Sharjah Beach ja Dubain etiketti?

Meri-Kaisla

Olemme lähdössä Sharjah Beach -hotelliin tulevana talvena. Nyt kiinnostaisi tietää kaikenlaisia tietoja ja vinkkejä sekä hotellista että yleensäkin Dubain elämästä ja etiketistä.

Siis, saako Sharjahiin viedä omaa viiniä nauttiakseen sitä sitten hotellihuoneessa privaatisti?

Mitkä ovat parhaat kenkä-, laukku- ja vaatekaupat Sharjahissa ja Dubaissa? Mistä siis saisi edullisia ja silti hyvätasoisia vaatteita?

Onko golfkamat siellä halpoja? Mies golfaa, minä en.

Minkälaista käytöstä pitää välttää, jottei joudu hankaluuksiin?

Millainen tinkimiskulttuuri Dubaissa on?

Kiitos jo etukäteen!

28

19822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksa 67

      Ihan mukava hotelli oltiin maaliskuun lopussa.Lähellä mukava libanonilainen ravinteli, josta saa vaihtelua ruokatarjoiluun. Hotellissa iltaisin eri maan ruokateema-iltoja eli seisova pöytämättöö jos niikseen on.
      Ostoksia voi tehdä esim. näissä lukuisissa mall ostoskeskuksissa. sahara, ansar jne. Sharjahin puolella niitä riittää jos ei jaksa aina lähtä taksilla Dubaihin, joka on toki halpaa, muutaman hassun euron.Hotellilta ilmainen kuljetus myös Blue Soukkiin pari krt päivässä samoin Dubaihin. Aamuruuhkaat on vaan aikas karseet klo8-11 Dubaihin mennessä ja sama illalla 18-21 kun työläiset palaa nukkumalähiöön. Dubain hinnat ainakin asuntojen osalta kun ovat karanneet pilviin, niinkuin näemmä talotkin. Ajeltiin viikon aikana taksilla kymmenkunta kertaa eikä ainakaan meillä mitään probleemaa. Eivat vaan välttämättä tunne paikkoja,kuskit pääosin pakistanilaisia.
      Käykääs Jumeirahin Madinat alueella, lähellä Burj Al Arabia, henkeäsalpaavat näkymät, mukava istua iltaakin ja kuunnella livemusaa.

    • Leni

      Sharjah Beach hotelli on ok. Hotellilla on oma ranta, jos tykkää ottaa aurinkoa ja uida, niin ei tartte lähtee yleisille rannoille. Ihanaa vaan mennä suoraan uimaan ja rannalle hotellilta. Itse pukeuduin juuri polvet peittävään hameeseen ja t- paita peitti olkapäät. Mieheni farkkuihin aina kun poistuimme hotellilta. Se Libanonilainen ravintola siinä hotellin lähellä on hyvä. Ruoka on hyvää. Hotellin uima - altaalla on snack baari, josta saa isoja hampurilaisia ja kerrosvoileipiä eri täytteillä. Maukasta välipalaa ja tosi hyviä. Hotellilta on oma kuljetus Dubaihin ja Sharjan keskustaan päivittäin, mutta takseilla pääsee hyvin, jos ei halua bussissa istua. Me käytimme molempia. Hotellin aamupala on tosi hyvä. On valinnanvaraa ja maukasta. Dubaissa on hyviä laukku / vaatekauppoja pilvin pimein. Vaikea sanoa parhaita, kun kaikki hyviä omalla tavallan. Suurista ostoskeskuksista saa edullisia ja hyvätasoisia vaatteita. Sinne vaan on varaa valita, kun vaan kiertelee ja kattelee. Golfkamoista en osaa sanoa mitään. Kyllä ihmiset omia viinejä vei hotelliin. Ei kai se ole kielletty en tiedä tarkalleen. Valokuvaaminen on tehtävä hienovaraisesti. Naisia ei saa kuvata. Asiallisesti kun käyttäytyy ei mitään hämminkiä. Varmaankaan ei ole hyvä humalassa toikkaroida. Tinkiminen onnistuu basaareissa. Yleensä myyjä sanoo hinnan ja siitä voi ruveta tinkimään. Kulta on halpaa ja hinta määräytyy painon mukaan. Sharjan kulta soukeilla on edullisempaa kuin Dubaissa. Ainakin opas oli sitä mieltä. Hyvää matkaa teille Dubai on mahtava paikka.

    • Sharjahissa

      Sharjahissa on alkoholin maahantuominen, hallussapitäminen ja käyttö kielletty. Eli siellä ei sitten myydäkään alkoholivalmisteita, mukaan lukien viiniä.

      Tietenkin jotkin turistit ja matkailijat vievät Sharjahinkiin alkoholia. Mielestäni se on kyseenalaista. Maassa maan tavalla. Kyllähän sitä viiniä voi lipittää sitten aikanaan vaikkapa Italiassa.

      Oma kokemukseni oli, että Sharjah oli Dubaita konservatiivisempi. Ihan kivoja ostoskeskuksia ja kauppoja siellä oli. Ostin muuten Sharjahin City Centeristä Pierre Gardin-puvun, lähtöhinta oli 750 euroa, hintaan 225 euroa. Siis Shopping Festivalin aikoihin...

      • hetkinen mutta

        Siis ymmärsinkö nyt oikein?
        Dubain puolella alkoholia myydään ravintoloissa ja sitä saa nauttia omassa huoneessa (kohtuudella), mutta Sharjahin puolella ei myydä ravintoloissa, eikä sitä saa nauttia edes omassa huoneessa?
        Onko siellä joku katuun maalattu viiva tai betoni muuri erottamassa alueet?


      • sallitaan
        hetkinen mutta kirjoitti:

        Siis ymmärsinkö nyt oikein?
        Dubain puolella alkoholia myydään ravintoloissa ja sitä saa nauttia omassa huoneessa (kohtuudella), mutta Sharjahin puolella ei myydä ravintoloissa, eikä sitä saa nauttia edes omassa huoneessa?
        Onko siellä joku katuun maalattu viiva tai betoni muuri erottamassa alueet?

        Alkoholia ei myydä Dubaissakaan läheskään joka ravintolassa. Sharjahissa saa tietenkin omia "eväitä" nauttia hotellihuoneessa ja pullot pidetään kaapissa "piilossa" pois siivoojien silmistä. Ei ole mitään muureja tai viivoja mutta kuntien rajat, niinkuin Suomessakin merkitty kyltillä.


    • Friikki :)

      Heippa.

      Olette valinneet aivan ihanan lomakohteen. Olen käynyt Dubaissa kolmena edellisenä talvena ja ensi talvenakin on tarkoitus lähteä nauttimaan Dubaista ja auringosta.

      Sharjah Beach hotel on varsin perustason hotelli, todella ystävällistä palvelua. Hyvät rannat ja uima-allas. Aamupala ok, mutta huonontunut hieman vuosien aikana. Mutta hotelli on varsin siisti ja hyvä!

      Sharjahin puolellahan ei alkoholia myydä missään eikä sitä saa julkisilla paikoilla juoda, mutta toki on sallittua nauttia viiniä tai muita alkoholijuomia hotellihuoneessa.

      Dubai on täynnä suuria kauppakeskuksia, jossa on satoja kauppoja. Kauppakeskukset ovat melko kalliita, ehkä hieman halvempia kuin Suomessa mutta ei mitään kovin halpaa. Dubain puolella on Karama-alue, josta löytyy hyvälaatuista feikkikamaa. Siellä hintataso on huomattavasti halvempi kuin kauppakeskuksissa ja tuotteet ovat kuitenkin todella hyvälaatuisia. Itse olen ostanut farkkuja, paitoja, laukkuja ja kenkiä ja kaikki ovat edelleen käytössä :) jos satutte lähtemään Dubaihin tammi-helmikuussa niin silloin Dubaissa järjestetään Dubai shopping festivalsit missä kaikki tuotteet ovat huomattavassa alennuksessa. Matkaoppaat ovat kehuneet ostavansa koko vuoden vaatevarastot aina shopping festivalseilta. Itse olin viime vuonna menossa shoppareitten aikaan, mutta Dubain sheikki oli juuri kuollut joten shopparit peruttiin suruajan vuoksi. Toiv ensi vuonna parempi tuuri :) Dubaissa sekä Sharjahissa on myös iso market "carrefour", jossa on ruokaa, vaatteita ja elektroniikkaa. Siellä hintataso on mielestäni halvempi kuin kauppakeskuksissa.

      Golfkamoista en osaa sen kummemmin sanoa...ainakin hienoja golf kenttiä löytyy jos pelaamaan tahtoo :)

      Eipä tule mitään erityisiä käyttäytymiseen liittyviä esteitä mikä johtaisi hankaluuksiin. Tietysti humalassa esiintyminen julkisilla paikoilla, mutta se nyt pitäisi olla itsestään selvää muslimi maassa. Sharjahin puoli on hieman "vanhanaikaisempi" puoli kuin Dubai, joten julkisilla paikoilla olisi hyvä pukeutua peittäen polvet ja olkapäät. Mutta tosin tänä vuonna olin Dubain puolella, enkä pistäytynyt kertaakaan Sharjahin puolelle, joten voi olla että sielläkin on pukeutumisen suhteen asiat muuttuneet :)

      Kauppakeskuksissa on kiinteät hinnat eikä niistä ole paljoa tinkimistä, mutta kaduilla ja esim. kertomassani Karama-alueella on kyllä tinkiminen tärkeää. Jopa puolet alkuhinnasta voi saada pois jos on hyvä tinkijä :)

      Siinä jotain tietoja mitä tulee näin pikaisesti mieleen.. mutta voin sanoa että olette valinneet loistavan kohteen!! aivan erilainen kokemus kuin esim. perus kanarian lomat.

      • Claudia

        Myös minä onnittelen loistavasta lomakohteen valinnasta. Neljättä kertaa on matka varattu ensi talvelle ja nyt jo ajatus lämmittää:)

        Ensimmäisellä kerralla olimme juuri mainitsemassasi hotellissa ja se oli ihan hyvä keskitason hotelli. Vieressä on hotelli, jonka nimeä en nyt saa mieleeni. Siinä järjestetään usein hääjuhlia ja periaatteessa arbialaisiin häihin ovat kaikki tervetulleita. Mekin olimme yksissä häissä ja oli hieno kokemus. Kohtelias luvan kysyminen on tietenkin paikallaan.
        Kahdella viime kerralla olemme olleet Dubaissa ja jotenkin pidän siitä tunnelmasta mikä siellä on. Hotellimme on sijainnut niin että on kävelemällä päässyt melkein mihin vain keskustan alueella. Vaikka taksi onkin siellä halpa kyyti, on mukava kävellenkin tutustua seutuun.

        Noista shopping festareista sen verran, että ilmeisesti edellinen kirjoittaja tarkoitti tämän menneen talven 2006 festareita kertoessaan, että ne peruttiin. Olin nimittäin siellä edellisen kerran tammikuussa 2005 ja silloin festarit pidettiin. En tosin ostanut mitään mikä olisi ollut erikoisesti alennuksessa festareiden takia, Dubaissa on muutenkin niin edullisia ostospaikkoja. Ilotulitukset, joita taisi olla joka ilta sekä kaikenlaiset esitykset festareihin liittyen olivat kuitenkin hienoja.

        Menneenä talvena menimme Dubain sijasta Tunisian Sousseen. Ihan kiva paikka, mutta kerta riitti. Dubaihin taas pitää päästä uudelleen ja uudelleen. Siihen ei kyllästy koskaan. Tosin olemme joka kerta vuokranneet auton ja ajelleet eri seuduille. Myös puikkelehtimisessa Dubain liikenteessä on oma jännityksensä, onhan Dubailaisissa perheissä 4-5 autoa ja kun bensa on varmaan vettä halvempaa, tuntuu että kaikki autot ovat yhtä aikaa tien päällä:)

        Kaikenkaikkiaan Dubaissa toteutuu kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa: Lämpö, edullisuus (tietysti luxushintojakin löytyy jos haluaa), loputtomat ostosmahdollisuudet, eksoottisuus, siisteys, erinomaiset ravintolat.
        Hyviä, kohtuuhintaisia ravintoloita olemme löytäneet useita Al Rigga Roadin varrelta Dubaista. Ainoa mitä joskus kaipaa on historialliset nähtävyydet. Niitähän ei muutamassa vuosikymmenessä pienestä kalastajakylästä suurkaupungiksi nousseessa paikassa voi luonnollisestikaan olla. Dubain museo on kuitenkin ihan mielenkiintoinen, vahanukketyyliin rakennettu paikka.


      • tuija
        Claudia kirjoitti:

        Myös minä onnittelen loistavasta lomakohteen valinnasta. Neljättä kertaa on matka varattu ensi talvelle ja nyt jo ajatus lämmittää:)

        Ensimmäisellä kerralla olimme juuri mainitsemassasi hotellissa ja se oli ihan hyvä keskitason hotelli. Vieressä on hotelli, jonka nimeä en nyt saa mieleeni. Siinä järjestetään usein hääjuhlia ja periaatteessa arbialaisiin häihin ovat kaikki tervetulleita. Mekin olimme yksissä häissä ja oli hieno kokemus. Kohtelias luvan kysyminen on tietenkin paikallaan.
        Kahdella viime kerralla olemme olleet Dubaissa ja jotenkin pidän siitä tunnelmasta mikä siellä on. Hotellimme on sijainnut niin että on kävelemällä päässyt melkein mihin vain keskustan alueella. Vaikka taksi onkin siellä halpa kyyti, on mukava kävellenkin tutustua seutuun.

        Noista shopping festareista sen verran, että ilmeisesti edellinen kirjoittaja tarkoitti tämän menneen talven 2006 festareita kertoessaan, että ne peruttiin. Olin nimittäin siellä edellisen kerran tammikuussa 2005 ja silloin festarit pidettiin. En tosin ostanut mitään mikä olisi ollut erikoisesti alennuksessa festareiden takia, Dubaissa on muutenkin niin edullisia ostospaikkoja. Ilotulitukset, joita taisi olla joka ilta sekä kaikenlaiset esitykset festareihin liittyen olivat kuitenkin hienoja.

        Menneenä talvena menimme Dubain sijasta Tunisian Sousseen. Ihan kiva paikka, mutta kerta riitti. Dubaihin taas pitää päästä uudelleen ja uudelleen. Siihen ei kyllästy koskaan. Tosin olemme joka kerta vuokranneet auton ja ajelleet eri seuduille. Myös puikkelehtimisessa Dubain liikenteessä on oma jännityksensä, onhan Dubailaisissa perheissä 4-5 autoa ja kun bensa on varmaan vettä halvempaa, tuntuu että kaikki autot ovat yhtä aikaa tien päällä:)

        Kaikenkaikkiaan Dubaissa toteutuu kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa: Lämpö, edullisuus (tietysti luxushintojakin löytyy jos haluaa), loputtomat ostosmahdollisuudet, eksoottisuus, siisteys, erinomaiset ravintolat.
        Hyviä, kohtuuhintaisia ravintoloita olemme löytäneet useita Al Rigga Roadin varrelta Dubaista. Ainoa mitä joskus kaipaa on historialliset nähtävyydet. Niitähän ei muutamassa vuosikymmenessä pienestä kalastajakylästä suurkaupungiksi nousseessa paikassa voi luonnollisestikaan olla. Dubain museo on kuitenkin ihan mielenkiintoinen, vahanukketyyliin rakennettu paikka.

        vähän asian sivuun,sanoit että olette vuokranneet auton.olemme menossa jouluksi toista kertaa dubaihin,ja olemme suunnitellut auton auton vuokrausta.kannattaako vuokraauto etsiä paikanpäältä vai etukäteen netistä.minkälaisissa hinnoissa ne on(kuudelle henkilölle).


      • Claudia
        tuija kirjoitti:

        vähän asian sivuun,sanoit että olette vuokranneet auton.olemme menossa jouluksi toista kertaa dubaihin,ja olemme suunnitellut auton auton vuokrausta.kannattaako vuokraauto etsiä paikanpäältä vai etukäteen netistä.minkälaisissa hinnoissa ne on(kuudelle henkilölle).

        Olemme vuokranneet auton vasta sieltä. Hinnoista en muista nyt tarkkoja summia, mutta voin miettiä jos sen saan sen selville muulta matkaseurueelta. Kuitenkin jälkeenpäin mietin, että vaikka Dubaissa taksilla ajaminen onkin edullista, jos lähellekään niin paljon olisimme olleet tien päällä mitä olimme, olisi taksimaksut menneet samoihin hintoihin mitä vuokra ja bensa. Bensahan on tosi halpaa siellä ja kun meitä oli kaksi pariskuntaa ei vuokrakaan päätä kohti ollut päätähuimaava.

        Itärannikon kierroksen olemme tehneet ja käyneet Al Ainissa ym. Viime kerralla keskityimme vain lähialue ajeluun, kävimme Sharjahissa ym. pyörimme Dubain lähialueilla.


      • ollut
        Claudia kirjoitti:

        Myös minä onnittelen loistavasta lomakohteen valinnasta. Neljättä kertaa on matka varattu ensi talvelle ja nyt jo ajatus lämmittää:)

        Ensimmäisellä kerralla olimme juuri mainitsemassasi hotellissa ja se oli ihan hyvä keskitason hotelli. Vieressä on hotelli, jonka nimeä en nyt saa mieleeni. Siinä järjestetään usein hääjuhlia ja periaatteessa arbialaisiin häihin ovat kaikki tervetulleita. Mekin olimme yksissä häissä ja oli hieno kokemus. Kohtelias luvan kysyminen on tietenkin paikallaan.
        Kahdella viime kerralla olemme olleet Dubaissa ja jotenkin pidän siitä tunnelmasta mikä siellä on. Hotellimme on sijainnut niin että on kävelemällä päässyt melkein mihin vain keskustan alueella. Vaikka taksi onkin siellä halpa kyyti, on mukava kävellenkin tutustua seutuun.

        Noista shopping festareista sen verran, että ilmeisesti edellinen kirjoittaja tarkoitti tämän menneen talven 2006 festareita kertoessaan, että ne peruttiin. Olin nimittäin siellä edellisen kerran tammikuussa 2005 ja silloin festarit pidettiin. En tosin ostanut mitään mikä olisi ollut erikoisesti alennuksessa festareiden takia, Dubaissa on muutenkin niin edullisia ostospaikkoja. Ilotulitukset, joita taisi olla joka ilta sekä kaikenlaiset esitykset festareihin liittyen olivat kuitenkin hienoja.

        Menneenä talvena menimme Dubain sijasta Tunisian Sousseen. Ihan kiva paikka, mutta kerta riitti. Dubaihin taas pitää päästä uudelleen ja uudelleen. Siihen ei kyllästy koskaan. Tosin olemme joka kerta vuokranneet auton ja ajelleet eri seuduille. Myös puikkelehtimisessa Dubain liikenteessä on oma jännityksensä, onhan Dubailaisissa perheissä 4-5 autoa ja kun bensa on varmaan vettä halvempaa, tuntuu että kaikki autot ovat yhtä aikaa tien päällä:)

        Kaikenkaikkiaan Dubaissa toteutuu kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa: Lämpö, edullisuus (tietysti luxushintojakin löytyy jos haluaa), loputtomat ostosmahdollisuudet, eksoottisuus, siisteys, erinomaiset ravintolat.
        Hyviä, kohtuuhintaisia ravintoloita olemme löytäneet useita Al Rigga Roadin varrelta Dubaista. Ainoa mitä joskus kaipaa on historialliset nähtävyydet. Niitähän ei muutamassa vuosikymmenessä pienestä kalastajakylästä suurkaupungiksi nousseessa paikassa voi luonnollisestikaan olla. Dubain museo on kuitenkin ihan mielenkiintoinen, vahanukketyyliin rakennettu paikka.

        se viereinen hotelli, jota tarkoitit nimeltään Grand hotel. Ainaskin sellanen on ihan Beach hotellin vieressä.


      • Miksi takuumaksu???

        Hei,täytyikö Sharjah Beach Hotelliin kirjautuessa maksaa etukäteen joku takuusumma ja saiko siitä kuitin sekä saako sen takuusumman sitten pois lähtiessä takaisin??? Olen varannut matkan Lou´ lou a Beach Hotelliin sinne esitteen mukaan pitää maksaa noin 100 e/viikko takuusummaa.
        Kiitos vastauksesta!


      • lähtöön 7 päivää....

        Juuri näin, ihana paikka ja maa :-)


      • Näin se vaan on
        lähtöön 7 päivää.... kirjoitti:

        Juuri näin, ihana paikka ja maa :-)

        Niin sille jolla on rahaa ja joka matkaa vailla omatuntoa. Sadoille tuhansille siirtotyöläisille ja ihmiskaupan uhreille se painajainen, jatkumo josta ei ulospääsyä. Oikeastaan kaikki hotellit, kauppakeskukset jne on rakennettu häikäilemättömästi käyttäen hyväksi heikompien hädänalaista asemaa.


    • Meri-Kaisla

      Kiitos kaikille, jotka ovat antaneet vinkkejään.

      On mukava lukea kokeneiden viestejä.

      Ilmeisesti otan ison matkalaukun ja vähän tavaraa Suomesta, jotta voin sitten shoppailla.

      Itse olen hieman huono tinkimään. Ovatko kaupustelijat Karaman alueella kovin aggressiivisia? Siis sellaisia sisäänheittäjiä?

      Mitä ajatellaan naisesta, joka on yksin ostoksilla? Pitäisikö mies raahata aina mukaan varmuuden vuoksi?

      Joku oli sitä mieltä, että Sharjahiin ei saa edes viedä alkoholia. Toinen sitä mieltä, että saa. Mitenkä asia mahtaa olla? En halua ottaa riskiä, että joudun salakuljetuksesta vankilaan, mutta mieluusti nauttisin hotellilla muutaman lasin viiniä.

      M-K

      • ei ole

        mitään hätää yksin. Siellä myyjät ei tungettele ja paikalliset ei kiinnitä sinuun mitään huomiota. Hinnat ovat oikeat ja laatu on parempaa kuin Karamassa. Dubaissa on tosi hyviä ja isoja osotoskeskuksia. Tuo Karama ei ole ostoskeskus vaan sellainen markkina-alue. Siellä myös saa varautua siihen että osa myyjistä yrittää kusettaa tuotteen laadusta sekä siihen että kaikki pyytävät ensin ylihintaa.


      • Otello
        ei ole kirjoitti:

        mitään hätää yksin. Siellä myyjät ei tungettele ja paikalliset ei kiinnitä sinuun mitään huomiota. Hinnat ovat oikeat ja laatu on parempaa kuin Karamassa. Dubaissa on tosi hyviä ja isoja osotoskeskuksia. Tuo Karama ei ole ostoskeskus vaan sellainen markkina-alue. Siellä myös saa varautua siihen että osa myyjistä yrittää kusettaa tuotteen laadusta sekä siihen että kaikki pyytävät ensin ylihintaa.

        Onko se Karama - alue Greek lahden toisella puolella vai missä ?


      • on tietysti
        Otello kirjoitti:

        Onko se Karama - alue Greek lahden toisella puolella vai missä ?

        aina toisella puolen jos Deiran puolelta katsoo. Se on siis BurDubain puolella. Se on sellasta vanhempaa aluetta. Trade centre roadin eteläpuolella jos kartasta katsoo.


      • SP

        Me olimme Sharjahissa 4 vuotta sitten ja kaupungin keskustassa liikuttaessa ei juuri päiväsaikaan naisia näkynyt-ei paikallisia eikä turstejakaan. Paikalliset miehet siellä päivystivät kauppojen edessä ja katseet tunsi selässä. Siellä ei voi pitää siippaansa kädestä kiinni, eikä julkisia hellyydenosoituksia katsota hyvällä.
        Olkapäät ja polvet piiloon naisilta ja miehillekkin pitkät lahkeet. Hotellialueella oli vapaampi pukeutuminen sallittu.
        Voihan kaupunki olla muuttunut vapaamielisemmäksi muutamassa vuodessa....Yksin en kuitenkaan lähtisi shoppaileen.
        Hotellissa meillä oli lentokoneesta ostettua alkoholia, jota nautimme sitten omassa huoneessa tai parvekkeella lasista...pullot oli piilossa kokoajan.
        Taxilla pääsee liikkumaan kaikkiein parhaiten, jalkasin liikkuminen hotellilta keskustaan melkein mahdotonta,kerran menimme kävellen ja se riitti.
        Ihan hyvä paikka lomailla =o)


    • dubai

      dubai on loistava paikka että kannataa lähteä olen käynyt siellä 9kertaa suosittelen 100% lähteä sinne

    • Raitis-56

      Jätä se pullo pois tai mene yhtähyvin johonkin suomalaisten suosimaan räkälämaahan.

    • juha n

      Ollaanpa kaksi kertaa UAE:ssä oltu kerran Dubaissa ja kerran sharjahissa ja sanon että seuraavaksi taas dubaihin, sharjahissa aivan kauheat ruuhkat, et voi lähteä rannoille koska aamulla kauhea ruuhka sinne (kestää 1-2h) ja takasinpäin vähintään tuplasti. syöminen todella halpaa, taksit kanssa ja jossei ole rahasta kiinni niin noihin kalliisiin ostoskeskuksiin vaan kyllä sieltä löytyy kaikkea ja tinkiminen oli dubaissa aivan mahtavaa, esim kaikki souqit siellä kannattaa kaikki tinkiä vähintään puoleen hintaan koska se on aivan mahdollista. mutta todella mukava paikka kokonaisuudessaan, on shoppailua ym kaupunkia kuin myös rantoja ja lämpöä. :)

    • juha n

      lisäyksenä vielä, että lentokentältä saa ostaa alkoholi juomia ainakin, enkä usko etteikö jotain viinipulloakin saisi jos kerran lentokentälläkin myydään alkoholia, tosin sharjahissa ja dubaissa ei kaupoissa myydä tippaakaan, hienoissa ravintoloissa on mahdollista saada viiniä ym. kannattaa käydä JW steakhousessa aivan täydellinen paikka, opas kehui kaupungin parhaaksi ja ateriatkin vain 40e/kpl :D

    • outi671

      En suosittele koko maata. Tekopyhää toimintaa. Ihmettelen miksi juuri naiset ovat mielellään menossa juuri sinne? Alistavat naisia ja pitävät eriarvoisina. Eikä juuri mitään nähtävää ??

    • tosi on

      Rdullisen ostoskeskuksen maineessa Dubain Deirassa on: City Center 8iso ja edullinen). Bur Dubain puolella suosittelen mm. Lamzy Plaza ihan Karaman ostosalueen vieressä, jossa siis pitää tinkiä feikkituotteista härskisti. Lamzy Plazassa paljon kauppoja ja ruoka mestoja, joissa edullinen esim. pakistanilainen safka,macdonaldsit melkeen suomen hinnoissa. Lamzyn yläkerrassa hirmu edullinen tavaratalo,ja vain hullu ei löydä ostettavaa vaikkakin ehkä hiukan suomen tarjoustalon tyyppinen mut ihan hyvää tavaraa ja väitän ettei ostoskärry ole sieltä lähdettäessä vain puolillaan vaan tulette toisenakin päivänä sinne ostoksille, koska city marketin kokoinen ainakin eli suunnistakaa ostoksille jompaa kumpaan ostariin City Centerinn geiraan tai Bur Dubain Lamzy Olazaan ja samalla voitte sieltä mennessä/tullessa piipahtaa samalla Kamarassa ostamassa hyvälaatuisia feikkikamoja;farkkuja,laukkuja jne. kellokauppiaita kantsii vältellä.

      8 kertaa käyneenä ja 12 kk aikana jo viidesti eli maailman paras mesta lukuunottamatta bissen hintoja 5e-7,5e puoli litraa riippuen paikasta ja kellonajasta.

    • outi671

      Ihmettelen kyllä mikä siellä niin ihmeellistä on Dubai nähtävyys, mutta muuten hiekkaa vaan?

    • kirjaudusisääntai...

      Sopii käydä katsomassa niin silmät voivat avautua. Mutta jos on tottunut tarkkailemaan lomakohdetta pullon ja lasin pohjan läpi, niin dubaihin ei kannata mennä.

      • oskunen1

        Höpö höpö


    • let me laugh

      Outi on näköjään näitä Kanarian kävijöitä. Ei tartte tollasten ees Dubaihin mennä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe