AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / auto virosta

auto virosta

69 Vastausta 98 638 Lukukertaa
onko kokemuksia? hinta taso aikalailla kohdallaan jos vertaa saksan hintaan. lyhyt matka tuoda suomeen.

Hyvä idea.

Hiace, niin saat samalla viinat kätevästi kotiovelle asti. Hauskaa matkaa! :)

Suosittelen

On kokemusta, eikä pahaa sanottavaa ole.

Hakukustannukset pysyvät kurissa ja tyhjinkin käsin voit tulla kotiin, päinvastoin kuin jos olet ottanut viikon lomaa, lentänyt Saksaan ja haikailemasi auto paljastuu pommiksi!

ac24.ee

Virossa katso www.ac24.ee ja myöskin Saksalainen autokauppa www.a2-autowelt.ee 5 km kaukana keskustasta.

Priima tavaraa

Parasta viron autoissa on se ettei niitä ole tuotu sakasta tai sveitsistä kolari autoina ja kursittu kokoon nyrkki pajalla

Puusilmä

Mene rohkeasti Tallinnalaiseen autoliikkeisiin, niin siellähän näet. Ei aina kannata ostaa sitä halvinta Mersua sieltä linttaliiterin takanurkasta.

Sitä sutta ja sekunda -osaston tavaraa on tarjolla jopa Suomessa. Autovahinkokeskus myy vuosittain satoja raatoja, jotka sitten harsitaan kasaan autotalleissa.

Mikä

vika kolarikorjatussa autossa on?

ei välttämättä mitään

ei välttämättä mitään mutta muistetaanko kolarikorjauksista kertoa seuraavalle omistajalle?
Hinnassakin pitää näkyä, et itsekään osta kolariautoa priiman hinnalla.

Vaikka mitä

No onhan se jo ilmiselvää että rutattu ei enää ole korin ominaisuuksiltaa (jäykkyys, suoruus) enää lähelläkään ei kolaraoitua. Voi käydä hengen päälle helposti kun seuraavan kerran ryttää.

kuka harsii kuka ei?

(kolari)orjaamot on sitä varten että tekevät pahemmat vauriot,ja katsastus on tosi tiukkaa mutta nykyiset lunastus vahingot ovat niin pieniä johtuen hyvistä vakuutuksista (kalliista)lunastusturva 30% että osien vaihto onnistuis "pitäis"jokaisen täällä narisevilla kin epäluulloisilla.lokasuojan ja umpion/puskurin vaihtoon ei mahdu paljon virheitä.Alustanmittaus pöytäkirjan saa vain asin tuntevalta liikkeeltä.ei voi huijata.KOLAROIDUSSA ei välttämättä ole mitään pahaa.saahan auton lunastus kuntoon jopa virtaavaimella,kun pyörähtää auton ympäri ja potkaisee oveen niin onko KOLARIAUTO? tv pekka v

eri mieltä

Moneet autot mitkä myytään virossa on just tuotu saksasta. Ei nyt varmaan kaikki kolari autoja, mutta on siinä joukossa niitäkin.

Voisitko

sanakirjasta kohdasta IRONIA mitä mahtaa meinata?

Ai

Kyllä valitettavan moni on just tuotuna Germaaniasta jonkun ent. Itä-Blokin maan kautta korjattuna. Korjausten jälkikään ei aina oo ihan OK ja mitens Turvatyynyt, yms korjauksen (tekemättä) Ei kun rohkeesti vaan "rehellisen" kotimaisen kauppiaan puheille ja autonostoon.

viro

kävin viime kesänä kiertelemässä Tallinan ja Narvan alueen autoliikkeitä.päätelmä kaikesta oli,että tallinassa oli monta hyvän oloista liikettä,mutta niistä löytyi yllättävän monta autoa jotka alkoivat epäilyttämään koska oli tehty kolari-korjauksia esim,yli maalattuja,väri muuttunut alkuperäisestä,kysyttäessä miksi? vastaus oli,että autot maalattu Puolassa jossa myös pelti-työt tehty.kaikki autot oli alunperin Saksalaisia.tällaisia kokemuksia mulla.paljon oli kuitenkin kunnon pelejä.

Kenties

Varastettuja?

auton osto virosta

muutamia huomioita autonostoon virosta:

jos haluat ostaa uudehkon auton virosta (2000 ja uudempi), kannattaa mielestäni katsella uutena virossa rekisteröityä autoa. autot, jotka ovat olleet suosittuja virossa uutena, ovat yleensä niin edullisia, ettei niitä kannata tuoda käytettynä maahan. tosin kunnon suhteen pitää olla tarkkana. onneksi (tai onnettomuudeksi) suurin osa virossa uutena myydyistä autoista on ollut leasingkäytössä, joten niihin on ollut "sisäänrakennettu" merkkihuoltovelvoite. toisaalta, kun autot eivät ole olleet omia, on niitä ehkä käsitelty kovemmalla kädellä kuin omaa autoa olisi.

toiseksi viron rekisterissä olevasta autosta pääsee tarkistamaan liikennevakuutustapahtumat, jos niitä on ollut. lisäksi järkevimmillä merkkihuolloilla ei ole mitään sitä vastaan, jos kyselee sieltä auton huoltohistoriaa.

jos etsit 90-luvun loppupuolelta olevaa autoa (ikähaarukka 6-10 vuotta), suosittelen etsimään sellaista, joka on keski-euroopasta tuotu ja vielä viroon rekisteröimätön. tällaiset autot ovat yleensä paremmassa kunnossa, kuin virossa ajetut. kilometrilukemien kanssa saa olla tarkkana. virossa on tapana "säätää" lukemia sopivammiksi, vaikka auto olisi ajettu esim. 200000 ja huoltokirja olisi aukoton. kirja katoaa ja mittari kääntyy esim. 120000:een.

alle 100000eek (6500eur) hintaluokassa ei mielestäni kannata viroon tuoda kovasti kolaroitua autoa, koska korjaus maksaa tavallisesti liian paljon. se on luonnollista, että auto on meikattu, esim. pikku lommo lokasuojassa on oikaistu ja maalattu tai vaihdettu esim. rikkinäinen valonheitin. on myöskin mahdollista, että auto on ostettu moottori/vaihdelaatikkovikaisena, joka sitten on korjattu.

saksaan verrattuna virosta on todella paljon helpompaa ja halvempaa tulla tyhjin käsin takaisin, jos haluamasi auto osoittautuu ei-sopivaksi.

autan mielelläni asiassa eteenpäin. ota yhteyttä sähköpostilla mati.stef@mail.ee

viro

osa viroon ostetuista uusista autoista tulee suomesta.

auto virosta,tulkki,ammattiostaja ja muut palvelut..

Tervehdys!
Olen tuonut itse parisenkymmentä autoa virosta, joista muutama on tuotu minulle latviasta ja liettuasta.
olen myös ollut auttamassa mukana ihmisiä, jotka haluavat hankkia auton kyseisestä maasta.
halukkaat voivat tiedustella asiasta lisää laittamalla sähköpostia minulle caravelleoy@jippii.fi
Käytössäni on maassa turvamies, tulkki, kuljettaja ja ammattiostaja. Jos haluat kokonaisvaltaisen tarjouksen, joka sisältää kaiken, myös sen, että lähden kanssasi autoa ostamaan niin mailia tulemaan.

up!

Up!

Kokemuksia lisää..

verot

Mites kun on nyt ilmestynyut esim. nettiautoon virosta tai latviasta autoja joita paikalliset siis myyvät. Kehottavat rekisteröimään auton vaikkapa viroon ja sitten puolen vuoden päästä rekisteröit auton suomeen, ajat toki autolla kokoajan suomessa. Ei kuulemma tule veroja maksettavaksi. Onko jollakin kokemusta asiasta?

Tulli puuttuu

Suomen tulli puuttuu näihin. Seuraukset tuntuu eniten sitten lompakossa. Autovero korotettuna ja lisäksi saattaa tulla syyte veropetoksesta yms, riippuu monestakin asiasta.
Tällä hetkellä valvontaa ei juuri ole, mutta muutos tulossa.

jepjep

kiitos vastauksestasi. Eipä tässä vielä mikään kiirus ole mutta ajattelin selvitellä asioita hieman etukäteen.

autoveroton

juu ja saas nähdä menikö tämäkin kahteen kertaan..
Kiitos kun vastasit. Pitääpä asiaa vielä tuumailla.

hohhoijaa

höpöhöpö ota asioista selvää....

verot

asiasta toiseen.
vastakkaapas joku joka faktaa tietää että miks tuolla auto24.ee sivuilla jonku automyyjän autossa saattaa lukea 0% alv tai 18% alv. mitä se tarkottaa eli pitääkö siitä maksaa mahollisesti viroon jotain veroja, vai suomeen alvi plus autovero?
selvittäkääs tyhmälle.
auto mitä kattelin oli hinnaltaan 2100e.
kiitoksia jollekin viitseliäälle joka viitsii valaista asiaa.

Noissa viron autoissa kun on kaksi hintaa, "Price" ja "export Price"? Mitä se Exp. P. sitten tarkoittaa????

?

Export

Tarkoittaa hintaa, joka on myytäessä EU:n ulkopuolelle, eli ei sisällä ALV:tä.

katsoppas

onko liike vai yksityinen, Liike ->18%alv, yksityinen myy -> 0%... heinäkuussa menossa itsekin ;)

itsekkin suunnittelen autoa virosta

Eli kiikarissa olisi viron autoliikkeessä auto, sillä on hintaa xxxx jos se on aijemmin rekisteröity EU maahan eli saksaan josta se on joskus sinne tuotu ja sittemmin viroon niin ei kai minulle tule siitä muuta maksettavaa kuin se autoliikkeen pyytämä hinta? ja pitääkö ko. tapauksessa nimenomaan olla kyse hinnasta jossa on alv. 20%

Tietysti suomen puolella tulee sitten autovero ja tuleeko siihen päälle vielä alv. 22% autoveron määrästä?
Tarvitseeko nykyään enää rekisteröinti katsastaa autoa joka tuodaan EU-maasta jos tuotavalla autolla on katsastus voimassa osto maassa, eli tässä tapauksessa Virossa?

hakemaan vaan!

tarvitsee rekisteröintikatsastaa, ellei autoa ole katsastettu kotimaassa (tässä tapauksessa virossa) 6kk sisällä. eli jos ostaa auton, niin kannattaa kehoittaa kaveria katsastamaan viron päässä auto valmiiksi, ennenkuin menet hakemaan. heittää vaikka parikyt ekua lisähintaa kaverille, niin tekee kyllä sen, jos on kunnon kauppamies! suomessa rekisteröintikatsastus kuitenkin 130-180 euroa, joten säästöä tuostakin..

itse hain bmw:n virosta ja hyvin on toiminut ja olen kauppaan tyytyväinen.

alennus

joudut suomessa maksamaan yli 100e katsastuksesta kuitenkin vaikka olis eu-maassa leimattu just leimattu

tule soomimees osta masiina !

mine myy sinule hjuva afto, paperid anto serkkupoeg teine päev. ensi minä sula raha kätte, ainult kättemaks. altkäe maks ei nyyd sovib. jos halua ei kuuma afto see kallimb tuleb. kysy ain serbei i ! tea mine kaik kika ja kuku jutud (;

PSS

hhooldusraamad vöi teie keelel serviiskiri saab osta mustmäetorild, kaik kilometreillj vist soome hooldusleimoil ka

Vuoroin vieraissa ...."ja surnud autod laeva lükkan taas"

Niin ....80-90 luvun taitteessa asiat olikin hieman toisinpäin ....

Jelppia

Meillä haussa BMW vironmaalta ja noi hinnat hieman mieityttää. Onko niissä jokin jippo mitä tollo ei tajua?? Jos vaikka suomesta katsoo niin saman mallin auto suomessa 10 00€ ja Virossa 3000€!! Eli laittaako Viron kauppias tuohon omaan hintaansa vielä sen 20% alvin ja joitain muita maksuja ja plus sitten suomeen vero tietenkin... Auto24.ee on katseltu autoja ja luulisimme että autoliikkeestä ostamme.
Eli joutuuko veron maksamaan periaatteessa kahteen kertaan?? Ensin autoa ostaessa ostomaahan ja sen jälkeen vielä autoverosta Suomen valtiolle?

55

ei onnistu,et voi ajaa autolla joka on toisen maan kilvissä.ainakin joskus näin ollut.

lista autoliikkeistä

tästä linkistä löysin listan ainakain tallinnan autoliikkeistä.
http://www.viroweb.com/autoilu/viro.asp?ID=kaytetyt

onko maahantuojien vaihtoautot kunnossa? luulisi niiden tarkistavan hyvinkin tarkkaan sisään ottamiensa autojen kunnon ja historian?

onko liikkeestä ostetulla autolla jonkinlainen kuluttajansuoja, kuten suomessa?

Eihän sitä tiedä

vaikka saisit omasi ostettua takaisin, sen mikä aiemmin varastettiin. Sama koskee litvialaisia.

että näin

kokeile ensin virolaista naista ja päättele sitten kannattaako lahdentakaa tuoda käytettyä autoa johan niitä pyörii täällä enemmän kuin sikoja anttilan navetassa!
Eesti on paska maa.

Käytetty auto Virosta

Varokaa! Omakohtaisia kokemuksia on virolaisista huijauksen yrityksistä. tarkoitukseni oli ostaa
Tallinasta MB E 270 2005 malliinen henkilö-auto. Mittarissa oli n.127 tkm ja täydellinen huolto-
kirja hampurin MB:n leimolla. Epäilystä herätti se, että kaikki huoltomerkinnät oli tehty samalla
käsialalla. Soitin hanmpuriin ja kerroin huoltokirjassa olevat huoltojen kilometrit ja päivät.
Kuitenkaan hampurissa ei ollut tehty yhtään huoltoa. Viimeinen merintä oli korjauksesta
oli berliinissä 4.2008 kilometrit 330 000 km. Virossahan on laitteita joilla saa mittarien lukemia
muutettua pientä korvausta vastaan. Tarkistin myös toisen tallinassa myytävänä olevan
MB E 220 Cdi vm 2003. Mittarissa oli 172 tkm. todellinen määrä oli 510 000 tkm.
Jotkut pienet autoliikkeet vaatiivat ostajan maksamaan liikevaihtoveron 19 % vaikka siitä
on kertaalleen maksettu.
Virossa kannattaa olla varovainen kaupoissa. Yleensä uudehkoissa tasokkaissa autoissa on yksi avain
tai sitten toinen avain on saman näköinen mutta ei toimiva. Usein on tapahtunut myös, että ostosta
lähiviikkoina on arvoauto varastettu suomesta joka on sitten löytynyt jostain venäjältä tai
Balttiasta.
Autot virossa on noin 1000-1500 euroa kalliimmat mitä saksassa. Suurin osa viron käytetyistä autoista
on tuotu saksasta.
...miksi et käyttänyt asiantuntijan apua, kuten ehdotettiin...!?
olen ostamassa viron rekisterissä ja virossa olevaa autoa, myyjä on yksityinen ihminen joka asuu espoossa ilmeisesti.mitä kannattaisi tarkistaa ja millaiset verot hinnan päälle tulee?hankinta hinta on n.9500€ ja vuosimalli 2004. kertokaa te joilla on faktaa????
Katso tullin sivuilta taulukoista ed. mainitun auton toteutuneet veropäätökset.
Sieltä selviää autoveron määrä....
Kannattaa myös selvittää, että auto on hänen omansa....

Lisätietoa saat sivuiltani: www.autonostovirosta.com

T:mi Välitys K. Laukkanen

Eihän sitä tiedä

vaikka saisi omansa sieltä takaisin. Minulta kun ei ole pöllitty yhtään autoa niin kuitenkin vaihdan ihan turvallisesti edelleenkin suomessa. En ymmärrä miksi pitää tehdä jotain hämäräkauppaa.
To... vitut9,sergei ivanovitz,sergei,Ivar Vigla,ei see väri vaan haju,söber,suomi auto,cccp,ehkäpä muillekin...
...kasvakaat miehet suureksi ...,niin ei horjuta tuuli teidän leukoja :-))
ASIALLISUUTA !!!

auto turvallisesti pois virosta

Kyllä siihen kannattaa käyttää tahoa , joka on välittänyt autoja ennenkin.
On tullut ilmi montakin tapausta, ettei kaikki asiapaperit ole olleet kunnossa.
Kaikki on aluksi tuntunut niin helpolta, ettei muuta, kuin Suomea kohti vaan rohkeasti.
Kun sitten asiantuntijan hälytyskellot alkavat soida, niin suoraan vaan paikallisen asiantuntijan avustuksella paikalliseen rekisteröintikeskukseen ja siellä todetaankin , ettei tässä autossa ole kaikki paperit kunnossa.........että semmoinen tarina.... säästyi aika monelta ikävyydeltä täällä Suomen päässä....
Ota rohkeasti vaan tarjottu apu vastaan, se maksaa itsensä takaisin.
Auton Haku Virosta
...vihdoinkin asiallinen juttu,ilmeisesti kokemusten päältä :-))

Ottakee opiksi

tässä juuri epäselvä tapaus käsittelyssä,piti olla 226tkm ajettu -05.Kaveri osti ja autonpaperit "piti" olla kunnossa myyjän ilmotuksen mukaan,ostajana ollut mies henkilö ei ollut osannut tulkita viron rek otetta oikein.Omistaja oli Firma ja kaasuttaja(käyttäjä)myyjänä.Tarkemmassa tutkinnassa mm löytyi ovipilarista repäisty jakohihnan vaihto lappu penkin alta jossa km 270160 ja pv 10.1.2010 eli jos hiukan laskelmoi niin 100tkm pyöräytetty pois.Sanoisin omista kokemuksista ja näkemyksistä että niin paljon ruttu autoa menee saksasta itään ja sieltä edelleen kulkeutuu meidän suuntaan halpojen hintojen takia että en suosittele (varauksella)ostamaan edes virosta kuin uutta autoa.Itse en ainakaan osta.

Auto virosta

Täytyy omatkin kokemukset kertoa viron autoista, 3 autoa olen hakenut ihan alunperin omaan käyttöön mutta jääneet verotuksen jälkeenkin vielä niin halvoiksi että olen ne eteenpäin myynyt, yksityisiltä kaikki. Mercedes 300td, corolla diesel ja mazda diesel. Mazda ja corolla merkkiliikkeen huoltokirjoilla ja suomen maahantuojien leimat huoltokirjoissa eli suomesta myyty ja tuotu uutena viroon, kaikki autot menneet leimalle laakista ja toyotan + mazdan pohjaa ja maalipintaa kehui katsastajakin. On todellakin ollut hyviä ostoksia ilman yllätyksiä.
Luovarin kun tekee + alup. rek ote mukaan niin auton saa suomessa kilpii, ei todellakaan vaikeaa. Ensi viikolla tulee 4:s viron auto, tällä kertaa liikkeestä.
Taitaa moni pelottelija olla itse jobbareita ja pelkää että muutkin tajuaa kuinka lapsellisen helppoa on hakea auto päivässä itselleen.

Tätä pohjaa kun käyttää tulee luovutuskirja + kauppakirja samassa
http://www.ark.ee/atp/public/M_gileping2010.pdf
kelpaa hienosti myös verottajalle eikä tarvi alkaa suomentamaan viron "trafin" virallinen pohja

Kysyä voi lisää jos haluaa dragon2000@mymail.fi

to tipsu80

....---TUO LOMAKE EI OLE ARK-n VIRALLINEN OSTO-MYYNTI SOPIMUS,VAAN ESIMERKINOMAINEN OSTO-MYYNTI SOPIMUS/MALLI(ARK KOTISIVUILLA ON KIRJOITETTU PUNAISILLÄ KIRJAIMILLÄ,ETTÄ ON ESIMERKINOMAINEN!)TOSIAAN ARK-sä ON KÄYTÖSSÄ VIRALLINEN OSTO-MYYNTI SOPIMUKSEN LOMAKE,NIITÄ ON KAKSI`KIN !
...elikä asiantuntemusta,please :-) ei vääriä/vaan oikeitä tietoja !

Pilukunnussijallq

Juu en ota väittelyyn muuten osaa kuin että pyydän kauheasti anteeksi suurta virhettäni.

ehkä tärkeintä että tuo linkittämäni paperi kelpaa suomessa tullille ja se lienee tärkeintä?
Itse olen useammankin auton tuonut ja minulle helpompaa kun yhdessä lapussa on kummatki, kauppakirja sekä luovutuskirja.

Ps. en puhu sanaakaan viroa.

suomalaisten auto-ostot vahenevat

Tossa vähän kättä pidempää tuoretta markkinatietoa todellisista noudoista Virosta:
* http://www.tere-tech.com/balticfinns/?p=1898

Ei taida olla enää halpoja herkkuja tarjolla entiseen tapaan Tallinnastakaan, ikävä kyllä.
melko suppee tutkimus kyseessä ( 3kpl VAG-liikettä ja 2 käytettyjen saksalaisten liikettä).Todellisuus lienee 2-3 autoa / saapunut laiva joka päivä ainakin länsisatamassa. Siitä johtuen tullin päivystys 24h ?

käynyt ja kokenut to "autoja eestistä tuon"

...asiallista puhetta,mies...!
Minulla on pitemmänkin ajan kokemusta Viron autontuonnista, joten kannattaa heittää kaikki ennakkoluulot pois ja kokeilla itse omakohtaisesti tuontia sieltä. Säästää muutaman tuhat € ilman mitään riskejä. Asiat vain pitää hoitaa asiantuntevien ihmisten kanssa. Ei tule sitten mitään jälkipuinteja. Maalaisjärkeä tarvitaan siellä, yhtä paljon kuin Suomessakin.

www.autonostovirosta.com
Kannattaa hakea sillä suomi eroaa kohta Eurosta jolloin kaikki ulkomaalaiset tuotteen nousee 100-200% siirryttäessä vanhaan markkaan takaisin.Kurssi laskettu olevan jos nyt siirryttäisi 10mk vastaisi 1 euroa.
Hyvä yritys !
Kun vertaat Viroa ja Saksaa niin on hyvä pitää mielessä, että Viron koko automarkkinan koko on suunnilleen yhtä suuri kuin Vantaan automarkkinan koko. Saksassa sitä vastoin on yli miljoona vaihtoehtoa tarjolla ja kuntokin on pikkuisen toista keskimäärin...
OSTIN AUTON VIROSTA JARI HÄMÄLÄISELTÄ ,AUTO HAJOSI 1000KM JÄLKEEN JAKOHIHNA KATKESI VAIKKA OLI HUOLTOKIRJASSA MERKINTÄ ET VAIHETTU 3T KM SITTEN OLI LEIMAT JA KAKKI EI OTTANUT HÄMÄLÄINEN MITÄÄN VASTUUTA
...ystävyys / luottamus suomalaiselta suomalaiselle,maan tavalla... :-))
Kannattaa pitää mielessä että tyhmää yleensä rankaistaan maassa kuin maassa.
Mitä itse olen itselleni ja asiakkaille autoja ostanut, koitan metsästää auton joka on ollut maassa maksimissaan pari vuotta.
Viimeksi tosin tein poikkeuksen oman auton kohdalla, tämä oli ostettu uutena Viroon ja hyvällä historialla.

Ylipäätään kannattaa katsella noin 2001 vuosimallista ylöspäin jos uutena Viroon myydyn meinaa ostaa, aikalailla 2000- luvun taitteessa tapahtui asenteissa (ja rahassa) muutos, jolloin pakollisesta pahasta alettiin myös pitämään huolta enemmissä määrin.

Toki poikkeuksia löytyy suuntaan jos toiseenkin, kannattaa pitää järki päässä ja katsoa mitä ostaa.

Kaikki eivät sitten suinkaan puhu Suomea, ja miksi pitäisikään, se kun ei ole virallinen kieli.
Tästä "yrittäjästä" kannattaa pysyä erossa. Aivan vastikään hankin Virosta harrasteauton, jossa kaupan edellytyksenä oli auton katsastus ja tämän todistaminen tarvittavalla dokumentilla. Kaikki näytti menevän hyvin siihen saakka, kunnes auton luovutushetkellä suomessa, tämä mulkero sanoikin "unohtaneensa" katsastustodistuksen autoonsa lahden toiselle puolelle. Sanoi kyllä todistajan läsnäollessa lähettävänsä paperin postissa...eipä ole kuulunut, eikä huijaria tavoita millään konstilla. Mitähän tämä jonne kuvittelee voittavansa sillä, että tuhannen euron harrasteauton kohdalla kannati alkaa huijaamaan?

Onpahan yksi syy lähteä käymään eestinmaalla lähiaikoina...

PYSYKÄÄ EROSSA JARI KOSKESTA (ja Koski Grupp oü:sta)!!!
Lopultakin, viikkojen hiljaisuuden jälkeen joku puljusta vastasi, valitteli tilannetta luvaten toimittaa dokumentit...katsotaan, toivottavasti tämä on vain huonoa asiakaspalvelua kusettamisen sijaan.
Sivumme ( kgp.ee) ovat vielä rakennusvaiheessa, mutta toimintaa ja tarjouksia voi seurata Facebookissa: http://www.facebook.com/pages/Koski-Grupp/125667210880989

Jari
Tarkennan vielä tuota asiantuntijan apua noissa autokaupoissa. Paljolta harmilta säästyy, kun luottaa olemassa olevaan palvelun tarjoajaan. Voi levollisin mielinpalata Suomeen ja tietää, että kaikki on kunnossa Suomen viranomaisia varten.
Katso www.autonostovirosta.com
 /   /  /  / auto virosta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta