AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Saako antaa??

Saako antaa??

6 Vastausta 880 Lukukertaa
saako koiralle antaa jogurttia,rahkaa tms..? Meillä koira tulee aivan hulluksi jos haistaakin jogurtin, kuola alkaa valumaan ym..

maitoa?

Minusta saa antaa, mikäli olet varma siitä, ettei koirasi ole allerginen maitotuotteille. Jos koirasi olisi allerginen maidolle sillä olisi ilmavaivoja, ripulia, ja sen semmosta. Mutta älä anna koiralle maitotutteita paljon, vaan pidä viilit, jugurtit yms. koirasi herkkuina joita se saa harvoin. Ihan vaan tuli mieleeni kaikki koirakirjat, niissä kun useimmiten ollaan sitä mieltä, että koiralle ei saisi antaa maitoa...

niin sitä minäkin...

Sen takia juuri kyselinkin, kun yleensä maidosta varoitellaan. En ikinä anna koiralle kyseisiä tuotteita, muuten kuin että saa nuolla purkit sen jälkeen kun niistä on syöty. En ole ainakaan huomannut mitään vaivoja koiralla, mutta määrätkin ovat toki olleet sen verran pieniä.

Hapanmaitotuotteet

Kyllä koiralle voi anta jugurttia, viiliä ja rahkaa sekä piimää, ovat hapanmaitotuotteita ja sopivat yleensä hyvin koirille. Meillä jugurttipurkkia ei onnistu avaamaan niin hiljaa, etteikö koirat kiirehdi jaolle.

:)hih!

:) samahan se täällä! Kiitos vastauksestasi!

Piimäsuu :)

Meillä ainakin ostetaan hauvalle piimää ja jogurtteja. Tietty terveysvaikutteisia (mm. asidofilus). Hyvin lipsuttelee joko pelkiltään välipalana taikka sitten puuroon sekoitettuna ja masu pysyy kunnossa :)

Sama homma täällä

Koirani saavat kasvuvaiheessa piimää sekoitettuna ruokaan. Happamat maitotuotteet siis käyvät hyvin, mutta esim. jäätelöä eivät koirani kestä. paska lentää...
 /   /  /  / Saako antaa??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta