AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Audi-huolto Itä-Helsingissä?

Audi-huolto Itä-Helsingissä?

21 Vastausta 15 517 Lukukertaa
Onko Itä-Helsingissä sellaista osaavaa Audin huoltoa, jossa voivat lukea vikakoodit ja nollata huoltovälinäytön?

Siis muita kuin Audi Center Herttoniemessä: noin vanhaa autoa ei enää viitsisi merkkihuollattaa.

Nyt olisi hyvä sauma vaihtaa huoltopaikkaa, kun Stockmannin Autoa ei enää ole, ainakaan Pitäjänmäen Audi-huoltoa ja Takkatie on liian hankalassa paikassa. Eikä se Stockankaan huolto-osaaminen mitenkään vakuuttavaa ollut. Tulipahan vain käytettyä, ongelmista huolimatta.

audi A4-96, ajettu 160.000- ei lämpiä

Nestettä tarpeeksi syylarissa -lämpö 90astetta- puhaltaa kylmää- mitä tehdään?

Ei kunnon AUDI huoltoa Itä-Helsingissä

Tällä hetkellä ei ole merkkihuoltoa lähimailla.
Monopoli (maahantuoja) on pitänyt huolta, ettei muut tule parhaalle reviirille. AUDI-Centerin huolto nykyisin törkeän ala-arvoinen. Syksyllä vielä luvattiin ja nyt ei pystytä enää edes lupaamaan mitään aikatauluja. Perushuolloista osa jää tekemättä ja on varattava uusi aika huollon jatkamiseksi !!! Muista pyytää kahvilippu, niin ei sitten vituta niin ankarasti.
Kannattaa huollattaa vaikka Espoossa pari vuotta, kunnes tilanne paranee. Porvooseen on tulossa kanssa uusi AUDI / VW - Autotalo (Laakkonen). Osa kypsyneistä ns. merkkihuollon käyttäjistä siirtyy varmaan sen käyttäjäjiksi.

Tökkiiiii

Centerissä aikataulut ei pidä ja homma karannut käsistä !!!

Pohjois Helsingin Auto

osoite Mekaanikonkatu 5. Hyvä ja osaava, myös palvelu!

PHA Konala

Huollatin itse Audini viimeksi PHA Konalassa. Työn vastaanottaja oli erittäin suulas "kaikkitietävä". En kuitenkaan useista pyynnöistä huolimatta saanut lasku/työerittelyä enkä myöskään vastausta yksittäisistä töistä mm. vaihteistoöjlyn tarkistuksesta. Piti sitten mennä muualle tarkistamaan. Laskuun oli laitettu 15% lisää arvioon kun heidän mukaansa se on sallittu ylitys josta ei voi valittaa. Yhteenvetona erittäin suulas, mutta heikko asiantuntemus asiakaspalvelussa, ja kallis korjaamo.

audi huolto

terve!
Itse olen käyttänyt Ant-auto Hakaniemessä.
Edullinen ja hyvä paikka ja ymmärtävät Audin päälle.

vituttaa

älä vaan vie autoasi aallon autoon herttoniemeen vein audini sinne sen jälkeen vikoja alkoi löytyä enemmänkin nyt toiseen korjaamoon tutkivat mitä helvettiä ne on rikkonut

Ei vaan toimi

Aikataulut ja lupaukset ei pidä, osa vioista jäi korjaamatta jne... Tätyy vaihtaa huoltoa.

Audin huoltoa...

EN missään nimessä SUOSITTELE(tuohon jo reilu vuosi sitten kirjoitettuun viestiin viitaten) auton HYVÄKSI huoltopaikaksi LAAKKOSEN PORVOON korjaamoa...Tietoa ja kokemusta löytyy kyseisestä puoskaripuljusta...Sovitusta EI pidetä kiinni,vikaa EI löydetä vaan kokeillaan josko se olis tuo vika...oho,ei ollutkaan ja sama uusiksi ja auto on enemmän rikki kun sinne mennessä,mutta mitäpä sen väliä kun tyhmä asiakas maksaa kokeilut. 2 kertaa ja päivää eikä vikaa löytynyt, mutta laskutettavaa kylläkin, joten moinen riitti.
Leppäsuon korjaamoa myös kehuttu...Mutta,mutta ei voi muuta kun vaan kehua HERTTONIEMEN AUDI HUOLTOA,ajan sai seuraavalle päivälle...2tuntia ja vika oli tiedossa ja korjattu!!!
OIKEA maksu oikean vian korjaamisesta oli NELJÄSOSA siitä minkä Laakkoselle jouduin pulittamaan VIAN ARPOMISESTA!!
Ei korjaamolla ole oikeutta laskuttaa vian etsimisestä! Laskutus alkaa vasta sitten,kun vika on löytynyt ja korjaaminen alkaa... Itelläkin auto seiso 4 päivää korjaamolla,eikä siitä mitään laskua tullu ennenko vika löyty ja alettiin korjaamaan... No saahan sitä tyhjästäkin maksaa jos haluaa....:)
Tottakai korjaamolla on oikeus laskuttaa diagnosoinnista. Se on vaan korjaamokohtaista kuka laskuttaa, kuka ei.
Audi center airportin huolto pelaa mun mielestä hyvin. sen ovat korjanneet mitä pitääkin, eikä kertaakaan ole tarvinnu takasin viedä. kerran meni umpionlasi paskaks kun joku huitasin jollain työkalulla, vaihtoivat uuteen mitään nihkeilemättä. Aikataulut pitää hyvin. Mieluiten huollatan auton merkkiliikkeessä.
Pohjoishelsingin autoon Herttoniemessä enää kannata viedä. Ennen palvelu oli hyvää mutta viime kerrat ovat olleet silkkaa rahastusta ja huijausta. Uusi paikka siis hakusessa täälläkin. Onko jollain viimeaikaisia kokemuksia hyvistä ja ennen kaikkea luotettavista korjaamoista pääkaupunkiseudulla?
Jos on käyntiä Tallinnassa niin kurkatkaapa tämä

www.autohuoltovirossa.fi
webbisivu ei nyt ainkaan kerro siitä, että tavoiteltaisiin korkeinta mahdollista laatua.
En tiedä itä helsingissä yhtään paikkaa jossa enää viittisin käyttää, sörkässä oli joku pikku paja joka tuntui pätevältä. Vianorilla suosittelivat kun auto ei lähteny käyntiin ja oli ukolla piha täynnä autoja kun kävin, eikä tarvinnut odottaa sanoi vain että noi hommat menee aina välissä vaikka olis kuinka kova kiire. Ajattelin koittaa seuraavaa huoltoa siinä.
ja korjasi samalla ärsyttävästi heiluvan tyhjäkäynnin joka on vaivannut autoa jo 3 vuotta ilman että on saatu korjattua. parasta oli ainakin mun mielestä se palvelun tunne joka oli kuin suoraan 70-80 luvulta.
Olisiko tarkempaa sijaintia tiedossa? On meinaan sama ongelma tyhjäkäynnin kanssa ja pitäisi löytää luotettava paja nopeasti.
Vanha talvitie 11 on osoite. Nuori kundi pyörittää mutta tuntuu tietävän asioista. Hakkasi ainakin hinnassa ja työn laadussa ph-auton
 /   /  /  / Audi-huolto Itä-Helsingissä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta