AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

metalpower oulu

257 Vastausta 32 154 Lukukertaa
onko kellään tietoa kyseisestä paikasta. Minkälaiset palkat esim.

Tyrnävällä

Jos tarkoitat Tyrnävällä olevaa firmaa niin kierrä kaukaa. Tietysti jos on motivaatio kova niin voit yrittää mutta en suosittele. Ennen maksoivat minimit mitä pitää ja urakalla loput, mutta voi olla muuttunut.

sama firma

joo samaa firmaan tarkotin. jaa että semmonen paikka se

se riippuu nyt täysin

työntekijästä se palkkakin. maksavat liiton ohjeiden mukaista palkkaa. ja kun on ahkera mies niin koeajan jälkeen on mahdollisuus parempaan palkkaan. Mutta kaippa vetelykset saavat sit ansionsa mukaan kun saavat huonoa palkkaa.
Minulla oli tuntipalkka piirua päälle 9€ ja olin tyytyväinen.

Alipalkattu

Koen olevani alipalkattu täällä.Olen hyvä ja ahkera.teen työn siihen malliin,että ei tule reklamaatiota.Palkka 7,60euroa tunti.Ei hyvä

gfd

siivoojaki on alipalkattu tuolla palkalla

Kommentti

Kommentti ..se riipuu nyt täysin metalpowerilla työssä olleelle..
Kyllä se on toive ajattelua..että rehkimällä kojeajan 7.60 palkalla saisit 2.40 korotuksen kerta heitolla..On se nähty.. korotukset on yleensä sentti määräisiä oli missä oli.. Muuten miksi lähdit metalpauwerilta jos sinun mielestä 9e on hyvä palkka? Vaikutaa siltä että et osaa arvostaa työsi arvoa. Vai kuinka??

Tuli käytyä...

Syksyllä työhaastattelussa kyseisessä firmassa. hitsarin paikkaa hain. kuulin palkan ja sen perusteet niin purskahdin nauruun ja poistuin paikalta. Kysyin vuokrafirmalta että kait se oli joku vitsi...

Vuokrafirman työntekijät huonoja

niin huonoja työntekijöitä,että euro per tunti ,sekin on säälistä

on tietoa....

powerista,lähden mieluummin istumaan elinkautista venäjälle ennenkuin otan tuolta työn vastaan!!!!siellä ei tunneta henkilöstö politiikkaa!!!

Melekonen...

...paikka. uusin homma on kuulemma soitinten ja radioiden kielto työpaikalla. Tuttu ollu töissä tuolla n. 3 kk. ja haukku aivan p*skakskoko lafkan Ja henkilöstöpolitiikka kuulemma aivan arslokista...

Ei kuunnella työntekijän mielipiteitä eikä paljo muutakaan. Aivan pellepaja...

takapajula

se on viimesin kun yli 10 vuotta nuhteetamosti palvellu duunari oli menny muutamaa minuuttia liian aikaisin kahvi tauolle niin kirjallinen varotus oli paukahtanu,,ja työ vaatteetki on kuulemma ihan vasta viime vuosina saaneet talon puolesta..

säntti

Eikös joka paikalla ole säännöt joita pitää noudattaa.Jos se semmonen paikka,niin eikös sieltä voi lähtee ja mennä toiseen paikkaan ja huomata ,että ei ruoho ole vihreämpää aidan takana.

luuseri vai mikä olet

miksi jauhat asiatonta p****aa. Olen ollut vakituisena talossa 15v ja työhaalarit on aina olet talon puolesta. Kellokortti kertoo miten kukanenkin kulkee ja sen mukaan maksetaan!

Ammattihenkilön palkka minimi 11euroa h

Nämä jotkut tyypit jotka täällä moittii metalpoweria ei kelpaa muuallekaan.Suurin osa vuokrafirmojen sakista pelkkiä nollia.Kyllä henkilöstöpolitiikka on ihan normaalia.Haalarit ja muut vempeet on aina tullut talon puolesta.Radioiden rämpytys meni jo yli sietokyvyn.Puolet porukasta kuunteli vain niitä ja teki susikappaleita.Keskimäärin ottaen henkilöstopolitiikka on OK.Jos se yksi tyyppi sai varoituksen niin se tuli öykkäröinnistä.Se varoitus peruttiin muuten jos jotakin kiinnostaa.Että ei ole saanut edes se sitä.Firmoissa a tulisi olla paljon tiukemmat säännöt,Metalpowerissa ne on kuin lastentarhassa

Kissan per'se

Powerin väki sellaista vellihousu sakkia että jokainen voisi palata takaisin lastentarhaan.
Talon henkilöstöpolitiikka sellaista luokkaa ettei mikään lakikaan sitä tunnista.
Palkkaus niin perseestä että siivoojatkin tienaavat enemmän.
Eihän tuonne enään kukaan tervejärkinen töihin edes halua!
Ja mikä 11euroa?Sitä saa tuossa talossa rukoilemallakaan.

höpö höpö

Metalpower on maailman luokan tekijä alihankinnoissa.11-13 euroa siellä on palkka ja sillä elää näillä Pohjan perillä hyvin.Säännöt muihin saman kokoluokan firmoihin verrattuna on löysät.Tupakkia saa polttaa kohtuullisen määrän,se tarkoittaa joillakin 4 savuketta tunnissa ,toisilla ei yhtään.Kyllä se ihan melkoinen työpaikka on kun sitä vertaa näillä alueilla oleviin muihin ,yleensä ovat huonompia tai sitten paljon huonompia.Konekanta yrityksessa on huipputasoa,sitä saa etsiä lähiseudulta ,turhaan.

Mielipiteitä

Heitetäänpä faktoja näin kesätyöläisen näkökulmasta:
Koneet ja vehkeet ok, hyväkuntosia (ei kaikki). Palkkaus on mitä on, mutta tuskin missään suuremmissa paja/tehdashommissa palkoille pääse kun on kustannukset pidettävä minimissä.
Eniten vituttaa ilmastointi, hallissa huono ilma. Ja tupakkia voi poltella "salassa" joo, mut ei pidä ottaa tavaksi.
Pomot mukavia jos itekin on. Työntekijätkin vittuilevat jos oot laiska, eivät kuitenkaan kaikki.

Metalpowerin työ

Monessa muussa myös.Melko normaalisti siellä voi työskennellä kun ei anna muutamien hyppiä silmille.Mutta näitä pikku keisareita riittää joka pajaan.Ei heistä kannata piitata.Todellakin ilmastointi puuttuu siitä pajasta.Kesällä inhottava olla siellä.Ei se ihme jos vaihtuvuus on lukemissa 80% per vuosi.Kyllä tupakkaa saa polttaa mielin määrin ja sitä nuo tekivät.Mutta varmasti se on vähäistä kun vain 15 % suomalaisista enää polttaa.Kymmenen vuoden kuluttua vielä harvempi.Hyvin siellä ruokansa saa nautittua ja kahvinsa juotua.Työtoverit oli iloisia ja porisi mukavia.Ei kaikilla työpaikoilla noin rento meno ole.

Joopa joo!

Missähän haavemaassa te elätte?Vai onko niin että kun kuuluu ruskean kielen ritarikuntaan on pakko suoltaa suustansa sontaa?
En edes kehtaisi julkisesti kehua tuota firmaa.Olen vain ikionnellinen kun pääsin sieltä pois.
Palkka on ihan lasten tasolla,ja jos yli 10€ liksoille haluat saat kyllä ollakkin sen 10v talossa.
Mikä ruokatunti?Kun itse siellä olin,oli vartti aikaa syödä,kun tollot niin sopineet.
Viimeisen kuulemani mukaan jos leimaat itsesi ulos 2min ennen se vähennetään palkasta,tai jos leimaat sisään 2min myöhässä sekin vähennetään.
Kai se on unelma paikka kun ei muusta tiedä!Kannattaisi jossain vaiheessa käydä katsomassa elämää Tyrnävän ulkopuolellakin.Voisitte yllättyä mitä firmasta muualla puhutaan,hyvää se ei ole sen voin kertoa.

15 min sopiva rukatauko

Yhdessä paskapajassa oli pakko pitää tunnin tauko kun ylilihava pomo halusi nukkua.kyllä 15 minuutin tauko on nykyaikaa ja voi olla ,että joskus tulee aika,että syödään työn lomassa.Palkat on melko kohtuulliset työhön verrattuna,Kempeleen ja Oulun seudun firmat ei maksa enempää.Kyllä näillä elää vielä jos ei hinnat kovin paljon nouse.Valitettavasti viinan ja bensan hinta on rajussa ylämäessä.

tyytyväistä väkeä

Iloista sakkia.Taitaa se palkka olla lähellä kohtuullista korvausta kun loistoautoilla kulkevat töissä.Kesätyöläisetkin talon hintaisilla luxus premier melkein uusilla miljonääriluokan ajoneuvoilla.Kyllä kai se palkka hyvä on,ei liikkeet ilman autoja jakele.

Laatutyötä maailmalle

Kyllä enemmän voisivat palkkaa maksaa.Ihan hyvää laatua teen ja firma tienaa kuin rantarosvo.Rekat rahtaa tavaraa maailman ääriin ja omistajat kultasängyssä silkkilakanoiden välissä lepäävät.Työläiset halpaa makkaraa syövät ruisleivän välissä ja viikonloppuisin olutta juovat

joopa joo

tyrnäväläinen. Jos tosiaan siellä pihalla on premier luokan autoja, niin et edes tiedä mikä se on, käypä vaikka naapurikunnissa katsomassa vähän parempia autoja. Metalpowerin palkoilla ei kuule sellaisia autoja osteta, olen itse siellä ollut töissä. Siellä hukkuu paskaan, suoraan sanottuna, työkaverit oli mukavia, ainut minkä takia siellä kävin. paska palkalla sai paiskia paska hommia. Ei sillä palkalla elänyt, siksi siellä on niin iloista ja hoikkaa porukkaa, nälissään naureskelevat omalle kurjuudelleen, kun ei osaa enää parempaa kuvitella.

Turhaa...

vikinää!!!jokainen valitsee itse työpaikkansa,turha haukkua firmaa jos itse alennutte sinne töihin!toivottavasti joudutte olemaan siellä lopun elämänne!!heh heh!!aivan oikein,tiukentakaa pomot linjaa vaan!!

helpolla rahaa

Tupakkia vaan polttelen ja elämästä nautin.Viikonloppuisin vielä viinaa juon.On elämä ihanaa

Palkat on hyvät

Palkat alkaa 7,60 ja päättyy 12 euroa tunnille.Kyllä näillä hyvin pärjää jos ei ole juoppo tai narkkari.Jos on jompaa kumpaa tai molempia sitten pitää etsiä paremmin palkattu työ tai hakeutua valtion virkaan

Puolalaiset tulee

Nyt alkaa olla melko edullista työvoimaa saatavissa Puolasta.Niille ei tarvitse maksaa sosiaalivakuutuksia kun ne on vain puoli vuotta porukka ja sitten uusi.Myös veroja ei mikään kunta saa näiltä senttiäkään kun puolen vuoden palkoista ei peritä sitä.Todella halpaa ja melkein ilmaista.Nämä monikansalliset vuokraamot kierrättää näitä sakkeja ympäri Eurooppaa tekemässä näitä sesonkihommia.Näin se homma toimii.

Metalpoweriin työhön heti

Nyt työhön kaikki joutilaat pummit ja juopot.Kaljarahaa tienaamaan ja aikaa tappamaan

vakituiset irtisanoutuu

sieltä on lähteny huipputyyppejä (talon kantavia voimia)useita tän vuode aikana ja lisäää lähtee...henkilöstöpolittiikka on surkeaa ja ei saa kilpailukykyistä palkkaa...

Ei sota yhtä miestä kaipaa

Joka firmasta lähtee kantavia voimia ja aina vaan parempia tulee tilalle.Näin se homma toimii yritysmaailmassa

Niinpä...

...mutta kun tänne eivät edes enää saa tilalle ketään :-D

Vai parempia

Paremmat käyvät vain kääntymässä ja lähtevät parempipalkkaisiin firmoihin. Useat paikalliset vuokrafirmatkaan enää viitsi välittää työntekijöitä kyseiseen firmaan, koska työntekijät eivät kauan viihdy töissä ja maine menee.

90% tyytyväisiä

Kyllä nuo hyvillä autoilla ajelee ja muutenkin mukavia porisee.Paljonko lisää heille pitäisi maksaa,että alkaisivat firmaa kehumaan?

Kateellisten puheita

Kyllä kai siellä asiat on kohdallaan, kun väkeä kuitenkin töissä näyttää kulkevan kaukaakin.
Huonolla autolla ei pysty nykyaikana töissä kulkemaan, varsinkaan vuorotöissä.
Ei kelpaa poissaolon syyksi, että auto ei pelaa.
Työpaikkaansa ei kovin moni halua kehua kun alkaa kuulua juttua, että on kielimiehiä, varsinkin jos kuuluu liittoon on parempi aina vaatia ja valittaa.

Miksi pitää pesäänsä moittia?

Miksi aina pitää valittaa.Jos ei miellytä menee pois.Palkat on nykyään melkoisen riittäviä ja pankista saa aina lainaa kun on töissä.Ei pitäisi olla mitään valittamista.Pistää vaan perunoita lautasella ja suolaa lisukkeeksi.Niin sitä mennään eteenpäin

Kiinnostava paikka

Työpaikka vaikuttaa mielenkiintoiselta!
Jos en olisi jo poissa aktiivityöelämästä kävisin kokeilemassa, onko asiat oikeasti niin miten täällä on kirjoiteltu.
Asioilla on yleensä kaksipuolta täällä on vain se toinen esillä?
Tehtaassa työskentely ei sovi kuin meistä kurinalaisimmille ei Boheemeille eikä mammanpojille.

Olisi ollut hyvä paikka 60 luvulla

Nykyiset mammanpojat eivät ole innostuneita muusta kuin myöhään nukkumisesta ja sosiaalihuollon tarjoamisesta ilmaisista rahoista.On mukavaa istuskella iltapäivän leppoisilla tunneilla baarissa kymmenen keppanan höppänässä ja keskustella yleisistä asioista mukavassa savuisessa ilmapiirissä.Tähän huonosti sopii mikään kurinalainen tuotannollinen ympäristö.

kepu srk mafia jyllää sielläkin

Metalpowerin maine ei ole kovinkaan kummoinen oulun seudulla. Kuulemma ihan natsimeininki ja minimipalkat kovan kyttäyksen kera. Oisko käyty ruskosta heinäntekofirmasta kattomassa mallia. On tainnu päästä loimaanliittolaiset L:plussat tavoitteensa työnantajan nuoleskelussa saadessaan aikaan työpaikan johon ei tervejärkinen duunari lähde kuin pakon edessä hampaat irvessä kovan vitutuksen kera

Olihan se...

Melekonen duunipaikka. Jospa se kehittyy nyt Suomen parhaaksi konepajaksi kun saadaan vähän kansainvälistä tietotaitoa sinne. Tosin duunarit siellä kyllä aina ammattitaitoisia on ollutki kuulemma. Eikä tuo karvan alle 8 euron tuntipalkka nyt niin huono ole. Vankilan ja armeijan päivärahat on kuitenki paljon huonompia.

100% tyytyväinen

Mikä on parempi kuin sateen sattuessa olla katon alla ja jos sattuu sairastumaan firma maksaa.Katelkaa parempi paikka,epäilen ette löydä.

takapajula

Nyt on kuulemma alkanut pako toimihenkilö puolella,luulisi jo hälytyskelloje soivan jossain päin taloa!!!!!

Paskapuheita suurin osa

Ihan paskaa höpöttää joku heinämies.Mikään ihmepako ei firmasta ole normaalia vaihtuvuutta,sitä kutsutaan terveeksi ilmiöksi.Konsermi kehittyy hitaasti mutta varmasti merkkitekijäksi alallaan.Jo nyt tehdään laatua ,siihen ei pysty monikaan ,tai ei kukaan Oulun ,eikä Raahen talousalueella.Suurta valhetta ja paskaa jauhamaan pystyy vain sosiaalihuollon kansioissa olevat pojanvasikat.Menkää sinne oluträkälään niitä höpötarinoita iskemaan,ei ne muualle kelpaa

LAATUAKO

Älä puhu paskaa,reklamaatioita tulee viikoittain ja toimitukset myöhässä jatkuvasti.Sanoohan se terve järkikin ,että jos miehiä/naisia lähtee enempi kuin tulee niin jossain on mätää!!!!

Talossa on tarpeeksi työvoimaa

Parkkipaikat upeita autoja täynnä,rekat vie ja tuo tavaraa.Reklamaatioita tulee joka pajaan.Ne kuuluu systeemiin jota laatu saadaan hyvää ja tasaista.Metalpowerin kannattavuus on varmasti hyvä ja kyllä se palkkaa maksaa siinä kuin joku muukin.Pitää yrittää sitten katsella joku muu paja.Uskoisin niitä olevan.Jos ei tieto taito riitä sosiaalihuolto tarjoaa kyllä luxus elintason ja lähibaari pummiseuralaisten kanssa viihtyisiä oluen makuisia päiviä.Ei tuolta ketään ihmeidentekijää ole lopputiliä ottanut,en ole ainakaan kuullut sellaista.Kaikki menee hyvin tai vieläkin paremmin.

niin

Niin kuule moni eri paikkaa katseleekin,on vaan rasitteena työhistoriassa semmonen paikka kuin metalpower!!!!

Vellihousuko asialla

Taitaa tässä olla kyseessä kaveri, joka on lähtenyt takki auki maailmaan ja huomannut, että olisi parempi ollut pysyä siellä missä palkkaa maksettiin. Näitä ns. vellihousuja riittää kyllä joka paikkaan, ollaan "kovaaduunaria"mutta jälkeä ei synny ja sitten se v-mäinen pomo osoittaa ovea.
Ei sellaisten täällä tarvitse katkeruuttaan purkaa,jotka on asiallisesti hommansa hoitaneet.
Monessa sopassa olleena tiedän, että moni asia on itsestä ja omasta suhtautumisesta kiinni, sekin miten työssä pärjää.Totuushan on, että kaljabaarista ne "kovimmat kundit" löytyy??

Mikä näitä tyyppejä vaivaa?

Valittavat työpaikkansa huonoutta .No, ei se täällä valittamalla parane,jos on huono niin ottakaa lopputili ja menkää seuraavaan.On noita pilvin pimein ja enemmänkin.Varmasti palkkaa maksetaan aina kykyjen mukaan,mutta jos ne kyvyt jää siihen kaljapullon tyhjennykseen niin sitten asia selvä.Hyvin monella asia on näin ,vaikka puheet on kuin Euroopan omistajalla.Valitettava realiteetti ,eikö vain.Eikö maanantaisin työ maita,häh?

jaa

Ootkos monta tyhjentänyt!!!!

Lapin Kulta on paras

Kyllä juhannuksena varmasti eräskin tölkki autosta tippuu tien reunaan.Työ on raskasta niin tulee olla huvitkin.Mistä muuten saa halvimmat kaljat Oulun talousalueella?Kuten myös pensat.Uusista perunoista en välitä.

kaljaa ja metallia

Metalpower on huippupaikka. Johtoporras on se kitka. Palkka on Tessin alinta. riittää kaljaan ja makkaraan. metallimiehen perusevääseen.

maine on powerilla huono, mutta ei se johdu työstä tai laadusta eikä koneista vaan täysin yläkerran pomosta ja tavasta hoitaa asiat.

valitettavasti.

Metalpower kasvaa

Kaikesta huolimatta yritys on kasvun tiellä.Mitä muuta voi sanoa kun tilaukset ovat tasoa suurta.Työvoimasta ei tule pulaa,sen osaa laskea jopa laskutaidoton.Näin se menee business maailmassa aina

oho

Taitaa olla melekonen soppa misä sinä olet!!

olen ollut siellä

Siinä vaiheessa kun työsopimus oli katkolla ja palkkaan olisi pitänyt tulla muutama sentti lisää, otettiin uutta tykinruokaa ja minä sain lähteä, kyllä jäi paskanmaku suuhun siitäkin puljusta, ja uudet olivat vuokratyöläisiä.

JESSSSS:)

lisää tälläisiä firmoja,metalpowerin tytäryhtiöitä:)siellä on oikea meininki,luulot pois duunarilta,palkat sais alkaa 3 eurosta:)oppisivat sielläkin tekeen töitä,ennenkaikkea hitsarit,pidetään itseään ammattimiehinä,HUH HUH:(

Älä hättäile

Oottele vuosi pari niin 3 euroa tunnilta on vain harvalla.voi olla ,että Sinäkin kyselet Riitan Herkulta Lapissa pääsekö marjanpoimintaan.Voi olla ,että siinä todellista ammattitaitoa tarvitaan jos aikoo illalla aterian syödä.Paskanpuhujille on aina käynyt näin hyvin

Tuleeko hyvä hillavuosi?

Se on kovaa hommaa,sääsket kiusaa ,mutta pankkitili kasvaa.Tuleeko näillä seutukunnilla hyvä sato.Kuka tietää?

hyviä töitä kaikilla

Nättejä hommia.Sadekesän töitä.Kohtuullinen palkka.Helppoja ja vielä helpompia töitä tarjolla.Soveltuu marjanpoiminnan lomassa sadesäällä.Kyllä tienaa itsekukin ihan tarpeeksi.Tervetuloa taloon

Työntekijöistä voi olla kohta pula

Kyllä pahalta näyttää jos ei menetelmiä kehitetä.Nyrkkipajat kuuluu perinnepäiville ja kesätapahtumiin

niinpä

Kysympä vaan montako työntekijää on lähtenyt viimeisten viikkojen aikana, !!!!!!missä vika?????

Ja montako on tullut?

Tulijoita riittää ja menijöitä.Ovet aukeaa kahteen suuntaan.Nyt kyllä taitaa tulla lama ja liikenne muuttuu yksisuuntaiseksi.Taitaa olla parasta lähteä marjanpoimintaan ennen talventuloa

Lama iskee myös metalpoweriin

Ei auta vaikka kuinka alas tulot lasketaan myös metalpoweriin lama iskee tämän vuoden lopulla kuin pakkanen tyrnävän perunanvarsiin.On ihan sama vaikka työntekijät olisi ilmaista,tavallista on kai se ,että halvalla ei saa hyvää.Ei edes Kiinasta.Jos tuotteiden laatua ei kehitetä Metal Powerilla ei ne voi mennä muualle kuin romutukseen

Eipä iske lama Metalpoweriin

Nyt ei kirjoittaja tunne asiaa! Metalpowerilla on niin hyvä myyntiosaaminen, että vaikka muualla menee kuinka huonosti nämä vain myy, ja niin taas on työtä tekeville. Metalpowerilla on työntekijätkin parasta A-luokkaa ei nuo panettelu kirjoitukset pidä paikkaansa ollenkaan. Liikevaihto kuulemma vain kasvaa ja omistajallekin jää ihan mukavasti, niin eihän kyseessä voi olla ihan tumpelo porukka.

Huonosti menee!

Ei hyvin mene.Työntekijät vaihtuu liian paljon.Sairaslomilla liikaa.Se tarkoittaa,että porukka on sairasta.Miten semmoinen sakki voi laatua tehdä.Tilaukset supistuu loppuvuotta kohti yhtä nopeasti kuin päivä lyhenee.Lama on nyt tulossa kovaa kyytiä.Kyllä Metalpoweriin nyt iskee lopetuksen uhka ja kovasti.Puolassa uusi Metalpowerin susitehdas avataan tämän jälkeen

siinä olet oikeessa

Se on tosi ,että siellä myyntimiehet myy ja myy vaikka tuote menis pakkasen puolelle.

tuleeko lama alihankinta-alalle

Siinä se tulee jos päämiehellä huonosti alkaa mennä.,Mutta ensin menee aikaa 4 kk ja sitten nähdään miten talouselämällä menee.Nyt on oltva rauhallinen ja tehtävä vain sitkeästi kehitystyötä.Voi olla ,että lamaa ei tule,selvitään kuin koira veräjästä.Näin kävi viimeksi vuonna 2003.Metalpowerin talous ja koneet on iskukunnossa lujasti kyllä se notkahduksen kestää.Nyt myyntimiesten pitää teroittaa kynnet ja aloittaa agressiivinen myyntitapa.Se johtaa aina tuloksiin,viittaan amerikkalaisiin tutkimuksiin

Kaatuu

Tilauskanta laskee ja sitä myötä alihankinta yrityksiä kaatuu. Isot yritykset lomauttaa porukkaa(monessakin paikassa YT-neuvottelut meneillään) kun ei ole hommia. Eli miksi tilata alihankkijoilta tuotteita kun ei itse pysty jatkojalostamaan ja kauppaamaan niitä. Metalpowerillakin todennäkösesti heikot ajat edessä.

Metalpower säästyy lamalta

Näyttää siltä,että lama ei iske tälle alalle.Kustannustaso on niin matala ja tehokkuus korkea.Kiinakaan ei pysty vastaamaan tähän kilpailuun.Näin ollaan korkealla tasolla Pohjolan tasaisilla mailla.Kilpailukyky on huima ja paranee entisestään.Näin on asia toverit

taso

Olet oikeassa ,että kustannustaso on matala ja luultavasti myös tehokkuus.

ONko myös laatu matala?

Tämä kolmiyhteys voidaan myös saavuttaa kun oikein yritetään.Matalat palkat huono tuottavuus ja tuotteiden huono laatu.Näillä eväillä Suomen teollisuus on aina kilpaillut ja niin tekee myös nykyään.Valitettavasti Kiina ja Pohjois Korea ovat myös valinneet samat aseet.Suomen työläiset on itse kasvattaneet tämän huonon yrittäjä aineksen jolla ei ole mitään kunnianhimoa ,ainoa himo on karjua jätkille tyhjänpäiväistä paskaa.Näin tehdään luultavasti myös Suomen rakkaassa kilpakumppani maassa Pohjois Koreassa

tehokkuus vai tuhokkuus

Vaikuttaakohan tuo kustannustaso eli palkkaustaso tuohon työn motivaatioon?

Voi olla että työn tehokkuus ei ole parhaimmillaan pohjapalkoilla hommia painaessa. Hyvää ei saa halvalla.

eLMERI OSTAJA

Vanha sananlasku hyvää ei saa halvalla joutaa roskakoriin.Tänä päivänä juuri halvat tuotteet ovat testien mukaan jopa parempia kuin kalleimmat.Metalpower puskee läpi ehjänä ja on tuloskunnossa kun siitä selvitään.Ei mitään ongelmaa tule olemaan.Teräksen hintä painuu alas ja kuljetusrahdit myös.Lama on hunajaa Metalpowerille

joopa joo

Ei powerilla oo yt:neuvotteluja, ei niin,kannattaskos katella vähä ympärillensä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Lama iskee ja lujaa

Nyt tulee lamaa sisään ,ovista ,ikkunoista ja jopa avaimenreiästä.Huonosti tässä käy meille kaikille myös Metalpowerin työntekeijöille ja omistajile.Pankit ottaa omansa ja ne herrat nauraa

yyteet

Nonniin, saatiin tämäkin firma ruotuun..

yy tee ei tarkoita mitään

Eimitään se tarkoita.Varotoimenpide vain jos joskus tulee lama tai tilausten puute.Ei kannata paniikkiin mennä.Pankit on rahaa täynnä niin,että seinät pullistelee.Nyt vain kaikessa rauhassa YYtee ja joulun viettoon.Päivä alkaa jo jatkumaan ja kevät koittaa

tarkoittaahan sen verran

että pystyy "taantuma ajaksi" laittaan joutomiehet kilometritehtaalle......

Mitä älkeen taantuman?

Nyt jos joutomiehet pois pannaan,mistä uudet saadaan sitten joskus?Ja kuka on joutomies tämä voidaan ratkaista vain arvalla.Nyt olisi hyvää aikaa yrityksissä kehittää laitteita ja tuotantoympäristöä ,kustannukset olisi pieniä,mutta ei ne kokemukseni mukaan niin tee.Päinvastoin mennään taaksepäin ja kun joskus kysyntä kasvaa siihen ei pystytä vastaamaan kilpalukykyisesti vaan yritetään taas ,halpaa työvoimaa ja halvat työkalut.Suomessa tulee nyt metallialalle totaalinen lama,uskokaa minua.90% alan firmoista käy YT neuvotteluita,se kertoo kaiken .

Nousuhan se jälkeen taantuman

Ei niitä arvalla tarvi ratkaista, jokainen ne löytää omilla silmillä eikä niiden tilalle tarvi ketään, ovatpahan pois muiden työaikaa kuluttamasta.

Palkkoja ei saa alentaa

Heti ovat vaatimassa niiden alentamista.En suostu olen tiukka työväen aatteen puolustaja.Joillekin sopii 8 euroa mulle ei pitää olla 13 euroa.

Saa alentaa

Minen oo työväen aatteen puolustaja eikä työväki tarvi 8 euroo enempää ku työ on mukava harrastus....niin perkele...

Palkkaa ei tulla laskemaan

Sievin kenkätehdas maksaa 11 euroa tuntia kohti,sam kuin Metalpowerin huippupalkatLuen Kalevaa ja olen ajan tasalla.Metalpowerin palkkoja tulee nostaa min.11-huippu 14 tässä mallia.Tästä lamasta ei yli kävellä laskemalla palkkaa ja samalla tuotteen laatua.Nyt tulee laatua korottaa melkoisesti ja lopettaa narina,sekä vaatimukset palkkojen alentamisesta.Työtehoa tulee nostaa ja laatua parantaa.Myös entisiä huipputekijöitä tulee kutsua työhön yhteisen edun nimissä ja maksaa heille mitä pyytävät.Lopputiliä ei kenellekään pidä mennä laskemaan.Lomautukset tulisi lailla kieltää

joo

Voi olla ,että niistä entisistä huippuosaajista ei tulisi kukaan 14e powerille!Luulisin siellä olevan henkilöstöpolitiikan edelleen samanlaista kuin ennenkin ,mihinpäs se muuttuisi!

Tulkaa vaan,teitä tarvitaan

Ei täällä henkilöstöpolitiikan varassa olla.Ei muunkaan politiikan.Ne on turhanpäiväisiä ajatuksia.Tulkaa vaan takaisin ja tuokaa omat eväät.Nyt kumminkin olette työttömiä ja kuppiloissa kehutte itseänne.

Metalpowerilla paljon tilauksia

Selvisi tämä firma kuin koira veräjästä ,lama tuli meni ,työtekijöistä on nyt pulaa.Ei tullut lopputilejä,ei lomautuksia.Lisää tilauksia tullut ja tulee.Ennen syksyä ollaan tilanteessa jossa joutuu firma alkamaan kolmivuorotyön

niinpä

HA HA HAAAAAAAAAAAA

Juuri näin

Ihanko totta? Kuullu aivan eri juttuuva. Siellä ei sitte YT: t o ajankohtasia? Samapa se mulle. Kiinteyttyy vaimonkin pakarat köyhän sohvalla.

Vai niin

Jos siellä ei ole YT:neuvotteluja ,niin missä unelmissa elät.Ha HA HAAAAAA

Työtä tekevälle riittää

Ei sitä muualla ole uskokaa minua

lomautukset etusijalla nyt

Ei taida nyt ottaa ketän kun tilanne on heikko

Kannattaa kokeilla

Nyt kannattaa töitä kysellä, voihan se tärpätä hyvinkin. Saattaa olla, että hommaa sopeutetaan ja samalla vaihdetaan ei sopivat paremmin sopiviin?

Mistä se sopivuus katsotaan?

Miten se mitataan,poisolojen määrällä vai? Sairas jos on niin pitääkö kulkea työssä.Entä jos ei ole sairas ja hakee lomaa muuten vain.Sitten on virheellisten kappaleiden tekijät.Mitä heille tulee tehdä.Pitääkö antaa lopputili vai vaihtaa toimenkuva.Joka paikassa ,tietysti ei valtion ja kunnan hommissa ole nyt puhdistus operaatiota käynnissä ,mutta firmoissa on.Näissä puhdistus operaatioissa tehdään hyvin paljon virheitä ,edellinen syväpuhdistus firmoissa tehtiin edellisen laman aikoina ja silloin tekijät pantiin ulos ,p-nuolijat käytti tilaisuutta hyväkseen,firmojen kannalta tulos oli katasrofi.Oulun seudulta katosi konepajateollisus melkein 100%.Puuttui tekijät.

Sopivuus

Parasta sopivuutta löytyy "pärstäkertoimella". Niin se menee,että jos osaa lipaista ja on sopivat jutut, niin työpaikka säilyy.
Menetelmä on vanha ja koeteltu, siksi se on johtajien mieleen.

On hyvä

Voi, olisipa hyvä jos "pärstäkerroin" on vielä käytössä? Mutta epäilen kuitenkin onko näin? En tunne tarkemmin tuota M-poweria, mutta luulen siellä puhaltavan uudet tuulet. Valitettavasti silloin katsotaan osaamisen ja tekemisen määrää, eikä käytetä tuota pärstäkerroin menetelmää.
Mutta kuten kaikki tietää ei esimiehen nuoleminen ole huono asia tänäpäivänäkään.

kasvojen kohotus ei tehoa tähän lamaan

paskaa tuommoiset jutut.Nyt on tilanne semmoinen ,että vaikka ilmaiseksi olisit ja laatua tekisit markkinat ei osta mitään.Pomot ja kaikki joutuu maantielle ja se tie tulee olemaan pitkä ainakin 3 vuotta saa siinä marssia.Kiittäkää pörssikeinottelijoita joita olette ihannoineet ja kumartaneet.Hernesoppaa sossun padasta tullaan syömään nyt vuosia ja monia.Sekin tulee olemaan laihaa vesilitkua ,ei lihapaloja yhtään.Ei tarvita Painonvartijoiden palveluita kukaan tämän laman aikana.Jotain hyvää jos lamassa ,niin tämä se on.Nauttikaa raikkaasta ulkoilmasta toverit

täh

Toverit?????????

Onko tosi

Ihanko totta, että ei edes p*****nnuolijalle ole tilaa työpaikalla? Ne on kovia aikoja ne.
Nyt kyllä veli"toveri", kirjoitat niin rankalla tekstillä, että ihan hirvittää. Kuka ne työt tekee jos väki jonottaa soppaa kuppilassa??
Entäs jos se jää päälle??? Sopan litkiminen...

Tosi on

Nyt on kyllä tilanne semmoinen,että ei auta mikään pelastusrengas.Ei laatu,ei hintakilpailu.Ei mikään.Markkinat ajaa alas jyrkästi.Ei mene kuin puoli vuotta niin soppakeittöt(toivottavasti) antaa lientä kulhoon jolla elää pitää.Ei tule rahaa kun velansaanti ulkomailta on totaalisesti pois suljettu mahdollisuus,vaikka hörökorva Katainen elättelee niitäkin toiveita.Siinä on työttömyyskorvaukset kun kulhoon melkein paljasta suolavettä saa.Nyt jokainen järkevä henkilö varaa kaikkia mahdollisia säilykkeitä piiloon johonkin useiden vuosien tarpeita varten.Tästä lamasta ei yli kävellä sen nopeammin

Jos noin on

Jos on noin huonosti asiat, niin parasta olisi puhaltaa samaan hiileen, tässä tapauksessa M-poweriin.
Kun kaikki osallistuu oikeasti ja tarmolla niin kyllä tästäkin selvitään. Ajat on varmasti vielä kovat se on aivan saletti, mutta ilman uskoa paremmasta lopputulos on karmea. Ei tätä ihmiset ole aikaan saanut, vaan vanha "VIHTAHOUSU", se näitä koettelemuksia tiellemme laittaa.

kapitalismiin tympääntynyt

Tuskin paljon mitään on tehtävissä.Muuta työtä ei ole saatavissa kuin toistemme paitojen pesemistä ja siitä tulos on tasan nolla.Jokaisen on nyt varauduttava siihen,että soppakeittiöt on vuoden päästä joka kylällä ja ei siellä huvin vuoksi käydä vaan elämisen.

kesätyöt

onkohan lie metalpowerilla kesätyöpaikkoja metallimiehelle?

Ei oo ei tuu

Ainoat kesätyöt voi olla ruohonleikkuut ja lehtien haravointia syksyllä.Muuta ei ole tiedossa.Kysele kymmenen vuoden kuluttua uudelleen.Tervetuloa!

oho

mikä helevetin vihtahousu? jätkällä menny pikku kakkonen päähän. asioista asioiden nimillä.

nyt veli

puhuu kalliita sanoja. Siis käykäämme yhdessä vihtahousun kimppuun!!

Tilanne on ratkaisematon

Tilanne onyt semmoinen,että antaa mennä kun alamäki.Kyllä se pohja löytyy ,mutta vielä ei olla siellä.Kun sinne päästään niin sieltä ei pääse kuin ylös.Turhaan tässä taivastellaan ja arvaillaan.Parempi kun kaikki ulos kävelisi ja antaisi ajan kulua.

Vieläkö siellä on väkeä töissä?

Veläkö siellä on joku töissä? Kempeleessä puhuvat, että kaikki parhaat on toimitettu kotiin?
Ei näköjään pidä uskoa kaikkea mitä puhutaan.Taidan käydä kysymässä olisiko siellä työtä tekevälle...

On ja paljon

On siellä pihalla ainakin kalliita autoja.Halvat autot on pois.Työntekijöistä en tiedä mitään,tuskin on tekijöitä noista autoista päätellen.Muuten vain ajan tappajia

Nyt on aika auringon

Terassiaika parhaimmillaan,mukavaa istua auringonloisteessa ja nauttia hyvää olutta.Miksi työssä itseään piinata,huijarit aina saalistaa vain rahaa.Huilataan nyt duunarit ja katsotaan kunka kauan herrat toimeen tulee Karibian meren palstoilla

Mustanaama

Jokohan sitä lähtisi töihin? Alkaa naama olla jo todella musta,kuin olisi jostain ulkomailta kotoisin.Ei ole enään hauskaa terassillakaan loputtomiin notkua,samat on jutut päivästä toiseen.

tule vaan

Samaa terassi elämää se on nykyään työssäkin.Ota oluet matkaan,ei tule vieroitusoireita.

Jos ei vielä kuitenkaan?

Kiertää huhu, että on tulossa sellainen nousu, mitä ei ole ennen koettu.Taitaa olla parempi nyt pitää lomaa, kun ei sitten ehdi. Hakevat herrat kuulemma sitten ensimmäisinä duunareita terasseilta, siitä ne on helpointa havaita. Sellainen aika on tulossa,joka elää se näkee tuonkin.

Huhuja ja vihtahousuja

ai jaa.. huhut kiertää.. niinpä se niin. olisko mittää faktapohjaista asiantynkää? tässä ketjussa tuntuu menevän ihan suon reunalle jutut. Tulleeko lakkaa?

Nousu tulee

Nousu tulee ,mutta ei vielä vuosiin.Ehkä 3 vuotta menee ja sitten se tulee.Ennen sitä palkat laskee huimasti ja sitten kun nousu tulee jos tulee niin palkalla saa vain suolaa ja perunoita.Vain Liliuksella tulee olemaan hyvä palkka

Voi tietämättömyyttä

Ei Lilius ole töissä, se on eläkkeellä. Palkat nousee sellaisiin lukemiin, että ei ole ennen koettu. Kaikki halvat autonromut jäävät myymättä, vain yli 10 tonnia maksavat kelpaa duunareille.
Tontit ei riitä mistään, yötä päivää maanmittarit lohkovat uusia.
Ja kaikki tämä tapahtuu kun seuraava nousu tulee, ja se tulee varmasti.

Nousu on jo alakanut

Jos joku on hyvä indicaattori se on automerkit.Ihmiset ostaa vain kalliita pirssejä,syy on se anoppilaan meno.Mummu ja vaari kun katsoo ikkunasta " voi hyvin teillä menee kun on noin kallis autokin"Se ihan sydäntä hivelee ja tuntuu vaikka pakkolomalla ollut jo monta kuukautta ja tilit alkaa nollaa hipomaan.Ennen ei työtä tule toverit ,sitten vasta kun palkat puolittuu.Minä sen tiedän kun olen laskutaitoinen

No voi hyvä jysäys

Kyllä on kauas tultu alkuperäisestä aloituksesta. Nyt on mummu ja paappa jo Metalpowerilla indicaattorina? Eikä niistä kiiltävistä autoista nykyään näe miten ihmisellä menee. Vaan on suomessa asiat sekaisin sitten, kun palkat on pudonnut puoleen nykyisestä. Ei muuten sitten kannata kovin kaukaa töissä kulkea, menee miinukselle koko touhu. Metalpowerilla väki on pääsääntöisesti monitaitoisia, ja ne pärjää varmasti tulevaisuudessakin.

Lama syvenee syksyä kohti

Mitään parempaa ennustetta ei voi antaa edes pääpiru.Vain 40% palkkojen alennus jotain toivoa toisi.Mutta lama syvenee vaikka palkka olisi -0 Asioille emme voi mitään.Joka päivä ei aurinko paista,nyt pilvisen sään aika.Kolme vuotta menee ennen kuin edes pieneen kasvuun päästään.Sitten taas on Suomessa hirmuinen työvoimapula muutaman kuukauden ennen seuraavaa lamaa

Huh Huh mitä meinoa???

Ei minimistä saa mitään ottaa. Lukekaa lakia urpot. ->Laitonta!!!

Esim:
Jos mies on talossa 10v. ja tienaa tämä vasta 11e, eli ammattimiehelle kuuluvat, saa hän jo valmiiksi ammattimiehen minimiä kukkaroonsa pohjaan! Kannattaa lukea lakia, ennenkuin kirjoittaa mitään umpityperää tänne.

Kaikki 10 vuotta uskolliset ovat ammattimiehiä, sanoi se mulkku pomonne mitä lystää. Ja nehän sanoo ne mulkut!!!

Nainen varo!

Varo Elektrometal firman työsuojelu tai onko luottamusmies on syyllistynyt naisen seksiin pakottamiseen.

palkat tulee korottaa

Minun ajatus on se,että jos palkkoja nostaa niin työhön tulee enemmän laatua ja myös määrää.Nykyisin on ihan sama jos tekee huonoa laatua ja ei edes sitä paljon.Sossu maksaa aina viinaa ja leipää riittää.

höpö höpö

Ei se 10 vuotta takaa ,että työntekijä on ammattimies.Paljon parempia voi olla koulusta tulleet, kuin joku jo muutaman vuoden ollut ns.ammattimies!

Vai niin

Mikä koulu se niin hyvää koulutusta antaa?.Minäkin menen sinne heti.Taitaa olla pontikankeittäjän koulu kuusen alla

Jep!

Mielivalta vauhdissa!!!!!

Tottha turajaishet

Meis nyt talossa muuthamat "ulkomaalase", eikhä niitthen kätthen töithä(öh, oliko niil käsiäkhään?) voi meittin nuarehen verratakkhan. Eriplaneetoilta konsaans hjuu.

Hittho nää venakothan khävelee seinii päi. Hohhoijjakkaa, sallikan mein kaik kesthää!
Hitsataan laakeritkin jumii, räjäytetään akut, porataan seiniist läpi, ollaan kuurupiiloo ja vaaditah palkkoo. Huohhhh....!!!!

Millhä perkheleellä nuuistha päässee erohon, ilmhan laittomuuthen tykhövä?

Työntekijä on kirosana Suomessa

Kaikenlaiset pummit ja etniset ryhmät saavat kunnioituksen ja suuren summan rahaa nyky hallitukselta.Työläiset saa nyky hallituksen mielestä painua vaikka hevo vittuun Heitä ei kaipaa kukaan.Kepu ja Kokkomus arvostaa pummeja yli kaiken

vaikuttaa

paskalta työpaikalta, pieni palkka ja savuiset työtilat kertoo kaiken.
Sääliksi käy teitä, jotka olette sen verran köyhiä, että joudutte lusimaan em.paikassa.

Ei huono

Ei ole asiat noin Metalpowerilla. Sivusta seuranneena näyttää, että työläiset ovat nuoria ja kauniita, hymyssä suin lähtevät töistä. Väki ajaa kohtuullisen hyvillä autoilla BMW,MB ja VW on pääasiassa merkkejä joihin luottavat, joillakin saattaa olla japsi kottero, mutta ei monella.
Työolosuhteet on kuulemma ihan hyvät ja palkat on sopimusten mukaiset. Ei tietenkään palkat komennus töiden tasolla, vaan eipä liene muissakaan alueen tehtaissa.Minusta tuntuu, että heitä ei tarvitse sääliä, päin vastoin kateeksi käy sisätyö. Ja tietenkin se, että heillä on työtä.

Hymyssä suin

Palkat on huonot,mutta ei ne Suomessa ole hyvät työläisillä missään.Vain sosiaalipummi ja etninen elää tässä maassa ns.korkeaa elintasoa.Pummien paijaus tulisi lopettaa ja antaa työntekijöille heille kuuluva palkka.Tämä on ainoa tie elintason nostoon työtätekevien joukossa.Mutta miksi pummi on niin arvostettu Suomessa.se on vaalikarjana korvaamaton,lienee syy

työläisen ystavä

lama alkaa jo olla ohi ja suureen nousuun taas mennään.ei tälläkään erällä työläistä saatu nujerrettua

joo

HA,HA,HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

On tyhmä tyyppi

Mikä siinä niin naurattaa.Onko sossu pilveä antanut?Muuta syytä en tuohon käytökseen keksi

joo

Ho HOhhooooooooooo,kyllä täällä on melkosta sakkii,niin firmaan päin kallellaan!!!!!!

Ota lopputili!

Tule meidän joukkoon ,ollaan baaritiskiin päin vinossa.Täällä riittää rahaa ja sossu antaa enemmän kuin kyetään polttamaan.Meillä on hauskaa ja ei työ rasita.Olemme ilon lähteillä .Tule Sinäkin joukkoomme!

Kiitos kutsusta

Kiitos kutsusta, mutta täytyy jättää väliin kun töissä on kuitenkin ihan mukava käydä.
Olen tuota baarielämää joskus kokeillut, vaan ei minusta pitempiaikaiseen tiskin nojailuun ollut.
Käyhän sinäkin töitä kyselemässä, saattaa olla, että pääset työelämään mukaan ja huomaat miten hauskaa on aamulla räntäsateessa pyöräillä kapitalistille rahaa tekemään.
Voi olla, että ei sinullakaan niin hauskaa, ainakaan aamulla ole??? Ei ainakaan hauskempaa kuin Metalpowerin työläisillä. Siinä on porukka joka viihtyy työssä.

Aikamiehen iso vatsa

Ei tuo kiinnosta työ,aikamiehen paksu vatsa jo estää sen.Nykyään palkat niin pieniä,että ei edes se houkuta.On täällä ravintoloissa niitä kapitalisteja,heitä naurattaa kun itse saavat runsaita rahamääriä ja jotkut työlle antautuneet tekevät halvalla palkalla epämukavaa hommaa heidän hyväkseen.Täytyy vain nauraa ja sanoa "ei pojat ei se vaihtamalla parane hehhh"

pakkaa pukkaan tilille rahhaa

aika juttuja palkka se poijat on pikkupalkkakki jaku ei kiertele maailimaa ku kerran vuoress se riittää no pönkää suap euulta jussinaku örnöttää

Tili saa olla tyhjä

Mitä niitä siellä seisottaa panee kulutukseen.Oluen juomiseen ja tupakin polttoon.Sossu on köyhän pankki,sieltä käy virta tilille joka päivä.Valitse Sinäkin Sossu pankiksi,siellä aina ystävä.Rahaa saa ja takaisin ei tarvitse maksaa,pankaa muut pankit paremmaksi

nousun merkit on

Selvät merkit laman kääntymisestä kohti nousua on.Niin selvät ,että joka ei osaa niitä lukea on pöljä.Esim viinakaupasta menee kaupaksi kalliit viinit ja konjakit.Autokaupasta Mersut ja BMW autot.Rautakaupasta päältä ajettavat ruohonleikkurit vaikka leikattavaa alaa ei olisi kuin 5neliötä.Myös hitsauskoneet menee hyvin markkinoille.Nyt tulee Suomen palkkatasoa kehittää siihen suuntaan,että kilpailukyky kasvaa.Siis alas päin on oikea suunta.Ja näin tullaan tekemään se on Kokoomuksen ja Keskustan valinta.Työläiset pitäkööt turpansa kiinni nyt ja aina

Jo on nousun merkkejä paljon

Näyttää siltä,että syvin lama on saavutettu ja nyt on vain nousua edessä.Nyt pitää laatia semmoiset työsopimukset koko maahan tai oikeastaan koko Eurooppaan,että palkat voi vain laskea.Myös johtajien ja omistajien samoin.Samoin verot laskee ja tavaran hinta kaupoissa.Tässä on se viisasten kivi joka toimii aina laman ratkaisuna.Ei mikään Nokian kännykkä tai sellutehtaan paali ole mikään tie parempaan tulevaisuuteen.Nokia ei ole enää edes eniten myyty puhelin maailmalla ja Amerikassa se on melkein tuntematon.Nyt palkkoja alas ja miehet/naiset ylös niin kyllä se tästä juhlaksi muuttuu.Rahalle ostovoimaa ,nyt se häviää kaikenlaisten keplottijoiden ja pummien hyväksi

vai palkkoja

nyt palkkoja nostamaan jotta saadaan ostovoimaaa onnettomat

Pääseekö tähän firmaan töihin?

Muualle ei pääse nyt.Pääseekö edes tähän.?Vaadin palkkaa 14 euroa tunnilta,sen alle en tule.Mulle maksettiin yhdessä firmassa viime kesänä 17 euroa tunnilta,mutta se firma meni nurin kun maksoivat niin hyvää palkkaa.Olen melko hyvä työntekijä,kyllä käytän viinaa ja tupakkia poltan ainakin 2 askia päivässä viikonloppuisin kapakassa vieläkin enemmän.Nyt firman kannattaa ottaa työntekijöitä kun niitä saa.Eikö asia olekin näin?

Minäpäs töihin..

Minä en polta, eli tehostettua työaikaa enkä juo, raitis kun olen, palkkaa vaan vaan sen 16euroa tunnilta, vähempää kuin ei kannata vaatia, sama pysyä kotona. Eduiksi vielä voisi antaa parturin, työsuhde auton, kännykän, laajakaista yhteyden, lounas setelit sekä muut edut on plussaa, niin voisin tulla lähettämöön lastaan tavaraa. nämä kun saan nykyisessä paikassa niin saako tässä kyseisessä firmassa samoja etuja tai enemmän?

Olut lisää työtehoa

Olen asiaa tutkinut kotona ja huomannut,että kun viisi pulloa olen juonut olutta voin alkaa jopa siivoustöihin kun akka ei lakkaa nalkuttamasta.Oluella on tämä myönteinen sivuvaikutus.Mutta en minä kyllä alle 25 euron mihinkään työhön lähde,nykyinen ansiosidonnainen päiväraha mulla on175 euroa päivä.Harvassa taitaa olla ne firmat jotka näin hyväpalkkaista ja korkean ammattitaidon omaavaa henkilöä tarvitsee nyt pula-aikana.Tehkää vain Te matalan koulutustason saaneet niitä matalapalkka töitä.Eikä teistä saa edes kouluttamalla parempia

Liikaa tehoa oluesta

On ehkä tullut sitä olutta ja muutakin alkoholipitoista nautittua tarpeeksi, kun alkaa velat tuntua saatavilta. Siinä olet oikeassa, että akka nalkuttaa jos koko ajan kaljahuuruissa kotona pyörit tai makaat. Mutta kaikki muu onkin unelmaa, sitä ihmisellä on todellisuuden taju, tai ei ole. Kumpi sinulta puuttuu jätän kuulijan arvioitavaksi. Metalpower on loistava mahdollisuus oppia elämää, ei ole aina tärkeintä kova palkka vaan motivoiva työympäristö ja mukavat työkaverit
ja jatkuvuus tekemisessä. Kyllä työntekemisen pitää myös palkita, muutenkin kuin rahana.

ole hiljaa

Mitä muuta siellä annetaan kuin se raha.Olisi mukava tietää.Komea on firman nimi ja isot on rakennukset.Hienot siellä koneet.Miten sinne talotteleen pääsee nykyään?

Kaksi tapaa

On kaksi tapaa millä yleensä taloon pääsee, firmasta kutsutaan, tai mennään ja tarjotaan itseä kehujen kera. Ne paremmat osaajat kutsutaan, huonommille jää tuo toinen tapa.

työhön toverit tarttukaa

Nyt riemurinnoin hyppikää
rautoja nostelkaa
Riemua raha tuo
olutta kauppias pöytään nostaa
viikonloppu loppuu.
maanantai päivä ankea nyt alkaa
rahat loppuu ja olut
on vähissä.
perjantai meitä lohduttaa
ja taas laulu soi

runoa pukkaa

Kovin on runollinen ilmaisu ja tietenkin rautakouran sanainen suoni tuottaa tätä tangaa?
Jää jälkipolville edes jotain totuutta työstä ja tekijöistä.
Asiahan on niin, että viina,tupakka ja v***u, on ne mitkä miestä liikuttaa.
Ja ainoa oikea mies on rautakouraduunari, muut on lälläri kamaa.

Nyt valta työläisille

Sorron yöstä nouskaa pienipalkkaiset sankarit
,pöytään herrojen syömään ja juomaan.
siin on konjakit parhaat
hintaa ei kysytä.
ei niistä krapulaa tule,vain iloinen nauru raikuu
,ei herrojen työhön mennä huoli
se on orjille tarjottu vapaus.
tulee se päivä kun orjat herää
silloin osat vaihtuu 100%

Zorrot yöstä

Taidat elää menneessä neukkulassa? Tuosta puuttuu vain; verot valtion maksettaviksi, sitten kun sekin toteutuu on elämä kuin paratiisissa?

Uudet tuulet

Ei ole työtilat savuiset, ja siksi työntekijä joutuvat savustamaan itsensä tupakilla. Tupakointi onkin kuulemma johdon suojeluksessa, ei kuulemma puututa laisinkaan vaikka käy useamminkin savut vetämässä. Tauot on yhteisellä hiljaisella sopimisella jatkettu niin, että varmasti ehtii käydä vaikka kaupassa.Kaupassa käydään yleensä työaikana, niin jää enemmän aikaa varsinaiseen taukoon.

No jo on aikoihin eletty

Ei olisi uskonut silloin kun olin vuosia sitten siellä töissä, että noin inhimillisesksi sielläkin menee?
Taitaa olla se uusi johto siellä ihan mukavaa porukkaa? Taidan hakea taas Tyrnävän suuntaan töihin.
Ennen siellä oli hyvin tarkkaa taukojen pituus ja työaika yleensä, työajalla piti koko ajan tehdä tosissaan töitä.
Kyllä sitä jaksaa töitä tehdä erilailla kun saa muutaman kerran tunnissa tupakin polttaa, eikä takerruta pieniin myöhästelyihin tai vähän aikaisemmin poistumisiin.

nurisija

juu niin se mailma muuttuu

no onpa

tosiaan jos tupakalla saa käydä, muulloinkin kun tauon aikana. Itsekin olin siellä töissä ja kyllä oli työnjohto tauon päätyttyä vahtaamassa, että tullaan ajoissa, eipä silti että sillä palkalla olisi eväitä ollut vara syödä.

No minähän sain lähteä nuorten poikien alta pois, tulivat kesätöihin ja tälläinen työtä tekevä yli 30 vuotias nainen pistettiin pois. Paskanmaku jäi suuhun, toisesta ovesta ulos ja toisesta sisään.

tupakkaa siellä poltetaan

Siinä nuo ulkona näkyvät imevän sätkää jatkuvasti.Työnteko näkyy olevan tervanjuontia.Siellä ei vissiin ole kunnon väkeä ollenkaan

Parasta A-ryhmää

Kyyllä ne on sitä parasta ja tarkkaan valikoitua henkilöstöä. Ne huonot ihmiset huonoine mielipiteineen on ulkoistettu, ja näin ollen on jäljellä vain paras ja oikeat mielipiteet omaava porukka?
Henki on harvinaisen hyvä ja porukka hyvin motivoitua sitä on turha kenenkään epäillä, ja mikä sen mukavampaa kuin käydä työajalla tupakilla kun se on sallittua. Jos työt väheneekin, ei se näy missään kun pitää reilummat tauot, niin saa ajan kulumaan mukavasti.

tupakka tappaa

Onko siellä pakkotupakointi kun aina 3-5 henkilöä vetää posket lommolla oli ilma mikä tahansa.Yskä siitä tulee kun talvipakkasellä ulkona käryttää huonolaatuista sätkärehua.Tuskin monellakaan kunnon laatutupakkaa vara on ostaa niillä 6 euron tuntipalkoilla

Hällä-väliä

Voisiko syynä olla täysi toivottomuus? Jos ihmiset ei välitä omasta terveydestään, eikä työnantaja työntekijöistään, eikä niiden tekemisistä on asiat vähintäänkin kehnosti? Vai onko kuitenkaan? Joissakin työpaikoissa on tuntunut, että jos saa vain tupakoida riittävästi on asiat enemmän kuin hyvin? Olisiko johto huomannut tuon helpon tavan miellyttää rasvakouraa? On herrat kieroja, ei niille pärjää mikään.

ei toivoton paikka

Kyllä se tupakka aiheuttaa näköjään pahaa riippuvuutta kun muutamat tyypit sitä vetää joka paikassa ,ei yksinomaan Metalpowerilla vaan jopa korkean tason firmoissa ihan kuin siinä se porkkana on

Kysy vaan

Se on saavutettu etu! Jokainen tupakoitsija voi lopettaa milloin vain, seuraavan tupakan jälkeen? Niin ne itse sanoo, ja se on vaan uskottava? Onhan se vähän erikoista jos työnantaja moista touhua tukee, mutta eihän kaikille johtajille työntekijä ole kuin rasite, että silleen se menee. Sieltä on kuulemma pantu kovalla kädellä porukkaa pihalle? Ei taida olla kaikkein mukavimpia työpaikkoja moinen? Huhu kertoo, että kuitenkin uusia sopimuksia tehdään koko ajan, se on kyllä väärin. Johtajathan tekevät firmoista näköisiään, joten se kuvaa sitä ylintä päättäjää miten toimitaan ja miltä se ulos näyttää.

kaikkea sitä näkee

Kyllä se kertoo firmasta paljon jos puolet sakista 3 kertaa tunnissa hermosavut ja taitaa siinä olla muutakin tarvitsee.Kyllä kehitys suuntaa tulee muuttaa jo suuntaan jossa ei pinnat ole niin tiukoilla

Ei huono

Siellä on ymmärretty, että tupakointi ei vähennä työ tehoa ja se on hyvä juttu. Olen tupakoinut 30+ vuotta ja aina on työt tulleet tehtyä. Hyvä, jatkakaa samaan tyyliin. Lopettamista ei muuten kannata edes yrittää, se ei onnistu kuitenkaan.

tupakointi lisää aivojen vireyttä

Totta se on tupakka lisää aivosolujen nopeutta,eli tiedonkäsittely nopeutuu ja ajatukset ovat sitten parempia ja tuotantokelpoisia.Albert Einstein poltti tupakkaa ja kehitti sitten hyviä teorioita.Firmojen tulisi määrätä tupakanpoltto pakolliseksi koko henkilökunnalle niin uusia ideoita tulisi tuotantoon.

taloustutkija

Laman selkä on taittunut sen huomaa jo nyt joka paikassa.Ihmisllä on rahaa ja he käyttää sitä kuin vessapaperia.Kaikki lentokoneet eliittimatkoille on viimeistä seisomapaikkaa myöten täynnä.Uudet auto on myyty ennen kuin ne on valmistettu.Autonmyyjille on jo teetetty uudet silkkipuvut Thaimaan parhailla vaattureilla.Nämä on ne merkit joista nousukäyrät piirretään

työtön

NAUTTIKAA PUMMIT TYÖNTEOSTA.MUUHUN ETTE PYSTY JA OLETTE NIIN TYHMIÄ,ETTÄ EI TEITÄ VOI KOULUTTAA EDES PASKAMAKIN VARTIJAKSI

poliisin poika

Nyt on hyvät ajat tulossa kaikille pummeille ja joutilaille.Kiinasta saadaan velkaa niin paljon,että sossun tilit tulee olemaan paljon isompia kuin Metalpowerin antamat avustukset

ernesti

Ajat paranee ei huonone ,vaikka paremmaksi muuttuu ,silti hyväksi ei milloinkaan

enosuon laidalta

asento lepo ja nyt työhön käykää sitä tehkää rahalla viinaa ostakaa viinaa juokaa niin pysytte terveinä niin kauan kunnes kuolette

Uusiaika

Talossa on jäljellä se paras ja erikoisasemassa oleva työntekijä resurssi. Kaikki joutavat kävelijät on pantu pois, mikä on viisas teko yrityksen johdolta. Kaikki jäljellä olevat ovat alansa huippuja, ja palkat heillä on parasta mitä tehtaassa voi olla. Avoin ja kannustava ilmapiiri on aivan ihmeellinen, se tekee työntekemisestä mielekästäja antoisaa. Kaikki ymmärtävät vaikean ajan vaatimukset ja antavat jopa enemmän mitä heiltä vaaditaan, päivää jatketaan kummastakin päästä pyytämättä ilman korvausta.
Kyllä täällä kelpaa töitä tehdä ja valoisaan tulevaisuuteen rientää.

vitsejä

Talossa on asiat päin p-ttä.ja huonompaan suuntaan ollaan menossa.Tämä voi olla se totuus,valitettavasti

no just

Että töitä tehdään ja ylitöitäkin ilmeisesti omalla kustannuksella, joo. Kyllä varmaan on kannustava, tuutko ylitöihin ilman ylityökorvauksi ? Ai et ? No ei tartte sitten enää tullakaan. Tuotako se kannustavuus on ? Paljonko saatte bonuksia ? Tuskin ollenkaan, ette ole koskaan saaneet ettekä tule saamaan.

höpö höpö

mitä ihmeen ylitöitä,hädin tuskin edes muutama tunti päivässä,säästäen on työtä tehtävä,ei sitä riitä kaikille

laatutyö

Suomen poika painaa jaksaa,herrat rahaa pankkiin kantaa.herrat huviloissa lystiä pitää, suomen poika näkkileipää syö ja vettä juo,herrat naisia kiehtoo ,suomen poikaa lenkkimakkara syömään houkuttaa

onko?

Onko tuo paja lestaatiolaisten omistama? Ne yleensä vetää kessua ketjussa ja älyää rahan teon päälle?

Pankin paja

En tiedä mikä pankki velkaa näille firmoille antaa,mutta 100% varmuudella se on jonkin pankin sijoitustoimintaa .Näin eletään markkinataloudessa ja siitä se kansan elintaso kohenee väliin ja kohta taas alenee.Tupakinpoltto kuuluu jo peruskoulun opppimäärään ja ja siitä se lähtee.On tupakilla ainakin yksi hyvä sivuvaikutus ,se ehkäisee MS taudin puhkeamista on ihan Amerikassa saatu tieteelinen näyttö

Ei ole köyhää

Kyllä tämä yritys on niin hyvävarainen, että pankki on omistajan takataskussa. Tupakointi on aatteen hengessä elävien tapa ja saavutettu etu, tarkoittaa kaikkia aatteita mihin ihmiset uskovat vahvasti. On aivan uskomatonta se yhteishenki mikä tuossa työpaikassa on, siellä aina ajatellaan firmaa ja tyydytään vähään, jotta omistaja ja johtajat ovat tyytyväisiä. Ei kaikki työntekijät haluakkaan elää vanhaksi, vaan antavat itsestään kaiken jotta yrityksellä menisi hyvin.

yhtä mieltä

Olutta ja halpaa makkaraa siinä köyhän huvit.Ja ei sitä muuta edes tarvita.Mikä on parempaa kuin lauantai-iltana mennä naapuriin ja alkaa siellä saunan lauteilla olutta juomaan ja lenkkimakkaran pätkä kiukaalla käristyy.voi sitä onnea.Mutta ei ole Lapin Kultaa voittanutta olutlaadussa se on paras

Toveri

Kyllähän se illalla olut maistuu kun päivän pomon takapuolta lipoo. Pitää muistaa, että vain hyvälle kielimiehelle riittää tekemistä pitkin päivää ja sitähän me ollaan.
Ihan ilettää kun ajattelee mitä sitä tekee, että saa toiselle hyvän mielen ja siitä pienen korvauksen kahdenviikon välein?

tilin saaja

Korvaus ei ole pieni ja nuolemista ei havaittu missään.Sosiaalihuollon asiakkaat kirjoittaa sontaa.

kun minä

Olin siellä töissä, ei kyllä kiitosta palkasta kuulunut, en muuten kiitellyt minäkään, sitä paitsi rahaa jää enemmän käyttöön, työttömänä. Soskusta en ole saanut koskaan rahaa, en ole kyllä vuosikausiin hakenutkaan.

ps. astman sain sieltä p*skaisesta hallista palkanlisänä.

sotamies

Asma on yleine vaiva ja siihen on lääkkeet.Jos se vaivaa mne lääkäriin tämä on väärä palta

Mikroilmasto

Ei siellä tehtaassa mikään huono ilmapiiri ole päinvastoin, siellä paranee pienet taudit on se niin hyvä paikka.
Mutta lieneekö pääsyvaatimuksena tupakointi, kun iso porukka on pitkin päivää pihalla savuilla?
Ei se tietenkään sivulliselle kuulu, mutta ohikulkiessa näkyy.
Tuon viihymis asian kertoi siellä töissä oleva, siksi uskon sen olevan tosi.

Tupakoija

Ei ne eläkeläiset aina niin raittiita ole .Jos siitä ohi kulkee niin kääntäköön päänsä sivuun.Tupakkaa myydään elintarvikeliikkeissä ja se on siis siihen ryhmään kuuluva,siis elintarvike.Tupakoitsija maksaa huippuverot,ei elä tervaskannoksi,ei rasita yhteiskuntaa liian kauan.Meidän tulee siis jos emme itse polta tuota viherkasvia arvostaa veronmaksajien etujoukkoon kuuluvia alkoholin ja tupakin käyttäjiä

Joko nousu alkanut

Puhuvat baarissa, että Metalpowerilla on paikkoja avoinna? En kyllä löytänyt mistään ilmoitusta, vaan eihän niitä kaikkia paikkoja lehdissä ilmoitella, tieto kulkee kaverilta toiselle.
Mitä siellä muuta tehdään kun tupakoidaan? Kun siitä on joka toinen kirjoitus, minäkin olen tupakkia ikäni polttanut enkä aio sitä lopettaa vapaaehtoisesti.
Jos jollakin on tietoa, niin kirjoitteleppa oikeata tietoa mikä paikka se on, kannattaako sinne itseään tarjota työtä tekemään? Minulla ei aika kulu jos homma on sellaista seisoskelua ja velttoilua, työn pitää olla reipasta ja pikkuhiki koko ajan pitää mielen virkeänä.

no on

Siellä ainakin yksi paikka avoinna, toimitusjohtajaa hakevat, ei taida muita paikkoja olla. Eli yt-neuvottelut taitaa olla edessä, koska yleensä tj vaihdetaan kun osakkaat eivät saa tarpeeksi pääomatuloja. Että hae vaikka sitä paikkaa.

paska paikka

Joo kalevassa oli paikka hakusessa. Pari kaveria on ollut töissä joskus ja sanoivat et on paskin firma missä ovat ikinä olleet. vitun huonot palkat, vissiin kyllä koskee suurinta osaa metallialaa.Itse rakennus alalla ja opettajaksi lukevava kesätyöntekijäkin saa 11,70.Metal powerilla saa ton jos oot ollu yli 10 vuotta.Ei niillä palkoilla pärjää, saati sitten oteta lainaa esim taloa varten.

opettajia ei tarvita

No mene sinne autioon maalaiskansakouluun opettajaksi 11,70 /h Miksi yleensä töitä etsit jos et niitä halua tehdä?

joo

ilmoitin vain että meillä on raksalla OPISKELIJA joka saa 11,70,mistä päättelit että etsisin töitä, niinku lukee olen mestarina raksalla.Mikä sitten tyrnävä on jos se ei ole maalaiskunta?taiat olla vain katkera amis jolle sanottiin amiksessa, että kun valmistutte voitte itse päättää palkkanne.Ette päätä, minimi tes, ainakin tossa firmassa.
11,70 on melko hyvä palkka harjoittelijalle.Rakennusmestareita on maailmassa liikaa,insinööreista nyt ei edes kannata mainita.Kaupan kassa on oikea ahkeruuden esikuva ja harva heistä saa edes 10 euroa túnnille.Rekka-autoa ajavat 10 euron tuntipalkalla ja se on myös melko rankkaa työtä.Mitä vielä kuuluu tuohon palkkaryhmään luettelo on loputon

Yt-ei estä

Joo sieltä on toimitusjohtaja siirtymässä omaan firmaan pomoksi, se on melkoinen menetys kun kyseessä on monella tapaa huippu kaveri. Tämä on toiminut varmasti omistajan etujen mukaisesti, perheyrityksen arvoja noudattaen,turhaa empaattisuutta välttäen. Ei yt.t estä ottamasta uutta väkeä töihin päinvastoin, juuri oikein käydyt yt-.t takaavat firmalle mahdollisuuden vaihtaa väki sellaiseksi joilla johtoa tyydyttävät ominaisuudet. Tässäkin firmassa on väkeä kierrätetty edullisemmaksi, sehän on maan tapa näinä päivinä.
Liitot siunaa tuon toiminnan yleisesti, vain räikeimmät ja mediaseksikkäät rikkeet saattavat aiheuttaa jotain toimia liiton taholta.
vapaa markkinatalous on hyvä.kaikenlaiset nakertajat kuuluu johonkin muualle

markkinoilla

Vapaa markkinatalous on hyvä, ja työntekijät valitaan pärstäkertoimella se on oikein. Palkaksi 4,5€/h, niin kyllä siinä on markkinataloutta kerrakseen, ja joku nauraa makeasti tilipäivänä.

oikea mies

Tuolla palkalla tuskin väkeä saa.Kyllä se oikea palkka alkaa siitä kympin paikkeilta jo ihan ammatitaidottomille myös tulee maksaa riittävästi.Metalpowerin suuntaus on ollut koko ajan kehittää palkkoja ylöspäin ja ovat ne siinä nousseetkin ihan tyydyttävästi.Valitettavasti lama iskee kyntensä myös Tyrnävän suuntaan ja palkkakehitys on pysähtynyt.Mutta niin on myös elintarvikkeien hinta laskenut ja todellisuudessa nyt saadaan parempaa reaalipalkkaa kuin kymmenen vuotta sitten.Turhaan valittajat valittaa.

Hyvä on palkka

Kyllä ne palkat on todella hyvät, työn vaativuuden huomioiden. Olosuhteethan on mitä parhaimmat, ei ole duunari säiden armoilla ja on apuvälineet hommattu kaikkeen työhön. Onpa joku pois lähtenyt harmitellut tyhmyyttä minkä teki, kun luuli muualla olevan paremmin. Ei tarvitse urakalla painaa, vaan voi tehdä omaan tahtiin se on aika mukavaa eikä siitä saa stressiä. Jos joku on saanut kenkää on se varmasti ollut sen oma vika.
Turha se on valittaa ja mielipiteillään pomoja ja omistajaa loukata, ne kun tekee voitavansa, että meillä olisi hyvä paikka käydä töissä. Eikä sitä palkkaa tarvitse niin paljon saadakkaan, se kannustaa yrittämään enemmän kun on palkankorotukselle mahdollisuus. Kyllä ne jotka palkan maksaa osaavat arvottaa meidän tekemiset, ollaan vain tyytyväisiä eikä aina olla lsää rahaa vailla.

no voi

Sua raukkaa, kun muualla on paremmat oltavat ja paremmat palkat, jää jotain itsellekin, vaikkei DNA:n liittymää olisikaan. Päivääkään en ole katunut että pääsin pois sieltä.

rahaa lisää

Alle 13 euron en työhön lähde.Ei nimittäin kannata.palkan pitää olla semmoinen ,että sillä kohtuu hyvän elintason ylläpitää.Monessa paikassa 15 euroa maksetaan tunnilta ihan hanttiukoille.Tämä on tämän päivän elintason hinta

työnetsijöille

Nyt alkaa taloustilanne jo näyttää elpymisen merkkejä Sellun hinta nousi metalli on alkanut tilauksia saamaan roppakaupalla.Että se siitä toverit ja isänmaan ystävät lama taakse jäi

no sitten

Et metalpowerille ainakaan voi mennä. Siellä alkaa tvr 1:stä palkka, eli alle 8 euroa tunti, sitten kun tarpeeksi pitkään jaksat nälissään töitä tehdä, saatat saada jopa 8 euroa/ tunti.

kyllä toi

mulle kelpais aivan mainiosti, perkele kun olisi edes TÖITÄ!

no mene

Sitten sinne, minulla jää enemmän rahaa käyttöön kotona maatessa, ettei innosta.

On se enemmän

Ei täällä taida alle 10€ palkkoja olla? Kateelliset vain yrittää mollata hyvää työnantajaa, aina on pomojen sanaan voinut luottaa ja muutenkin on reilu meno. Taisi tuossa joku mainita noista työ ym. oloista ne on ihan kohdallaan ei tule äkkiä mieleen toista firmaa missä asiat on näin hyvin. Töihin kannattaa kysellä jos on tekevän sorttinen ja joustava kaveri, eikä turhia valita.

Nyt hyvä aika kysellä

Alle 10 euron ne palkat lähtee joka paikassa.Formulakuski ei aluksi saa mitään.8 euroa on ihan kohtuupalkka kun sitä vertaa nollaan.Ei nykyisin firmat pysty paljon maksamaan.Olen ihan varma ,että tulee pian ajat,että viisi euroa on hyvä palkka.Valtio joutuu Kreikan ruhtinaita elättämään niin sinne rahaa menee

Hapokasta ei pysty

Ei ole kyse pystymisestä vaan halusta ja ahneudesta. Miksi maksaa enemmän kuin on pakko? Kaikki mitä saa palkoissa tingittyä menee suoraan omistajan tilille, niin on aina ollut ja tulee olemaan. Ei se väärin ole, se on vain omistajan oikeus. Ei täällä kyllä monta alle 10€ kaveria ole töissä, tietenkin hyvä isäntä maksaa mieluisille duunareille paremmin kuin sopimukset määrittää, ja hyvä niin, sitähän se paikallinen sopiminen parhaimmillaan on.

liikaa vaadittu

Kymmenen euroa on palkka jota voi sanoa kalliiksi.Ei muualla Euroopassa makseta niin paljon.Palkkojen pitää Suomessa laskea paljon jos työt täällä nämä vähäiset halutaan pitää.Ylin palkka ehkä 7 euroa ja alin 4 euroa,näin asiat on.laman pohjaa ei ole saavutettu vieläkään

Kyllä passaa

Kuulostat oikean asenteen kaverilta, tulehan aamulla työnjohtajan kopin eteen klo. 05.45, niin katellaan varusteet ja alat painaan hommia. Ja palkka alkuun tuo 4€/h. Tarkistetaan syksyllä onko joka päiväksi töitä, mutta varmaan se sopii sinulle? Sekin on hyvä jos välillä voit joustaa ja tehdä pitempää päivää? Siitähän saa sen 50% elikkä 2€/h sillähän pärjää kun on jo saanut täyden palkan normi työajalta? Voihan sitä joustaa toisinkin päin jos työtä ei olekkaan kuin vaikka 3h, tuntuu tietenkin mukavalta pitää hieman vapaata, eikä tule firmalle kalliiksi kun säästyy palkanmaksulta?

Huhu huu

Jo on työ mallillaan.vai 4 tunnilta.mainitsin ,että varmasti tuo on tulevaisuuden palkkaa kun Suomi asettuu oikealle raiteelle glopalisaatiossa.Suomi on niin mitätön piste kartalla,että sitä ei kannattaisi siihen edes merkitä

Oppineet selviämään

Ihmiset jotka on näissä pienissä pajoissa töissä on oppineet tyytymään vähään, joten ei se elämä paljon muutu vaikka palkat laskisivatkin. Näissä firmoissa käytetään tunnollisuutta ja vähään tyytymistä härskisti hyväksi.Puhutaan perheyrityksen hyvästä ilmapiiristä ja yhteishengestä, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Se on sellaista pahassa mielessä muistamista ja kostoa niille joilla on erilainen mielipide.

mielipide vanki

Mulla on semmoinen mielipide,että työttömyyttä ei saa olla.ja sitä ei ole eikä tuu jos ollaan viisaita.Työttömyys ei ole hyväksi muille kuin pankkiherroille ja pankit tulee saattaa työläisten omistukseen

mitä vittuu sää selität?

"Työttömyys ei ole hyväksi muille kuin pankkiherroille ja pankit tulee saattaa työläisten omistukseen "

työttömyydestä hyötyy niin moni taho ettet uskokaan -- valtava virkamiesarmeija (TEM, TYP ym), humpuukikoulutuskeskukset, konsultit, poliisivoimat, sosiaalitoimi yms. yms. lisäksi työttömät on ilmaista työvoimaa lukuisille yrityksille (työharjoittelu, työelämävalmennus, kuntouttava työtoiminta..) eli toisin sanoen työttömät on valtion tuki yrityksille. työttömyyttä ei todellakaan tulla poistamaan koska se on niin valtavan hieno juttu porvareille! eihän suomalaiset työttömät edes raaski mennä kaduille polttelemaan autoja ja virastoja, niin kuin muissa maissa tapahtuisi.

Olet sekopää

Työttömyydstä ei hyödy kukaan,et edes Sinä joka todenäköisesti olet ammattityötön. Jos et muuta keksi mene syksyllä marjoja poimimaan se on ainakin hyödyllistä tekemistä.Autojen polttamisessa ei järkeä ole

Vastuullinen

Metalpower on työllistäjä, joka arvostaa väkeään näin: "Henkilöstön kunnioitus. Kohtaamme jokaisen työntekijän yksilönä; kaikki työntekijät kohtelevat toisiaan kunnioittavasti." Tuo on suora lainaus yrityksen esittelystä ja lienee totta myös käytännössä? Vaikuttaa kyllä hyvältä työpaikalta? Mutta onko oikeasti näin? Opetellaan jokin mantra ja aletaan uskoa siihen, ja sitten ei nähdä todellista tilannetta? Joka voi olla jotain ihan muuta? Omistaja norsunluutornissaan on johdon antaman tiedon varassa, entä jos tieto on vääristeltyä ja esim. Henkilökohtaiseen kostoon tähtäävää?

joka yritys samaa

Mitä muuta yrityksen tarkoitus on tuottaa kuin rahaa omistajilleen.Ei ne voi olla työntekijöiden lepokotejaKatsele mieluinen paikka ja mene sinne rahaa leipomaan.Epäilen

Itsekkin

Olet täysin oikeassa, minäkin olen juuri sitä mieltä, että ei työläisiä pidä hyysätä, siitä aiheutuu kustannuksia yritykselle. Vaaditaan työterveyshuoltoa, jopa sopimusten mukaisia palkkoja, on arkipyhäkorvausta jne. Eihän se vetele. Rehellinen yrittäjä joutuu kustantamaan ties vaikka mitä työväelle ja nämä ei muuta kun valittaa ja on lisää vailla. Kyllä paikallinen sopiminen pitää saada sille tasolle, että kaikesta sovitaan yrityksen ehdoilla.

100 vuotta sitten

Silloin ns. työväestä ihan virallisessa kielessä käytettiin nimitystä "loiseläjät"Ja kun olen tavannut ns "yrittäjiä" kyllä he nykyään myös tuolla nimikkeellä kutsuu palkollisiaan.Ei mikään ole muuttunut ,eikä muutu.Anteeksi jos pilkku on väärässä paikassa

tarvitaanko

Onko Metelpowerilla työväen tarvetta?Ratiosta kuulin että nousukausi on taasa alkanut.Rahat on vähissä tarttis saara vähän ennen syksyä.Autoon pitäs laittaa uusi pakoputki ennen katsastusta ja eukolle hame

Et saa

Ei niillä palkoilla tuollaisia ostella, kokeile Lottoa se on varmempi tässä tapauksessa. Sitä hametta voit tuon talon herroilta kysellä, josko niiltä liikenisi omasta käytöstä?
15 vuotta powerilla olleena.olen tyytyväinen.välillä tylsää,välillä päivä menee että hujahtaa.työ vaihtelevaa(uusia tuotteita tulee viikottain).työnjohto ja työkaverit mukavia ammattimiehiä.metalpower on kuuden eri tehtaan yksi osa,osaamis aloja on traktoreista-veneisiin.hyvin viihdyn.jokainen on oman onnensa seppä

hyvä paja

Totta turiset,harvassa noin menestyvät fapriikit nykyään.korttelin kokoinen laitos josta Tyrnävän kunta ei mainitse sanallakaan.

Hyvä on

Kun tulin taloon painoin töitä kohtuullista vauhtia, kuten olin oppinut aikaisemmissa työpaikoissa tekemään, ja niissä oli vaadittu, tuli pari vanhempaa patua puhuttelemaan " elä poika yritä yksin kaikkia töitä tehdä, pitää säästellä, että riittää pitempään ja ei kannata pomojen kiilaamisesta välittää ei ne mitään voi kuitenkaan".
Kyllä joskus tuntuu, että mitenkähän hyvin tälläkin pajalla oikeasti menisi jos porukka tekisi edes minimin siitä miten muilla vastaavilla vaaditaan? Saattaa joissakin paikoissa joutua aika pian puhuteltavaksi jos ei suunniteltua määrää saa tehdyksi annetussa ajassa, mutta täällä ei ole tapana valvoa tuollaista asiaa ja se sopii minulle ainakin. Joillekin tämä on selvästi suojatyöpaikka, varsinkin pitkään olleet osaavat olla tekevinään?

paskanpuhuja

Tee Sinä vain mitä osaat,tuskin muuta kuin leivästä paskaa.Siinäkin taitaa olla jo Sinulle kova suoritus

Kovalla

Taitaa olla pojalla kakka kovalla kun noin sanansäilällä paiskaa? Tulee mieleen kuva tosimiehestä, jolla ei seiso, vaan eipä olisi seisovanakaan tarjota kuin nyrkkikyllikkiä?

työn orja

Kyllä nyt tarvitaan kokeneita kahvinkeittäjiä ja sämpylöiden syöjiä.Lama se hellittää ja palkat lähti taas nousuun huimaan.Joissakin firmoissa maksetaan jopa35 euroa tunnilta

yllä palkka on parempi kuin hyvä

On hyvä palkka ja pitkät tauot.Työhön kaikki tarttukaa ja sillä tavalla

huono työpaikka

Tuskin monikaan sinne haluaa.Mutta ajat on huonot ja vuokraamot lähettää sinne väkeään.Ei ole muita paikkoja minne tyrkyttää joutilaita työnhakijoitaPalkat on huonot ,mitään etuja ei ole,koko joukko melko eripuraista.Mutta jos olet niin itseesi kyllästynyt niin siitä vaan
Eipä ole kyseisestä paikasta kehuja, todella ahdasta,ei ilmastointia,huonot palkat,otetaan täysin osaamattomia työntekijöitä vuokrafirmoilta,eikä arvosteta edes osaavia työntekijöitä! itse olin talven siellä vuokramiehenä ja sain lähdöt koska en lämmennyt eräälle idealle josta minulle sanottiin että ei ole pakko ryhtyä, helpottunut olen kun pääsin pois! kiertäkää kaukaa koko firma,en suosittele.
Otetaanko sinne lisää väkeä työhön?.Olen koko talven etsinyt töitä ja en ole saanut vielä
no sinne pääsee heti töihin carrotin kautta...mullekki sieltä soitettiin että oisinko halukas sinne töihin mutta enhän minä ny nivalasta saakka rupee sielä kulkeen..ei muuta ku carrotiin ota yhteyttä,
amksetaanko ssiellä hyvää palkkaa
kyl siellä maksetaan, nimittäin näläkäpalkkaa..ja vikkaa ei ole muussako johdoissa.
Näkyy olevan ainoa firma Pohjois Suomessa mikä hakee työvoimaa.Muut lopettelee toimintaansa Suomessa.
8e tuntipalkka ja viimeisimpänä vinkeenä istumiskielto (herra iso herra komensi tuolit pois työpaikalta, ettei vaan työaikana joku istahda) saavat toki aikaan sen, että työvoima vaihtuu suht rapsakkaan tahtiin.
pittääkö sielä seisallaan tehä hommaa eikö se oo vähän hankalaa.8 euro palkkaa eikö se oo hyvä tämmöisenä huonona aikana ei siellä kovin iosja herroja oo
Nauttikaa olostanne kohta ei oo sitäkään.Vuoden päästä saatta olla iloisia jos saatte 5 euroa tunnilta tai ette saa edes työtä mistään .Viekää kotoa jakkara jos se poistettu on.Viekää vaikka vuodesohva
itse olin siellä 9kk, ilmastointi tosi paska, palkka 9e / h, vaikka hitsasin talon vaativimpia hommia. En suosittele kenellekkään.
Tuolla rahalla elää mainiosti Oulussa, olet vain ahne. Sitäpaitsi hitsaus on sen verran haasteetonta hommaa että turha siitä maksaa yhtään ylimääräistä. Jo se että kaikki hitsaajat on juoppoja ja silti krapulassa hitsaavat hyvin kertoo jo jotain työn vaativuudesta.
Parhaat hitsarit vetää siisteintä saumaa nimenomaan krapulassa tai pikkuhumalassa
KYLLÄ veli puhuu kalliita sanoja. Minun mielestä jokaiselle hitsarille kuuluis kossupullo aamuisin työnantajan puolelta ja kaksi lisä vapaapäivää loppuviikosta täydellä palkalla.
Ja minulle kanss!!!!
jos tyydytte 9e tuntipalkkaan niin suoraansanottuna olette tyhmiä, siivoojatki tienaavat 10e / h..
Kauan sitten Jounin aikana kävin powerilla vähän aikaa. Muutamia muitakin pajoja sitten nähneenä nyt jälkeenpäin sanoisin että metalpower oli pehmeä lasku konepajamaailmaan ja Jounille kiitos mahollisuudesta, hyvin se työ meni ja porukka oli ihan rentoa. Äkäsempiä isäntiä löytyy muista paikoista ja käy se ovi muissakin taloissa. Kaikille ei pajatyö sovi.
Pitäsi työntekijöiden ymmärtää ajan merkit ja synkät on pilvet .Näin synkkiä talousennusteita en ole 60 työvuoteni aikana yhtään kertaa kuullut.Se vielä näissä ennusteissa on ikävää,että ne ovat itsensä toteuttajia.Kyllä se on Toverit ja Kanssa matkustajat kuten myös Vapaa matkustajat,että ns.perinteellinen yksinkertainen konepajateollisuus on tullut tiensä päähään Suomessa
Siis onko tää viestiketju jonkin sortin vitsi? Alle 12 euron palkkoja ja jengi myhäilee tyytyväisenä?! Itse en tuolla palkalla kävisi edes paskalla!

12 euroa saa kuka tahansa työkkärin kuukauden 'tutustu metallialaan' -kurssin käynyt pystymetsästä repäisty tomppeli!!!
Ei nykyään ole työtä tarjolla edes marjan poimijoille.Lumenpuottajille helsingissä on kohta hommaa 15 euroa tunti.
Miksi ei Itsenäisyys päivän juhlissa ollut Tyrnävältä ketään?Kuitenkin paikkakunta on merkitty karttaan.
Kyllä se on niin, että kun metalpowerin ovesta astuu sisään, pitäis ovella lukea" sieg heil ja tervetuloa orjatyöhön!" Ammattimiehille maksetaan alle 10€ /h ja pomot on aina niin hyvällä tuulella. Toivottavasti tajuatte ihmiset pysyä erossa koko firmasta!
Ei ole totta ,Tunnen yrityksen ja myönteisiä kokemuksia sieltä olen kuullut.Ei mitään sieg heil eikä mitään orjatyötä.Miksi pomot ei saa olla hyvällä tuulella
Kadun_kävelijä, vai olet oikein kuullut myönteisiä kokemuksia? Suosittelen siltikin käymään kokeilemassa kyseistä työtä. Firman ongelma tuntuu löytyvän johtoportaasta. Viikoittain vuokramiehet vaihtuu ja kaikkia kustaan silmään. Samoin vuokramiehet ( harvoin naiset) irtisanotaan max. puolenvuoden välein, ettei tarvitsr maksaa parempia palkkoja. Tämä kertoo jo mielestäni jotain firmasta!
On siinä jotakin kummaa jos tämmöisenä aikana hhenkilökuntaa vaihdetaan jatkuvasti ei järjen häivääkään.Jos lähtee sutta pakoon tulee karhu vastaan
Missä firmassa ei kusta silmään? Nuoria harjoittelijoita kustaan aina silmään.
On tää kyllä melkoista pelleilyä kun pitää johonkin suomi24 tulla huutelemaan tällaisista asioista?!?! Ja on kyllä sellainen asiantuntijaraati taas koolla, että oksat pois. HO HO HOO!
Hiertääkö?
kärpät olivat ylivoimaisia tapparaa vastaan.kova valmennus vei tähän ylivoimaiseen voittoon.lisäksi hyvin ajoitettu seikkä,että loppuottelu saatiin Ouluun.lippuja liian vähän myynnissä muutamia tyhjiä paikkoja oli hallissa.nyt pitää kärpille saada joku porkkana että ensi keväänä myös saataisiin tämä Kanadan Malja ouluun.nyt se nähtiin oulussa ei ole tarpeeksi anniskelupaikkoja kun tämmöinen suurjuhla sattuu.kaikki ravintolat olivat viimeistä sijaa myöten täynnä aamu kolmeen.itse jouduin juomaan olutta ulkona kassista että pääsin tunnelmaan
Se on hyvä työpaikka, siellä kun on ja hakee muita paikkoja, niin ei tarvitse koskaan miettiä palkkatoivetta, missään ei koskaan ole vähempää tarjottu.
http://www.oakley-vaultsunglasses.com/ cheap oakley sunglasses
http://www.louisvuittonoutlet-online.us/ louis vuitton outlet online
http://www.longchamphandbags-outlet.com/ longchamp outlet
http://www.cheap-jordanshoes.us/ cheap jordans
http://www.toms-outlets.us/ toms shoes
http://www.michaelkorsoutletmk.us/ michael kors outlet
http://www.louisvuittonpursesbag.net/ louis vuitton handbags
http://www.toryburchoutletshoesa.com/ tory burch outlet
http://www.raybansunglass-outlet.net/ ray ban outlet
http://coachofficialsite.blog.com/ coach outlet
http://www.truereligionjean.cc/ true religion jeans
http://www.truereligionjeansoutleta.com/ true religion outlet
http://www.truereligionoutletfactory.com/ true religion
http://www.burberryoutletstorea.com/ burberry outlet
http://www.christianlouboutinstore2013.com/ louboutin outlet
http://www.pradaoutletonlineb.com/ prada outlet
http://www.mcmhandbags-backpack.com/ mcm handbags
http://www.ferragamo-shoes-outlet.com/ ferragamo shoes
http://www.juicycoutureoutlet-handbags.com/ juicy couture
http://www.chi-flatiron-hairstraighteners.com/ chi hair straighteners
http://www.northfaceoutlet-jacket.com/ north face jacket
http://www.polo-ralphlauren-outlet.net/ ralph lauren outlet
http://www.coachoutletstoreonlinefn.com/ coach outlet
http://www.coachoutletstoreonlinefn.net/ coach outlet
http://www.coachoutlet-online.us/ coach outlet
http://www.saclongchampsoldespaschere.com/ longchamp
http://www.longchamps.eu/ longchamp
http://www.ralphlauren-pascher-france.com/ ralph lauren
http://www.insanityworkouts-calendar.com/ insanity workouts
http://www.ghd-flatiron-hairstraighteners.com/ ghd uk
http://www.bottegaveneta-handbagsoutlet.com/ bottega veneta
http://www.louboutin-outlet.us/ louboutin outlet
http://www.valentino-outlet.us/ valentino shoes
http://www.pradaoutlet-shoes.com/ prada outlet
http://www.cocohandbagspurses-outlet.com/ chanel outlet
Nyt kun venäjän pakotteet tulee voimaan niin jopa Meetalpowerin on helppo saada työvoimaa rajattomasti
Kaksi tuttuani meni erääseen metallifirmaan tyrnävälle hiojaksi vuonna 1997. He saivat palkkaa nykyrahassa huimat 2,5 euroa tunti. Toinen heistä nosti kytkintä melko pian, mutta toinen sinnitteli viisi vuotta, eikä palkka siitä noussut.
Niin se tahtoo olla ettei ne olot parane ellei itse niitä paranna. Aina voi kävellä ulos mistä vaan, jos ei homma miellytä, mutta tietenkin ensin pitää miettiä perhettä, lapsia ja sitä onko toista työpaikkaa tiedossa, sillä moniin työpaikkoin on 4-500 hakijaa. Jos alkaa köyden rasvausta miettimään päivittäin, niin sitten kannattaa vaikka tyhjän päälle lähteä, ennemmin kuin siihen ratkaisuun. Samoin jos viinaa alkaa mennä reippaasti niin silloinkin kannattaa miettiä, että sillä yritetään turruttaa ahdistusta. Hyviä työpäiviä silti kaikille koville metallialan duunareille. Nahkurin orsillahan sitä kai tavataan.
Ei edes Metalpoor ole maksanut noin pientä palkkaa.Metalpoor on kyllä lahjakas tällä alalla mutta ei se tuohon kyennyt

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta