AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuka murhasi Hilkka Hillevi Saarisen ( Uunimurha)

Kuka murhasi Hilkka Hillevi Saarisen ( Uunimurha)

17 Vastausta 3 448 Lukukertaa
Kokemäen uunisurma tapahtui 1960 ja ruumis löydettiin leivinuuniin muurattuna ja muumioituneena 1972. Kysessä oli työmiehen vaimo Hilkka Hillevi Saarinen. Aiheesta tarkemmin löytyy tietoa kirjasta: Kuusi suomalaista Murhaa.

Se kuka Hilkan muurasi leivinuuniin on yhä selvittämättä ja aviomieskin on kuollut jo 1.elok.1986. Sekä muurattiiko Hilkka elävänä leivinuuniin, on edelleen selvittämätä, kuten koko murhakin.

Poika tiesi...

Olen lukenut jutun vanhasta alibista tai poliisikertoo kirjoista. Muistaakseni juttu meni jotenkin niin että heidän poikansa olisi arvannut isän teon (eli isä oli surmaaja-muuraaja) mutta ei olisi uskaltanut sitä pienenä poikana paljastaa. Vuosikymmenien päästä asia olisi tullut ilmi mutta teko oli jo vanhentunut. Tarkemmin en osaa sanoa koska en muista juttua tarkkaan..

hmm

eikai murha vanhene koskaan?

jepjep

niinhän se on mut aviomiehen syyllisyyteen ei ollut riittäviä todisteita ja näin ollen hänet vapautettiin. En tosiaan muista juttua tarkkaan, joten varma en muististani ole=)...

Vapaamuurari

Katsoin jutusta juuri hyvän ja vakuuttavan TV-dokumentin, "Rikostarinoita Suomesta" (Torstai KLO 22:05-22:35, TV2). Enempää en tapauksesta siis tiedä, joten syyllistä en lähde nimeämään tai arvailemaan. Mutta ainakin tämän ohjelman tietojen perusteella 100% VARMAA on, että murhaaja ei ollutkaan syytetty aviomies!

Uunimurha oli

kihlakunnanoikeuden mukaan ja mies passitettiin vankilaan.
Hovin nerokkaat tuomarit vesittivät tuomion ja samaa mieltä oli korkein oikeus.

Siitä vain nähdään kuinka tuomaritkin ovat sokeita selvissä tapauksissa.
Mutta tuomio mikä tuomio.

Murhattu ja "vapaamuurari" ovat manan majoilla.
Mitäpä se enää ketään hetkauttaa paitsi omaisia, jotka edelleen saavat elää painajaisensa kanssa.

Syytön oli!

Kihlakunnanoikeus toimi tietysti paikkakunnan viranomaisten toivomusten mukaisesti. Mutta Korkein Oikeus ja Hovioikeus oikeudenmukaisesti. 100% varmaa on, että Pentti oli syytön. Juttuun vaan yksinkertaisesti liittyy poikkeuksellinen tapahtumaketju mitä kukaan ei koskaan keksinyt, aivan sama juttu kuin Bodom-murhissakin...
Onpa aika erikoista, että talossa menossa on menossa uuninmuuraus ja vain isäntä ja emäntä kotosalla ja emäntä häviää. Vuosien päästä uuni revitään auki ja sisältä löytyy emäntä???

Kuka kumma hänet sinne laittoi. Murhasi/tappoi ensin? Ja muurasi nopsaan tiilet paikoilleen ja alkoi lämmittämään uunia kuin ei mitään olisi tapahtunu?

Pistäytyikö sen ajan huppari paikalle ja pani isännän johonki kiinni siksi aikaa jotta sai "työnsä " tehtyään ja hävisi sitten jäljettömiin...? Usko vaan ufoihin ja joulupukkiin.
Kuka se "ohimennen muurasi" sit muurasi uunin sisään. Tuntematon ohikulkija kun aviomies oli käymässä puuseessä??? Tosiaan. Kun lakia luetaan kuin luetaan eikä silminnäkijöitä niin voi käydä niin että syyllinen pääsee pälkähästä..mutta teko pysyy ja jää tunnolleen.

tietoa....

http://www.poliisikirja.fi/minikirja.html#4
täältä löytyy kyseinen tapaus. alkoi vaivaamaan itseäkin miten juttu meni..

asia on näin..

Minun kummisetäni mummo on tämä kyseinen Hilkka Saarinen ja aviomies ilmeisesti muurasi hänet uuniin. ei siihen murhaan mitään muutakaan järkevää selitystä ole löytynyt..
Kuolipäivä on tiedon mukaan saatu uunin muuraajalta( ja lämmittäjältä) ja se näkyy hautakivestä. Siitä voi päätellä, kuka tiesi ja miksi tiesi naisen kuolinpäivän. Niin on asiat. Mutta oikeus siinäkin teki ratkaisun minkä teki.
Miten Saaristen lasten kävi? Olivatko enää tekemisissä isänsä kanssa?
"Miten Saaristen lasten kävi? Olivatko enää tekemisissä isänsä kanssa?"

Tietävästi lapset katkaisivat kaikki välit isäänsä oikeudenkäynnin jälkeen. P. Saarinen vietti loppuikänsä mökissään päätoimisesti yksin. Edes naapureihin ei ollut pahemmin yhteyksissä.
Ei ole syytä syyttää murhasta syytöntä miestä. Muurasi uunin, ehkä. Muurasi ehkä, kun vaimo istui uunissa. Miten se tekee murhaajaksi?
Mielenkiintoista olisi tietä, keneltä hautakiveen saatiin kuolinpäivä.
Minä asuin tämän Pentin kanssa samalla kylällä lapsuusvuosina. Muistan hänet vielä. Lapsena kyllä pelotti kun hän käveli vastaan. Ihmisten mielessä häntä ainakin pidettiin julmana sadistina ja murhaajana.
Tässä lisätietoa geokätköilyn muodossa.

http://www.geocaching.com/geocache/GC3TK75_kauhujen-talo
 /   /  /  / Kuka murhasi Hilkka Hillevi Saarisen ( Uunimurha)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta