AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / kuvilta ampuminen

kuvilta ampuminen

40 Vastausta 7 593 Lukukertaa
antakees hyviä vinkkejä miten teerien kuvilta ambuminen pitäisi kunniallisesti hoitaa? miten tulisi suhahdella ja näin pois päin, sekä ampumapaikasta ja kuvien asettelusta sekä ajankohdasta... kaikki mahdollinen on tervetullutta! kiitos

Kuvat

Elikkä varmin paikka olis soidinsuo jonne teeret kokoontuu soitimelle (syksyllä). Mieluiten semmonen aukea jota reunustaa joitakin mäntyjä tai näreitä. Sinne sitten sopiva passipaikka ja kuvat puihin ampuma etäisyydelle ja eikun kutsumaan. Suhauttelemaan oppii teeriä kuuntelemalla. Passiin kannattaa mennä jo pimeällä että kerkiää panna kuvat hollille H-hetki on vähän ennen auringon nousua.

No joo

Itse olen ampunut teeriä kuvilta korkean mäen päältä
peltokin on hyvä paikka edellyttää jos pellolla käy teeriä. Jos suo on pieni ja keskellä metsää niin en menisi kyllä sinne mettälle. Sattumaa jos teeri tulee paikalle. Hae vaikka kirjastosta lintu cd tai kasetti ja kuuntele teeren suhautuksia. Joskus olen yllättynyt mitä kaikkea ääniä se suhauttelee "käytännöt kokemus". Ja saaliin suhteen toivottavasti et oo ahne. Paikasta riippuen voi rokottaa parvesta aika monta. Jotkut väittää että riistarosvojen hommaa. Ammun yleensä 1-3 syksyssä kuvilta. Sitten jätän teeret rauhaa ja keskityn hirvijahtiin. Kuvat voi olla vaikka seipään nokassa.

suolta

soidinsuon reunaan kuvat tikun nokkaan ja itse voi vaikka makkaraa paistella niiden alla. tulevat seuraksi. helppoa hommaa ja vaatii itsekuria ettei mene teurastukseksi.Yksittäiset linnut saattaa nuotiota väistää, mutta porukat/parvet ei tunnu välittävän yhtään mitään. tiedä sitten vähälintuisemmilla alueilla??? Soilla on tietyt paikat mitä linnut suosii ja ne kyllä selviää kunhan muutaman aamun suon laidalla seurailee.

huono keli

ilmeisesti oli huono keli hommaan tänään kun parvi lensi vaan kuvien ylitte... :´( = kova tuuli järveltä ja lievää vesisadetta. sitä kun ei aamuhämärissä oikein tiedä miksi se keli sitten loppujen lopuksi menee! eikä mannosen mettekään ole aina oikeassa.

tässä varma

Mene suolle. Puota housut alas. Tyonnä kuvan pää hanuriis. Pyllistä. Suhauttele. Heiluta käsiä. Saalista en takaa, mutta Niuvanniemeen vievät varmasti.

kiitos

täytyy kokeilla :) jos ei onnistu niin voit työntää oman pääsi aunukséén

etko Joppe tiedä

on karjalassa Vennään puolella, ei ilikiäisi lähteä sinne ast työnteleen.

ei voi olla

kyllä tiedän tämän asian todellisen laidan -> ei muuta kun samettiteeri pepaan ja matkaan. luultavimmin joku iikori antaa kyyrin latan takaosassa jo oikeen kiltisti anelet

voi , voi Joppe

Joukossa tyhmyys tiivistyy. Minusta tuntuu, että sinä Joppe, et saa yhtään lintua, korkeintaan kujakoppelon. Sinun ÄÖ;llä ei varmaankaan selviä, mikä se on. Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

niin

sinä kuulut taas tähän kategoriaan koneen edessä pölyttyvät pullamuorit... mutta totuushan kato on se että jos kadulla nähtäisiin niin sulle selviäisi aika äkkiä kuka on metsästäjä ja kuka on saalis... :) eikä siihen mitään aseita tarvitse kuin korkeintaan sinun puoleltasi... mutta mutta rakas lihapullani, ammuin eilen korpimeton!

sitäpaitsi

vain saamattomat molopäät piiloutuvat nimimerkin taakse. terveisiä mongoliasta vaan ^^

voihan joppeli

Eipä ole sinunkaan sukunimeä näkynyt. Näitä joukojaki (niin tyhmä nimi kuin onkin) on sentään muutamia satoja. Tuommonen joka nuin lapsellisia kyselee, ei saa korpimehtoa, vaan kehtoa, jossa äittä kiikuttelee. Tuti, tuti tuliko joukolta kuti.

kohta

lähti peppuneitsyys jos et nulikka pidä suutasi soukemmalla ;) meinaan että sattuu. virtanen on sukunimeni ja ylpee siitä. sinun puolesta "kaupunkilainen-joka-ei-osaa-nuotiota tehdä" voin arvata että se on perse, tai ranskalaisittain Persé, joka voi tuoda mieleen perse" title="http://fi.wikipedia.org/wiki/perse">http://fi.wikipedia.org/wiki/perse

hei mutta

nyt muistanki! sinä oot se lahna-aunen avioton lapsi jonka isä harrasti närhen metästystä... kylläpä kyllä

joppeli pippeli

"nyt jouko lähti peppuneitsyys" näin sinä kirjoitit. meinasin kuolla nauruun. joko olematon "korpimetso" on syöty? hauskaa runkki-iltaa toivottaa SONNIMIES.

Joopa

Minkälainen se sonnimies on? Niin, mahtaako olla mies, joka tykkää sonneista. Vai, onko sonneilla jotain mitä mies haluaisi itselleen. Kenties sonnimies on itsetunnon kohottamiseksi annettu nimimerkki. Tai, mahtaako olla peräti hanurimies. Joo, tai sitten tuntee vetoa lehmiin. Enpä tuota tiedä varmaksi, mutta aika hämärältä vaikuttava tyyppi kuitenkin.

hei bro

kyseinen henkilö omaa epäilyttäviä piirteitä kyllä... esittämäsi faktat hänen mahdollisesta seksuaalisesta suuntauksesta voivat aivan hyvin pitää paikkansa :S mahtaakohan nimimerkin takana olla edes "mies", vai puhummeko nytten vain keskenkasvuisesta uhmaiän omaavasta pullamuorista? joka tapauksessa hän-oli-mitä-oli omaa puutteelliset tiedot ja taidot metsästyksestä eikä hänen pitäisi kertoilla täällä viehtymyksestään karjaeläimiin... vai mitä mieltä olet?

juu

pistelehän vaan siellä landellas mummon sonneja kakkoseen "nimetön" (kaupunkilainen-joka-ei-osaa-nuotiota-tehdä)... :) joppelipippeli... lol penikka. oon sanonu nimeni nyt sun vuki

Joopas

Niin, et ole sitten saanut saalista tuolla konstilla? Kerrot sen niin elävästi, että varmaan olet monet monet kerrat yrittänyt. Tulee vaan mieleen, että eikös se hanuris ja kikkelis ole jo paleltunut ja vielä hahuri helkutin kipeä? Se on kyllä hyvä, että joku hoksasi viedä sinut sinne Niuvanniemeen, olis muuten voinut pitemmän päälle jäädä sinne suolle pers paljaana, puhumattakaan siitä mitä siellä hanurissa törröttää. Usko pois, että kyllä se pää vielä selkenee, tai ainakin toivossa on hyvä elää.

Laissa luvallista ikävä kyllä

Liian helppoa metsästystä. Mitä se antaa muutakuin saalista. Pitäisi uudelleen kieltää..

huh

toivossa on hyvä elää sanoi lapamato -> olet paskainen lapamato. mitäpä sonnimiehelle muuta kuin nimimerkin kopsailua? ;) lolol saattaa olla että kohta loppu vastailu koska en pidä erityisesti klovneista, varsinkaan sellaisista jotka duunaa viattomia eläimiä (sonneja)

Polttava puheenaihe

näköjään =D Pidä Jouko vaan puolesi. Maailmassa riittää aina noita keskenkasvuisia peukalonimijöitä jotka hädin tuskin erottavat tilhen punatulkusta. Ei niistä isommin väliä!

Back

business!

yes

jea syytä vaan "sonnimiestä", joka ei edes tiedä mitä kanalinnustus on...

joukahaiselle

Oliko se olematon valekorpimehto hyvää? Minulla oli sinulle paljon hyviä vinkkejä metsästyksestä, mutta en viitsi antaa, koska sinä olet "niitä miehiä".

ei Giinosta

hei muulimies! jaksa enää jauhaa paskaa lihapyörykän kanssa. mene syömään vaan lauantaipussiatai lauantaimakkaraa, minä teen herkullisen keiton saamastani metsosta. joku lähetti viestin että poiketaan aiheesta. niinpä minun osaltani se on ohi. jatka sinä lillerilalleri vaan jos saat siitä jotain boostia jatkuvasti heikentyvälle itsetunnollesi sokerihuurrutettujen murojen äärellä. toivottavasti ei nähdä koska se voisi olla paha sinulle :DD MORO (se on muuten jouko eikä joppe...)

viimeisen kerran

Minulle passaa hyvin että lopetetaan keskustelu. Viitsi tuommosen paskan kans kinata, joka ei tiedä mikä perse on, vaan pitää katsoa wikipediasta. Jos vastaan satut tulemaan, niin nykäsen sinut vetosolmuun ja pistän saapasvarteen. LOPPU!!!!!!!!!!!

BACK

BUSINESS!!

hmmm

kyllähän mene nyt siitä lähetään liikkeelle että nää on mun maita että tohon viikko sitten tuli kaks saukkoo tohon rantaan ja teki siihen liukumäen tohon rantaan ja muija liukastu siihen ja saukot nauro mulle ihan päin naamaa JA MÄÄHÄN NE MYRKYTIN!

hmmmm

kyll'h'n me siitä lähetään nyt liikkeelle että nää o mun maita että tänne o minkään luontokappaleen ihan turha tulla riehuun että muija sano viime kesänä ettei sais tyroksia polttaa pihalla että siitä tulee myrkkykaasua ja sehän nauro mulle ihan päin naamaa nii MÄÄ SEN MUIJAN MYRKYTIN!

oot sinä epeli

Kumma kun sinua ei ole pienenä kastettu kermassa ja annettu kissalle!

hoh

onko se pakko poiketa asiasta koko ajan! yhteisö on kanalinnustus!

olisinpa

metsämiehiin paljon aikaisemmin...

mikä sonnimies on?

kaikkia joita kiinnostaa kuka, tai pikemminkin mikä sonnimies on, saavat tässä vastauksen kysymykseen: hän on taas näitä luonnonsuojelun ystäviä mitä täällä paljolti pyörii :) onnea vaan

ei osunut oikeaan

Yi 50 hirvenkaatoa, tuhansia kanalintuja. Sellainen on sonnimies, naiset tietää, mikä MIES!

tdxuyct

vitun tappimulkku sä ketää naisia kiinnosta, homo

mehtäläenen älä kadehi

Kaikki on kiittääneet, jotka ovat sonnimiestä maistaaneet. Kaikki eivät heti kykene kiittämään,mutta laittavat kirjeen perään, ja pyytävät uusintaa. Semmoinen on sonnimies, saamamies. Hyvää runkki-iltaa sinulle.

VOi

Ovatko he maistaneet kenties käsivartta, jalkaa, vai mitä? Varmaan kannibaaleja. Niin ja ei kai siinä syödessä aina muista kiittää. Kohta on poloisesta vain luut jäljellä. Ai niin, älä koita houkutella muita omaan runkki harrastukseesi, ei kaikkien tarvitse sillai värkätä.

Voi voi miehenkuvalle

Otskossahan onkin jo kaikki. Luuseri mikä luuseri. Sonnimiehen ei tarvitse runkkailla, sillä NAISIA piisaa. Kaadoin muuten sunnuntaina 16-piikkisen. Oli jo kolmas kymppikerhoon lähtevä. Sellainen on sonnimies SAAMAMIES. PS vaihda keskiyöllä kättä.
 /   /  /  /  / kuvilta ampuminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta