AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Potkurin korjaus?

Potkurin korjaus?

3 Vastausta 663 Lukukertaa
Hei!
Potkuri sai vähän turpiinsa viime kesänä ja nyt ois korjaajalle tarvetta. Osaako joku suositella pk-seudulla olevaa pajaa? Kyseessä Vator 17 HT ja VP:n perälaite ja alumiinipotkuri.
Vastauksista kiitollinen.

joo

Roihupellon teollisuusalueella (hakee karttaa) on yksi, jonka nimeä en muista, jossa korjautin Duopropin alumiinirusetit. Firma on muistaakseni Laippatien ja Levytien kulmassa sisäpihalla, sisänajo Levytieltä. Sieltä myös saa kunnostettuja VP-potkureita varalle. Ja Venekselisto Sipoossa on toinen.

Henkka,

Hyvä ammattitaitoinen venemoottorihuolto on AK-Marin Verkkokatu 9 Helsinki Puh.7532654/Asko Kantola
Korjaa myös potkureita.

Potkuria...

Joo, eli, jos potkuri on vanhahko, ja vielä "lyhytnapainen", eli 200 sarjan vetolaitteesta, niin ei kannata korjata. Käyt paikallisista veneliikkeistä kyselemässä jos löytyy SAMAA kokoa, etenkin jos potkurisi koko on 14x17", 15x17" . Juuri noita kahta mallia löytyy käytettynä vaikka miten paljon.

Mutta jos potkuri on uudehko, niin sillon korjaus voi kannattaa, koska kyllä se korjaaminen varmasti maksaa 50-100€.

Kyllä sen eron huomaisi "uudehkon" 4-5 vuotta vanhan potkurin ja UUDEN potkurin välillä, etenkin satamaajossa, ei tärissyt, eikä sutinut, vaikka "uudehko" näyti ERITTÄIN siistiltä. Valiitettavasti uudet potkurit 200 sarjan vetolaitteisiin maksavat 230-300€ volvolla. Itse ostin omani 45% alesta, 168€, ja olen yli 100% tyytyväinen ostokseeni.

Että noita "tavallisia" potkurikokoja ei kannata välttämättä korjata, kun saatat saada siistin käytetyn paikalliselta "jobbarilta" samaan hintaan, kun potkurin korjauttaminen.
 /   /  /  / Potkurin korjaus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta