JÄRVENPÄÄN TARJOUSTALO

just joo

Onko muilla ratsattu taskuja järvenpään tarjoustalossa.Minut on ratsattu kaks kertaa peräkkäin.Eikö siellä tavallinen ihminen saa enää liikkua rauhassa.Itse asiassa toi vartia seuraa minun perässä ympäritavarataloa.Ja kun menee kassojen kautta ulos se vartia menee minun ohi kassojenpäähän ja pysäyttää minut ja käskee tyhjentämään taskut mihin voin valittaa tosta asiasta.Ei muuten mutta hyvää mainosta uudelle tavaratalolle

39

16352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ........................x..

      tarjoustalon vartija on ärsyttävä. Minulta ei pyydetty tyhjentämään taskuja mutta tuntui todella epämielyttävältä kun se seuraa pari askelta selän takana ja kyttää... Ymmärrän että se tekee vaan töitä mutta jonkunlainen raja pitäisi olla. Olen kysynyt häneltä suoraan mitä se kyttää mua niin sitten se lähti seuraa muuta asiakasta... Lapsellista touhua. Ymmärtää vielä kun joku työntää tavaraa taskuihin, mutta kun mä pidin vielä lapseni kädestä kiinni ja toisessa kädessä oli ostoskori niin mitä hittoa se kyttäs..

      • äiti ja vauva

        tarjoustalossa liikun.Vauva nukkuu vaunuissa ostosreissun aikana.Olen kokenut saman seuraamisen, mutta taskuja ei sentään ole vielä tutkittu.

        Tulee todella epämiellyttävä ja rikollinen olo.

        Hyvällä omalla tunnolla teen ostokseni ja näytän taskunikin jos vartija haluaa sen tehdä.Ja vaunuunkin voi kurkata ettei siellä vaan olisi vauvan lisäksi muuta...

        Hyviä työpäiviä vartijalle!


      • äiti ja vauva kirjoitti:

        tarjoustalossa liikun.Vauva nukkuu vaunuissa ostosreissun aikana.Olen kokenut saman seuraamisen, mutta taskuja ei sentään ole vielä tutkittu.

        Tulee todella epämiellyttävä ja rikollinen olo.

        Hyvällä omalla tunnolla teen ostokseni ja näytän taskunikin jos vartija haluaa sen tehdä.Ja vaunuunkin voi kurkata ettei siellä vaan olisi vauvan lisäksi muuta...

        Hyviä työpäiviä vartijalle!

        enpä ole nähny koko vartijaa.. ehkä johtuu, että en rahaa lapsia mukanani. Olis kyllä kiva nähdä joskus :P


    • Minäkö varas?

      kun Jäkessä oli vanha Tarjoustalo Saiturin tilalla sekä K-kaupan tilalla kävi mulle joka kerta kun siellä kävin niin että vartija oli kanssani ostoksilla. (olen kaiketi ulkolaisen oloinen) Tuskin siellä nykyisin on sen ajan vartijoita. Onneksi olen käynyt vain kerran avajaisten aikaan tässä uudessa. Sitten kun näin taas käy jätän käymättä koko putiikissa.

    • vierailija

      kannattais ehkä miettiä miten siellä liikkuu..jos katselet ympärilles ja otat jotai stressiä siitä et se vartija seuraa niin ihan varmasti sen huomio kiinnittyy suhun!tyhmäki sen tajuaa!

      • Pölöpölöpölpölö

        Oookkei.... siis kun minä menen kauppaan minun rahojeni kanssa rikastuttamaan Kakkosta, minun on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei naamallani vain ole "vääränlainen" ilme :D


    • mina99

      ...tyhjentää taskuja vartijan tai myyjän niin pyytäessä. Ainoastaan poliisilla on oikeus vaatia sitä. Sanos vartijalle seuraavan kerran, että "en tyhjennä taskuja ja aukaise kassia kuin poliisin pyynnöstä". Ja älä taivu vaikka painostais - usein vartijat tarkoituksella ylittävät valtuutensa, kusettavat meitä. Mä kerran sanoin, että "soita poliisi, jos epäilet jostain"...meni siinä vartijalla pasmat vähä sekaisin...:-)

      • myös siellä asioiva

        mulkvisti ...


      • m76
        myös siellä asioiva kirjoitti:

        mulkvisti ...

        Olen työskennelyt kaupanalalla jo kohat 13 vuotta, ja huomannut kuinka röyhkeästi myymälävarkaat käyttävät hyödyksi varastaessaan esim, pientä vauvaa. Valitettavaa on se, että rehelliset ihmiset saavat tästä kärsiä. Juurikin näin kuin on tässä keskustelussa käynyt. olen itsekkin pysäyttänyt epailyttävän asikkaan ja pyytänyt näyttämään ettei taskuissa mitään ylimääräistä ole. Onneksi asiakkaalla ei mitään löytynyt ja pyysin tietysti anteekksi. Ei se asiakas siitä ollut pahoillaan. hyvä mieli jäi.

        Totta on myös se että vartijalla ei ole oikeutta tutkia taskuja ilman asiakkaan lupaa. Mutta jos vartiaj sitä pyytää, eikä siihen suostu, eikös se jo vähän ala epäilyttämään..... Jos kerran ei mitään ole varastanut.


    • henkilökuntaa

      Kaupan kuuluu itse huolehtia tavarajärjestelyillä, ettei varkauksia tule. Miks kaikki tuotteen on vapaasti saatavilla? Ennen oli tiskit ja vain myyjä saattoi koskea tuotteisiin.
      Tää kaikki tän kvarttaalitalouden seurausra; "viivan alle pitää jäädä".
      Katsokoon kauppa peiliin.

      • on...

        kommentti...

        Sun mielestä olis vissiin tosiaan parempi jonottaa jokaikistä tavaraa kaupassa? Samalla kaikki palvelu hidastuis ja hinnat nousis pilviin, kun pitää pitää niin paljon henkilökuntaa.

        kokeileppa pistää omakauppa pystyyn.....


    • näytin kieltä

      Kameroista näkee suoraan sovituskoppiin. Ne mustat kamerat katossa, Peilin kautta näkevät vaikka alkkarit.!

      • ettei näe

        Voin kyllä kertoa, etteivät ne näe. Kyllä ne kamerat on suunnattu ihan muiden kuin myyjien toimesta.


    • sä,,

      oot niin roiston näkönen!!

      • just joo

        No miksköhän mummoi ei ratsata.Ko olen joskus nähny vanhan mummon joka tunki tavaraa taskuu.No okei toi vartia on ekaks siin portilla ja siit se sit lahtee seuraa mua ja viimeks oli ku olin frendin kans siel.Ostin tv antennin.


    • kulunnu

      tästä viestistä, mut syyhyttää alottaa keskus telu aiheesta Tarjoustalo, mitä mieltä koko komeudesta?

      • narahti

        niin tai mitä mieltä niistä kassoista..itellä aika mielenkiintosia kokemuksia..


      • juppissta
        narahti kirjoitti:

        niin tai mitä mieltä niistä kassoista..itellä aika mielenkiintosia kokemuksia..

        mikäs vika niissä kassoissa on? Minun mielestäni ne ovat erittäin mukavia. Käyn kyllä itse aina yhdella tietyllä kassalla :)


    • toinen Järvenpääläinen

      joka sopii jonkun toisen veemäisen vartijan perään.
      Jotenkin tuntuu siltä että kyseisen vartijan pomo ei taida oikein tykätä tuollaisista vartijoista jotka työntävät pamppunsa vääriin paikkoihin.

      • Jack22

        Järvenpään tarjoustalossa on parhaimman näköiset kassaneidit ;)


      • tarkkasilmäinen
        Jack22 kirjoitti:

        Järvenpään tarjoustalossa on parhaimman näköiset kassaneidit ;)

        Makunsa kullakin..mutta varmasti on hyötyä jos on puolisokea. Jotkut myyjät tosi epäkohteiliaita kyllä ko. liikkeessä, palvelusta-käsitteenä ei ole tietoakaan.


      • ex-asiakas
        tarkkasilmäinen kirjoitti:

        Makunsa kullakin..mutta varmasti on hyötyä jos on puolisokea. Jotkut myyjät tosi epäkohteiliaita kyllä ko. liikkeessä, palvelusta-käsitteenä ei ole tietoakaan.

        Ostoksilla lauantaina perheen kanssa paikallisessa Tarjoustalossa. Kysyin infossa neuvoa, tummahiuksinen elämäänsa kyllästyneen näkoinen naisihminen tuijotteli minua vihamielisesti ja
        ei tiennyt kysymästäni tuotteesta mitään.(nenäänkin oli tullut knööli kun hän puhdisti se antaumuksella). Kassoilla riitti tarinaa tulevasta ravintola illasta, jonot kasvoivat ja asiakkat eivät
        vaikuttaneet kovin innostuneilta. Kassa jolla asioin ei osannut sanoa päivää, eikä kiitos.
        Mutta mitä suotta taitavat olla, niin pieni palkkaisia että hymykin on jo hyytynyt.
        Kilpailu on kovaa TSEMPATKAA Järvenpään tt jos meinaatte pysyä pinnalla!!!


    • ex-kanta-asiakas

      Mullakin vartija kerran käski tyhjentämään repun. Olin ostoksilla ja sitten kun olin maksanut ostokseni, niin se vartija miltei juoksi sieltä myymälästä että näytäppä sun reppus! Muilla kerroilla ne vartijat on tyytynyt vain kyttäämään jokaista liikettä. Enpä enää tähän halpahalliin mene.

      • mie vuan

        kun seuraavan kerran väijykone lähtee perään niin juoksuttakkaa sitä pitkin kauppaa,eksyttäkkää välillä jäliltä ja kulukekaa aikanne seriffin takana ja eiku taas karkuun,luulis että alakaa vituttamaan seuraaminen.


      • Huh,Huh

        Sivusta seuranneena myyjätkin porhaltavat asiakkaiden perässä. On muistettava, etteivät kaikki ole varkaita. Kassojen palvelu syvältä!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • vaihdankauppaa

      Edes pyytää anteeksi väärää "hälyytystään". Mies ja poika oli kaupassa ja vartija otti pojan tarkistettavaksi takahuoneeseen. Mies jätettiin tylysti infon viereen seisoskelemaan. Vaan eipä kuulunu anteeksipyyntöä.

      • vaihdan kauppaa

        En ole Järvenpäässä nähnyt missään muussa liikkeessä näin hysteeristä vartiointia. Onkohan henkilökunnalla
        liian vähän töitä? Myyjät tosi epäystävällisiä.


      • pöh-mä
        vaihdan kauppaa kirjoitti:

        En ole Järvenpäässä nähnyt missään muussa liikkeessä näin hysteeristä vartiointia. Onkohan henkilökunnalla
        liian vähän töitä? Myyjät tosi epäystävällisiä.

        ihan hyvää palvelua olen itse saanut=) ja kyllä kassa ihmiset juttelevatkin, itse tosin usein aloitan jutun.
        Tosi on että vartijat usein seuraavat nuoria... mutta .... kun vartija kulkee läheltäni, tervehdin ja hymyilen. Saan yleensä asioida ihan rauhassa.


    • Mulle kelpaa hyvin

      Kevyesti hinta/laatusuhteeltaan ja valikoimaltaan Jägen paras kauppa. Ikinä ei ole ollut mitään ongelmia siellä.

      Ehkä sun kannattais mennä parturiin tai jättää se kansallispuku kotiin.

      • ilujhniulbui

        Voi kökkö. Tarjoustalon kama on sellaista, etten tajua, miten joku viitsii edes varastaa sitä. Katsoin lämpösaappaita ja ne olivat kovat kuin pelti. Varmaan tosi hyvät pitää!

        Hinta-laatusuhde saadaan kuntoon vasta kun niitteen rojujen mukaan saa myös rahaa.


    • 2345ikjftdrtuy9709u,

      ooks romani?

    • ale on aina.,...

      Paras paikka pöllitylle kamalle on lapsen huppari, sinne mahtuu paljon tavaraa. Toinen kiva keino on ottaa lelu hyllystä, laittaa se vaunuissa istuvan lapsen käteen ja eikun kassasta läpi. Tietysti kaikki laput pitää ennen kassaa poistaa. Tätäkin käytän usein, ostan tavaran jostakin toisesta kaupasta, otan kuitin mukaan ja otan saman kaman, ja eikun kassasta läpi kuittia näyttämällä, etu on 2 yhden hinnalla. Kaikkia parhaita kikkoja en viitsi paljastaa.

    • Ottakaa rennosti!

      Tarjoustalossa on kuulemma niin paljon näpistyksiä, että siellä kaikki työntekijät yrittää olla valppaita asian suhteen. Kaikkea toki ei voi nähdä ja tietysti ne näkyy toisaalta jossain määrin asiakaspalvelussakin, mutta kaupankäynti on kuitenkin liiketoimintaa... Ja aika hyvää tiliä tekee kauppa, että tuskin niitä kiinnostaa jos joku valitsee kaupakseen jonkun toisen:)

      Itse käytän kaikkia kauppoja, riippuen vähän missä kaupassa mikäkin tuote on edullisempi toistaan. Vuodessa säästää helposti monta sataa euroa kun jaksaa vähän suunnitella ostoksiaan. Pelkästään yksittäinen tuote suosikki kahvini on tarjoustalossa 2 e paketilta edullisempaa kuin cittarissa tai prismassa. Vuodessa säästyy melkein satanen pelkistä kahveista kun ostan kahvini tarjoustalosta.

      Hyvä paikka se tarjoustalo. Stressitön minulle! :)

    • Huuhaatietoa

      Itellä ei ainakaan mitään ongelmia tarjoustlossa.

    • toinen kauppa

      Kannattaa äänestää jaloillaan ja jättää myös kirjallinen viesti tarjoustalon palautelaatikkoon. Tai ehkä netin kautta tarjoustalon yleiseen asiakaspalautteeseen

      https://www.toknet.fi/asiakaspalvelu

      Itse kävin taannoin Keravan Anttilassa mutta kyllästyin siihen, että vartija hiihtelee perässä. Missään muualla en ole törmännyt moiseen.
      No en ole käynyt tuossa Anttilassa nyt ehkä viiteen vuoteen. Pystyssähän tuo vielä näkökään on mutta ehkä vartijoiden työ on muuttunut. En tiedä eikä oikein enää kiinnostakaan.

    • hintakyttääjä_

      Tarjoustalon elintarvikkeiden hinnat nostettu city-marketin ja prisman tasalle ja osin jopa ylitse. Vieressä litukka voittaan 6-0, ainakin ruokapuolella.

      Huomioikaa myös että alennuslapuissa hyllyissä yli viivatulla hinnalla tuotetta ei välttämättä ole koskaan myytykään. Huomioin tuon kun vielä päivittäin heillä kävin ja seurasin hintoja android puhelimessa olevalla sovelluksella.

      Tarkkana siis tarjousten kanssa. Samoin kassat "eivät huomaa" -30 tai -50% tarroja, minusta silloin pitäisi tuote antaa ilmaiseksi kuten valintatalossa.
      Myös nyrpeä kohtelu kun asiasta huomauttaa ei ole hyvää asiakaspalvelua.

    • aila abdi jussuf

      Tarjoustalohan on lihavien ja köyhien market ja siksi siellä on oltava tarkkana. Kohderyhmän alttius näpistyksiin on tavallista suurempi.

    • Vakiasiakas

      Aivan mahtavat kassatytöt!

    • Abu Nasir

      Se sinitukkainen kassatyttö on tosi suloinen. : )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe