Playa de las Americas, Teneriffa

Kanaria---

Olemme suunnitelleet lähtöä Playa de las Americasiin, Teneriffalle hiihtolomaksi. Huoneistohotelli Ocean Palace http://www.aurinkomatkat.fi/rantalomat/accommodation.asp?ac=2574 on eniten mielessä. Nyt kiinnostaisi tietää että mahtaakohan kyseisesä hotellissa olla merinäköala ja onko 500 m päässä oleva ranta hyvä?

9

8885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En suosittele..

      Jos tykkäät mennä varsinaiseen turistirysään, Americas on se juttu. Mutta oikeasti, siellä ei ole mitään alkuperäistä. Rannat ovat ok, mutta voivat olla pienille lapsille merivirtausten vuoksi jopa vaarallisia. Kaikki on lähes Suomen hinnoissa, johtuen siitä, että paikka on tehty vain turismia varten.

      Hyvä vaihtoehto on saaren pohjoisosassa oleva Puerto de la Cruz, jossa on pari pientä uimarantaa, lisäksi upea merivesiallasalue, joka on hiljakkoin uusittu. Kanarian parhaat ravintolat ja edullinen hintataso. Paikallisia asukkaita tässä vanhassa satamakaupungissa on liki 40.000. Minua ei Americasiin saisi edes maksusta, mutta Puertoon palaan aina mielelläni; seuraavan kerran uutta vuotta viettämään.

      • Kanaria---

        Okei, okei. Ei meitä sun mielipiteet paikasta kiinnosta pätkääkään, olisit vain vastanuut kysymykseeni jos tietoa on äläkä rupea mielipiteitäs jakamaan!


      • Revi siitä
        Kanaria--- kirjoitti:

        Okei, okei. Ei meitä sun mielipiteet paikasta kiinnosta pätkääkään, olisit vain vastanuut kysymykseeni jos tietoa on äläkä rupea mielipiteitäs jakamaan!

        No jopas sitä nyt ollaan ärhäköitä. Mun puolestani saat painua kakaroinesi vaikka hevon kuuseen, ei voisi vähempää kiinnostaa. Sun tasoinen tyyppi varmaan valitseekin tasoisensa paikan = turistirysä Americas.


      • akkeli
        Revi siitä kirjoitti:

        No jopas sitä nyt ollaan ärhäköitä. Mun puolestani saat painua kakaroinesi vaikka hevon kuuseen, ei voisi vähempää kiinnostaa. Sun tasoinen tyyppi varmaan valitseekin tasoisensa paikan = turistirysä Americas.

        Nimimerkki Revi siitä, sehän on hyvä että noi perheelliset menee kersoineen turistirysiin, niin jää muille ihmisille oikeat lomapaikat =) Ei sit siellä tarvii katella lasten riehumista, kun ne on Kanarialla.


    • A30

      Se on oikein mukava paikka!! Ja on siellä alkuperäistäkin asutusta..itseasiassa siellä on kaikkea mitä tarvitsee ja ystävällisiä ihmisiä. Itse olen käynyt siellä kahdesti ja tammikuussa lähdemme koko perhe uudelleen. Hauskaa lomaa teille

      • osa 3

        Paikallista asutusta on lähinnä Americasin kylkeen kasvaneen Los Cristianoksen alueella.
        Americasissa lähes ainoat vakituiset asukkaat ovat talvea viettäviä turisteja sekä hotellien ja ravintoloiden keikkatyöläisiä. Makuasioista ei voi kiistellä, enkä sitä edes halua. Mukavaa lomaa, kiva jos viihdytte Americasissa. Lapsille vesipuisto on varmasti mieluisa.

        Luultavasti siellä tulee itsekin pistäydyttyä, vaikka matka suuntautuukin eri puolelle saarta.


      • Kanaria---

        Kiitos monipuolisita vastauksista!


    • Oceanissa käynyt

      Kivan hotellin olette valinneet. Hotelli on siisti. Tallelokero maksaa viikoksi 20e 5e pantti. Merelle on jonkun verran matkaa, joten sitä ei näy (ainakaan meidän hotellihuoneista). Meillä oli aurinkomatkojen kautta tilattu huone. Huoneistossa on jonkin verran aterimia ja perusastiasto. Pesuaine pitää käydä itse ostamassa ja omat astiat pestävä. Isolla parvekkeella oli pari tuolia ja pöytä ja näkymä altaalle. Kevyt siivous on lähes joka päivä. Henkilökunta oli ystävällistä. Hotellissa on aika paljon englantilaisia ja niillä ohjelmaa. Monilla hotellivierailla on all inclusive tilattuna. Se olikin yllättävän halpa, vain 18e/pv. Vaikka emme muuten hotellilla paljon olleetkaan, oli mukava joskus ensin syödä buffet-aamiainen ja viettää aamupäivä altaalla, jossa myös oli pientä purtavaa sekä juomaa tarjolla. Ranta on ihan hyvä, tosin meidän lomalla vesi oli niin kylmää, ettemme sinne menneet. Altaalla kävimme muutaman kerran uimassa. Fanabe on alueena melko rauhallinen (lue tylsähkö), joten iltaelämää kannattaa etsiä Americaksen muista osista, jonne pääsee taksilla, kävellen on liian pitkä matka.

      • soner_a

        tuo Ocean Palace. Tilavat huoneet ja kaikki parvekkeet tosiaan altaalle päin. meillä oli huoneesta merinäköala kun kolmannessa kerroksessa oltiin. Riippuu varmaan kerroksesta missä on, että näkyykö meri vai ei, sillä kaikki huoneet on kyllä merelle päin.
        Hotellista saa ostettua all inclusive-paketin esim. yhdeksi päiväksi hintaan 18e/pv. Sillä saa käydä syömässä aamupalan, lounaan ja illallisen sekä juomia ja jäätelöä(allasbaarista) saa hakea mielen mukaan. Itse otimme sen vain viimeiseksi päiväksi, kun muuten kierreltiin syömässä muualla kuin hotellin läheisyydessä.
        Allasalue on oikein mukava, paljon aurinkotuoleja, jotka on ilmaisia. Allasalueen laatat ovat muuten todella liukkaita!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe