Viimsi kylpylä-spa

Ei enää ikinä sinne

Olimme perheen kanssa, onneksi vain yhden yön ko.kylpylässä ja kokemus ei ollut mitenkään miellyttävä. Tuntui kuin olisimme tullut "eläkeläisten kuntoutuskeskukseen",jopa hajukin koko paikassa viittasi siihen. Spostiviestiini ei vastattu, kun kyselin hoidon muuttamisesta ja toisessa viestissä kerrottiin, että huoneen luovutus on klo 12 vaikka sinne mentäessä selvisi, että se onkin jo klo 11.00. Huone oli kuuma kun pätsi ja aamiainen todella "huono". Allas-osasto huonompi kuin uusien uimahallien Suomessa. Suihkutilat ja sauna jotenkin epämiellyttäviä ja epäsiistejä. Onneksi olimme muistaneet ottaa tossut mukaan-muuten en olisi kävellyt siellä. Kaikenlisäksi sijainti huono, n. 9 km Tallinnan keskustaan. Onneksi ei oltu kuin 1 yö ja sekin oli liikaa. Seuraavaksi menemme johonkin missä on myös alle 60 v. Nimimerkillä " ei enää ikinä"

32

19628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmm1

      Helpottiko?

    • vanhus?

      Tallella se on ikä eletty.Ja menitpä mihin vain aina niitä 60:pisiä tiellesi osuu.Ja sinäkin olet kerran 60:pinen.Ja meitä 47 ja 48 syntyneitä on kuule paljon.

    • ovata rauhallisia

      Kaikissa kylpylöissä pitää käyttää tossuja. Jos ei omia hoksaa viedä mukanaan, niin hoitolat vuokraavat niitä.
      Muuten kokemukseni Viimsistä ovat aivan erilaiset kuin sinulla. Kylpylöissähän keskitytään hoitoihin ja lepoon hoitojen välillä, joten eivät ne kovia menomestoja missään tapauksessa ole. Niinä kertoina kun olen ollut siellä, niin asiakaskunta on ollut laidasta laitaan; nuoria pareja, lapsiperheitä, keski-ikäisiä, elkäkeläisiä.
      Tallinnaan pääsee Viimsistä erittäin helposti ja halvalla usein ohi kulkevalla liinitaksolla, joka päätepysäkki on kylpylän takana olevalla linja-autoasemalla. Tallinnassa lähtöpysäkki on Estonia teatterin edessä. Eikä taksikyytikään ole kovin kallista.
      Kaikki kylpylät ovat samankaltaisia, eli jos haet menoa ja meininkiä, niin varaa mielummin pelkkä hotelliloma...

      • Maailmankiertäjä

        Miksi pitää mennä Tallinnaan kylpylään, jos hakee jotain muuta kuin sitä, mitä kylpylät tarjoavat. Ja mikä on vanhus, mietipä sitä. Samassa kylpylässä on usein nuoria ja "vanhoja" ja oikeasti "vanhoja",kivaa on, jos yleensä tulee toimeen ihmisten kanssa ja sopeutuu paikallisiin oloihin. Joka loman voi pilata itseltään ja muilta olemalla liian kriittinen. Mutta jotkut elävät muita arvostelemalla. Taitaa olla parasta pysyä kotona tai sitten maksaa maltaita luksuksesta.


    • ei niin vanha 58 v

      Mennä tavalliseen hotelliin pämppäämään aamiaista pekoneineen, sen sadan sortin leikkeleineen ym. voi istua yötä ryypäten baarissa. Jo sana kylpylä, eikö sano mitään? Kylpylät ovat paikkoja, joissa otetaan erillaisia hoitoja ja jopa itseään ei hoitavat suomalaisetkin ovat oivaltaneet, että rentoutuneessa kropassa viihtyy terveempi psyykekin. Itse olin 5 pv Viimsin kylpylässä heinäkuun alkupäivillä, viihdyin erinomaisesti. Hoidot olivat hyvät, ruoka terveellistä hyvine salaatteineen, huone oli vilpoinen ja siisti merinäköaloineen. Ikävä oli vain todeta, että lihavimmat ihmiset olivat n. 40-50 vuotiaita turpa rullalla ruokia arvostelevia ihrakasoja, jotkut suureen ääneen molottivat, että oli mentävä kaupungille syömään pihvit ja ranskalaiset...ja ei heitä allasalueella koskaan näkynyt puhumattakaan aamujumpasta. Hoikimmat ja hoidetuimmat olivat 50 v naisia, jotka aktiivisesti käyttivät uima-allasta, olivat aamujumpassa jne. Kannattaisi tutustua kylpylöiden tarkoitukseen ennenkuin lähtee arvostelemaan yhdenyön majoituksen perusteella paikkaa. Ja miettiä mitä lomiltaan haluaa: tanssimista, juomista, teatteria, huvipuistoja, kirkkoja, museoita, terasseilla istumista, shoppailemista - senmukaisesti varata majoituskin. Jos vanhat ihmiset rasittavat "hajullaan" sitten olisi parempi varata matka vaikka Ibizalle, siellä ei varmasti haise muu kuin huumeet ja viina.

    • pariskunta**

      Me oltiin koko viikko viimsi spassa pari vuotta sitten. Ollaan aviopari yli40. Tiltityksesi vastasi täysin oikeaa kyseisestä paikasta. Se oli meiltäkin viimeinen matka sinne. 4 tähden kylpyläksi todella huono. Sopisi olemaan 2 tähden paikka. Aamuisin ei tullut suihkusta lämmintä vettä. Ruoka oli laitosmaista. Tunnelma aivan sama kuin vanhainkodilla. Sauna ja pesutilat paikallisten täyttämiä ja ahtaita. Höyrysauna yksi paikkainen.

      • Anonyymi

        Pitäiskö paikalliset sitten kieltää? Että menkööt vaikka helvethiin rentoutumaan? Pitäis ostaa sit oma kylypylä, jotta sais olla Virossa virolaisilta rauhassa. Aika raakaa meinikiä suomalaisilta virolaisia kohtaan.


    • asdfafffffffff

      Tilat ja puitteet olivat huonompia kuin Suomen kylpylöissä. Kuitenkin viihtyisiä. Olimme kahden yön reissun viimsissä, tykkäsin valvatavasti, hinta/laatu-suhde oli lomalla todella hyvä. Itseäni allasosaston pienuus ei haitannut, kiva siellä oli aamulla ja illalla pulahtaa. Hoidot uinnin välissä olivat laadukkaita. Ruoka vähän niin ja näin.

    • kaksi kertaa viisissä

      Ehkä Viimsiin tyytymättömän ei kannattaisi mennä
      minnekän kodistaan.Mistä tahansa voi löytyä vaikka eläeläisiä
      Ei kait Viimsin oloissa ja aterioissa tavalliselle ihmiselle ole mitään vikaa.

    • Viron kylpylöitä kokenut

      Kylpylöihiinhän mennään hoitoihin. Se ei ole "iskupaikka". Sieltä ei haeta tuttavuuksia eikä ystäviä (ne tulevat jos ovat tullakseen). Odotit jotakin muuta, mutta oletpahan kokenut kylpylämatkasi.

      Juuri nyt aion tilata toisen matkani Viimsiin. Siitäpä pääsee mukavasti Tallinnan keskutaankin, tutustumaan paremmin kauniiseen kaupunkiin.

      Toivottavasti löydät joskus (jos negatiivisuudeltasi paranet) parempia kylpylöitä. Niitähän on maailma pullollaan.

      Terveisin
      Seija Parviainen

    • Voisi mennä uudestaan

      Olimme loppukesästä Viimsi SPA:ssa viiden päivän lomalla. Porukkaamme kuului kaksi keski-ikäistä ja kolme teini-ikäistä. Hotellissa oli muitakin kuin vain eläkeläisiä. Kylpylä oli siisti ja rauhallinen, huoneet mukavia, ruoka terveellistä ja hyvää, uima-allas siisti ja riittävän pitkä uimiseen, kuntosali hyvä, aerobickia, Pilatesta jne, vieressä urheiluhalli, jossa voi pelata tennistä ja sulkapalloa. Kauneus- ja terveyshoitoja vaikka kuinka paljon.
      Tallinnaan pääsi mukavasti shoppailemaan bussilla nro 1, joka lähti hotellin vierestä. Bussireitti kulki Piritan pitkän, kauniin rantakadun kautta Tallinnaan.
      Kylpylän sijainti on ihanteellinen, jos tykkää asua vähän kauempana kaupungin melusta. Me ainakin nautimme olostamme ja lomastamme Viimsi SPA:ssa.

    • Bhoecae

      Oletpa nousukas ja lyhytkatseinen. Olemme olleet Viimsi Spa:ssa 4 kertaa ja aina ollaan saatu hyvää kohtelua ja hyvät hoidot. Ruoassa on kylläkin toivomisen varaa. Uskon että itsekin vanhenet ja alat haisemaan mahdollisesti vielä enemmän. Paitsi että en edes tiedä mille eläkeläinen haisee, koska en ole vielä eläkkeellä! Kasvapas vähän ja katsele maailmaa eri silmin niin sinullakin on paljon parempi olla.
      Pitääkin tästä mennä Viimsi Spa:an sivuille ja tilata uusi hoitopaketti.

      • mollamaaria

        Ihan kivaltahan tuo Viimsi vaikutti. Ruokakin kohtalaisen hyvää etenkin salaatit. Hoidot oli hyviä ja etenkin kauneuspuoli ja kampaaja. Ei niin luxusta, mutta siihen hintaan 199 eur 5 päivää ihan ok. Meitä vanhoja tietysti oli, mutta niin taitaa olla että me suuret ikäluokat täytämme kaikki kylpylät sun muut paikat.
        Meillähän on aikaa ja rahaakin monella kylliksi itemme hemmotteluun.


    • Myöhästynyt kommentt

      ######## Samoja kokemuksia! pariskunta**14.12.2007 17:16
      Sauna ja pesutilat paikallisten täyttämiä ja ahtaita. ###########

      - oliko kyltti ”VAAN SUOMALAISILLE”?

      Ovatko paikalliset spitaalisia?

      • kylläkin

        ######## Samoja kokemuksia! pariskunta**14.12.2007 17:16
        Sauna ja pesutilat paikallisten täyttämiä ja ahtaita. ###########

        - oliko kyltti ”VAAN SUOMALAISILLE”?

        Ovatko paikalliset spitaalisia?



        Aivan!!! Mutta kun suomalainen herrana lähtee maailmalle, pyh kaikki virolaiset, ym. maalaiset pois tieltä, nyt tulee Matti Meikäläinen!


    • Kylpijätär

      Minulla on Viimsistä pelkästään hyviä kokemuksia. Ja pidin erikoisesti siitä, ettei kylpylässä ollut kiljuvia lapsia joka nurkassa. Rentouduin oikeasti ja huone oli sopiva nukkumiseen. Viimsin hoidot ovat todella hyviä ja kuntosali aivan mainio. Lisäksi Viimsi on lähellä Tallinnaa ja siitä pääsee kätevästi bussilla Tallinnaan ostoksille, konsertteihin tai jos haluaa syödä vähän juhlavammin. Ihana paikka ja sopii hyvin fitness ihmisille ruuan ja hyvän kuntosalin puolesta:).

    • PULTERI

      MAASSA MAAN TAVALLA


      SUOMESSA HAISEE KUSI NURKISSA

    • Mummu56

      OK paikka pienten lasten kanssa, meillä mukana pian 3 ja 6 vuotta vanhat tytöt perhehuoneessa, eli kaksi huonetta väliovella. Kylpylään lyhyt matka verrattuna Kalev Spahan, lasten leikkipaikalla tytöt viihtyivät tuntikausia ja sieltä sai ostaa myös "roska"ruokaa eli ranskalaisia. Kylpylän lastenaltaan vesi oli lämmintä, oli hämärää ja monia saunoja sekä loistavat ja edulliset smoothiet. Aamiainen, lounas ja illallispuffee oli ihan ok, ei mikään gurmet mutta peruskamaa, josta lapsille löytyi sopivaa sapuskaa. Lähellä on kauppa ja mahdollisuuksia syödä, mikäli viitsii vaivautua. Me ei viitsitty vaan nautittiin helposta lastenhoidosta :) Ystävällinen henkilökunta ja perussiisti paikka. Ottakaa mukaan kylpyläkengät! Ne on kalliita ostaa.

    • matkamielessä

      Viimsi Spa alunperiin on rakennettu parantolana suomalaisille vanhuksille ja vammaisille. 3 vuotta se on toiminutkin sellaisena. Myöhemmin vuodesta 2005 suomalaiset matkatoimistot saivat muutkin matkailijat sinne. Paikka koko aikaa kehittyy.

    • voi sinua raukkaa

      kun jouduit olemaan paikassa, jossa oli eläkeikäisiä ihmisiä.

      Jospa siellä olisi ollut esim. Riitta Uosukainen, presidentti Ahtisaari tai eläkeikäiset Paula Koivuniemi tai Katri Hlelena, olisitko juossut kauhuissasi karkuun?

      Katsos jokainen ihminen vanhenee ja kaikilla on oikeus matkustaa ja valita vapaasti matkakohteensa ja hotellinsa.
      On epäkypsän ja lapsellisen ihmisen merkki arvostella ihmisiä heidän ikänsä mukaan, olivat he keitä tahansa. Jos valitsitte omasta mielestänne väärän hotellin, niin eihän se muiden vika ole.
      Jos hotelli ei vastaa viesteihin tai hotelli on epäsiisti, siitä tietysti palaute suoraan hotelliin ja myös matkatoimistoon, jos ostitte matkan sitä kautta.

      Mutta aika hoitaa ongelmasi, eräänä päivänä jäät eläkkeelle ja muistat varmasti omat sanasi ja mielipiteesi. Jos elinpäiviä sinulle niin paljon suodaan.
      Toivon sinulle ymmärtämystä, -sinäkin tarvitset sitä vielä.

    • Mekin jo eläkeläisiä

      Viimsi SPA, 22. - 29.8.2013
      Oi, miten ihana 8 pv:n loma meillä olikaan Viimsin SPA-kylpylä-hotelllin rentouttavissa hyvissä hoidoissa, herkullisista buffepöytien antimista nauttien. Upeassa suuressa kuntosalissa sai (tarvittaessa) ilmaiseksi fysioterapeutin ohjausta. Uima-altaissa (25 m radat) joka-aamuisessa vesijumpassa lähti päivä loistavasti käyntiin. Entäs sitten saunat, niitä riitti joka lähtöön, mutta eniten meitä viehätti katajasaunan lempeä lämpö ja katajan kevyt tuoksu. Poreallas (niitäkin oli useampi) rentoutti kuntosalitreenien jälkeen lihaksia mukavasti.
      Niin kuntosali kuin kylpyläosasto olivat koko päivän asiakkaiden käytössä.
      Kaikkialla oli siistiä ja henkilökunta ystävällistä.
      Erityisesti yllätyttiin siitä että hotelli huomioi syntymäpäivän (eikä edes pyöreitä vuosia) suklaakonvehtirasialla.

      Viimsiin mennään toistekin!

    • mikko 66

      Itse käyn Viimsissä noin joka toinen viikko ja omasta mielestä siellä Tallinnan paras saunaosasto ja muutenkin koko spa on viihtyisä. Ja en ole eläkeläinen :D

      • Anonyymi

        Onko siellä mitään suhinaa saunoissa🤔😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siellä mitään suhinaa saunoissa🤔😎

        Kiukaat on lämmitetty huonosti. Kun heittää löylyä, niin kuuluu vain pientä suhinaa ja pihinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiukaat on lämmitetty huonosti. Kun heittää löylyä, niin kuuluu vain pientä suhinaa ja pihinää.

        No hitto sinne on päästävä heti... jos kerran suhisee niin kovin🤣🤣🤣


    • suvikki1

      Menemme Pirita kylpylään kolmeksi yöksi, mutta oltais menossa bussilla Viimsin kylpylään päiväkäynnille, koska saunat olivat hyvät ja pariskuntien helppo käydä niissä yhdessä. Mitähän itse kylpylässä käynti mahtaisi maksaa?

    • tulekustutin

      Kävimme tuossa 3pv reissun Viimsi Spa:ssa ja tässä hieman kokemuksia..

      Kylpylä on kohtalaisen pieni mutta kiva. 10 erilaista saunaa, joista osa vähän outoja (lämpöä about 40-50 astetta). Kaikki saunat on uimapukusaunoja eli unisex tyyppisiä. Uimallas osasto on viihtyisä. (Uima-allas, "vesiputos",Pari poreammetta, pari lasten allasta.) Palvelu allasosastolla valitettavan jäätävää slaavilaista eli "kaada ittelles vaan".
      Onneksi siellä ei ollut ruuhkaa , joten uimaan mahtui ihan kivasti.

      Hotellihuonetta mainostettiin DeLux, mutta käytännössä se oli ihan perushuone parisängyllä. Juuri remontoitu eli ihan siisti ja hiljainen

      Hoidot ja hotellin palvelu ja ruoka erittäin hyvää. Aamiainen ihan ok. Lyhyt matka Tallinnan keskustaan.

      Kannattaa kokeilla!

      • onko totta

        Kun kylpylä on "aikuislle" eli K18, onko näissä saunahommeleissa esiintynyt jotakin epämääräistä häirintää ? Esim. turkkilaisessa saunassakin mainostetaan jotakin vaahtokylpykisoja ja onko se thaihieroja mielummin mies ?


    • luteeniton

      Onko siellä miten saatavana gluteenittomia ruokia esim.aamiaisella?

      • äijänkäppyrä

        Jos aamupalaa tarkoitat... En tiedä gluteenittomuudesta tarkemmin, kuin sen, että maitoproteiiniallergisena tarjonta on hyvin suppea kun sielläkin hyvin moniin ruokiin on piilotettu maitoa. Joka kerta on kuitenkin jotakin syötävää löytynyt ja kahvi on ollut hyvää. Aina on ollut aamiaisella salaattia ja mm läpi kypsiä kanan munia tarjolla. Leivät mitä olen nähnyt tarjolla ovat aina olleet mitä sattuu valikoimaa, eli ilmeisesti gluteenileipiä, jotka saattavat sisältää viljaa. Itse olen myös usealle viljalle allerginen, joten en ole uskaltanut kokeilla.


    • Anonyymi

      Se on kyllä varmasti niin, että kaikki eläkeläiset pitäis panna johonkin reservaatteihin eikä antaa niitten juosta pitkin kylpylöitä, kun haisevatkin niin vanhoille. Ja sekin on varma juttu, että muutaman vuoden päästä olet itse se, jota nuoret pitkin nenänvartta kattelevat. Nopeeta vanhenemista sinulle!

    • Anonyymi

      Täällä yksi haiseva eläkeläinen. Tulimme juuri Viimsistä ja aamupala oli todella surkea

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe