AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Kurkunpään tulehdus

Kurkunpään tulehdus

13 Vastausta 13 525 Lukukertaa
Tiedän että toiselle auttaa toinen ja toiselle toinen aine, mutta mikä teillä on auttanut kurkunpään tulehdukseen? Meillä 6-vuotias aina saa tulehduksen kun vähänkin tulee flunssaa. Aika tympeää kuulla yöllä sitä haukkuvaa yskää. Ajan kanssa se on aina mennyt ohi, mutta olisiko apua homeopaattisissa? Belladonnaa on kokeiltu mutta valitettavasti siitä ei ainakaan saatu apua.

kotiapteekissa

olisitpa kuvaillut vähän tarkemmin.

Onko kyseessä kuiva, hinkuyskää muistuttava yskä, joka pahenee yöllä? Vinkuuko hengitys, kuristaako?
Drosera voisi olla tällöin. On olemassa myöskin yskänlääke Drosinula.

Vai keuhkoputkiin pyrkivä, kuiva, kumea köhötys - tätä kuvataan myös haukkuvana yskänä tai hevosenköhötyksenä? Potilas janoinen?
Tällöin Bryonia.

yritän hieman kuvailla..

yöllä on enimmäkseen. kuivaa. kuin koira ois talossa, jotenkin kumeaa. kuuluu kyllä läpi talon öisin. päivällä on sitten ääni käheä. ei mitenkään erityisesti juo.
hinkuyskään en osaa verrata, se on outo sairaus meille (toivottavasti jääkin sellaiseksi).

mie taitasin

Bryoniaa, kun menee tuon haukkumisen puolelle enemmän :)

Ja sitten hakisin vielä sen Drosinula-pullonkin ja antaisin teelusikallisen nukkumaan mennessä. Itse olen käyttänyt sitä yskän yllättäessä yöllä ja pidän sitä hyvänä.

spongia

hei! Meillä lapsilla kans joka kevät alkaa koiran haukunta. Olen antanut Spongia D6 ja Phosphorus D12 ja puolessa tunnissa yskä poissa. Lapsi saa nukuttua vaikka hengitys jää hieman "vinkumaan" muutamaksi tunniksi. Olen antanut noin 2-3 päivää molempia 4-6 krt vuorokaudessa 2-3 helmeä kumpaakin. Siis hyväksi koettu! Toivottavasti auttaa teilläkin!

entä jutussin?tai joku sellainen?

Ostin itsehoito-oppaan ja siinä oli tuollainen yhdistelmä. Ajattelin että passais pojan kuvaan. Kokemuksia?

vaikka minä

tota bryoniaa, niin kun luin ton spongian ja vilkaisin yhdestä kirjasta, se vaikutti kyllä paremmalta. Uskoisin kokemuksen ääneen.

Homeopaatille..

..kannattaa mennä. Miksi kuunnella joka keväistä koiranhaukuntaa, kyseessähän on selvästikin krooninen vaiva, joka tulee hoidattaa homeopaatilla.

krooninen vaiva

Ehdottomasti ammattihomeopaatile on neuvoni. Kotihoidolla ei tuloksia saa kuin korkeintaan hetkellisesti.

Alempana on kerrottu hyvistä valmisteista kurkunpään tulehdukseen. On kuitenkin samankaltainen asia, jos lääkäri hoitaisi päänsärkyä Buranalla, ellei pysyvämpää apua tule. Sen voi tarjota koulutettu, klassinen homeopaatti, suosittelen.

Kurkunpään tulehdus

Höyryhengitys voi helpottaa kohtausta, mutta jos se on paha pitää mennä päivystävälle lääkärille tai sairaalaan, jossa mahdollisesti annetaan kortisolia, joka laukaisee kohtauksen.

Vitamiinit ja terveellinen ravinto voivat ennaltaehkäistä flunssaa ja siten myös kurkunpääntulehdusta. Ilmankostuttaja lapsen makuuhuoneessa voi estää hengenahdistuskohtausta.

Tietenkin on varottava vilustumista.

Homeopatiasta ei ole mitään apua, se on huijausta, "lääkkeiden" vaikutuksen tehostajana
on ravistelu (!) ja laimentaminen laimentamisen jälkeen (!), jolloin vaikuttavan aineen pitoisuus pienenee täysin merkityksettömäksi

Belladonnaa ei saa antaa lapsille, se on rauhoittava aine, eikä vaikuta mitenkään kurknpääntulehdukseen. HÖYRY VOI LAUKAISTA LIEVÄN KOHTAUKSEN, PAHAAN KOHTAUKSEEN AUTTAA VAIN KORTISOLI.
Belladonna kasvia ei toki saa antaa , mutta Belladonna homeopaattinen
lääkeaine on täysin turvallinen
kehottaisin sinua ottamaan asioista enemmän selvää homeopatiasta .
Esim . Englannissa on Homeopaattinen sairaala jossa hoidetaan ihmisiä homeopaattisilla lääkkeillä .
Suosittelen myös kaikille lämpimistä dokumenttia ajan hengessä .
Jossa keskustelun aiheena olivat mm.rokotusket sekä Luomuruoka .

Hienoa että uskalletaan kyseenalaistaa lääkeaineet joita lapsille syötetään ,
Valitettavasti se vain usein osuu vahtoehtoisten lääkeaineiden kohdealle useimmiten kuin Lääketehtaiden valmistamien lääkkeiden .
Uskaltakaa hyvät ihmiset kyseenalaistaa myös lääketehtaat ja Länsimaalaiset Lääkkeet !

Itse avun Homeopatiasta moneen vaivaan saanut !
Akuuttiin tuon kuuloiseen yskään Bryonia tai Spongia. Jos on krooninen, kuten joka kevät toistuva, voi kokeilla Phosphorusta, mutta suosittelen kyllä ihan vastaanotolla käymistä, niin tulee perinpohjin hoidettua.
mikä auttaisi traumoihin ja ahdistukseen ?
En ole 6 vaan lähes 30 vuotta vanhempi. Mutta silti on ääni ollut käheänä flunssan jäljiltä jo kohta kuukauden. Yskää oli ja kuumettakin, mutta ne on ohi jo. Olen ollut nyt viikon puhumatta, eikä vieläkään ole ääni kunnossa, vähän parempi kyllä. En tupakoi, en juo kovasti. En haluaisi viettää koko kesää yksin kotona, joten onko kellään vinkkejä näin aikuiselle, miten hommaa saisi nopeutettua?
 /   /  /  /  / Kurkunpään tulehdus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta