AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / benji hyppy

benji hyppy

23 Vastausta 15 541 Lukukertaa
eli, kirjotin tän saman jo tonne 'yleistä urheilusta', mut tää vois olla parempi paikka tälle keskustelulle..

haluisin kesän aikana hypätä benjihypyn! ja nyt kysyisin, missä sen vois tehä? siis tarkotan ihan suomess!:P
yritin googlettamalla jo ettii, mut en löytäny mitään sopivia linkkejä.. :'/ -nyyh-
mut siis joo, jos tiiätte paikkoja/yleisiä tilaisuuksia, ni kertokaa ihmeessä!

sitä viel

..ja pikkasen tarkennusta, asun pohjanmaalla, mut kesän aikana tulee varmaan käytyä vähä kauempanaki, eli ehotelkaa paikkoja ympäri suomen, PAITSI älkää pohjois-suomea, koska siel en tuu kesän aikana mitä luultavimmin käymään..

oisko naantalissa??:) tai lähistöllä? käyään kesän aikana siel muumimaailmassa..

XONPUISTO

Katso www.xonpuisto.com, Mikkelin lähellä.

Meripäivät

Mä kävin viime kesänä hyppäämässä benjin Kotkan meripäivillä ja se oli hyvä,koska korkeutta löytyy 80m.Olen kuullut ,että xon puiston benji ei olis ku 40m.Suosittelen Kotkaa!

Kaivari

Xonpuistossa vuorottelevat vuoroviikoin katapulttihyppy ja benji. Katapultti vie hyppääjän 35 m korkeuteen joten benji ei voine olla edes sitä 35 m:ä metriä..

Olen hypännyt kaksi benjietä peräkkäisinä vuosina Kaivopuistossa Helsingissä, korkeudet taisivat olla 100 ja 150 m. Skybreakers oli niinä kertoina asialla.

Noiden hyppyjen jälkeen kokeilin laskuvarjohyppyä ja totesin että nyt on oikea laji löytynyt. Nuo katapultit ja benjiet eivät ole mitään oikeaan vapaaseen pudotukseen verrattuna!

Fly..

Itse asiassa Xonpuiston benji on 42m ja benji on sitä pelottavampi/hurjempi mitä matalemmalta hyppää... ja maan päällä hypättäessä vielä hurjempaa! Ainakin mua pelotti hypätä matalalta paljon enemmän se kuin joskus jostai 100 metristä tai laskuvarjolla tandemhyppy.

Kuka tahansa uskaltaa hypätä jotai pilvien korkeudesta ku ei es nää maata ja siinä on niiiin paljo aikaa tehä vaikka mitä.

Turvallisuus

Joo o... Xon puistolla on käytössä ainoana Suomessa katkeemattomat köydet ja oikeanlaiset nilkkavaljaat.. Toisin kuin olen nähnyt kun nilkkavaljaat irtosivat Skybreakersin hyppypaikalla kahdesti samanpäivänaikana, et sillee.

Tuo kavarin hyppypaikka ei ole kuulema koskaan ollut yli 130m korkea.

Suosittelen tuon Xon puiston benjiä, jos haluaa suorittaa sen turvallisesti. Tietysti jos haluaa lisäjännitystä niin ihan vapaasti saa koittaa noita muitakin suhareita :)
Kannattaa myös huomioida että Xon-puisto on hypyyttänyt kaksi kertaa puomia päin, eli hyppääjä osunut nosturin puomiin. Yhden epäonnistuneet tandem-hypyn jolloin hyppääjät raahautuivat korin reunaa pitkin 1m alemmaksi. Monia muita vaaratilanteita on ollut lähellä.

Mitä itse tiedän niin Xon-puiston lisäksi olevat kaksi muuta yritystä Sky Breakers ja Action Makers käyttävät kyllä Petzelin välineitä jotka ovat turvallisia.
Taidat olla noista jommasta kummasta mainostamastasi firmasta : )

Hiu

on Meripäivillä. Sinne kaikki irottelee. Hypätään ja .......

...:)

Jyväskylässävoi hypätä Sataman yössä (joskus kesäkuussa) n.50m, hyppäsin sen ite viime vuonna.
Helsingissä on sit tietty se 155m korkea...se vois olla aika hienoa!!1 Pitänee joskus se hypätä:D

Fly!

Benjihyppy ei ole mitään vapaaseen pudotukseen verrattuna!!

Onko kaikki alottanut benjistä ja siirtynyt sitte laskuvarjourheiluun? Mä haöuisin hypätä benjihypyn, mut tuntuisko se ihan lällyltä? x)

Ite myös laskuvarjourheilua harrastan. Se on hienoa. Mutta niin on kyllä varmasti benjihyppykin, vaikkei mitään kivaa siinä vapaassa saakaan tehdä :p

Aerodium

Vapaatapudotusta kaipaavalle 15.5.09 alkaen verktikaalinen tuulitunneli. Siinä on sitä vapaata niin paljon kun jaksaa ja lompakko kestää.
www.aerodium.fi

juu

Ite kävin just tuolla Xon-puistossa visulahden lähellä hyppäämässä! Siellä saa 12-vuotiaat ja siitä ylöspäin hypätä. Aurinko paisto ja kivaa oli.....=D

llllll

ite hyppäsin eile jurassicissa nosturista, korkeutta siinä oli joku 60m. oli kyl paljo hienompi kokemus ku pepsitornista hyppy, joka o tehty aikasemmi pari kertaa. seuraavaks sitte varmaa hesaa pomppimaan

Joo

Ite hyppäsin kans eilen jurassicis. Oli kyl hullun siistiä, toki se oli meikän ensimmäinen hyppy. Mut jostainhan se on alotettava.
Jep olen itsekin kuullut että kaverilta nirhautu jalat verille ja toinen sai päähänsä kolhun Xon puiston benjissä, jossa hyppy meni koria pitkin metrin ja jäi siihen roikkumaan. Vaaratilanteita on kuulema muutenkin ollut ja henkilökunta on huonosti koulutettua. Jos saan suositella niin skybreakers on sentään ryhmä täynnä ammattilaisia, joilla ei tollasia mokia pääse käymään.
Täältä löytyy ainaki kaverin feedistä nappasin facebookista:
Trombi ry järjestää jonku SKYFALL BUNGEE-tapahtuman

https://www.facebook.com/events/345621472216254/?fref=ts

lippuja saa näemmä täältä ja viel hyvin jäljellä.
https://holvi.com/shop/trombirybenji/
Ei oo ainakaa hinnalla pilattu :DD

Opiskelijayhdistys järkkää ton Skybreakerssin kanssa mikä vetelee ympäri maailmaakin noita tapahtumia et ammattitaidolla ainaki. En oo itte hypänny ja meinasin kans ite mennä tonne. Skybreakers järkkää vissiin sen kaivarin 150metrisenki?
Ollaan tosiaan menossa tuonne tapahtumaan vetämään Trombille benjitä 30.4. ja aika oli tarkoitus olla 12-20.
Mäkiin oon joskus kuullu et joku ajo kerran autolla puuhun ja muna katkes!
Hauskoja juttuja :) vaikuttaa aika ammattitaitoiselle noitten skybreikkereiden ja action makersien porukka ku iha suomi24:ssä kehuvat itteensä ja mollaavat muita... Onkohan noissa mersu vs bmw keskusteluissa sama homma, et mersun työntekijät käy sanomassa et "kuulin et bemari oli joskus mennyt puuta päin ja jarrutkin oli varmaan ite tehty ja niistä loppuu bensa kuulema aina"
Good info and http://depressiontreat.com/ straight to the point. I am not http://howtomakeamobileapp.org/ sure http://whatisdepression.info/ if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts http://depressionquiz.info/ on where http://anxietymedication.info/ to get some professional writers? Thank you :)
am http://bhwconference.com/ http://bhwconference.com/ i able to make http://bhwconference.com/ http://bhwconference.com/ a suggestion? I feel youve bought something good here. But what in case you added a pair hyperlinks to a website that backs http://bhwconference.com/ up what youre saying? Or maybe you might give us one thing to take a look at, one thing that will connect what youre saying to something tangible? Just a suggestion.
 /   /  / benji hyppy
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta