Pukki ovelle kolkuttaa... osa 4

le coq

Ilta oli ollut pitkä, mutta viimein joulupukin taival alkoi olla päätöksessään. Pari asiakasta oli hieman valittanut aikataulun viivästymisestä, mihin Kari mutisi jotain lumen tukkimista kaduista ja aura-autojen puutteesta. Lumisateen ja huonon kadunhoidon syyksi oli helppo laittaa suurikin viivästyminen. Kello näytti jo melkein yhdeksää.

Viimeinen kohde oli kolmikerroksinen pienkerrostalo lyhyen kadun päässä. Näytti aika uudelta, pihalla autokatos ja siinä seisovat henkilöautot kertoivat verrattain hyvin toimeentulevien henkilöiden asuttavan aluetta. Kari tsekkasi tiedot: hmm, hassua, ei vanhempien nimiä, mutta perheen tyttäret näyttivät olevan Sonja ja Henna. Eikä tietoa missä lahjasäkki; no ehkä se löytyisi sisältä. Pukki kipusi portaat toiseen kerrokseen ja soitti ovikelloa.

Oven avasi noin 25-vuotias tummahiuksinen nainen. Perheen äiti, ilmeisesti, Kari ajatteli ja veti jälleen roolin päälle. ”Missäs täällä on kiltit lapset? Joulupukki on tullut Korvatunturilta pitkän matkan Sonjaa ja Hennaa katsomaan.” ”Pukki käy vaan peremmälle”, nainen sanoi ja astui sivuun. Kari astui sisään ja katsoi ympärilleen. Kumma juttu, eihän täällä ole pikkulapsia lainkaan, toinen nuorehko naisihminen korituolissa istumassa vaan, eikä hullumman näköinen ollenkaan, pitkä blondi ja aika valloittava hymy… ”Onkos lapset toisessa huoneessa?” Kari kysyi naisilta. Tummempi naurahti iloisesti. ”Pukki ottaa ensin lämmintä juotavaa, niin katsotaan sitten.” Nainen ojensi mukin jotain höyryävää ja hieman hämmentyneenä Kari otti tarjotun juoman.

Nainen istui toiseen korituoliin ja risti jalkansa. ”Me olemme ne lapset”, hän sanoi hymyillen. ”Tuossa on Henna ja minä olen Sonja, eikä me ihan lapsia olla, yli kaksikymmentä molemmat.” Karin suu oli loksahtaa auki. Sitten hän tempaisi parran kasvoiltaan. ”Mutta… nyt en oikeen ymmärrä, mihin pukkia sitten tarvitaan?” ”Pukki on pyydetty tänne meidän seuraksemme”, Sonja selitti, ”jouluaatto on kahdelle naisihmiselle hieman yksinäistä aikaa…” Henna avasi suunsa ensimmäistä kertaa ja sanoi hieman käheällä äänellä: ”Aiempina vuosina pukilta on saanut ihan hyvää palvelua.” Kari tuijotti naisia lievästi tyrmistyneenä ja alkoi ymmärtää hitaasti. Vai sellaista peliä… Mitä helvettiä tässä nyt? Hyvännäköisiä gimmojahan molemmat olivat, mutta alkuilta oli kyllä ollut melkoisen – sanoisiko rankanpuoleinen. Toisaalta kotona ei ollut ketään odottamassa… mutta silti…

Henna teki päätöksen Karin puolesta, nousi tuolista ylös, asteli pukin luo ja painoi pitkän, hitaan suudelman miehen huulille. ”Nyt saappaat pois ja kuumat vaatteet pois päältä”, hän kuiskasi miehen korvaan ja alkoi avata nutun nappeja. Kari seisoi keskellä olohuonetta kuin tahdoton nukke, kun myös Sonja tuli hänen viereensä, ja yhteistyössä naiset riisuivat miehen punaisen nutun ja housut. Samoin tein kyytiä saivat vaatteiden alla olleet verkkarit ja poolopaita, ja hetkessä Kari huomasi seisovansa pienen sohvan vieressä täysin alasti. Naiset alkoivat vähentää omaa vaatetustaan ja miehellä oli aikaa silmäillä tarkemmin heidän muotojaan.

Sonja oli näistä kahdesta ilmeisesti hieman vanhempi, ruskeahiuksinen ja lyhyehkö. Sonjan vartalossa oli pyöreyttä sopivasti, mutta lihava hän ei missään nimessä ollut. Pehmeästi kaartuvat lanteet, mukava pieni vatsa ja sen yllä uhkeat, D-kupin rinnat jotka eivät olleet antaneet pahasti periksi painovoimalle. Naurava suu, vihreät silmät ja iloinen polkkatukka kruunasivat paketin. Henna oli puolestaan varsin pitkä ja hieman hoikempi. Hänen selvästi blondatut hiuksensa ulottuivat puoleenväliin selkää, joka päättyi kimmoisan näköiseen peppuun. Hennan rinnat olivat pienehköt, mutta kiinteät ja niiden pitkähköt nännit sojottivat selvästi kiihottuneina yläviistoon.

Sonja asettui selälleen sohvalle niin että hänen päänsä roikkui hieman istuintyynyn ulkopuolella. ”Pukki on hyvä ja tulee tänne”, hän komensi ja tottelevaisesti Kari astui naisen yläpuolelle. Karin kovia kokenut mela huojui hieman ryhtiä saaneena odottaen mitä tuleman pitää. Nainen imaisi kalun saman tien syvälle suuhunsa alkaen imuttaa kuin ei olisi koskaan munaa saanut. Kieli pyöri vikkelästi terskan ympärillä, ja Sonjan posket olivat kuopalle painuneina hänen imiessään kalua kuin tikkaria. Välillä elin katosi syvälle, syvälle suuhun ja ilmestyi takaisin entistä kosteampana. Kari huokaili mielihyvästä; tämä nainen oli paras suihinottaja, mitä hän oli illan mittaan kohdannut.

”Minun vuoro”, Henna sanoi ja Sonja pullautti kalun suustaan. ”He’s all yours.” Polvilleen painunut Henna tarttui miehen kyrpään juuresta ja mittaili sitä katseellaan hetken. Sitten hän nuolaisi kevyesti sen päätä jatkaen tätä hetken aikaa. Kielenpää teki retkiä pitkin punertavaa terskaa kalun vartta, liikkuen kiduttavan kevyesti ja kiusoittelevasti. Sitten nainen totesi tuon leikin riittävän ja kyrpä upposi hitaasti hänen suuhunsa. Henna katseli koko ajan ylös Karin reaktioita, ja jostain syystä tuo viattoman oloinen katse kiihotti miestä entisestään. Samaan aikaan miehen alla makaava Sonja imaisi toisen roikkuvan pallin suuhunsa alkaen imeä sitä maiskutellen. Jessus mikä tunne! Kalu syvällä hyvännäköisen blondin suussa ja pallit toisen naisen käsittelyssä; Karin kyrpä tuntui paisuvan ja paisuvan, ja tunne alkoi lähennellä jo fyysistä kipua. Kalu liukui helposti Hennan suuhun kokonaan kunnes naisen huulet koskettivat palleja. Sonja imaisi vuorostaan toisen pallin suuhunsa imien sitä kiimaisena.

Vaalea Henna alkoi liu’uttaa kalua ulos, yhtä hitaasti kuin oli sen sinne vienytkin. Lopulta pelkkä terska oli naisen suussa, ja tämä jatkoi nyökkien suihinottoa. Hennan huulilta kuului herkullinen litinä, kun litimärkä kalu kirnusi halukkaan naisen huulten välissä. Sonja auttoi kädellään miehen molemmat pallinsa suuhunsa,. minne ne hädintuskin mahtuivat. Kari lähestulkoon jo voihki naisten käsittelyssä, ja viimein nämä päättivät armahtaa joulupukkinsa. ”Mennään makuuhuoneeseen”, Henna sanoi päästäen kalun suustaan.

Leveällä parivuoteella naiset asettuivat kontilleen peput pystyssä ja Karin suuntaan. ”Nyt on sinun vuorosi”, he totesivat melkein yhteen ääneen – ja pukin ei auttanut muu kuin totella. Toisaalta, mikäpä oli totellessa: edessä kaksi pyöreää, kaunismuotoista naisen persettä ja jalkojen välissä punaiset, hieman kosteat pillut, jotka odottivat hellän kielen kosketusta. Kari aloitti Sonjan hieman leveämmästä takapäästä, raotti häpyhuulia kevyesti ja nuolaisi. Nainen inahti hieman ja mies jatkoi varmoin, tasaisin lipaisuin. Sonja vaikutti jo todella kiihottuneelta, sillä hänen pillunsa oli kunnolla kostunut. Kari ujutti etusormensa sisälle ja työnteli kevyesti edestakaisin jatkaen kielipeliään. Sonjan alapään lihaksissa alkoi tuntua liikettä. Mies otti toisen kätensä avuksi ja työnsi etusormensa varovasti peppureikään. ”Ooohhh, jesss, jatka vaan…” Lihakset supistelivat entistä kovemmin, ja Kari kiihdytti tahtiaan. Naisen vartalo alkoi täristä, ja hetken kuluttua hän sai voimakkaan orgasmin. Pillulihakset imivät Karin sormea hetken ajan voimakkaasti, kunnes puristus hellitti.

Jättäen Sonjan toipumaan Kari siirtyi Hennan luo, missä vastaanotto myös oli myöntyväinen. Hennan pillussa klitoris oli huomiotaherättävän suuri, ja miehen kielityöskentely sai naisen pikaisesti lähestulkoon valumaan kosteutta. Pikkuveljestä tulee mustasukkainen, ellei sitä huomioi välillä, Kari tuumasi itsekseen ohjaten kalunsa vaalean naisen sisään. Mies puski voimakkaasti sisään, mikä sai Hennan kiljaisemaan. ”Iiiih, mahtava kyrpä, pane mua, pukki! Pane mua!” Kari tarttui naisen lanteisiin ja alkoi naida tasaiseen tahtiin. Kalu liukui märkään pilluun helposti, ja pian myös nainen pääsi tahtiin mukaan. Sonja katseli naivaa paria hymyillen, hieroen omaa pilluaan kevyesti. Naimisen läiske kiihtyi ja täytti huoneen, ja Henna vingahteli työntöjen tahtiin.

Alkuillan kokemuksista huolimatta Kari ei jaksanut moista menoa kauan, olihan välissä ollut toipumisaikaa jonkin verran. Muutaman minuutin päästä hänestä alkoi tuntua, että nalli palaa. ”Kohta – tulee – stna”, hän ähkäisi. Kari kohottautui puoliksi seisovaan asentoon jolloin hän pääsi tunkeutumaan Hennaan yläviistosta. Asento tuntui sopivan naiselle, jonka ääntely koveni ja alkoi olla enemmän ulinaa. ”Tuu jo – ei kestä – paljon enempää”, mies ähki. Sonja ryömi äkkiä Hennan vatsan alle, kääntyi selälleen ja alkoi nuolla kämppiksensä klitorista kiihkeästi. Se riitti: vaalean naisen katkonainen ulina muuttui yhtäjaksoiseksi huudoksi – ja sitten hän laukesi holtittomasti vavahdellen. Lanteista kiinni pitäen mies työntyi muutaman kerran syvälle Hennan kouristelevaan pilluun melkein väkivaltaisesti ja laukesi itsekin. Kalu pumppasi vähäisen antinsa sisään naiseen. Urahtaen Kari vetäytyi irti ja kaatui sängylle kaikkensa antaneena.

Hetken ajan kolmikko makasi huohottaen peitteiden päällä. Sitten Sonja kuiskasi: ”Nyt levähdetään, pukki voi jäädä siihen nukkumaan. Haen vain varapeitteen.” Näin tehtiinkin, ja Kari nukkui kuin kuolleen unta aamuun saakka. Silloin ”tonttutytöt” pitivät pukkia jälleen hyvänä yhteistuumin ja osoittivat, että heillä oli runsaasti ”lahjoja”. Kari vietti naisten kanssa myös koko seuraavan päivän ja palasi kotiinsa vasta seuraavana iltana. Olisiko käynyt niin, että pukki oli löytänyt oman muorinsa..?

0

3105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        154
        11273
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        56
        3143
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        216
        2994
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        25
        2187
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        17
        1948
      6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        15
        1795
      7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        53
        1774
      8. 86
        1759
      9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        19
        1758
      10. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        19
        1637
      Aihe