AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Turkish airlines varaus

Turkish airlines varaus

13 Vastausta 3 319 Lukukertaa
mutta apu olisi kyllä nyt tarpeen :) Olen varaamassa online-tilauksen kautta lippua lennolle, mutta sivulla lukee, että maksukorteiksi kävisi vain VISA sekä mastercard.. Sisältyyköhän tuohon visaan myös visa electron kelpaavaksi maksukortiksi?

Kysypä

Laita viestiä osoitteeseen sales@turkishairlines.fi. Ainakin englanniksi vastaavat.

Ei käy!

Siis pelkät luotto ominaisuuden omaavat kortit käy!!! Ei visa electron tms! Kun menet sitten lippua noutamaan vahvistuksen kanssa varaudu näyttämään kortti jolla olet matkasi maksanut.

voi soittaa

Puhelimella ja tilata lipun näin, joudut pulittaa 20-30 egee enemmän, lippu tulee himaan postitse.

hei

heippa, tota, tietääkö ketään pystyykö 16-vuotias yksin lentämään Istanbuliin THY lennolla? Kiitos :)

THY

Moi, netissä korttimaksuksi kelpaa vain luotollinen kortti, jota Visa Electron ei ole.

Oletko varaamassa Helsingistä lähtevää lentoa vai jotain muuta? Itse lensin joulu-tammikuussa Hki-Ist-Hki, ja silloin nettivarauksen yhteydessä ei voinutkaan lippua maksaa luottokortilla, vaan pystyi tekemään pelkän varauksen. Tämä kävi ilmi vasta varauksen loppuvaiheessa; koko varausprosessi eteni netissä samoin kuin aiemminkin, kun olen ostanut lippuja Turkin sisäisille lennoille. Vasta lopussa oli tieto, jonka mukaan kyseessä oli "vain varaus", ei siis lipun osto. Tämän jälkeenkin olen ostanut lippuja netissä Turkin sisäisille lennoille, olen maksanut ne Visa-kortilla ja saanut e-liput suoraan sähköpostiin. Helsingin-lentoja tämä käytäntö ei koskenutkaan ainakaan vielä joulukuussa, vaan maksoin liput THY:n tilille ja faksasin kuitin, ja jouduin noutamaan liput THY:n Suomen toimistosta joka sijaitsee Hki-Vantaan lentokentällä. Eli ei ollutkaan kovin kätevää :)

Kertoivat silloin kyllä, että nettimaksu- ja e-lippusysteemi olisi tulossa käytäntöön myös Helsingin-lentojen lipuille, mutta silloin se ei vielä ollut mahdollista. Ehkäpä ja toivottavasti nyt jo toimii, joku THY:llä Hesasta vast'ikään lentänyt osannee kertoa.

Netissä

Minusta taas ei ole ollut lainkaan hankalaa ostaa lippua netin kautta THY:ltä Istanbuliin.
Tein varaukset netissä ja otin yhteyttä sähköpostilla sales@turkishairlines.fi ja sieltä laittoivat Nordean tilinumeron. Maksoin netissä ja lahetin taas meilinä kuitin suorituksesta samaan osoitteeseen. Ilmoittivat, että voin noutaa lippunu viimeistään lähtöpäivänä kentältä. Niin tein eikä mitään ongelmia ollut.

LIPPU THY:LENNOLLE 23.3

LIPPU VARATTU JA MAKSETTU NORDEAN TILINUMEROON TURKISH AIRLINES.LÄHTÖ 23.3 PALUU 6.4 TYHMIÄ KYSYN SAANKO LIPUN POSTISSA JOSSA LÄHTÖAJAT VAI PITÄÄKÖ VIELÄ SOITTAA JA VARMISTAA LÄHTÖAIKA , JA SIT LIPUN SAA VASTA LENTOASEMALTA.KIITOS JO ETUKÄTEEN.NIIN MAKSU FAKSILLA LÄHETETTY.

Kukaan lähi aikoina tehnyt nettisivun kautta tilausta

Helsingistä olisi tarkotus lähteä :) Käväsin katselemassa tuota online varaus tsydeemiä thy:n sivuilla ja vaikuttaa ettei vieläkään voisi nettivarauksen yhteydessä maksaa luottokortilla, mutta saatan olla väärässäkin, toivottavasti. Vois tonne thy:n toimistoon soittaa ja kysellä, jos jollain olisi numeroa ;) ?

puh nro

turkish airlinesin konttori on kentällä,ovat turkkilaisia mutta pärjäät suomeksikin kun soitat sinne.Nro on 09-7599810 auki 9-17.
Et pysty maksamaan varauksen yhteydessä vaan pankin kautta.Mutta saat liput lentokentän luukulta joka on aivan in chekkauksen vieressä ihan kätevästi.

Okei

kiitoksia kaikille!

Jos

uskoisit, että sales@turkishairlines.fi on oikea osoite. Saisit vastaukset kirjallisena ja minkä tahansa mahdollisen sekaannuksen sattuessa sinulla olisi jotain dokumenttia.

Miten nykykäytäntö

Onko tuo käytäntö muuttunut? Mulla siis vain Electron ja verkkopankki ja haluaisin varata Turkish Airlinesin omalta sivulta lennot, koska silloin pystyn valitsemaan muutaman päviän stop-overin istanbuliin, jota ei taas nettivaraamoista (supersaver ym.) saa. Joten osaisiko joku sanoa onko mitenkään mahdollista varata THY:n lippua heidän omilta sivuiltaan ilman luottokorttia?

Netissä tietoa

Katsothan THY:n sivulta netistä "FAQ" -->Online Reservation. Siellä on seikkaperäiset toimintaohjeet.
Turvallisia matkoja!
 /   /  /  /  /  / Turkish airlines varaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta