AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Teinisuhteet

Teinisuhteet

20 Vastausta 992 Lukukertaa
Teinisuhteet ei kestä. Turha itkee ja valittaa jos joku pissisten seukkaaminen nyt on vähä menny poikki...Muutaman vuoden päästä kun olette kypsempiä nauratte koko asialle ja ihmettelette miten vitun tyhmiä ootte ollu.

Rakkaudesta ei pitäisi puhua vielä tuossa iässä missä moni tämän forumin pelleistä on.

älä selitä!

Kyllä varmaan jostakin 30v kuten luusisin sinunkin olevan kirjoituksesi perusteella voi noin tuntua, mutta muisteleppas omaa nuoruuttasi tai siis ennen kaikkea (teini-aikoja) mitäs silloin tuli tehtyä?? Mielestäni nämä niin sanotut "teini-suhteet" kuuluvat normaalina osana kehitykseen, eihän kukaan voi olettaakkaan, että 16v. aloitetut suhteet kestävät hautaan asti, vaihtavathan vanhemmat "kokeneemmat??" kumppaniaan kuin "sukkia" joten annetaampa jokaisen ikään kuin "harjoitella" seurustelua teini-iässä. Ja tiedätkös mitä? katsos jos näillä sivuilla ei huvita lukea näitä "teinien ruikutuksia" tietokoneessa on sellainen valinta kuin (SAMMUTA) tai voihan aina vaihtaa vaikka Aku Ankan nettisivuille jos ei kiinnosta! ELI mietihän vähän omaa nuoruutta, sanokaapas jokin muukin oliko viestissäni mitään järkeä? Voin ehkä olla hullu, mutta en TYHMÄ!

Älä itse selitä

Tommosille teinixeille se varmaan on joku pakkomielle; alkaa ensin jonkun kaa, ku on kismailtu yms. niin jätetään ja metsästetään uus. Tommosta se nykynuorten "seurustelu" on.

vitun tyhmä!

Jos et halua nolata itseäsi, älä yleistä että "Tommosta se nykynuorten "seurustelu" on."-.-

hmmh.. turhaa yleistystä =)

Olet oikeassa siinä että teinisuhteet ovat usein vielä leikkimielisiä =) Ei siinä etteikö teini pystyisi rakastumaan, mutta rakastamisesta teinit harvemmin mitään tietävät. (kaksi eri asiaa, rakastuminen on ohimenevää ja syvenee joko rakkaudeksi tai katoaa)

Minä seurustelen tällä hetkellä, ja olen teini. Tällä hetkellä toivon että nykyinen suhteeni kestäisi loppuelämäni, mutta en oleta sitä. Uskon että se voi olla mahdollista, vaan olen realisti ja tiedän että todennäköisempää on ettei se kestä ikuisuuksia =)

Pääasia on että siitä jää hyvät muistot käteen. Ja jos tämä ei ollut se elämänkumppani, niin ehkä se löytyy vielä joskus =)

niin ja vielä...

kyllä siitä on eläviä todisteita että teinisuhteet voivat kestääkin =) Minä tiedän monia 30-40 -vuotiaita jotka ovat alkaneet seurustelemaan 13-16 vuoden ikäisinä.

joo

oikeassa olet, unohdin mainita (muutamia poikkeuksia) onnittelen heitä jotka ovat jo nyt pystyneet rakentamaan seurustelunsa vakaalle pohjalle ja läpikäymään ongelmat ym. se on vain osoitus siitä, että toiset ovat kypsenpiä ym. plaa plaa plaa. Olen itsekkin "teini" ja läpikäynyt vastaavaa joten puhun kokemuksen äänellä.

yeah

Aivan.. kummatkin siskot ovat sattumoisin vieneet teinisuhteensa todella pitkälle. Mä pyrin kanssa samaan enkä muutenkaan halua hikisiä yhden yön juttuja niinkuin olen sattumoisin huomannut kavereiden parisuhteissa (olen siis 16v poika teini)...

Just tätä

Juu. Itsekin teini olen (17v) ja olen seurustellut jo 2v että yleistys on joka asiassa ihan turhaa koska poikkeuksia löytyy. Omat vanhempani tapasivat toisensa 15-vuotiaina ja ovat nykyäänkin yhdessä ja kummatkin 52-53-vuotiaita.

Vau.. :o

Siistiä! Tollasia suhteita on harvassa. O.o
Mie ole 57-vuotias ja mie aloin seurustelemaan minun mieheni kanssa silloin kun olin 16, että ei voi sanoo että ei "teinisuhteet" kestä!
hmm... Mietitäämpä... Jos nuori ei käytä kymmentä vuotta serustelun "opettelemiseen" vaan aloittaa sen 30v., niin silloinhan ne kymmenen vuotta kuluvat sieltä. Sitten kun on 40v, menee vielä 5-10 vuotta siihen, että ollaan siinä vaiheessa että lapsia aletaan miettemään. Sitten kun niitä lapsia halutaan niin hups, ollaanki jo viiskymppisiä.
mikä tää nyt oli
bump
bumpbump
bumpbumpbump
bumpbumpbumpbump
bumpbumpbumpbumpbump
bumpbumpbumpbumpbumpbump
bumpbumpbumpbumpbumpbumpbump
bumpbumpbumpbumpbumpbumpbumpbump
 /   /  / Teinisuhteet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta