AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / hella comet ff 100 kytkentä ogelma?

hella comet ff 100 kytkentä ogelma?

7 Vastausta 5 732 Lukukertaa
Elikkä kytkin normaalisti ohjeen mukaan lisäpitkät,mollemmista lisävaloista kaks johtoa maahan ja toinen johto mikä tulee lisävaloista menee releeseen (yhdistyy samaan paikkaan releessä), sitten auton omista pitkistä kytkentä releeseen, akusta releeseen, ja relee vielä maahan, niin pitäis niinkuin olla oikeen mutta lisäpitkät palaa vaikka lähivaloille vaihtaa. missä mahtaa olla ongelma, onko jollain vastaavanlaista kokemusta? (auto on honda accord)

katkaisin

Auton ajovalosta lähtevä heräte katkaisijaan ja siitä releeseen..

Releen nastat

Releelle tulevat piuhat väärissä paikoissa kenties? Tai sitten ohjaus otettu parkkien piuhasta? Siinä releen nastajärjestys:
nasta 85=ohjaus omilta pitkiltä (katkaisijan kautta)
nasta 86=maa
nasta 30= virta akulta sulakkeen kautta
nasta 87=lähtö lisäpitkille

kytkentä kaavio

elikkä releessä on numerot,vedä piuhat näiden mukaan. 87 lisävalojen plussat, 30 virta,eli piuha akulta ja sulake tuohon väliin. 85 releen maadoitus. 86 heräte auton omilta pitkiltä. kannattee tarkastaa onko auton valojen ohjaus hoidettu maadoitusta muuttamalla , eli virtaa tulee valoille koko ajan mutta maadoituksella päätetään palaako pitkät vai lyhyet.

heh

hei sinun pitää tarkistaa onko autossani maa vai plus ohjatut valot. eli tuleeko normaaleille pitkille kokoajan plus ja sitä ohjataan maalla päälle tai pois , tai sitten sinne tulee jatkuva miinus ja plussaa ohjataan.

tuo pitää tarkistaa niin sitten saat vasta pähkittyä kummankopuoleisen kytkennän tarviit siihen että se toimii.
luulen että olet kasannut just toisinpäin sen kytkennän koska ohjaus on sulla päällä kokoajan.
tsekkaappa se ekaks. ei kannata summamutikassa alkaa tekemään ennenkun tietää kumpiko plus vai miinus on se ohjaava tekijä.

sain toiomimaan jo

vika oli siinä kun lisäpitkistä lähti kaks johtoa maahan, mutta yks maajohto mikä tuli releestä oli samassa 2:en kanssa elikkä korissa, auton omat valot on eristetty korista joten ei ihmekkään kun ei toiminut.
Kiitti kummiskin kaikista vastauksista.

vastaus

Sä oot ottanu herätevirran lähivaloista.Jos siis auton normaalivalot on H4 niin mittaa mihin kantaan tulee pitkillä 12V.

ongelmaa maaohjattujen valojen kanssa

Moro, mulla on suzuki swift-07 kanssa ongelma. Oon laittamassa siihen lisäpitkiä. Autossa on maaohjatut valot, koska kaikkiin h4:n kannan napoihin tulee valot pois päältä asennossa virtaa ja sitten kun laittaa jonkin valon päälle niin yhdestä lähtee virrat ja kahteen jää. Eli toinen on parkki joka on tossa aina päällä, kun jokin valo on päällä. Ja releeseen oon kytkeny johdot oikein, mutta ilmeisesti normaalin ohjauksen omaavien autojen tavoin, eli väärin. Mistä minun pitää ottaa heräte/ohjaus valoille, että ne syttyisi sitten kun viiksestä nappaa pitkät päälle?Miten johdot tulee kytkeä releeseen? PIKAISTA APUA TARVITAAN! Kiitoksia vastanneille jo etukäteen.
 /   /  /  / hella comet ff 100 kytkentä ogelma?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta