AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Alkoholirajoitukset?

Alkoholirajoitukset?

6 Vastausta 1 095 Lukukertaa
Onko kellään varmaa tietoa, paljonko puhdasta alkoholia saan raahata täältä Saksasta jouluksi Suomeen? Vähän poikkeavaa tietoa olen kuullut, Suomeenhan saa tuoda "omaan käyttöön", mutta saako Saksasta myös viedä "omaan käyttöön"?

vie

niin paljon kuin haluat. Viennin puolesta ei rajoituksia ole, maksathan siitä ostaessa veroa Saksaan, eli mitä enemmän ostat sitä parempi saksalaisille.

väki

>paljonko puhdasta alkoholia saan raahata...

Puhdasta alkoholia tai muuta väkiviinaa et saa tuoda, mutta alkoholijuomia saat tuoda niin paljon, kuin oma maksa sietää.

http://www.tulli.fi/fi/03_Yksityishenkilot/01_Matkustajat/01_Alkoholi_ja_tupakka/01_Milloin_alkoholia/index.jsp

"Alkoholijuoma on sellainen nautittavaksi tarkoitettu juoma, joka sisältää yli 2,8 tilavuusprosenttia etyylialkoholia.

Väkiviina on yli 80 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävä alkoholipitoinen, denaturoimaton aine sen käyttö- ja pakkaustavasta tai päällysmerkinnöistä riippumatta.

Yksityishenkilö ei saa tuoda väkiviinaa eikä myöskään alkoholijuomapulveria."

niin luulisi

joo kokemuksen syvällä äänellä kerron että niin luulisi että saat tuoda rajattomasti saksasta suomeen mutta jos tulet hankoon niin varaudu että tullimies rönkkö kyselee sulta suurinpiirtein minkäväriset alushousut sulla on ja mistä olet tulossa ja mitä sulla on autossa!!!! aivan ihme touhua siellä hangossa´...

ots

tullimies-rönköt epäilevät, että raahaat viinaa pimästi myytäväksi omistamaasi kapakkaan jossakin päin keski- tai itä-suomea.

EI HUUMEILLE!!!

juu niinhän ne epäilee ja ns:satsaa kysellä viinoista samalla kun jotkut ei ehkä suomalaiset ajelevat subu ja pilvi ym mällien kanssa ohi rönkön ja kumppaneiden kun he utelelevat suomi ihmisiltä mistä olet tulossa,mihin menossa,kenen auto,mitä kyydissä!!!!!!:) huomatkaa(mistä tulossa) jos tulet superfastilla satamaan? ai miten niin tullimies tyhmä!! hah hah haa!!!!

kukahan

voithan olla tulossa vaikka Marokosta!!!
 /   /  /  /  /  / Alkoholirajoitukset?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta