AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Kirjoitussuojaus pois?

Kirjoitussuojaus pois?

57 Vastausta 32 105 Lukukertaa
Ostin taannoin Buffalon UBB-muistitikun. Siirsin sille joitain tiedostoja kotikoneelta viedäkseni ne kouluun. Sain ne sieltä normaalisti ulos ja kerran onnistuin myös tallentamaan dokumentin uudestan tikulle koulussa. Sitten seuraavaa tallennusta tehdessäni kone rupesi herjaamaan, että levy on kirjoitussuojattu, eikä tallennus onnistu. Oma kannettava reagoi samoin kuin tuo koulun kone. Mikä tämän suojauksen on aiheuttanut ja miten sen saa pois? Tikulta saa ulos tavaraa, mutta sieltä ei voi poistaa mitään, eikä sinne voi tallentaa mitään.

Kiitos jo etukäteen asiantuntijoille!

Kirjoitusvirhe

Eli siis tietysti USB-muistitikun, ei UBB. Tarkkuutta kirjoittamiseen...

siinä

on toisessa kapeassa kyljessä häviävän pieni kellertävä namikka, jota on vaikea nähdä ja siirtää. Apuvälineenä käytin haarukkaa, jolla siirsin sen toiseen asentoon. Tuollatavoin sain kirjoitussuojauksen pois päältä. Toivottavasti sinäkin saat.

Oho...

Kyllä, se ratkesikin näin mekaanisella keinolla. Kiitos sinulle! Olin varmaan vahingossa sohaissut tuota namiskaa sen verran, että se on vaihtanut asentoa.

kiitoksia

tästä oli apua minullekin :D

Mikä napukka?!?

En löytännyt mitään napukkaa vaikka kuinka tutkin. Joka tapauksessa muistitikkuuni mahtuu vielä "tavaraa" mutta kun sinne koittaa tallentaa jotain niin tulee ilmoitus että joko se on täynnä, kirjoitussuojattu tai vahingoittunut. Vahingoittunut sen en usko olevan koska se on ihan uusi, eikä ole vielä täynnä joten ainoa mahdollisuus on että kirjoitussuojaus on mennyt päälle.
Mikä neuvoksi???

Kirjoitussuojaus, mutta ei vipua

Monissa muistitikuissa ei tosiaan ole vipua kirjoitussuojan poistamiseen. Kokeile tikun formatointia. Jos ei anna formatoida samasta syystä, lataa http://www.apacer.com/en/products/Handy_Steno_HA202.htm ja formatoi tällä ohjelmalla tikkusi.

Siis yllä oleva linkki ----> Europe(english) ---->
service/support ----> kirjoita keyword searchiing handy steno ja lataa ohjelma.

moii

Kiitti neuvoista :) oon koko illan miettiny miten saisin kirjotussuojauksen pois... Nyt se tossa formatoi sitä usb-tikkua.. toivottavasti toimii sitten kunnolla :)

Ei onnistu

Latasin ohjelman mutta kun koitan käynnistää sen, rupeaa kone herjaamaan että "Preformat not supports this IC!" Onko itse ohjelmassa joku vika vai pitääkö se käynnistää jollain muulla tapaa?

neuvosta apua myös minullekin

Muutin napukan asentoa ja se auttoi!

Kiitos

buffalossa nimimerkille olit fiksu . Mulla kai meni vahingossa suoja päälle mutta nyt selvis.
Tästä oli minullekin apua muisti-kortin kanssa :D

Kiitos!

Kiitos, en ollutkaan huomannut moista napukkaa ! =) !!

ainoat

napukat joita haluan huomata löytyy tisseistä

sama

mulla on sama juttu, mutt mul on se kännykässä. taino yritän siirtää musiikkii kännykkää, ni sit sihhe tulee sellane et " Levy on kirjoitussuojattu. Poista kirjoitussuojaus tai käytä toista levyä. " < miten saan sen pois sitte ?

Kännykästä

Hei tota mullakin oli sama kirjoitussuojaus ongelma ja se oli kännykässä, ku yritin siirtää muistikortille koneelta kuvia. No, jos siirrät sellasella Adapterilla, tai siis sellasella pienellä kortilla, jonne tungetaan muistikortti ja joka laitetaan koneeseen kiinni, niin siinä on tollanen pieni nappula siinä isommassa kortissa (ei siis muistikortissa) jota pitää sit siirtää. Siinä lukee ainaki mulla "Lock". En olis muuten tajunnu sitä nappulaa käydä siirtelemään jos tästä keskustelusta en olis lukenu. Vaikka tää keskustelu koskeeki muistitikkua ja mulla puolestaa kännykkää :) Mutta onneks selvis ja toivottavasti sullaki selviää.

Kiitos!

Kiitoksia todella paljon! Sain joululahjaksi uuden puhelimen, jossa oli muistikortti. Vähän aikaa sitten, siihen en kuitenkaan saanut ladattua musiikkia. Kokeilin kaikkia tiedostojen asetuksia yms. Onneksi löysin tieni tänne. Kiitoksi kovasti!

HAHAHAHA

Kiitos tästä. Mietinkin eka yks päivä et mikä ihmeen vipu se siin on ja oli vissii jääny siihen kirjoitussuojaus asentoon ja oli mennä äsken hermot ku en saanut poistettua muistikortilta koneen kautta tiedostoja wnkä lisättyä sinne mitään.
KIITOS OLET JUMALAINEN!

Kiitos

Huómasin sen napukan adapterissa ja nyt toimii , kiitoksia vaan viisaammille.

Terve

mulla on täysin sama juttu että kun koitan siirtää musiikkia kännykkään niin tulee sanoma että levy on kirjoitussuojattu, poista kirjoitussuojaus tai käytä toista levyä haluisin kans tiätää miten sen kirjoitussuojan saa pois

KIITOS!

mullakin oli tuo ongelma mutta kiitos teidän viisaitten ihmisten! =)

Kiiotos<33<3

Kiitos teille viisaill ihmisille :D mulla oli kans toi kirjotus suojaus ongelma kännykän misti kortissa. Mkoitin muuttaa kaikkia asetuksia ja sit lopulta ihan epätoivosena googletin ja löysin tänne :D Kiitos ihan kauheesti kun jaksoitte laittaa tänne sen adapteri jutun :D

MP3 soittimet...

Ja voisin sellaisenkin huomautuksen tänne laittaa, että jos ämppärissä, joka laitetaan USBhen, on "hold" tai "lukitse" -nappula, niin pitää varmistaa, että se ei ole päällä, muuten (ainakin minulle) tulee tuo kirjoituksensuojaus. :P Säikähdin hetkeksi ennen kuin tajusin tuon.

Öhh

Mulla on muistikortissa se nappula sielä mutta ei auta vaikka sen asentoa muuttaa??
Minulla oli tuo mp3 ongelma hold nappulan kanssa : D Jouduin täältä katsomaan ennen kuin hoksasin. Kiitos kaikille tiedosta.

Nappula löytyi minunkin mp3 soittimesta...

Eli siis ensin nappula pois HOLD asennosta ja vasta sitten tietokoneeseen kytkentä. Sitten vaikka poista tiedosto tai tallenna lisää. Toimii!
Kortti toimii puhelimessa normaalisti ja siihen voi lisätä sekä poistaa kuvia ja musiikkia johdon avulla. Kuitenkin jos samaa yrittää tehdä lukijalla ei onnistu mikään, aina on muka suojaus päällä tai tiedostoa ei löytyä. Laitteissa ei ole vikaa mutta kaikki ei vaan aina toimi keskenään.
Kiitos tästä itselläkin herjasi tuota kirjoutussuojaa ja nyt vihdoin toimii!
kiitos te viisaat<3 auttoi suuresti kun luin tämän, säikähdin ensin, ennen kuin luon tämän (: kiitos<3

kiitos avusta

Minäkin yritin >( onneton tietokonenörttitär) siirtää kuvia tikulla, kirjoitussuojattu, sitten vaan googleen sana kirjotussuojattu ja sain teidän tekstinne...napukkaa vaan eri asentoon ja meilläkin toimii...KIITOS KIITOS teille ihanille ihmisille avustanne ! Palvelee vuosien päästä vaikka tämäkin keskustelu alkanut vuonna 2006!

KIITOS ! :)

kiitos paljon neuvosta, pähkäilin kirjoitussuojausta vaikka kuinka kauan, kunnes eksyin tänne palstalle !

UBS-tikun kirjoitussuojauksen postaminen???????

Sama ongelma on ollut sn jälkeen minullakin, kun vaihdoin kannettavassani tikun toiseen porttiin. Sen saa nyt enää poistettua mitään, en muutettua tekstiä ja koneeni herjaa koko ajan: "Ei levyä asemassa"!! Aseta levy asemaan \Device\Harddisk2\DR14. Missähän tällainen mahtaa olla????
Olen nyt itse ostanut toisen tikun ja siirrän sinne avatut tiedostot tästä "herjustikusta" tosi hidasta touhua, mutta postettua en kylläkään saa entiseltä tikulta mitään.
Kirjoitin tämän 24.10.10, joten olisiko huhtikuun kirjoitukseen jku oannut vastausta antaa, jotta minäkin saisin ongelmani poistettua.
Terveiset Costa del Sol´lilta / +24

HELP!

Minulla on SDHC-muistikortti siinä on semmonen vipu mutta vaikka kuinka vaihan vivun asentoa se ei auta kone väittää edelleen että siinä on kirjoitussuojaus!!!
NÖRTIT HEI!

Ettepä paljoa osannut auttaa siinä ongelmassa kun vipujen väännöillä eri asentoihin ei ole mitään vaikutusta!

http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/673609
Täältä sain apuja. Alustin kortin kamerassa (Canon), sillä alustaminen tietokoneella voisi tehä jippoja korttiin ja kamera ei enää osaa lukea sitä.

Mulla kyseessä MicroSD-muistikortti adapterissa.
on semmonen ilmainen ohjelma kuin CardTricks jolla voi alustaa tietokoneella kamerassa käytettäviä SD-kortteja ilmeisen onglemattomasti.
Ittellä on puhelimessa netistä ladattu video jota ei voi poistaa. "Poista ensin kirjoitussuojaus!"
Mitenhän se tommonen poistetaan..?
Eli siis kaikkia muita puhelimen muistikortilla olevia tiedostoja voi poistaa/siirtää.
kiitos pirusti avusta : ))))
Eipä kestä ritsa!
Kiitos namikan paljastamisesta!
Minullakin oli ongelmia tiedostojen siirrossa, ilmoitti tosiaan kirjoitussuojauksen olevan päällä..
Monta tuntia asiaa pähkäilin, ja sitten päätin etsiä apua netistä.
KIITOS, kun autoitte minua ymmärtämään miten saan kirjoitussuojauksen poistettua. Yksi typerä pikku vipu väärässä asennossa....
kiitos teille mäki sain otettuu pois ton kirjoitussuojan :D onneks on tälläsii ihmisii ketkä osaa auttaa
Kiitos :) tämä toimi loistavasti minulla hihi
Mulla on oma läppäri ja kun siin on semmonen et; pääsen kirjautuu omalle käyttäjälle, vain silleen et; mää vetäsen sormeni semmosesta sormi tunnisteesta.. haluaisin sen nyt vain pois, mutta en saa sitä ? ja en ees tiiä tätä mun käyttäjän salasanaa, eikä se anna palauttaa sitä kun tarvitsisin jonkun levykkeeen tai tikun.. tietäiskö joku, et miten saisin ton sormi tunnisteen pois?
mutta entä jos on sellainen juttu johon pitää laittaa muistikortti sisää,nii lataan musiikeja kännyyn,se on aina toiminu mut ny tulee tiedosto on kirjasuojattu -.- pliiiiiiiiis auttakaaa :))
siinä mihin tunget sen sd cardin on semmonen nappula vasemmassa reunassa(lukee lock) nii sen laitat vaa toisin päin:)
mun kamera on kirjoitussuojattu , voisko joku auttaa , olin menossa ottaa kuvia , mut sit siihen tuli et kirjoitus suojattu , voisko joku auttaa? -,- kameraa en voi nyt käyttää , se on ihan tiltissää ......... ::/
trollit kunniaan....
Kiitoksia paljon kun käskitte siirtää napukkaa,auttoi myös micro sd adapteriin! :)
Ja tiedoksi niille että jos ei meinaa homma onnistua niin voi tehdä myös helpomman kautta,
koneesta --> usb kaapelillla puhelin
tuo on helpoin tapa saada homma wörkkimään.
Häh? Koneesta usb kaapelilla puhelin??? ei tajuu mitää vaikka olen mensan jäsen
Kiitos neuvosta napukan siirtämiseen, se auttoi! :)
Kiitos!

Apua oli!
Mikä neuvoksi, kun "napukka" on ilmeisesti pudonnut pois? Voiko sen korvata jollakin? Eli mikä on napukan tehtävä ;) ?
Kiitos google taas yksi ongelma korjattu
Vielä näinkin monen vuoden jälkeen mekin (kaikki kolme) saimme suunnattomasti apua tästä keskustelusta ! Hermot ehtivät jo repeillä riekaleiksi näin joulun alla kun emme saaneet siirrettyä kuvia tai musiikkia kännykän muistikortille juuri tuon kirjoitussuojaus- herjauksen johdosta ! Ja adapterin nipukastahan siinä tosiaan oli kyse ja sen yläasentoon siirto poisti herjauksen eli ongelman saman tien. KIITOS KIITOS teille viisaat ja kokeneet avusta ja neuvoista, jotka goolettaminen tarjosivat. Hyvää Joulua kaikille avuliaille !
Mulla on sama juttu, yritän laittaa musiikkia kännykkään adapterin kautta, mut siihen tulee poista kirjotussuojaus tai käytä toista levyä ? Miten se kirjotussuojaus poistetaan? Luin tätä keskustelua ja yritin siirtää sitä nappulaa toiseen suuntaan, mut mulla se ei ainakaan auttanut. Mikä siis neuvoksi? :))
Kiitos kaikille! Minullekin oli apua tästä!!
 /   /  /  / Kirjoitussuojaus pois?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta