AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Voyager AWD takaiskarit.....?

Voyager AWD takaiskarit.....?

16 Vastausta 1 987 Lukukertaa
Onkohan kukaan laittanut alkup. iskareiden tilalle mitään muuta. Alkuperäinen on kuormanmukaan säätyvä ja v...tun kallis reilu 500€/kpl. Tarvikeiskarina ei löydy mistään. Vai onko suurta haittaa jos laittaa tavalliset iskarit.

juu-u

<uskon että ovat kalliit,,alkuperäiset iskarit ovat todella jykevät.

ootko

www.uscenter.fi jospa sieltä löytyisi ilmaiskarit siedettävään hintaan. Ainakin tavallisia takaiskareita löytyy alle 70 euroo kpl.

Juu kyselly olen...

vaikka mistä amerikanautohuolloista, maahantuojalta jne. Ei vaan ole olemassa mitään tarvikemallia mitä tohon tarjottas.

Katso

Sachsin katalogin mukaan tavalliset sopii.
Katalogi-> http://www.varaosamarkkinointi.fi/sachs.pdf
Hinnasto-> http://www.varaosamarkkinointi.fi/Sachs-iskarit.xls

Nivomat

Epäilen vahvasti muun kuin Nivomat iskunvaimentimen sopivuutta. Ja jos sopii, niin voi heikentää turvallisuutta.

Laaja haku toiminnolla löytyy tähänkin kommentteja, mutta valitettavasti ei vielä turvallista ja edullista ratkaisua.
http://tinyurl.com/yr36gj
http://tinyurl.com/2csakx

USA:sta eivät suostuneet lähettämään noin 500$ hintaista Nivomat paria koska on Chryslerilla oli rajoitus mikä estää niiden myymisen suoraan kuluttajille USA:n ulkopuolelle :-(

Laitoitko Nivomatit alle ja mistä hommasit.

.....

Hankkimatta

Toisesta Nivomatista tiputteli pienen läiskän öljyä. Iskunvaimennus tuntuu kuitenkin edelleen toimivan myös katsastusaseman testerin mukaan. Lastaan painavimmat matkatavarat ehjän Nivomatin puolelle. En ole huomannut että perä pyrkisi kallistumaan vaikka toisen puolen tasonsäätö ei täysillä toimisikaan. Niinpä uudet Nivomatit on edelleen hankkimatta.

Todennäköisesti vaihdan ne alkukesästä. Jos edullinen ostopaikka ilmaantuu, niin laitan viestiä tänne. Jos ei muuta ratkaisua löydy, niin pitää ostaa iskaripari tonnilla lähikaupasta. Ei se tila-autoilun kokonaiskuluissa niin iso investointi kuitenkaan ole.

Iskarit

Juu tuollaiset olisi itselläkin hakusessa. Omassa GV-99 tuli osa mehuista pihalle pakkasella. Tuo hinta vaan tuntuu rumalta. Mutta jos joku löytää liikkeen josta sais edes hivenen halvemmalla olisin valmis ottamaan yhden parin.
Onko kukaan kysynyt Virosta hintoja?

Iskarit Virosta

Kysyin Virosta noin vuosi sitten. Yrityksen nimi taisi olla silberauto tai jotain sinnepäin. Hinta oli samaan luokkaa kuin Suomessa. Vaikuttaa siltä, että Nivomatien hinnat ovat keinotekoisen korkeat kaikkialla Euroopassa.

USAn verkkokaupoissa näyttää olevan nyt Nivomateja tarjolla melko hyvin, toisin kuin pari vuotta sitten. Alkuperäisissä Nivomateissa on Chrysler koodi (0)4743415AC, Pitäisi saada varmistettua onko koodilla L4000-156380 nettikaupoista löytyvät iskarit sopivia. Pitää lähettää kyselyjä lähiaikoina.

iskarit

jos saat jotain selville niin pistätkö sähköpostia niin vois katsella kimppatilausta.

alkuperäisosa jenkeistä

noin $320 taalaa/kpl eli karkeasti saman verran euroina tullattuna, eli aika hinnakas osa on sielläkin.

Kyllä

Onpa hintaa jenkeissäkin,mutta paksuuttakin on miehen käsivarren verran.Mitkään mehupillit ei siis oo kyseessä...Tarvikeosakuvastoihin täytyy suhtautua varauksella.

siis

Kyllä voit laittaa tavalliset , tarvitset iskareiden lisäksi uudet pultit koska nivomattien kiinnitys pultit ovat "varreltaan" isommat kuin tavallisten iskareiden pultit .
Mutta huomattavasti tulet pettymään autosi takajousituksen kantavuuteen ja käyttäytymiseen kun olet vaihtanut tavalliset iskarit . Nivomat todellakin tuo jousitukselle kantavuutta lisää ja ovat mielestäni todellakin tarpeelliset Grandissa ainakin

minä

aion keväällä panna motonetin 44 euron iskarit taakse, tosin -97:ssa 2WD:ssä ei taida ne alkuperäisetkään olla kummoiset. Viittäsataa euroa yhdestä iskarista en todellakaan missään tapauksessa maksaisi.

Kalliita ovat

Kuten muutkin jo mainitsivat, nivomatit tulisi AWD-vojaan olla ja ne ovat kalliit myös valtameren länsipuolelta tilattuna. Toi nivomat on aika nerokas systeemi itseasiassa; täysin iskarin sisään pakattu korkeuden tasaus joka ottaa käyttövoimansa jousituksen liikkeestä. Ajossa tämän huomaa siitä että perä ikäänkuin "pumppaa" itsensä parin ekan töyssyn aikana jäykemmäksi ja oikeaan korkeuteen. Kannattaa laittaa aidot ja alkuperäiset Sachsin Nivomatit alle vaikka ne maksaakin hieman, pitäisi olla laadukas ja pitkäikäinen osa jota ei tarvitse muutamaan vuoteen olla vaihtamassa.

Eikä tuo 500e/pari ole oikeastaan vielä pahakaan, aktiivisesti säätyvät iskarit esim. meikän Sevilleen kustantaa lähes 1500e/kpl. Pitää vaan toivoa ettei tarvitse vaihdella ;)

Vai olisko sittenkin jousten väsyminen kyseessä?

Ongelmana on tuo pohjaanlyöminen / kolahtaminen montussa. Nyt huomasin että myös oikeanpuolen pohjaanlyöntikumi oli poissa.
 /   /  /  /  / Voyager AWD takaiskarit.....?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta