AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Pistävä kipu rinnassa

Pistävä kipu rinnassa

9 Vastausta 2 388 Lukukertaa
Epäilen jotain keuhkojuttua koska kipu tuntuu myös selässä. Muita oireita ei ole. En jaksa lähteä lääkäriin, väsyttää ja töitäkin pitäisi tehdä, mutta ei kai tämä voi olla vakavaa. Onko kellään ollut tällaista?

Ei kannata lähteä lääkäriin

ja aina kun on tuollaisia tuntemuksia ja oireita kannattaa ehdottomasti kirjoittaa nettiin ja kysyä sieltä ja kertoa ettei ole aikaa mennä lääkäriin. Itsesääliä riittänee sulla taudin kaatamiseen asti?

Miksi pilkkaat

Jos ahdistaa, voihan tänne nettiin kirjoittaa. On täällä kaikenlaisia typerämpiäkin nähty, kuten esim. tuo sinun "vastauksesi"! Onko kivaa?

Ymmärrän kyllä

mutta oman mielenrauhasi vuoksi voit käydä lääkärillä - tai sitten unohtaa koko jutun. Jos alkaa kiinnittää liikaa huomiota itseensä, tulee kaikenlaisia tuntemuksia.

Jaa mutta

Jaa mutta mitä SINÄ täältä haet, et varmaan mielenrauhaa ainakaan. Mahdollisuutta piruilla toisille, kenties?

Taidat olla tosi

ihminen! Varmaan olet katkera elämälle.

Myös selässä?

... ja miten. Jos vaiva on jatkunut pitkään niin
sinuna piipahtaisin lääkärissä. Jos on vielä epänormaalia (siis sinulle aiempaan verraten) niin kantis käydä.

Voi olla lihaksissa tuo kipu

joten joka tapauksessa on syytä mennä lääkäriin. Toisaalta sitten varaudu siihen, että kerrot tarkkaan kaiken mikä asiaan voi vaikuttaa. Muuten lääkäri sanoo, että ovat pelkästään lihaskipuja. Keuhkoalueella kun kivut usein laitetaan vain vähätellen lihaskivuiksi yms., koska itse keuhkoissa ei kiputuntua ole. Mutta kipu kyllä heijastuu muualle. Minulla putkien kipuiluun, selän pistoon yms.

Sairautena astma ja muita vakavampia keuhkosairauksia. Mutta usein kuulin, ettei mitään kipua voi tuntua. Kun sitten kaikki diagnoosit oli valmiita todettiin mikä kipu johtui mistäkin. Ja olihan se kipu sitten merkkinä sairaudesta, vaikka itse keuhkot eivät kipuilekaan.

Keuhkopussintulehdus

"Keuhkoalueella kun kivut usein laitetaan vain vähätellen lihaskivuiksi yms., koska itse keuhkoissa ei kiputuntua ole."

Selkäkipuna...

Kiitos

Kiitos, vihdoin tuli asiallinen vastaus. Astmaa epäilin itsekin koska kaikenlaisia allergisia oireita minulla on useinkin. Mutta nyt kipu helpottaa, saa nähdä uusiiko. Oli se kauheaa kun ei oikein autoakaan voinut ajaa, ei voinut kääntää ylävartaloa peruuttaessa, jne. Ehkä olin myös saanut kylmää nukkuessani, tosi väsyneenä sitä saattaa retkahtaa kummiin asentoihin. Onneksi en mennyt lääkäriä vaivaamaan pikkuvaivallani. Kiitos asialliselle vastaajalle!
 /   /  /  / Pistävä kipu rinnassa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta