AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Powerpark-majoitus?

Powerpark-majoitus?

23 Vastausta 6 555 Lukukertaa
Elikkä tietääkö joku powerparkin kupeesta edullista majapaikkaa?Aika suolaset hinnat ite PP:n majoitusmestoissa.Kaksi yötä aateltiin olla,2 aikuista ja 3v&5v lapset.

Katoppa vaikka...

ylihärmän kuntokeskus, hotelli mäntylinna tai loma kesra....ne ainakin on aika lähellä...

Täältä

www.jaaskanloma.fi/ ja sitten löytyy , tosin matkaa 10 km www.mantylinna.fi/ samoin toi Kuntokeskus on 12 km päässä mutta lapsille siellä ois uimista ja ruoka edullista www.harmankuntokeskus.fi/. lomakesran mökit aika kaukana jos haluaa välillä käydä huilaamassa.. jaaskan lomat on ihan keskustassa ja näät varustuksen netistä.. mäntylinna kaunis idyllinen paikka

Poverparkissa

Onhan se tietty paikallinen vetonaula ja nimimies takaa(Mika Salo) kiinnostuksen... itsekkin olen poikennut muttei öitä.. toivottavasti loma kuitenki onnistui.. mukavat kesänjatkot.. no toivottavasyti tytöt viihtyi..

Reissumies

Joo onhan siinä aika likellä.. vaihtoehtoja itekki aina Poverparkissa(voi myös yöpyä) poikkean..kiva huomata ku Mikko ja Kalevi jotka reissaa vaihtavat..kokemuksia..tälläsesta muutki hyötyy..
Tässä myös edullinen ja hyvä majoitusvaihtoehto lähellä Power Park ... mutta kuiteski rauhallisella paikalla...

http://lahdenlomamokki.suntubi.com
Tässä myös edullinen ja hyvä vaihtoehto varsinkin lapsiperheille , tässä oikea nettiosoite ( sorry , nolo )

http://lahdenlomamokki.suntuubi.com
Meillä on tuttuja käynyt mainitussa paikassa ovat olleet tyytyväisiä , kun on omaa rauhaa ja yksityisyyttä sekä edullinen majoitusvaihtoehto

http://lahdenlomamokki.suntuubi.com
näillä edullisia paketteja www.lapuahovi.fi 38km Powerista
Terve! Tuliko kesällä reisattua.. no kuis ekaluokkalaisella koulu lähteny,,
Käytiin kesällä tuolla mökillä, oli kyllä ihan hirveä pettymys. "mökki" oli ollut yli 20vuotta tyhjillään ja olevinaan remontoitu (Kaikki todella alkeellista ja home haisi). Sekä "ranta" sauna oli sota-ajalta oleva pystyyn lahonut hökkeli ja ranta vanha soramonttu mikä oli täyttynyt vedellä. Mainitakseni vielä että talo on 5m päässä tiestä missä on 80km/h rajoitus, ei todellakaan sovi lapsiperheille.

Joten en suosittele kellekkään

http://lahdenlomamokki.suntuubi.com
tässä yksi vaihtoehto http://www.nettimokki.com/kauhava/4990
Kävelin juuri ohitse tuon mainitun mökin , siellä tehdään perusteellista remonttia ulkopinnat yms uusitaan , tien paikka muuttuu ja puita raivattu uuden tien kohdalta. Kuulin , että tontin ympärille tehdään aita , että paikka on turvallinen lapsiperheille. Luultavasti mökissä on tuoksunut maali , sillä se on remontoitu sisältä perusteellisesti . Nopeusrajoitus 50 km / h on tiellä , onhan mökki niin lähellä koulua , että eipä siinä juuri voi hurjastella , ettei pienet lapset jää auton alle. Lisäksi huomautettakoon , että lähellä oleva uimapaikka on pohjavesialueella , että se tutkitaan tarkasti joka vuosi. Vedenlaatu on todella hyvä , eikä uimapaikka ole mikään soramonttu vaan se on hietakankaalla mäntymetsän ympäröimänä. Toivottavasti asia tuli selväksi.
Siis voin suositella tätä

http://lahdenlomamokki.suntuubi.com
Taitaa mökin omistaja itse tässä mainostaa mökkiään, kuten kaikilla muillakin keskustelupalstoilla. Kirjoitusasusta sen huomaa :)
Ei ole tarvetta mainostaa itse , kuulin tutulta , että täällä kirjoitellaan täysin perättömiä juttuja. Olen todella pahoillani näistä ikävistä ns. huhupuheista. Mökkihän on saneerattu 2011- 2012 , ihmettelen vaan , olisikohan kyseessä kateus. Täällä Pohjanmaalla sääliä saa ilmaaseksi , mutta kateus on ansaattua * Lauri Tähkä * !!!!!
Kannattaisi tutustua uusiin kuviin kotisivuilla , eikö kuva puhu enemmän kuin tuhat sanaa. Otamme mielellämme vastaan sekä negatiivista että positiivista asiallista palautetta mökeistämme suoraan , ei näin takanapäin.
Yhden yön Lahden mökissä viettäneenä voin sanoa etten varmasti sinne toiste perhettäni vie, enkä sitä kenellekään suosittele. Hökkelille ei ole tehty varmaan yhtään mitään kymmeniin vuosiin, ja erillinen saunakin oli sota-ajalta. Kaikin puolin huono kokemus.
Terve vaan mites Mikon ja Kalen ..projektit ..kuiss keikkailu.. mf ,..onko dial naftaliinissa...
Erittäin kallista on tuo majoittuminen Powerparkissa. Huonolaatuisessa hotellissa tai vankkurissa (ei juuri mitään paitsi vuodepaikat) saa yöpyä 125 € hintaan. Muut sitten jo paljon kalliimpaa.

Taitaa Mäntylinna ja Härmän Kuntokeskus olla parhaita vaihtoehtoja.
PowerParkkiin on tullut uusia mökkeja tänä vuonna Kokeile niitä
Ei ole tullut mutta elokuussa saattaa tulla jo osa käyttöön.
Uudet mökit on tullut käyttöön. Sinne on vähän matkaa itse alueelta mutta autolla pääsee . Halvemmat kun pääalueen asumiset.
Hyvää Joulua ja onnea uudelle vuodelle 2014 ! Mikkolle ja pesueelle :) toivotellen
 /   /  /  / Powerpark-majoitus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta