu kasvoi ensin ulinaksi ja sitten melkein suoraksi huudoksi, kun nainen laukesi toisen kerran lyhyen ajan sisällä. Saman tien kutina pukin palleissa kasvoi sietämättömäksi muuttuen kouristeluksi. ”Tuleeeeeh…” Pillun perukoilla tietään raivaava kyrpä alkoi tutun nytkähtelynsä ja pumppasi lastinsa naisen sisään. Spermaa tuli paljon vähemmän kuin aiemmin, eikä ihmekään, olihan tämä jo toinen varvi vajaan tunnin sisään.

Pukki veti hitaasti löystyvän kalunsa Ulrikan pillusta. Vaimon ahdas perse oli miehellekin liikaa, sillä tämän naama vääntyi irvistykseen, kalu vetäistiin ulos ja sperma lensi komeassa kaaressa naisen selälle. Toinen sykäys… kolmas… neljäs oli enää pieni tippa, jonka mies puristi ähkäisten ulos ja pudotti paljaalle selälle. Pariskunta huohotti kaikkensa antaneena autotallin lattialla ja nainen katsoi hymyillen Karia. ”Kiitos pukille, olit kyllä odotusten arvoinen”. ”K-kiitos, minun varmaan täytyy…” Kari mutisi hämmentyneenä. ”Tuota, voisinko käydä hieman siistiytymässä jossain…?” Mies viittasi sisälle vievään oveen. ”Aulan perällä on kylpyhuone, käytä vapaasti.” Pukki suuntasi askeleensa taloon, hieman horjuvin jaloin…

Ja mitähän seuraavassa talossa tapahtuukaan..?

3

6069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nelly

      ihanan tuhma tarina, tuollaisista tulisi hieno joulukalenteri...joka päivälle omansa. oi oi.... tuntui hyvältä miettiä sitä, itselläni on jos jonkin sortin fetissejä ;) jatka kirjoittamista! Odotan innolla jatkoa!

    • ^Namityttö^

      Ihanan tuhma, todella. ;D
      Lisää tälläsiä. Kiihotuin.

      • mmhmhm

        ihana. ;P
        todellaki kiihotti. ;)
        jatkoo, jatkoo. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe