Suomen Pocket

Nimetön

Minkälainen firma tää on? Onko kellään kokemusta? Mitä ovat heidän tuotteet? Olis työpaikka vapaana mutta niin tuntematon firma...

28

13383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinen A

      Olen ollut pocketin asiakkaana usean vuoden ja olen aina saanut sen mitä olen tilannut. Omasta kokemuksestani voin sanoa että tilaan jatkossakin.

      • et varmastikaan

        ole yrityksen työntekijä...


    • mitä te kirjottelette :)

      Sama meno se on kaikissa myynnin tehtävissä, ja yritysten tulisikin miettiä kenelle työntekijälleen antaa osto-oikeudet..
      Myyntiedustajan paikkoja on aina avoinna ja niistä saat korvaamatonta kokemusta tulevaa myyntiuraasi ajatellen. Yksikään myyjä ei menesty ilman puhelin- ja myyntiedustaja kokemusta. Joten CV:ssä merkintä tämän tyylisistä töistä on aina mielettömän iso plussa. Lainatakseni Suomen johtavan myyntialan työntekijöitä rekrytoivan firman toimitusjohtajaa, että jollei näistä töistä merkintää ole, niin turha on edes hakea hienommille paikoille. Myyntialalla kokemuksella edetään, ei hienoilla titteleillä vaikka esim. ammattikorkea onkin perustanut uuden myyntityön koulutuslinjan.
      Suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä ja kuuntelemaan heidän ehtonsa. Työntekijänä et tule "kusetetuksi", niin kuin täällä sanotaan, jos vain olet sisäistänyt KAIKISSA OIKEISSA myyntitöissä olevan palkkarakenteen: mitään et saa, ellet palkkaasi ansaitse. Suosittelen tutustumaan SMKJ:n teettämään palkkatutkimukseen jäsentensä palkkauksesta.
      Onnea urallesi ja oikeaa asennetta myyntityössä: kaikki on sinusta kiinni!

      • ter-ve!ja oi oi

        kirjoitit noin ja mitä nyt luin noita muita viestejä:

        "Sama meno se on kaikissa myynnin tehtävissä, ja yritysten tulisikin miettiä kenelle työntekijälleen antaa osto-oikeudet.. "

        sam meno kaikissa firmoissa ajatuksella tuuditteluun :VASTAUS SIIHEN on että :EI TODELLAKAAN OLE!


    • 00957

      sekä "pikkupomo" hiostaa selän takana jatkuvasti kyselemässä ja tuputtamassa neuvojaan.Luultavasti itse provikkapalkalla.

      • nyt oikeesti

        Ööö...uusia myyjiä pitää kouluttaa ja opastaa? Ja miten liittyy mihinkään onko esimies provikkapalkalla vai ei?


    • hinta ja laatu?!?

      "Kyllä...olet ihan oikeassa. Kusettavat myös asiakkaita hinnoilla..Purellia kuulemma myyvät helvetinkovilla hinnoilla esim 54.90-89.90. Kun muualta saa samaa tuotetta 19.90. Eikö ole jännää.....:) "

      Niinpä, itsekin tilasin toiselta toimijalta, (taisi olla karax nimeltään), purellin aineita kun sain huomattavasti halvemmalta. Ainoa ongelma oli se, että tavaraa tuli noin kymmenkertainen määrä tilatessa sovittuun nähden. Toinen ongelma oli se, että aineista oli mennyt päiväykset umpeen lähes kaksi vuotta ennen kaupan solmimista.
      Tästä luonnollisesti otin firmaan yhteyttä (mikä oli kovan työn ja tuskan takana, kun kukaan ei vastannut puhelimeen) ja yritin reklamoida. Vaihtoehdoksi tarjosivat useamman tonnin laskusta, että laitetaan puoliksi, kun on tälläinen "väärinkäsitys" päässyt tapahtumaan. Oikeudenkäynnillä uhkaamalla lopulta pääsin laskusta ja firmasta eroon.

      Että siihen yleensä on jokin syy, jos hinta on huomattavasti halvempi.

    • nimi merkitön

      Vitsi, huomasin että täältä palstalta on muutamat hyvät kommentit hävinnyt totuudesta, eli joku pomo käy niitä tästä painelemassa: ilmoita asiaton viesti... Nyt tehdään sitten samoin, kyllä ne pomojen viestit tästä läpi haistaa!!! Nyt oikeesti 

      • tiglous

        Onpa se väärin että yrityksetkin pitää puolensa eikä hyväksy ihan mitä vain. Fiksut ihmiset hoitaa asiat työpaikan sisällä tai jos se ei auta niin viranomaisten kautta. Lapsellisinta on keskustelupalstoilla asioiden levittely. On työnantajan onni että sellaisista luusereista jotka ei tiedä miten työelämässä toimitaan päästään eroon.

        Katkerimipia ovat tunnetusti ne jotka saa provikkapalkkaisesta työstä kenkää vaikka maksetaan vain tuloksena. Kertoo työntekijästä jotain jos hinta-laatusuhde on niin huono ettei pidetä vaikka ilmaiseksi saisi. Siinäpä voi nämä isänmaan toivot miettiä omaa asennettaankin vähän


    • 13+11

      Käsittääkseni Hygienialinkki.com yrityksellä on myös tekemistä tämän yrityksen kanssa! Melkoinen soppa...

      • hetatah

        hohhoijaa, vai että yritys jolla on tekemistä jonkun toisen yrityksen kanssa.......varsinainen soppahan se, vai olisiko jopa täysin jokapäiväistä. jotain tasoa toivoisi jopa tämän palstan kommentteihin


    • suoliiii24

      Voi että. Tarjoavat palvelua jota muilla ei ole ja vielä kannattavaan (eli kalliiseen) hintaan. Pitäisköhän edustajan vaihtaa alaa jos on noin kommarihenkinen. Ei tosiaan ole pakko ostaa sitovaa huolenpitosopimusta mutta ei tuossa nyt minulla liikemiehenä mitään väärinkäytöstä tule mieleen. Perustelisitko hieman vai mustamaalaatko tahallasi? Ei tuotakaan sopimusta varmaan pakoteta tekemään.

    • tomoh

      Kyllä on huijareita täynnä oleva yritys!

    • yllätys

      Jännää...koitin yhtiöön soitella eikä vastattu...yllätys.

      • Varokaa sphi

        Miten tää keskustelu karaxiin on vaihtunut? Rasila myy siellä ja pocket on eri yritys nykyään sp hygiene innovations Oy ja hygienialinkki ja mitä muuta.. Huijaavat ihmisiä ja lähettelevät sakkoja....


    • betemyrkky

      Varokaa beteswipe tuotetta!!!!!!!!!
      PHMB

      - Hengitettynä tappavaa.

      - Vahingoittaa hengityselimiä.

      - Vaurioittaa silmiä.

      - Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

    • ALERT ALERT !!!

      Varokaa kaikki kaikkia ! Kaikilla on joku tauti ja tarttuu kaikkiin. Keltään ei kannata ostaa, koska kaikki myyntityö periaatteessa on välistävetämistä ja KOVVOO HOMMOO. Eli karttakaa kaikki kaikkia ja älkää missään nimessä allekirjoittako mitään sopimusta, kun niissä kaikissa on kaikkea kamalaa ja hui hui juttua ! BE WAKE !!!

      Ps. Kaikkihan joskus on joutunut oikeuteen jostain myyntisopimuksista (EIKÖ?) eli varokaa !!!!

      • ex asiakas

        Sp Hygien innovation...!! Melkoinen koijari yhtiö. Huijaavat asiakkailta rahat vain ja toimittavat vanhoja Purell ja Gojo tuotteita. Kun yritetään soittaa, niin vastausta ei osata antaa..


      • hoitokoti vantaa
        ex asiakas kirjoitti:

        Sp Hygien innovation...!! Melkoinen koijari yhtiö. Huijaavat asiakkailta rahat vain ja toimittavat vanhoja Purell ja Gojo tuotteita. Kun yritetään soittaa, niin vastausta ei osata antaa..

        Meille tuli tänään tilaus vaikka ei oltu tilattu. Ja lasku toimitusta ennen. Tilaamme jatkossa toiselta toimittajalta kyseiset purell tuotteet.


    • Ihmettelevä

      Kyseisen firman edustaja kävi uhkailemassa oikeustoimilla, mikäli emme osta heiltä. Nauratti koko toiminta. Todella ammattimaista. Muut ei kuulemma saa myydä heidän edustamia tuotteita.

      • esa. vantaa

        Kyllä.....joo niin kävi meilläki. Sanoi et purell tuotteita ei saa ostaa muualta kuin heiltä. Olemmeko tosiaan naimisissa tämän yrityksen kanssa? Ja kun olimme aikaisemmin tilanneet purellit toiselta toimittajalta, niin lähettivät 6000e laskun meille....teimme tästä poliisi tutkinnan ja kyseinen yhtiö vastaa tästä syytteisiin.


    • k.p3
    • Sphi

      Joo sama yritys tämä kun SPHI eli Sp hygiene innovations ja samaa yritystä myös tämä Karax ky.

    • Spprosystems

      Tää on sama yritys kun Sp hygiene innovations Oy . No eiköhän siellä kohta ole vanha kaava - nimen vaihto ja uusi yritys jolle kohta annetaan vanha tuttu nimi :) "menestyvä yritys"

    • sphi

      Hygienialinkki.com on myös samaa yritystä ja löytyvät googlesta hakusanalla purell huijaus!

    • eilöydy

      mikä yritys tämä on?

    Ketjusta on poistettu 61 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      39
      773
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe