muuttolaatikot (pahvi)

hikilentää

mistä saa edullisesti pahvisia muuttolaatikoita. (Helsinki)

28

28426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edullista
    • 21.muutto

      Bauhaus tarjos paria kokoa ja kohtuulliseen hintaan. Vuosi sitten, kun ostimme, niin olivat aika suosittuja ja loppuivat kesken. Bilteman laatikot on ylihintaisia. Pari euroa lisää ja sain muovisia, jotka on sentään ikuiset. Ikean laatikot ei kestäneet ja olivat kans aika kalliita. Siellä tosin oli laajin valikoima. Kirjoja varten haimme ruokakaupasta pienehköjä tukevia laatikoita, koska isot painaisivat liikaa. Nykyään meillä on omat muoviset laatikot, joissa on myös hyvä varastoida.

      • Kaupasta

        Itse olen ainakin käynyt pyytämässä laatikoita lähikaupasta, eivät maksa mitään...


      • Bauhausin laatikot osoittautuivat heppoisemmiksi kuin Bilteman ... hinta oli vielä viime kesänä sama ja valitettavasti Biltemasta olivat lopussa. Molemmissa minulla sama litramäärä mutta lyhyempiä Bilteman laatikoita mahtui pikku-Nissanin takapenkille leveyssuunnassa kaksi.

        K-marketista sai hakea myös _matalia_ vihannes- ja hedelmälaatikoita jotka kielekkein lukittuivat päällekkäin, niitä voi täyttämisen jälkeen teipata "torniksi"


    • Käytän edelleen

      Olen viime muutossa käyttänyt ja käytän seuraavassakin kaupan banaanilaatikoita. Ne on tukevia rakenteeltaan, kun kansiosa menee alaosan päälle niin että seinät on päällekkäin.
      Banaanilaatikoista ei tartte maksaa vuokraa joten jos ihan kaikkea ei viitsi/ ehdi saman tien purkamaan niin eipä maksa mitään, toisin kuin vuokralaatikoissa. Lisäksi banaanilaatikot ovat juuri sopivan kokoisia että niitä jaksaa kanniskella vaikka lataisi kirjoja tai LP-levyjä täyteen.
      Banskulootat voi kyyditä pahvinkeräyspisteeseen, joten niistä pääsee myös helposti eroon.
      Banaanilaatikoita kannattaa käydä kyselemässä heti aamusta tai jättää edellispäivänä viestiä että olisi tarvetta. Kaupat laittavat melko rivakasti tyhjät laatikot puristimen kautta kierrätykseen.
      Viva banaanilaatikko!

      • Myrkkybanaani

        Banaanilaatikoita käyttäessä kannattaa tiedostaa se, että niistä saattaa tulla pahoja hengitysoireita, jos laatikot lojuvat pidempään sisällä asunnossa. Tämä johtuu siitä, että banaanit käsitellään erittäin rajuilla myrkyillä säilyvyyden lisäämiseksi. Asiasta on omakohtaista kokemusta, kun haimme reilu vuosi sitten kaupasta n. 20-30kpl banaanilaatikoita, jotka odottelivat vanhassa asunnossa ensin muuttoa pari-kolme viikkoa. Pikkuhiljaa henki ei enää tahtonut kulkea normaalisti (yleensä minulla ei ole tällaisia ongelmia tai edes flunssaa, enkä ole millekään allerginen).

        En ensin tajunnut että oireet johtuivat banaanilaatikoista, kunnes muutimme uuteen (huomattavasti pienempään) asuntoon, jossa samat laatikot lojuivat taas jonkin aikaa nurkissa. Oireet pahenivat muuton jälkeen huomattavasti, ja vähenivät heti kun tajusimme siirtää laatikot saunaan. Oireet loppuivat kuin seinään, kun saimme tavarat purettua ja laatikot vietyä pahvinkeräykseen.

        Kohta olisi mahdollisesti taas muutto tiedossa, ja tällä kertaa tekisi mieli kokeilla luomubanaanilaatikoita. Luulisi, ettei niissä ole tuota samaa ongelmaa. Tai sitten käyn vaan ostamassa laatikoita esim. Biltemasta.

        Tuo mainitsemani asia kannattaa joka tapauksessa tiedostaa jos haluaa käyttää banaanilaatikoita, ja ainakin pyrkiä pitämään huoli siitä, etteivät laatikot jää pidemmäksi aikaa nurkkiin pyörimään.


    • Sakari__muuttaja

      www.curaton.fi. vuokralle pahvisia muuttolaatikoita edullisia, kestäviä ja niissä on kannet. Banaanilaatikot eivät ole mitään näiden rinnalla. Nämä ovat myös loistavia säilytyslaatikoita. Vuokrasin näitä ja osan ostin omaksi. Todella käteviä laatikoita.

      • janne+++

        Tarjolla olisi muuttolaatikoita suuria 55 litraa.
        15c/vrk/kpl ja lisäksi nokkakärryt 15€/2 vrk,näillä suoritat muuton helposti.
        Tavaroiden kuljetus Turkuun 8€,muualle sovitaan.
        Yhteydenotot Janne Voutilainen 046-6860765


    • mimmi2003

      Hei!

      Myytävänä 2 muuton jäljiltä muuttolaatikot:

      18 kpl kirjalaatikoksi sopivia n. 50 X 50 cm

      10 kpl bilteman laatikoita 1m X 0,80 m

      yhteishintaan 25,- €

      Haku Helsingin Tapanilasta.

      Laita viestiä [email protected]

      • mimmi2003

        laatikot olivatkin kokoa 36 * 36 * 27

        ja isompi on 58 * 36 * 41


    • mennox

      ikeasta edullisesti pahvisia muuttolaatikoita, yhden kantavuus 30 kg

      • as777

        > ikeasta edullisesti pahvisia muuttolaatikoita

        liikaa vaadittu kertoa hinta samantien? (vajaa 4 euroa per 2 kpl, rakenne ja mitat kuten Biltemalla ... siellä maksaa 20€ per 10 kpl )


    • itse siis käytin "peruslaatikkona" Bilteman 58x35x(h=40) ja Bauhausin 64x35x(h=37) laatikoita, Bilteman on vähän tukevampi mutta Bauhausin pitempi/matalampi. Pikkuauton etupenkille sopi mukavasti matalampi ja sen päälle korkeampi. JA etujalkatilaan kkaksi pl A4-kopiopaperilaatikoita

      banaanillatikot 52x37x(h=24) ovat sopivasti lähes samaa leveyttä kuin mainitut isot laatikot ja auttavat tehokasta tilankäyttöä. KUTEN tekevät myös nuo kopiopaperilaatikot, joita käytin myös isojen laatikoiden sisällä tavaroiden ryhmittelyyn

      kopiopaperilaatikkoon saa toisen samanlaisen sisään ilman kantta pystyyn, kannet ekan pohjaan ja tokan päälle. Syntyvä kahden laatikon setti kulki mukavasti töistä kotiin bussissakin

    • Jussi K

      Muuttolaatikko ja pakkaussetti

      Setti sisältää erikokoisia pahvilaatikoita pienistä kirjalaatikoista valtavaan takkien säilytyslaatikkoon. Tämän lisäksi paketissa on suojavilttejä, suojamuoveja patjoille, kuplamuovia ja pakkauspaperia. Laatikot ja viltit riittäänevät noin 2-3 h k muuttoon. Pakkauspaperia on, mutta ei runsaasti. Pahvilaatikot on käytetty meillä kolmessa muutossa. Ovat hyväkuntoisia ja hyviksi todettuja. Laatikoissa on teipit edellisistä muutoista, joissakin on painaumia, mutta kummankaan ei pitäisi haitata käyttöä.

      Koko paketin hinta on 60 euroa. Uutena maksaa noin 200 euroa.

      Tule hakemaan Munkkivuoresta Helsingistä.
      Yhteystiedot: Jussi K, [email protected], p. 040 77 234 07.


      Erittely kokojärjestyksessä pienimmästä kookkaimpaan:
      "Kirja"laatikot noin 25 kpl
      Iso "kirja"laatikko noin 8 kpl
      "Vaate"laatikko noin 25 kpl
      Iso vaatelaatikko 1 kpl
      Valtava laatikko 1 kpl
      Valtava takkien roikotuslaatikko 1 kpl

      Pakkaustarvikkeet:
      1 iso laatikollinen: kuplamuovia, jätesäkkejä, pakkauspaperia
      Noin 10 kpl muovipusseja patjoille
      Noin 10 kpl muuttoviltti (n. 2 m x 1,5 m)

    • Jonna_Kom
    • ptf
    • PAHVILAATIKKO
      • vinkki -reetta

        Asun muussa pikkukaupungissa, mutta olen hakenut muuttolaatikoiksi esim kirjoille ja astiolle Alkon viinipullolaatikoita , ovat sopivan pieniä kannettaviksi ja kirjat varsinkin jaksaa niissä kantaa . No mehupulloille samoin on jo valmiit lokerot , no nuo lokerot saa tietty pois , jos ei tarvi .


    • mailiisi
    • muuttolaatikot
    • Google
    • vkäyrä
    • tombe1

      Asialliselta firmaltahan tuo platima vaikuttaa. Laadukkaat laatikot, edulliset hnnat, ilmainen toimitus, nopea asiakaspalvelu etc.. Itseasiassa paras ja luotettavin vaihtoehto minkä onnistuin löytämään. Eikä omassa tilauksessa ollut mitään ongelmia. Ettei vaan vkäyrä olisi kilpailija leivissä, kun tuollaista juttua yrittää levittää.

    • etjte

      Ikea laatikoita olen käyttänyt jo useassa muutossa. Kyllä ne on hyvin kestäneet ja saa käytön jälkeen litistettyä varastoon. Helpottaa tosi paljon kun voi rauhassa hyvissä ajoin pakata ja myös rauhassa purkaa uudessa asunnossa. Toki joskus on ollut lisäksi vuokralaatikkoja, mutta niistä keryy hyvin äkkiä tosi monta kymppiä ja kauhea kiire purkaa ja pakata, kun ikealaatikot palvelevat monta muuttoa. Sitä isoa laatikkoa ei tietenkään pakata täpötäyteen kirjoja vaan pakkaa järkevästi niin hyvin ne on kestäneet ja ehdottomasti halvimmat muuttolaatikot mitä löytyy. Kaupasta en ole koskan viitsinyt käydä anelemassa.

    • kokemusta on

      Pelican varastot pääkaupunki seudulla

    • niitä riittää!

      Tähän aiheeseen liittyen: asumme puoli vuotta evakossa remonttia paossa ja lähes kaikki irtaimistomme on pakattu pahvilaatikoihin. Osa on uusia muuttolaatikoita, osa esim työpaikalta raahattuja vielä isompia laatikoita. Sitten kun puramme kamat, haluaako joku tämmöisiä kerran teipattuja laatikoita itselleen? Ei niitä oikeen roskiinkaan viitsis laittaa, jollei kukaan tuttava sitten tarvitse. Niitä on paljon =D

    • TomHill
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe