AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / AURUM eläkevakuutus

AURUM eläkevakuutus

10 Vastausta 2 664 Lukukertaa
Olen sijoittanut 50 - 100euroa/kk; yhteensä koko n.4000euroa ja tuottoa on nyt kertynyt yli 2000 euro eli yhteensä on tilillä nyt n 6500 euroa. Tosi hyvin ja nopeasti ovat toimineet sijoituskohteiden muutokset sekä kuukausittaisen rahasumman muutoksetkin. ITSE siis päätän mihin rahastoihin ja montako prosenttia kuhunkin kuukausittaisesta maskusta laitetaan.

Suosittelen muillekin. Itse otin kyseisen vakuutuksen Osuupankin kautta...

Katsottiin juuri

eläkesäästöjään. Hän on laittanut n.43 0000€ ja
säästöt oli tänään 73 000€ eli ei ole huonosti
mennyt hänelläkään. Eikä muuten ole Aurumin eli
Ossuuspankin henkivakuutusyhtiön ellu.

niinpä

osaavat ainakin kalastaa asiakkaita. Kun tulee toisen yhtiön suoraveloitusvaltakirja pankkiin, niin ei muuta kun soittamaan asiakkaalle, että mitäs sitä ollaan tekemässä?? Ja näin ei käy vaan muutamaa kertaa vuodessa vaan päivittäin. Rikkovat siten kaikkia mahdollisi säännöksiä. Varmaan siitäkin pankissa ovat mielissään kun asiakas sitten isot säästöt tehtyään kuolee eläkeaikana niin kääritään 20% omaan taskuun. helppoa rahan tuloa... että ei kun vaan kaikki osuuspankkiin.

Tappio 500 %

Sijoitettu 43 0000 eur. ja nyt tilillä 73 000 eur. Kyllä joku osaa kusettaa ihan olantakaa! sit viel asiakkaalle kehutaan "ei ole huonosti mennyt"

....odotappa vähän aikaa lisää....

Kyllä nyt osakesijoitukset ovat tuottaneet hyvin huonoissakin yhtiöissä.
Voit olla varma, että vielä tämän vuoden aikana alkaa raju alamäki kursseissa ja hyvältä näyttänyt kehitys romahtaa ja haaveet rahakkaista eläkepäivistä haihtuu. Voi olla että menetät huomattavan osan myös omista maksuistasikin.
Aurumistahan et saa rahojasi pois ennen eläkeikää kuin erikoistapauksessa (pysyvä työttömyys esim). Kannattais vähän miettiä, kenelle antaa vuosikausiksi varansa hoitoon ilman että pystyy mitenkään itse vaikuttamaan asioihin. Kyllä suorat rahastomerkinnät ovat turvallisempia, kun ne voi nykäistä pois samana päivänä liukumäkilaskun alkaessa (vrt vv.2000-2001). Huh Huh sentään ajattelemattomuutta! Kyllä maissu tietää!

Niin...

Kuten sanottu; tähän asti kaikki mennyt todella hienosti ja hyvin. Jatko jää nähtäväksi...kuten aina kaikissa sijoituksissa.

Aina jos on

Vakuutuksessa(kin) rahat voi siirtää rahat korkorahastoihin. Jos vaikka uskoo kurssien
laskevan. En ole vakuutusten ystävä, mutta
rahastonvaihdoissa niissä voi saada jopa veroetua.

Veroedut, joita vakuutuksissa on, ei yleisesti-ottaen, kata niissä olevaa läskiä hinnassa. Nyt on
ollut muutama vuosi, jolloin on ollut melkein mahdotonta tehdä turskaa. Välillä on välillä ei...

AURUM eläkevakuutus

Mitä järkeä on yksityishenkilölle eläkevakuutuksella verouudistuksen jälkeen.Verohallinto antaa kiinteän verovähennyksen säästöaikana ja ottaa sen takaisin eläkettä nostettaessa(Vaikka pääoma olisi miinuksella)Lisäksi aurum perii järjettömät kulut koko säästö-ja eläkeajalta. Säästö-ja sijoitusmielessä ainoa vaihtoehto on osakkeet tai suorat rahastot. Eläkevakuutus on ok- mutta vain yrityksen maksamana jolloin ollaan normaalin tuloverotuksen piirissä. Herätkää kansalaiset!

Kaikki munani...

eivät ole samassa korissa. Kuka on sanonut etteikö minulla olisi muitakin sijoitus ja säästökohteita kuin eläkevakuutus? Suosin hajaannuttamista näissä asioissa...

...suuret kulut...

Joo kyllä se niin on, että näissä eläkevakuutuksissa sahataan kovasti silmään.Suoriin sijoituksiin tai rahastosijoituksiin verrattuna kulut ovat huomattavan suuret.Ja varat ovat sidotut.Lisäksi veroetu on menetetty lain muutoksen jälkeen.

Hajautusmielessä eläkevakuutukset eivät tuo mitään sellaista uutta, mitä suorat rahastosijoitukset eivät hoitaisi.
Monilla rahastoyhtiöillä rahaston vaihdoista ei peritä vaihtokuluja tai osalla vain 0,5%, mikä tekee mahdolliseksi varojen siirtelyn tilanteen mukaan.
Rahastovarat ovat muuttuvan tilanteen sattuessa aina käytettävissä.Samoin luonnollisesti myös osakesijoitukset.Tämä on todella tärkeä seikka, kun tulevaisuutta ei kukaan voi ennalta tietää.

Samllalaillahan

Samallailla sitä pystyy ilman lisäkuluja 2 kertaa vuodessa vaihtamaan rahastoja joihin eläkevakuutukseen maksmasi summakin menee ainakin Aurumissa.
 /   /  / AURUM eläkevakuutus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta