AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / kurkun kutina

kurkun kutina

4 Vastausta 4 137 Lukukertaa
Minulla on koivu- ja leppäallergia. Viime vuonna ei ollut mitään oireita, mutta nyt onkin sitten sitäkin pahempina. Silmiä kutittaa ja ne vuotaa. Nenä vuotaa myös ja kutiaa. Mutta myös kurkkua kutittaa, eikä siihen tunnu mikään auttavan. Luulisi, että antihistamiinitabletit auttaisivat. Mutta ainakaan Heinix ei ole auttanut. Kertokaa ihmeessä, millä keinolla saan tuon kutinan loppumaan. On nimittäin todella ärsyttävää!

Mulla kans

on kurkku ja nenä ihan tukossa, heinix ei auttanu pätkääkään ja apteekkari neuvoi ostamaa Alzyr 10mg no ostin ja nyt oon 3 päivänä sitä ottanut
tuoteseloste;jokainen tabletti sis.10mg vaikuttavaa ainetta setiritsiinihydrokloridia...

sitten lukee jos uneliaisuutta esiintyy tabletti voidaan ottaa illalla

(minä nukuin lähestulkoon eilisen päivän ja tänä aamuna en jaksanut herätä ja myöhästyminen oli todella lähellä...jotta sivuvaikutuksia on enempi kuin heinixissä)

Kokeile, voi olla sulle ihan ok?

väliaikaisesti

Väliaikaisesti apua löytyy ihan tavallisista pitkäkestoisista imeskelypastilleista. (esim.yhteen aikaan kaupassa oli anispastilleja isossa pussissa, lieköhän vielä on) Tällöin kurkkuun tulee sylkeä, mikä vähentää kutinaa. Suosittelen, itsekin käytin ko. keinoa silloin, kun allergiani oli pahempana

duact

Otin Duactia ja se auttoi, se on reseptilääke, mutta jos kaverillasi olisi niin voisit kokeilla tai hae respti, se on allegiseen nuhaan!

Minulle auttaa

benadryl, apu tulee 19 minuutissa ja ei tarvitse syödä "varastoon" kun apu tulee niin pian kun oireet alkaa ilmaantua!
Suosittelen...
 /   /  /  /  / kurkun kutina
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta