PAF SAATAVA KIINNI

Köyhä123

Kuinka moni teistä pelaa Pafin pelejä? Entä kuinka moni teistä on jäänyt voitolle loppujen lopuksi? Kuinka moni teistä toivoisi, että Paf suljettaisiin? Eiköhän olisi Adressin paikka (www.adressit.com)? Vai mitä mieltä olette? Itse olen pelannut paf-pelejä noin 1,5v. ja hävinnyt olen varmaankin kymmeniä tuhansia euroja. Olen siis sitä mieltä, että paf tulisi sulkea (eihän ne rahat jää edes Suomeen vaan ne menevät Ahvenanmaan hyväksi, jos senkään..) ANTAKAA KOMMENTTEJA!

66

12507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kans köyhä

      Niin, niin kuin jo sanoin, olen ihan samaa mieltä kanssasi..

    • köyhien köyhä

      jos kädet yltäis ahvenanmaalle asti niin...tai sit se adressi.

      • Nimetön

        Mitä ihmeen touhua tämä tämmöinen on? Jos pelaat pari vuotta jossain nettikasinolla niin aina jäät häviölle. Omaa tyhmyyttäsi pelata niitä. Tottakai PAF kerää voitot, mitä ihmeellsistä siinä on?


    • hohhoo

      Paffi vie rahasi aivan samoin kuin sen tekee veikkaus ns. onnenpeleillään ja ray automaateillaan.

      Ainoa keino voittaa tai edes mahdollisuus voittaa on lopettaa ajoissa. Tätä taitoa tai pikemminkin malttia ei ole kuin yhdellä pelaajalla tuhannesta ja siihen juuri perustuu nämä pelit.

      Esim. ray.n ja paffin automaatit toimivat täysin samalla tavoin. Päätät pelata vaikkapa 50e ja uskot voittavasi pääpotin valitsemastasi pelistä. Kone vie ensin n. 20 euroa antaen vain pelipanoksen suuruisia voittoja mutta sitten napsahtaa ja saldosi nousee 80-90e tienoille. Tässä vaiheessa fiksu lopettaa heti ja välittömästi. Hän tietää, että enempää ei tipu eikä halua riskeerata voittoaan. Hän myös tietää oman heikkoutensa, että jos saldo putoaa aloitussummaan niin mieleen tulee antaa mennä fiilis ja/tai tuskainen vielä kerran, nyt natsaa fiilis. Fiksu siis lopettaa, siirtää 90 euroa pankkiinsa ja käy sohvalle pötköttämään tyytyväisenä 40 euroa rikkaampana muutaman klikkauksen ansiosta. Huomenna tai ehkä viikon päästä hän koittaa uudelleen.

      Mitä teet sinä? Sinäkin saat saldosi 90e tienoille mutta jatkat pelaamistasi toiveena ja odotuksena se päävoitto. Tunnin päästä saldosi on nolla ja viha sekä pettymys puristavat suolesi tyhjäksi. Pöntöllä istuessasi mietit miksi pelinpitäjä on semmonen huijari, ettei anna sinulle sitä päävoittoa. Mutta hetken päästä rauhoitut hiukan ja siirrät lisää rahaa pelitilillesi ja sama toistuu.

      Veikkaus hoittaa peliensä koukutuksen eri tavalla. Esim. jokin keno saadaan myytyä hulluille antamalla pelin alussa paljon pieniä ja kohtuullisia voittoja sekä muutama mediaseksikäs suurempi voitto. Kuukauden päästä hanat suljetaan eikä voittoja enää anneta mutta pelaajien mieliin on jäänyt kuva tuottoisasta pelistä ja niinpä kaikkein hulluimmat jatkavat turhaa rahan polttamista vuodesta toiseen.

      Itse pelaan paffilla jatkuvasti, etupäässä pokeria mutta myös automaatteja. Pokerin voitot ja häviöt ovat itsestään kiinni mutta automaatteihin suhtaudun hilpeällä epäluulolla ja lopetan heti kun ne antavat hiukan isomman ns. syöttivoiton ja myös heti jos näyttää siltä, että nyt on joku saanut isomman potin eikä siksi muille ole voittoja antaa. Paffin jokeripokerista sain jopa kerran 1600euron voiton 2e.n panoksella kun tuli värisuora. Siirsin heti voiton kokonaisuudessaan tililleni. Olenko voitolla vaiko häviöllä? Sitä en ole laskenut mutta ainakaan minulla ei ole yhtään paha mieli eikä ollenkaan katkeruutta paffia kohtaan. Päinvastoin, sehän tarjoaa mukavaa ja leppoisaa ajanvietettä pikkurahalla.

      • pelaavat rahansa,ja häviävät

        aina loppupeleissä,Luulisi oppivan,kun menettää rahansa


      • tebu

        luin tätä tekstiä ja samalla linjalla olen kirjoittajan kanssa. itselläni ja kavereilla on tapana pelailla joskus pienillä summilla ajan kuluksi. joskus pelailen yksikseni kympillä tai parillakin, ja täytyy myöntää että tuuria on ollut. muutaman kerran on tullut jokeri pokerista viitoset 400e, kerran värisuora (pienemmällä panoksella tosin) ja näitä muita pelikoneiden satasia. saldoon nähdeen palautus prosentti minun kohdalla on aika hurja :) peli tyylinikin on vain se kymppi tai pari kuukaudessa, se antaa tai ei, vielä ei ole paffia vastaan mitään kun pelaa varovaisesti. se unohtuu monilla.


      • luovutin

        Noin se minullakin alkoi...


      • joihkaaja

        En ole mikään peli riippuvainen,joskus sijoitan muutamia euroja bingoon ja olen huomannut et AINA samat voittavat, voittajat ovat yhdenkäden sormilla luettavissa,vaikka olisi kuusikymmentä pelaajaa.KUINKA yhdet ja samat osaavat valita oikeat kupongit se ei voi olla tuurista kiinni koska on vaan rajoitettu kuponkimäärä minkä voit valita koneeltasi,eli pafi syöttää voittaja kupongit yksien ja samojen koneitten IP-osoitteisiin ,ja mistä tiedän et samat voittaa jos en pelaa itse aktiivisesti HELPOSTI pelaamalla samaa peliä DEMONA ja seurata samalla kuka voittaa ja kuinka paljon rahalla pelattaessa.


    • ei osaa

      taitaa olla pelaajassa vika... kun ei jää voitolle...

      minä lopetin pitkänvedon kun tuli nollatuloksia...

    • cz

      joo paffi vie kaiken ,tein kokeilun ja pelasin 1000 eurolla voitin 600 eli 400 tappioo
      paffi väittää että voittoprosentti on96 pelkkä paskaa

      • psykologi

        PAF on puhdasta ulostetta. Pitäisi vetää vessasta alas. Olen seurannut kuinka se vie tyhmiltä suuretkin summat.
        Palautusprosentin ollessa vaikka 98%, kuten Las Vegasissa, ei kuitenkaan voita kuin satunnaisesti.
        Jos kuitenkin haluat pelata, niin ota pari kertaa vuodessa kirjautuminen ja kokeile esim 500 eurolla.. Jos nouset vaikka 2000 euroon niin lopeta ja palaa taas asiaan n 6 kk:n kuluttua.
        PAFfin toiminnan kriminalisoiminen toisi sen, että suuri osa ei osallistuisi. Osa menisi tietenkin johonkin laittomaan, mutta menköön, mutta suurin osa ei.
        Laillistaminen lisää massiivisesti ihmesten ryöstämistä.
        Ryöstetyksi tulemisen riski koukuttaa, ei voitot, koska suurin osa ei kuitenkaan lopeta.


      • entinen riippuvainen
        psykologi kirjoitti:

        PAF on puhdasta ulostetta. Pitäisi vetää vessasta alas. Olen seurannut kuinka se vie tyhmiltä suuretkin summat.
        Palautusprosentin ollessa vaikka 98%, kuten Las Vegasissa, ei kuitenkaan voita kuin satunnaisesti.
        Jos kuitenkin haluat pelata, niin ota pari kertaa vuodessa kirjautuminen ja kokeile esim 500 eurolla.. Jos nouset vaikka 2000 euroon niin lopeta ja palaa taas asiaan n 6 kk:n kuluttua.
        PAFfin toiminnan kriminalisoiminen toisi sen, että suuri osa ei osallistuisi. Osa menisi tietenkin johonkin laittomaan, mutta menköön, mutta suurin osa ei.
        Laillistaminen lisää massiivisesti ihmesten ryöstämistä.
        Ryöstetyksi tulemisen riski koukuttaa, ei voitot, koska suurin osa ei kuitenkaan lopeta.

        olet täysin oikeassa


    • Hohhoijjaavaan

      Sinä se silkkaa tyhmyyttäs pelaat onnenpelejä. Ei se PAF:n vika voi olla, jos sulla ei homma pysy käpälissä. Yhtä vähän se on Kauppiaan vika, jos lihot koska ostat rasvaista ruokaa.

    • Ärtynyt pelaaja

      kun kerran nostettu ylös muutenkin niin kommentoidaan nyt:

      Eihän tyhmä ole se joka pyytää, vaan se joka ostaa. Maailmassa nyt moni muukin asia on moraalisesti arveluttavaa liiketoimintaa, mutta kun kerran laillista on ja perustuu vapaaehtoisuuteen kyseisen toiminnan jossain muodossa käyttäminen, niin ei siinä voi syyttää palveluntuottajaa. Vika löytyy omasta itsestä.

      Joku valitsee kerta toisensa jälkeen automerkin jota aina haukkuu kuitenkin, "jos tämä malli olisi jo luvatunkaltainen ja toimiva, vaikka 5 aiempaa eivät olleet...", joku käyttää siivouspalvelua jonka työn jälkeä kuitenkin aina haukkuu, mutta "myyjä lupasi niin paljon siihen hintaan", joku yrittää laihtua tilaamalla tuhansilla euroilla tv-shopin tavaraa ja aina ns. uudistettuja laitteita (joita mainostavat olemattoman rasvaprosentin omaavat missit ja mr maailmat väittäen juuri kyseisellä laitteella kyseisen vartalon saavuttaneensa. Mm. Chuck Norris on varmaankin aina treenannut kuntoaan kyseisellä hempulalla soutulaitteella vai mikä nyt olikaan, mitä mainosti...), joku taas pelaa rahansa kerta toisensa jälkeen samoihin nettipeleihin joista sanoo aina, että ovat täyttä kusetusta eikä ikinä voi voittaa mitään.

      Mikä yhdistää noita kaikkia? Ok, eihän kyseessä ole samallalailla (luultavasti) riippuvuus autoa ostettaessa kuin pelihimo, mutta yhtälailla joku voi myydä totaalisen susiautoja mutta laillisesti ja joku ostaa lupauksia uskoen kerta toisensa jälkeen. Liiketoimintaa, johon ei tarvitse osallistua, eikä sitä voi tukea tietämättään.

      Yhdyn kyllä itsekin tuohon, jokusiakin pelipalveluita netissä aika puhkikäyttäneenä (uskotellen pelaavani ihan järkevillä summilla...), että kyllä palvelussa kuin palvelussa etenkin moni pöytäpeli ja varsinkin automaatit ovat aika epämääräisiä voittosuhteiltaan. Mutta niin vain jälleen kerran tuli itsekin kuluneena viikonloppuna siirrettyä ensin "ajankulu 20e", sitten toinen 20e että voittaa edelliset takaisin. ja sitten ketutus 60e kahtena 30e eränä eli yht. satanen. Ja pelattua jälleen muutamaan sähköpokeriin ja automaattiin vielä. Joissa ikinä ei voita isoja voittoja ja pieniä tuplaamalla saat liki jokaisessa tuplauksessa pienemmän kuin jakajan kortti joka pitäisi ylittää. Ja vielä muutaman euronkin tuplauksissa, eli vähintään kuva jokainen koneen kortti. Ja epäilyttävintä, että kun kortit näytetään mitä muut olisivat olleet kuin itse valitsemasi 5:stä vaihtoehdosta, niin KAIKKI ovat monesti pienempiä kuin tuo koneen lappu. Mutta eihän peliä voi vaihtaakaan, kun kerran olet niin paljon siihen jo tunkenut. "Kyllähän se kohta antaa"...

      Aivan järjetöntä, mutta kaippa se on myönnettävä ainakin tuossa kohdin jokin erittäin typerä pahe olevan jossain määrin. Mutta koska olen lopettanut tupakoinnin, en juo juurikaan viinaa, kahvia kohtuudella... Niin sanon itselleni, että en pelaa mitenkään yli varojeni ja voisin käyttää ne paljon tuhoisamminkin. En nyt tiedä perustelenko asiaa järkevästi tällä edes itselleni, saati yhdellekään muulle. Turhan paljon ja typerästi pelaavat nyt ehkä tietty itsensä varmaan tunnistavat kyseisestä käyttäytymismallista, vaikka eivät omaakaan menettelyään käsitä. Tuskin kukaan pelaisi noin, jos käsittäisi..

      Tosin "vain" automaatteja ja juuri noita aivan huijarivaikutelman luovia pelaamalla ei sikäli oikein voikaan pelata (ainakaan itse) liiallisesti.. Yksinkertaisesti jossain vaiheessa menee niin hermo kossanneisiin tuplauksiin ja antamattomiin koneisiin, että ei pää kestä jatkamista. Mitään isomman rahan pelejä en ole viitsinyt edes lähteä kokeilemaan kun tietää miten tuossakin käy aina.

    • köyhä_opiskelija

      itte oon työntäny sinne tasan 15 euroa saanut 2 kymmenen euron bonusta ja voittanut kerran 30 euroa eli voitolla olen. Hyvä sivusto kun noita bonuksia jakelee. Pelaankin yleensä vain noi bonukset pois

    • Laillinen ryöstö

      Täyttä paskaa on PAF:n pelit. Peleihin pystyy helposti työntämään satoja euroja voittamatta yhtään mitään. Sen jo peliä pelatessa näkee kuinka peli vaihtuu "ryöstötilaan". Ja näistä Paf suurvoittajista. Sitä itteään koko homma. Palveluntuottajan palkkaamia työntekijöitä, jotka sitten olevinaan voittaa. No, varmaankin siellä joukossa joku onnekas tallennetun IP osoitteen perusteella / Pafille työnnetyn rahasumman perusteella saatta sieltä jotain joskus voittaa. Kulissimielessä. Pysykää erossa ko. sontakikkareesta niin pääsettte 100 kertaa helpommalla. Kyllä tuo lafka sinne Ahvenanmaan perämettään aikanaan sitten hyytyy.

      • ylipelihullu

        PAF:n peleihin pystyy helposti työntämään TUHANSIA euroja voittamatta mitään suurempia voittoja. Tänään meni 1250e ja eilen 1800e ja voitolla en ollut kertaakaan koko pelattuun summaan nähden, parhaimmillaan voitin 200 eurolla 400e, siis 200e voitolla.

        Mutta kyllä sieltä kunnon voittojakin on tullut, viime keskiviikkona voitin viidellä kympillä 8000euroa. Harmi, että pelasin ne takaisin enkä ainakaan vielä ole onnistunut niitä voittamaan jälleen itselleni, mutta aion kyllä palata voittoni hakemaan, nyt pidän vain taukoa peleista ja yritän selvitä peliveloistani. Otin tänään taas 1200e lisää velkaa.

        Googlasin pikalainafimat ja aloin käydä pitkää listaa läpi tykittämällä hakemuskia listan alusta alkaen joka paikkaan johon en ole jo velkaa, niitäkin on paljon.


    • kaartoankka

      Tänäänkin seurasin pafin 90 BINGOA useaman tunniajan pikkupanoksella eli muutamalla lappusella ja seuraamalla demon puolelta ja kuinkas ollakkaan samat voitti kokoajan parhaillaan lappuja oli ostettuna yli 700kpl ja 30 pelaajaa mut ei niitä voittoja muille menny kuin näille muutamalle samalle (pari poikkeusta oli olivat silloin ilmeisesti lakisääteisellä kahvi ja ruokatunnilla ) et tälläistä

    • Jumala84

      Voi vitun typerykset itkette täällä kun häviätte rahaa paffin peleihin.
      Mitäs vitun järkeä kenenkään olisi tehdä pelikoneita mistä jäisi aina voitolle?

    • tietäväinen13567689

      Ei kaikkea voi kieltää!

      Kaikkihan tietävät uhkapelien vaarat; peliriippuvuus ja ne kannattavat vain niiden järjestäjille, kuten Veikkaukselle, RAY:lle ja PAFille. Uhkapelien järjestäjä ei ikinä jää tappiolle.

      Myös alkoholin, tupakan, makeisten ja roskaruuan vaarat ovat yleisesti tunnettuja. Kuitenkin näiden tuotteiden myyjät vain myyvät näitä tuotteita, samoin kuin uhkapelejä järjestetään. Kuluttaja itse tekee päätöksensä käyttää tai olla käyttämättä kyseisiä tuotteita. Moni osaa käyttää näitä tuotteita kohtuudella, mutta on sitten näitä pipipäitä, jotka eivät osaa ja heidän mielestään heitä - putipuhtaita kansalaisia - riistävät kiskurifirmat, jotka myyvät aivan tahallaan haitallisia tuotteita.

      On aivan turha syyttää omista ongelmistaan muita, jos tuotteen vaarat ovat yleisesti tunnettuja.

    • saatanan homoja otte

      saatana mä oon aina vottanu paf koneista että mitä te horisette?????

      • minttu321

        joo ei tuolt pafilt mitään voita.. Pelakaa kaupan pelikoneitta neki sentää antaa välillä voittaa jotain.


      • ylipelihullu

        Niistä ei voita kun karkkirahoja verrattuna PAF:n nettiautomaattien suuriin voittoihin. Harvemmin enää nykyään pelikoneita pelaan, joskus satasen pistän baarissa kahvilla käydessäni koska niissä on edes 200euoron päävoitto.

        Olin koukussa noihin koneisiin koko nuoruuteni ja pitkälle aikusikäänkin, rahaa palanut niihin arviolta 50 000e.

        Nykyään pelaan vain PAF:lla ja sinne onkin uponnut vajaassa neljässä kuukaudessa reilut 30 000e


    • Epätoivoinen

      Hei !
      Kun annoin pikkusormen vei koko käden,
      niin se alkoi minullakin. Ensin tallensin pieniä summia ja miten vain
      kaikki riistäytyi käsistä ja tallennus summa vain kasvoi.
      Lopulta otin jopa pikavippia, aina vannon että tämä on viimeinen kerta mutta
      mutta kaikki jotka ovat koukussa tietävät sen tunteen... jospa vain tämän
      kerran ja jospa nyt tulee isompi potti.
      Se vain vetää puoleensa.
      Saldo 2 e ja kaikki muu pafin tilillä.
      Nyt olen vannonnut etten niille sivuille ikinä eksy toivon että päätös pitää

    • .narx..

      Miksi se pitää sulkea? Siksikö että sinä olet niin tyhmä että et osaa sulkea omaa konettasi? Minä en ole koskaan hävinnyt penniäkään missään pelissä, kun en pelaa. Silti olen rikas. Jos olisin peliriippuvainen, niin en voisi olla rikas, sillä olisin hävinnyt kaikki tienaamani rahat. Pelit ovat olemassa siksi että sinun kaltaisiltasi hölmöiltä viedään rahat.

      • ylipelihullu

        Et pelaa koska olet rikas. Nuo pelit onkin tarkoitettu meidän köyhempien rahantekovälineiksi, eräässä jutussakin sanottiin, että suurin osa RAY:n koneita pelaavista ongelmapelaajista on pienituloisia jotka pelaavat 10000-15000e vuodessa ja heillä ei todellakaan olisi varaa sitä hävitä.

        Rikkaat pelaavat erittäin harvoin tai ei ollenkaan kuten sinäkin.

        Ei teitä rikkaita kiinnosta muutaman satkun tai muutaman tonnin voitto, mutta köyhemmälle monen tonnin voitto on iso raha ja sitä kannattaa tavoitella.

        Kyllä itsellänikin mielenkiinto PAF:n peleihin ja niiden päävoittoihinkin loppuisi kuin seinään jos lotossa voittaisin 10 milliä.


    • Kai tiesitte, että niin PAFin kuin RAY:nkin nettikasinossa on itserajoitusmahdollisuus. PAFilla tämä onnistuu pitkäksikin ajaksi lähettämällä sähköpostiviestin asiakaspalveluun, RAY:lla saa vuoden pelikiellon valikosta.

      Lisäksi on mahdollista myös poistaa pelitilinsä molemmista palveluista, jolloin kynnys palata voi olla paljon korkeampi.

      Hyvin helppoja keino varmistaa, ettette häviä rahojanne ainakaan vähään aikaan. Ja kuka tietää, ehkä vuoden jäähyn aikana pahin polte menee ohi, eikä pelien pelaaminen tunnukaan enää niin hyvältä ajatukselta. Poistakaa tilinne vaikka heti ensi kerralla, kun olette taas hävinneet kuukauden vuokran/yhtiövastikkeen hedelmäpeleihin.

    • voittaja-paf

      Olen voittanut laivalla pafin peliautomaatista 200€ ja laitoin vain 0,50 snt ja otin ulos
      200€

      • tietäjä.

        Sitä laivan pokeriautomaattia pitää pelata 2€ panoksella jotta voi voittaa 200€ se edellyttää kuningasvärisuoraa, eli värisuora 10-J-Q-K-A
        Kone ei ota edes yksittäistä 50-senttistä. niitä pitää laittaa vähintään 2kpl.


    • paf is jees

      pelaan pafin automaattipelejä säännölisesti,se on mukava ajankulu en ole kokenut että tulee ryöstetyksi,vaan päin vastoin on tullut mukavan kokoisia palautuksia,toki tarkkana pitää olla ja jos sijoitan vaikkapa 50e peleihin ja automaatti antaa 10 euron voiton eli saldoni on 60e ,niin siirrän heti 10e tilileni ja jatkan pelaamista, vaihdan eri peliin kun huomaan (sen nimittäin kyllä huomaa) koska palutus loppuu,pitää vaan pystyä hyväksymään se tosiasia.että ei kannata jatkaa.

    • Ex tilinpelaaja

      Jos luulette että nettikasinot on kusetusta niin miksi helvetissä pelaatte sielä?

      Itsekin pelasin joskus nettikasinolla, 1500e/kk meni, aina kun sain tilin niin autoon tankki täyteen bensaa, kartonki tai pari tupakkia ja loput kasinolle, ei mitään järkeä.

      Nykyään pelailen automaateilla kaupoissa, ajankulua ja joskus sitä voittoakin tulee. Parhaillaan automaateista olen noussut 10e->400e, mutta seuraavana päivänä kaikki meni takasin, koska tietenkin luulin että voittoputki jatkuu normaalisti miten eilenkin tuli. Sitten kun olin kaikki rahat kussut takaisin automaattiin, tajusin että ei vittu niillä olis saanut jo viikon ulkomaanreissun äkkilähdöllä. Sittemmin en ole isoja summia pelannut automaattiin ihan senkään takia, kun yritän säästää. Suoritan parhaillaan sivaria, ja tulot on huimat 400e/kk, joten rahaa ei ole oikeen ylimääräistä. Eilen juuri voitin ruletti automaatista 50euroa, otin 40 euroa säästöön, laitoin loput takaisin. Jäin voitolle n. 30euroa, ja olen tyytyväinen.

      Isoin voittoni minkä olen "sijoittanut" on Samsung Galaxy Xcover, silloin maksoi 250e kun ostin, voitin rahat siihen pelikoneesta, en ole katunut hetkeäkään, että osasin ajoissa lopettaa.

      Lopettakaa nettikasinoilla pelaaminen, koska luulette että ne on kusetusta, ja menkää sinne Siwaan pelaan sitä hedelmäpeliä, tai sitten lopettakaa suoraan, koska häviätte vaan rahojanne, ainakin puheistanne päätellen.

    • joosef1962

      Ite voitin las vegasin casinolta 100 tonnia ja homma meni siihen että pelasin isäni kivitalon ja vaimoni lähti venäläisen miehen matkaan.

    • 1111111111

      Idiootteja olette, mutta pitääkö se kaikille täälä kertoa? :D

      Ei ole paffin vika että sinne rahojanne lahjoitatte, niinkuin ei ole kauppiaan vika että teistä tulee läskejä kun ostatte joka päivä herkkuja.

    • KAIKKI MENNYT

      No kaikille jotka täällä pilkkaa peliriippuvaisia niin pitäis vähän kouluttaa..
      se ei helvetti auta meitä joilla pyörii itsemurhat ja muu paska mielessä koko ajan itse hävisin perinnön 55000€ parissa vitun tunnissa ja nyt katkesi kamelin selkä en jaksa enää

      • --

        Voe voe, mahtaapi nytten vittuttaappi?

        Eikä se ole paffin vika että sä sinne 55tonnia pelasti, itse sä sinne ne talletit eikä paffi.


    • SäästötililleSamaSum

      Jokainen nettipokeri toimii pyramidi huijauksella ja pitää olla saatanan tyhmä jopa jos luulee voittavansa netistä rahaa pokerin avulla.Voin sanoa että itsekkin olisin voinut olla fiksumpi ja jättää paffin pelit kokonaan huomioimatta mutta nyt kun olen päässyt jo irti peliriippuvuudesta niin voin sanoa että rahaa jää paljon kuukaudessa käteen kun ei enää pelaa ollenkaan.Paffilta olen voittanut turnauksista hyvin rahaa mutta olen myös huomannut että juuri silloin olen saanut parempia käsiä peleissä kun olen hävinnyt tarpeeksi paljon rahaakin joten /- koko rahavirtaus eli ei siellä voitolle jää mutta peliriippuvaiset eivät vaim osaa laskea tappiota vain voitot.

    • Peliä peliä peliä!

      Miten helvetissä joku luulee, että pitkässä juoksussa voitte jäädä voitolle netticasinolla? :DD Ajatelkaa nyt maalaisjärjellä. Tottakai palautusprosentti pidetään sellaisena, että casino jää pitkässä juoksussa voitolle, sillä muutenhan tulisi konkurssi casinolle. Pitää olla melko vatipää ihmisen, jos luulee, että netticasinolla voisi jäädä voitolle pitkässä juoksussa. Vaikka jackpot osuisi, niin senkin pitkässä juoksussa häviää, jos pelaamista jatkaa. Ette tekään maksa kolikonheitossa 2€:a kruunalle, kun kaveri maksaa 1€ klaavalle, sillä siinä tulisi tappiota. Kyllä osa ihmisistä on vain pässeja, kun luulee, että vasinon pyörittäminen onnistuu, jos voittoja jaetaan enemmän kuin rahaa tulee sisään. Pokeripelit ovat ainoat casinolla pelattavia pelejä, joissa hyvä pelaaja jää voitolle pitkässä juoksussa ja siinäkin casino otta raket.

      Eikä se casino ole mikään pyramidihuijaus, vaan vapaaehtoisesti sinne niitä rahojaan ihmiset tunkevat. Itsekin pelailen eri pelejä, mutta osaan pitää kaiken kohtuudessa ja tappiot ovat max 40€/kk, mutta saan siitä viihdettä ja jännitystä sekä välillä jokin suurempi voitto piristää kummasti, vaikka pitkässä juoksussa tiedän olevani tappiolla.

      • WTF?

        tietyt voittavat tietyt eivät siinähän se idea on jos pelaat oikeaan aikaan sinä olet voittajat listalla toki voittajia on vähemmän kuin häviäjiä jotta casino jäisi voitolle ja paf:illa on ehkä 5 peliä ja loput saman pelin teemoja tietysti kun jäät voitolle lopetat ja vaihdat casinoa mutta kuitenkin useinmiten päädytään häviölle mutta onhan niitä luksus jahdissa olevia ja nitä roskiksessa olevia tosin 10% luksus jahdissa 40% roskissa ja loput 50% häviölle jääneitä


    • paffi on gay

      VITT* MITÄ PASKAA 1000 EURON PANOS KOSKA MAX PANOS NAPPI LAITETTU PYÖRÄYTÄ NAPIN VIEREEN OLIN JUURI SIIRTÄMÄSSÄ RAHOJA POIS KUN PELASIN VIIMEISIÄ EURONJA JOTTA LUKU MENISI TASAN JA KUINKA SATTUIKAAN MAX PANOS EI VOITTOA MENETIT TUHAT EUROA JA KUN LASKEE PANKKI SIIRROT YHTEEN HÄVIÖLLÄ NOIN 30% SULKEKAA KOKO PASK*

    • viisas pelaaminen<3

      pokeri on se mikä kannattaa... taino kannattaa ja kannattaa mutta ainakaan ei tule huijatuksi kun pelaat onlinessa muita käyttäjiä vastaan et paffia vastaan luet pari pokeri opusta ja pelaat hillitysti pokeria kunnes kunnon käsi nappaa kaikki peliin ja voitot tilille ja tilii jäädytykseen. sitten odotetaan. näin se menee itse laitoin 10e voitin 400e ostin ison tv:n sitten laitoin 10e voitin 30e laitoin 30e voitin 1200e ostin hyvän tietokoneen laitoin 20e voitin 300e ostin hyvän kosketus näyttö puhelimen toki olen hävinnyt 4 kertaa 10e ja 2 keraa 20e mutta voitolla ollaan laskenut olen ja nyt päätin lopettaa suljin kaikki tilit lopullisesti ja pelaan nykyään tyytyväisenä kaupan hedelmä peleihin muutamaa euroa ja joskus häviän muutaman euron joskus voitan päivän ruuat mutta muutama euro ei harmita mutta päivän ruuista kyllä iloa tulee toki voi laskea että häviän viikossa 15e koneisiin ja 1kk 60e voittoa ehkä 40e-20e jään kuussa häviölle 20e-40e 1vuodessa 240e-480e mutta tienaan 3000e kk 1vuodessa 36000e ja häviän 240e-480e mutta silti tyytyväisenä ilman peli himoa sekä tietokoneella tv:llä sekä puhelimella.

    • pläyer

      Tuuria se pokeri on , varsinkin tuollaisilla räkä summilla mitä olet tallettanut. 1000-10000 € kassalla voit saada jo jotain aikaiseksi. Onittelut kuitenkin noin isoista voitoista suhteessa laittamaasi summiin.

    • peluuri.

      Olen ollut joka pelikerralla voitolla, mutta hävinnyt lopulta. Mielestäni paf.in pelit on kuitenkin paljon pienempi harmi kuin markettien pelikoneet, rahaa imevät automaattirosvot.

      Paf.illa voi asettaa pelirajan (itsellä oli pitkään 10€/viikko) nyt kuoletin pelitilin 4-viikon ajaksi. eli voin pelata seuraavan kerran paf.illa 27.1.13.

      Pelirajat kannattaa asettaa ennen kuin alkaa pelaamaan.

      Koska markettien pelikoneita voi pelata nykyään visa-kortilla, eikä sitä voi estää, voi ray.n sivuilla kuitenkin asettaa kuukausikohtaisen pelirajan, minulla 1€/kk kun en voinut kokonaan sitä pelaamista kortilla estää.

      Tässä keinoja, joilla olen saanut oman peliriippuvuuteni hallintaan.
      Ei se paf.in sulkeminen sinun pelaamistasi lopettaisi, netti on täynnä pelisivustoja.

      • Rahaton

        Tänään avasin pelitilin pafille , ja hävisin heti 80€. Nyt riitti uhkapelit. Onneksi sain pelitilin suljettua pysyvästi.


    • jeppelis10

      Uhkapelaamisesta

      Olen harrastanut noin neljä vuotta eri nettisivuilla pelaamista: paf, redbet, casumo, betsson, betsafe, vera john, nordic bet jne.

      Alussa pelaaminen oli kivaa ja jopa tuottoisaa. Mutta näiden neljän vuoden jälkeen olen laskenut loppusumman: tappioita reippaasti yli 10 000 euroa, jos riittääkään.

      Uhkapelaaminen on tuottoisaa bisnestä casinoille, mutta tuhoisaa pelaajalle. Casinopelien perustarkoitus on tuottaa voittoa ja rahaa peliyritykselle ja osakkeenomistajille, ovathan monet peliyritykset listattu pörssissä (esim. Tukholmassa). Myös monet casinot ovat samaa yritystä, kuten Betsson, Nordic Bet ja Betsafe!

      Itselläni tahti vain kiihtyi, koska loin itselleni kuvitelman palautusprosentista. Eli kuvittelin, että kun panostan ja pelaan voittojen kierrätysvaatimusten mukaisesti, voitan häviämäni rahat takaisin, peliriippuvaisen harhakuvitelmaa. Mitä enemmän voitat, sitä enemmän casino vaatii vastinetta voitoille.

      Eli älkää ikinä aloittako casinopelaamista netissä. Miksi haluaisitte tuhlata rahanne veroparatiisi Maltalle ja casinoiden ruotsalaisille omistajille sekä osakkeenomistajille. Se on silkkaa rahanteko bisnestä, ja pelaajat tuottavat tämän bisneksen tuoton, omilla häviöillään.

      Tervehdyn tästä pikkuhiljaa. Täytyy vaan elää puolivuotta hyvin kurinalaisesti ja ansaita tappioiden korjaaminen ainoalla mahdollisella tavalla: kuukausittaisella palkalla! Maltan casinobusiness ei saa palkastani enää senttiäkään, eikä PAF!

      Casinopelaaminen tulisi kieltää netissä Suomessa, varsinkin nämä Maltalaisten casinot. Tuho on valtaisaa pelaajille ja yhteiskunnalle. Peliriippuvuus on sairaus siinä kuin alkoholismikin tai mikä tahansa muu riippuvuus!

    • petri kumpulainen

      olen pelannut 5 v erilaisia pelejänetissä kaikki on sama paskaa..
      tappiolla yli 15000€ onneksi tulin uskoon ja tein herran kanssa sopimuksen että ei tarvitse maksaa pikavippejä takaisin

      • raykuseee

        ja mitenko teit sen


    • -43j-

      Kannattaisi asettaa itselleen selvät rajat. Pelaan automaattipelejä. Itse kuukaudessa sijoitan Paffiin 50- 100 euroa (Omalle kukkarolle sopiva). Sen jälkeen kun rahat on siirtänyt pelitille ja ne pelannut niin sulkee pelitilin loppukuukaudeksi. Joku kuukausi voittaa ja joku kuukausi häviää..
      Itselläni parin vuoden pelien voitolle jäävä osuus on noin 1500 euroa. Olen metsästellyt suurempia voittoja mutta jospa se joskus napsahtaisi. Siltikin olen tyytyväinen palautus prosenttiin, vaikka ei ole tuon kummempi parin vuoden pelailuilla. Mukavaa viihdettä!
      Veikkauksen tuuripeleihin en ole ollenkaan tyytyväinen. Niitä pelanneena tuntee itsensä kyllä ryöstetyksi. Ei mitään kunnon voittoja ja kolmen vuoden pelailut noin 50e kuussa on 1500 euroa pakkasen puolella. Eli ei se aina kotimainen rehti Veikkauskaan tuo voittoja. Paf sentään on antanut toivoa tasaisilla pikku voitoilla.
      Mietin vaan yhteenvetona että jos sinulla ei pysy lapasessa pelailut niin älä yritä muilta viedä iloa. Suomalainen ajattelutapa nykyisin on kyllä se että kaikki vähänkin jonkun päätä vaivaava (Yleensä kaikki hauskuus) pitäisi kieltää.
      Jos pelailu menee riippuvuudeksi siihen pitää hankkia apua muulla tavalla kuin tuollaisella adressi-hölynpölyllä.
      Yritä lopettaa kokonaan nuo pelailut vaikka apua hakemalla. Nykyisin se on kuulemma melko toimiva ratkaisu.

    • Tuonne soittoa
    • uhkapelimerkki

      Joo ite pelasin pari vuotta sitten ekaa kertaa pafilla ja laitoin pari kymppii palkasta ja voitin muutamia satasia :) mut sit lopulta hävisin jonkun verran, ja en muista miten se meni mut ei tullu pelattuu pitkään aikaan, ilmeisesti unohdin kokosivuston yms :p No sit tän vuoden tammikuussa muistin sivun ja tunnukset yms. ja päätin kokeilla eka 30e:llä.

      No eka hävisin ja laitoin 50e lisää. Toisiks viimesellä pelillä tuli cash and carry pelistä 13 000e e. Tuli oltuu vähä ihmeissään ja talletin tilille rahat, ja pelasin jonkun 500e vielä sit jäädytin kokotilin kuukaudeks.

      No kuukaus ku oli menny nii pelihimo oli taas korkeella ja oli tullu ostettuu jo vajaan kymppitonnin autoo ja kaikkee mahollista muuta, nii laitoin 100e ja taas samasta pelistä iso voitto n.5000e .

      Sit en jäädyttänykkään tiliä ja talletukset kasvo ja panokset kasvo yms. Nyt jälellä reilu 2000e enää... :(

      paf,casino euro sun muut on jäädytettynä, mut niistä rahoista ei oo jälellä ku moottorikelkka, auto siihen 1000e popit ja tuo 2000e ja pikkasen vituttaa, vaikka voitolla vielä olenkin, mutta tulee noihin kaupan pelikoneisiin aina laitettuu sitä rahaa ja työttömänä ku vielä on nii menee bensaan, tupakkaan ja kaikkee iha helvetisti sitä rahaa .. :s Pitäs varmaa soittaa/ käyä lääkärissä, ja keksii joku juttu toho peliriippuvuuteen :s Onko mitään hyviä paikkoja ehotella?
      Turhan vittuilun voi jättää pois, vain asiasta ymmärtäville tämä.

    • m-naama

      Laskeskelin tässä omia menoja tilitapahtumista viimeisen vuoden ajalta. Peleihin (PAF, RAY ja Veikkaus) laitettu yhteensä n.2650e ja nostettu yhteensä n.1800e, joista 90% PAFfilta. Palautusprosentti siis rapiat 30. Ja voitot olleet tyyliin 5 isompaa voittoa, 300e, jotka heti siirtäny tilille.
      Aina välilllä helposti tiputtelee parikymppisiä pelitilille, mut ei enää. Lopetin pelaamisen laittamalla pelitilit jäihin, ja muilla ulkomaisilla sivuilla en edes pelaa, en luota niihin.
      Nykyään pelaan vain ärrällä muutaman rivin lottoja, jos jaksaa tai muistaa.

    • .-,,-.,.-,-.,

      Miten paffilta voi erota pysyvästi? Olen pyytänyt, ei kun jäädyttävät vaan ja tuntuu oikeasti olevan niin paska tuuri että en halua tuollaista DIILERIÄ minun elämään, muistuttamaan sähköpostiin itsestään ja lahjomalla jos en huomioi. Soitin ja sanoin haluavani sulkea tilini pysyvästi, niin ei onnistu.

      Eli olenko naimisissa pafin kanssa loppuelämäni?

      Seurasin yhtä pelaavaa perhettä, sijoittavat suuria summia (häviävät) ja perheen tyttö voitti arvonnoissa lyhyen ajan sisään PS3:n ja kaksi matkaa jenkkeihin, veikkaan pafin suosivan näitä tuhlaajia. Olen itse varmaan merkattu siihen paskasakkiin jolta lypsetään.

      Pokeri (diamondilla) haisee vahvasti kusetukselta.

    • Hei .-,,-.,.-,-.,!

      Olet luultavasti joskus pyytänyt sulkulistausta, eli pelitilin jäädytystä. Sulkulistauksen aikana et voi kokonaan poistaa pelitiliä, sillä kyseisellä jäädytyksellä estetään myös uuden pelitilin luominen. Pelitilin sulkeminen mahdollistaa uuden pelitilin luomisen.

      Voit toki sulkea pelitilin lopullisesti heti sulkulistauksen päätyttyä. Mikäli vastaanotat uutiskirjeitä, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme, niin poistamme ne välittömästi.

      Oikein mukavaa päivänjatkoa!

      Ystävällisin terveisin,
      Ella
      Paf asiakaspalvelu
      Avoinna joka päivä 10-01
      Puh: 0800-93000
      S-posti: [email protected]

    • Entinen pelaaja

      Minäkin pelasin Pafilla ja muillakin pelisivustoilla ja samalla tavalla on minullekin käynyt eli rahat menivät. Syy on tietenkin minussa itsessäni, itsehän pelasin ja syydin rahaa sinne. Nyt olen lopettanut pelaamisen ja olo on mitä mahtavin, tajusin että minun ei tarvitse pelata elämääni pilalle. Paljon on mennyt rahaa mutta onneksi minulla on edelleenkin perhe, asunto eikä velkaa, näillä pärjään loppuelämäni eikä pelaaminen hallitse elämääni enää koskaan!

    • 32234242

      Kyllä ainakin cash&carry pelistä tulee OIKEASTI rahaa. Olen voittanut kerran pienen ja kerran keskikoon jackpotin. Kyllä se 15 000e piristää kummasti vaikka välillä sitä rahaa palaakin..

    • ilkka.

      Ei se mitään auta.Netissä on satoja casinoita, eikä yhden sulkeminen mitään auta..

    • peluri123

      mitä se auttaa vaikka se kiinni lyötäisiin. aina on paikkoja missä pelata.tuhansia nettipaikkoja. paras on ku ei pelaa ollenkaa,mut jos pelaa se on UHKApeliä.silloin on turha valittaa. ite hävisin kesällä poimimani hilla rahat 500 euroa suoraan casinohuoneelle siihen päälle kelan päivärahat,enkä voittanut yhtään mitään ja tottakit se tympi ja otti päähän..sit tein raukkamaisen siirron ja lopetin pelaamisen. :)
      se kannatti. rupesin kirjoittaa aiheesta blogia: joka auttoi purkautumaan. http://peliriippuvuus.omablogi.fi/ videoita http://www.youtube.com/aatami86

      ei muuta ku tsemppiä,pelatkaa, mutta hallitusti...jos lähtee käsistä hakekaa apua ongelmaan.sinnikkäästi taistellen voiton voi saavuttaa.

    • paka1

      Tauti on pelaaminen, itseäni on auttanut pelipäiväkirja ja varsinkin ne hävityt rahat. Pitkässä juoksussa menetät melkeinpä aina. Olen lopettanut kaiken pelaamisen, kun se oli mielestäni oikea vaihtoehto suggestoida itseni inhoamaan näitä pelejä. Muuten tuli repsahdettua turhan usein. Kivinen oli tie lopettamiseen...

      • Humppa Harri

        Aina on tullut luvattua itselle,että nyt pelaaminen loppuu,mutta aina olen palannut ja pelannut.Nyt olen kuitenkin pyrkinyt muodostamaan vihaa rahapelejä kohtaan ja homma on hyvällä alulla menossa.Pahinta tässä on ollut se,että aktiivisen tupakanpolton ja alkoholin runsaan käytön pystyin lopettamaan,mutta rahapelejä en ole pystynyt vielä viemään samalle tasolle.Tavoite on kova,mutta ei mahdoton.


    • Yrjö VII

      Nettipokeri ja muut pelit ovat kivaa ajanvietettä PIKKU RAHALLA. Näin ollen kaikki ne pelaajat jotka pelaavat isoja summia ja häviävät rahaa ovat peliriippuvaisia ja heille pelaaminen ei ole järikevää.

      Suurin kuset*us on markettien kolikkoautomaatit, jonne mummot häviävät rahansa ja huomaamatta. Pokerissa voi voittaa, mutta kolikkopeleissä häviää pitkällä juoksulla aina.

    • tosio

      Pelihimoisen ei kannata avata mitään nettipelisivustoja ikinä.

    • Anonyymi

      must tuli vittu kolosseumi legenda ja silti en saa vittu yhttäää mitää vaik laitan kuinka paljon rahaa tänne!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe