PAF-BINGO

En halluis olla katkera..

PAF uudisti Multi Player Bingoaan. Nykyisin
saa ostaa lappuja mielinmäärin jne. Mutta mitä hyödyttää pelata?? Samat ihmiset voittaa kokoajan niin välirivit kuin viimeiset rivit, joista saa eniten rahua.
Vaikka pelaajia olisi 30-50, niin silti voitot menevät 3-5 samalle pelaajalle!! Tämä havainto ei ole yhden kerran kokemus, vaan näin on jatkuvasti.
Itse pelannut vuoden, JackPotista ei tietoakaan, hyvä jos yhden rivin saa kerran kuussa.
Esimerkki, naishenkilö pelannut 2 viikkoa ja jo kahdesti voittanut JackPotin kolmen päivän sisällä!!!
Ja kerran bingon chatti-palstalla huhuiltiin 'talon pelaajia..' Ketä hittoja ne on??!

Varoituksen sananen, ei kannata pelata kun ei mahkuja millään yhdellä lapulla!!

23

2816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Radikaalia toimintaa

      rekisteröidyin uudestaan sinne vaikka olin kerran lopettanut tilin sinne. Muutamien kuukausien päästä lopetin uudestaan. Syy oli selvä, tuli liikaa JACKPOTT voittoja eihän sellaista kestä Erkkikään!!
      Esim. Kuka jaksaa panna 2 kertaa päivässä eri naista keski-ikäisenä. Senhän arvaa kun rahaa on niin siihen se menee. Kyllä piti joku jarru löytää eli tilin lopettaminen ja köyhälle ei tiedetysti naisia löyty.

    • voittavat

      OVAT PAFFIN LUOMIA Ns. TALONPELUREITA. Ei löydy "oikeaa" rekisteröitynyttä ihmistä näiden takaa. Ne menee takaisin Paffille, ovat ainoastaan houkuttimena muille pelureille. Se on todistettavasti ikävä kyllä totta. Se kertoo minkälaista "kusetusta" PAFFIN toiminta on.!!

      • Radikaalia toimintaa

        liiotelko. Minulla on näyttöä. Ohessa kuva Otettu kun olen hakemassa venettäni ensimmäisen jackpott voiton jälkeen. Oli putki päällä enkä muista kaupanteosta mitään, en sitäkään mitä olin ostamassa.
        http://www.bigfoto.com/themes/traffic/ships/old_boat.jpg
        Minulla oli langaton yhteys, enkä enää muista tarkkaan kuka niitä pelejä
        loppujen lopuksi pelasi kun olin päivä tolkulla ympäri päissäni seurapiiri naisten keskellä veneellä itämerellä ja siltikin viime kesän
        kuumimpana päivänä heinäkuussa yhtenä päivänä tuli jackpott voittoja seitsemän PAF Bingosta.
        Parempi on kun ei pitele liian hyviin pelipaikkoihin tilejä, terveydellisitä syistä pitemmän perään. Vaikka pässimäiseltä se tuntuu.


      • sun läpinöihin
        Radikaalia toimintaa kirjoitti:

        liiotelko. Minulla on näyttöä. Ohessa kuva Otettu kun olen hakemassa venettäni ensimmäisen jackpott voiton jälkeen. Oli putki päällä enkä muista kaupanteosta mitään, en sitäkään mitä olin ostamassa.
        http://www.bigfoto.com/themes/traffic/ships/old_boat.jpg
        Minulla oli langaton yhteys, enkä enää muista tarkkaan kuka niitä pelejä
        loppujen lopuksi pelasi kun olin päivä tolkulla ympäri päissäni seurapiiri naisten keskellä veneellä itämerellä ja siltikin viime kesän
        kuumimpana päivänä heinäkuussa yhtenä päivänä tuli jackpott voittoja seitsemän PAF Bingosta.
        Parempi on kun ei pitele liian hyviin pelipaikkoihin tilejä, terveydellisitä syistä pitemmän perään. Vaikka pässimäiseltä se tuntuu.

        Itse olen voittanut bingossa yhden päivän aikana 350 e!Se voitoista!


      • kaiT
        sun läpinöihin kirjoitti:

        Itse olen voittanut bingossa yhden päivän aikana 350 e!Se voitoista!

        ihan " elävätkin " pelaajat saavat voittoja. Tarkoitin vain että siellä on ns. "haamupelaajia" jotka vetävät voittoja talolle takaisin. Muut pelurit innostuvat lisää kun voittoja ropisee. hhehehehe. ei kait se mitään kusetusta ole tai jos onkin niin äärettömän vaikea näyttää toteen. Ei kysymys mistään rikoksesta KUITENKAAN OLE !!


    • UUSI BINGO
      • erikoista.

        Pitääkö mennä Mansaarille asti pelamaan bingoa?


      • Piiru

        Paf kusettaa KYLLÄ! Vuoden sisällä n.2voittoa max200e. Sinne sijoitettua summaa ei edes kehtaa mainita.


    • 2423423423

      Pafin bingossa selvsti on talolle pelaavia ihan vuorotyölistoilla. Samat naamat JOKA päivä napsii KAIKKI voitot. Yksi jaettu minivoitto jaetaan sivullisille joskus vikalla rahalla..

    • retetete

      Uusimmat voittajat
      Sanna20 78.50€
      hieno 12.92€
      Hemppa 9.50€
      hieno 1.58€
      kati85 1.58€
      Alli7 1.58€
      kiroud 1.58€
      roosa 1.59€
      mulliturpa 1.59€
      seikka 787.

      V AKIVOITTAJIA pelistä toiseen.. mahtavaa tuuria..

    • Not????

      Kahdentoista maissa yöllä sieltä lähtee duunipelaajat vege. Aina tipahtaa yhtäkkiä satasia voitot ja sitten voi joku oikea pelaajakin saada miniosuman. Älkää pelatko näitä rigged gameja. Pelkkää bluffia. Ja kukaan teistä tuskin voittaa koskaan jackpottia, menevät isolle rahalle tai talolle takaisin..

    • voivoiteitä

      Ei hitto teidän foliohattujen kanssa.. Samaa huutelua veikkauksen bingosta että yhtiön omat pelaajat vie. Miten te oikeasti kuvittelette, että kun ette voita onnenpeleistä joissa voiton todennäköisyys on varsin pieni, että sen on oltava huijausta kun juuri SINÄ et voita. Ideana esim. "koska en saa elantoani RAY:n automaateista niin niiden on oltava huijauista." Voittamisen pitäisi olla helppoa, muuten se on huijausta!

      • totuus esiin

        ""Miten te oikeasti kuvittelette, että kun ette voita onnenpeleistä joissa voiton todennäköisyys on varsin pieni,""

        hahahahahahaaa vai että voiton todennäköisyys on varsin pieni ? hahahahaaa Ei kai se voi olla teoriasi mukaan kovinkaan pieni, jos toistuvasti samoille hepuille osuu voitot.....hahahahahahaha

        Kyseessä aivan selvästi manipuloitu pelitouhu ja sinä foliohattu ilmeisesti yksi sen pyörittäjistä...HÄPEÄISIT!!!


    • ewfdsweds

      kritsioijat poistetaan peliareenalta. MOT. ei saa aiheuttaa epäilyä kyseisen firnan pelisysteemeille . Rehellistä on squeek squeek. Ja samalla näet, että aina mene e ohi. Samat nassut vetää maailman tappiin asti aina voitot, vaikka olisit ekana hollilla nappaamssa monta kiekkaa ennen vakkarin pitkää kynttä. Täysin ohjelmoidut, kelle voitot laitetaan.

      Näpsyä.

      Pikkupingonvakiduunaripelaajat on: sanna20, luppakorva, astra, mimmi59, vaari, taisto, tena, jaana 66, eilakaisla, viidakko, marjatta1, vadelma, kisuli, kitten, marcus. mimmi, mint, annukka, annus, jne jne

      nämä vuorottelevat jackpotteja moneen kertaan ja kellään newbiella eli oikealla rahalla pelaavalla ei mitään mahdollisuuksia jckpotteihin saati sitten tavisriviin.

      täysin rigged mesta. ja raukkamainen peliyhtiö sulkee chatit, kun osuu liian lähelle heidän 'pelistrategiat'. joo. onneks on muita.

    • Ihan sattumalta vaan

      Minulla on kolme tietokonetta saman reitin kautta netissä mut miten vain paffil pelit yhteys katkeaa jopa putkeen voitoissa. Onkohan siellä henkilökunnalla omaa valvontaa ollenkaan vai onko kaikki tasa-asemassa XD

    • rwerwrew

      Suurin osa paffin peleissä on paffin omaa henkilökuntaa. Näkeehän sen jo shiftien alkamisajat ja vuoronvaihdot. Huonosti naamioitua hlökuntapelaamista. Ja ihan putkeen. Ei ihme, että ''väkimäärä'' on maks 29-50 pelaajaa. Ja silti näillä noin 10 jatkuva etulyöntiasema. Naurettava mesta.

      Jos kotiutat et saa mitään viikkoihin.

    • osaonosaei

      Epäilys on joskus herännyt kun nämä paljon voittavat eivät ikinä sano chatissä sanaakaan. Silloin tulee mieleen että ei ole oikea pelaaja, vaan tietokone tms. Sitten ihmetyttää että joku vie ison voiton ihme nimimerkillä ja sen jälkeen sitä ei juuri näy pelailemassa. Sitten ilmestyy jotain kummia nimimerkkejä välillä ja niitäkään ei sitten näy enää koommin.
      On siellä yksi suurvoittaja jonka tiedän olevan oikea pelaaja. Tykitti ainakin vuosi sitten varmaan 20 000- 30 000e kuukauden aikana ja saikin sitten ainakin yhden jp:n kun oli pelannut 20 päivää ja usein rivivoittoja. Silti kertoi olevansa rutkasti tappiolla. Joten monet näistä 'oikeista' pelaajista pelaavat isoilla summilla ja pyörittävät rivivoittoja päivän mittaan peleihinsä ja lopulta eivät juuri voitolle jää. Eli on siellä oikeita suurpelaajia mutta vahvasti epäilen että myös 'aavepelaajia' ainakin silloin tällöin!

    • 2344324

      Sinne syötetään ajoittain uusia nimimerkkejä, mutta ovat aavepelaajia. Että ei olisi liian läpinäkyvää, aina samoille syöttö. Kun olen kotiuttanut jonkun summan, ei mikään yhdistelmä tuota tulosta. Saatan roikkua kärjessä tuntitolkulla, mutta lopulta vakinikki vie kaikki voitot. Hyvi n järjestlmällistä kusetusta. Lopetin phvin. Älyllisesti liian epärehellistä, että voisi moiseen farssiin ottaa osaa.


      Jackpotnikit ovat etukäteen valittua omantalonkamaa, i bet.
      Onnea eilakaisla, minni69, jaanat, viidakot sunmuut mintit ees taas.. huh huh

    • ellinooramattipekka

      jokainen kritisoiva ääni muuten bannataan chatista, tiedoksi vaan ;D

    • 678876

      Kuin myös veikkauksen e-bingosta ja duunipelaajat sielläkin vie voitot,useampia päivittäin

    • werwrwerwe

      Näin on. Veikalla näyttää olevan aina 100 nikkiä chatin ulkopuolella (joko tahallisesti tahtomattaan) aika iso luku kuitenkin. Vrt etusivu ja sisäsivu. Ei paljon kritisoida VEIKAN EIKÄ PAFFIN BINGOJA :: MIKSI EI? :D BANNN BANNNN

    • Mamamia-

      Nykyään joka toisen bingon voittavia ''pelaajia'' eli talon omaa väkeä mitä todennäköisemmin on: Nippernaadi, Tatari, Ernie, NeitiAika, alfanaaras, BEDROOM jn jne.
      Poikkea katsomaan.
      Järjetön vattuilu maksajille, koska huomaavat menon.

      Vetävät kaikilla lapuilla joka kierros, ja sattumat osuu vain heihin. ja vain heihin.
      Maksajan roolissa on noin 40 muuta pelaajaa. Täysin järjestettyjä pelejä.
      Yhdyn aloittajan kommentiin, että selvästi nähtävissä vuorotyölistat. Tulevat noin tunnin välein, että ei niin obvious. Pafin bingosta voisi tehdä kantelun, sillä millään satunnaisuudella on vaikea kestotuuria selittää päivistä ja tunnista toisiin.

    • Fkfkfkd

      Sama touhu jatkuu

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      252
      2374
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1794
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1505
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1493
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      907
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      712
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      710
    Aihe